|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znamo li tko nam čuva dijete?! 26.3.2012 13:30:08
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja sam dvije godine na faksu čuvala jednu prekrasnu djevpjčicu. Uspješno sam ju odviknula od pelena, puno uspješnije nego svog vlastitog sina. Pazila sam je ko oči u glavi... Moja mama me molila da nađem neki drugi posao jer što ću ako se djetetu nešto dogodi... Mislim da sam bila dobra siterica. Kad je 12 gradskih vrtića odbilo molbu za G. ozbiljno smo razmišljali o siterici, ali eto uspjeli smo nekako dobit vrtić i sretnija sam što je u vrtiuću nego s čuvalicom, ali ne jer su te žene/cure u pravilu loše, nego što smatram da je djeci bolje u društvu svojih vršnjaka nego s nekim gospođama i tetama. Ali, da nisam dobila vrtić - čuvalicu bi morali uzeti. Slažem se da nema mjesta horor pričama jer neki od nas su primorani na čuvalice, ne ulijevajte im strah u kosti jer dosta im je i njihove muke.
|
|
|
RE: Znamo li tko nam čuva dijete?! 26.3.2012 16:59:55
|
|
|
|
martina33
|
zašto se sve izokrene?! ovo nije pljuvanje! veliko DA pohvalama i preporukama dadilja,ali i veliko DA upozorenju... ja sam sada također na prekretnici- da li uzet dadilju ili jaslice..naravno,sve ima svoj plus i minus... i zašto se odmah neki ovdje osjećaju prozvani?svaka čast onim curama koje su dobre sitterice.. ali dajte se molim vas malo osvrnite oko sebe...kriza je,ljudi nemaju novaca,a najlakše je naći posao čuvanja djeteta...zato sam rekla da je ovo bilo samo upozorenje,a ne vrijeđanje bilo koga ili pljuvanje po ikome... možda bi sada Laurina mama bila sretna da sazna kako joj je dijete "odlično" čuvano do tolike mjere da ju je bilo tko mogao strpat u auto i više je nikad ne bi vidjela...park u Boćarskom je velik,a žena nije ni u jednom trenutku digla guzicu da vidi gdje je dijete od 2 godine!!!!!eto,o tome se radi...
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!