|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (15.3.2012 11:04:41)
|
Pozdrav cure! Ne mogu ni pohvatati sve što se pisale![sm=smiley36.gif] Bumbi, neka si se ti riješila ciste, jupi!! Neka ne dolazi više![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Anni, većina cura prolazi isto ono što i ti, odgađaju majčinstvo zbog nekih drugih prioriteta ili čekaju povoljniju priliku, a na kraju se završi tako kako se završi, ipak se sve vrate na ono što je zapravo važno u životu.. To samo znači da shvaćaju koliko je ta odluka važna i o kojoj se tu odgovornosti radi, ne možeš se igrati stvarajući novi život i onda se napraviti lud i misliti kako ti bude-bude. Zato sam ja uvjerena da ćeš ti svojoj bebici (koja te sigurno oskoro očekuje) biti najbolja mama na svijetu, jer si svjesna što ti to znači[sm=smiley2.gif]. Samo pozitivno i sve će doći na svoje![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Papalina, čestitam na posliću, to je stvarno bilo brzo!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bebice i tascha, mislim da je vrijeme da više ne budete fine curice i da malo izmlatite te svoje mužiće, dečkiće, što god..Čim čujem da se muški izvlače, poludim!!! Jedna je cura otvorila temu s tim problemom, pa nisam mogla da ne komentiram, tako da je ovo najblaže što ću vam reći!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ako hoćete kopirat ću vam koji post, sli mislim da je suvišno[sm=jezicek.gif] Ne dajte se!! Lol@, super što je sve ok kod ginića, ali zar i ti imaš problema sa dragim, tj. spermiogramom?!! Daze, neka dan D, bude dan za veeeeliki plusić!!! Držim fige!![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Hm... što se mene tiče, osjećam malo probadanje, ali ništa posebno..nemam pojma šta bi mislila, osim da sam sigurna da ni u šta ne mogu biti sigurna!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Nikad do sada nisam pratila svoje cikluse, promjene, simptome, tako da ne znam je li to nešto što je kao i inače i što bi moglo biti, više ne znam ništa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ali, u svakom slučaju javit ću vam ako nešto dođe ili ne dođe [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|