RE: Metode određivanja ovulacije (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

tihicka -> RE: Metode određivanja ovulacije (2.11.2012 15:05:57)

pitanje....zar se bazalna temperatura ne može mjeriti ispod pazuha?

PinkyFunkyBirdy -> RE: Metode određivanja ovulacije (2.11.2012 15:16:16)

Možeš, ali preporučaju ispod jezika ili vaginalno. Ne znam zašto.

tihicka -> RE: Metode određivanja ovulacije (3.11.2012 12:43:57)

ja ću probati klasikom jer mi se ove druge dvije opcije baš ne čine higijenske....može se to sve očistit alkoholom al mi se svejedno ne sviđa...

*andjela* -> RE: Metode određivanja ovulacije (26.1.2013 11:56:24)

Drage moje,jel ima iko iskustva sa ovom metodom "provjera cerviksa" ovdje sam prvi put procitala za nju..i obratila sam paznju ovaj mjesec...prije nego sto sam dobila [sm=hudicek1.gif] lako se mogao dodirnut i bio je tvrd....danas mi je 6 dan ciklusa [sm=hudicek1.gif] je vec prosla...i palo mi napamet da provjerim sad i jedva sam dohvatila i bas je mekano.....da li to nesto znaci....jer ste objasnile da je za vreme neplodni dana tvrd i lako se dodirne a za vreme plodnih mekan i tesko se dodiruje...s''ozirom da mi je danas 6-7 dan ciklusa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Metode određivanja ovulacije (28.1.2013 9:58:02)

Draga andjela, smatram da bi ti trebala 2, 3 ciklusa da vidiš da li je to uvijek tako. Na žalost kod svih ovih simptoma treba više od jednog cilusa da se uoči uzorak i da možeš biti sigurna da neki simptom kod tebe simptom ovulacije. Sretno! [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]