|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bijeli prištevi između guzova
27.2.2012 22:48:57   
chichina
Znam da je bilo već tema o pelenskom osipu i sl. al nisam uspjela naći opis sličan ovom mom problemu... Mojoj malenoj se pojavili evo već drugi put nekakvi bijeli prištevi na uskom području između guzova, koža je samo lagano crvenkasta a ti bijeli prištevi su relativno veliki, kao gnojni. nisam primjetila da joj smetaju na neki način. jel to nekakav pelenski osip, alergija na nešto možda, reakcija na neku hranu, gljivice ili šta? znala joj se već zacrveniti guza al to je bilo drugačije nego ovo. prvi put smo to rješili sa sudocremom-nakon par dana su se počeli sušiti i nestajati, al evo ih opet. jel imala koja slično nešto? da se javim pedici?

06.10.2010. - mamina i tatina princeza
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bijeli prištevi između guzova
27.2.2012 23:07:25   
sretnabeba4
koliko ti je mala mjeseci?? jesi probala s bepanthenom??? ako je još beba do 3 mjeseca, onda ti je to kao normalno, jer se dječja koža još uvijek"čisti" od plodne vode i posteljice, zapravo privikava se na novi okoliš. ako je veća onda ti nemože štetiti da posjetiš pedicu, pa neka vam prepiše neku kremicu ili pošalje kod dermatologa :)

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 2
27.2.2012 23:22:52   
chichina
Ima 16mj. Kao bebica nikad nije imala problema sa guzom, al unatrag par mjeseci... pretpostavljam da je to zato šta joj je sad i stolica "jača" jer jede sve što i mi.

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 3
28.2.2012 7:54:01   
Zvonki
Nisam imala iskustva s tim problemom. Ja bih pitala pedijatricu, svakako.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 4
28.2.2012 8:05:52   
mišica 666
ako su prištići veći pitaj pedijatricu. moja je znala imati sitne prištiće kad joj idu zubići pa joj je onda stolica malo jača. pomaaže nam paxoderma.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
7.3.2012 8:42:38   
chichina
bili kod pedice, dala nam plymicol... valjda će sad proći

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!