|
glagla -> RE: Metode određivanja ovulacije (28.8.2012 16:28:55)
|
Draga Pinky hvala na dobrodošlici :) nadam se da ćemo se još družit... Puno čitala po forumu,pogotovo teme koji su prvi znaci trudnoče...tražeći one sa najnajranijim simptomima,uvik sam se potajno nadala,jer muž i ja smo se dogovorili da je dosta troje,al sam se ja uvik nadala da će se možda slučajno dogodt da ostanem trudna,iako smo pazili...tj muž je pazio a ja bi ga nekad zeznila i rekla da su prošli plodni dani :))) da može u mene.. I tako sam ja odlučila da razgovaram sa njim ,jer ja jako želim još jedno dijete...da budem iskrena (nadam se da me niko neće krivo shvatit) želim sina ,naravno da želim da bude živo i zdravo,ali volila bi malog dječaka. Bože moj ako i bude žensko ja ću bit sritna,nek bude sve u redu. Do sad čitajući po forumu shvatila sam da trebam znat točan dan ovulacije,do sada sam mislila da mi je 11d ovulacija,ali pošto ženski k. žive duže od muških k. , a znam da sam sve tri radila na 11 dan (muž puno putuje pa bi uvik namišta da taj 11 dan bude kući.) Pa sad po ferlity friend po temperaturi isto ispada 11 dan,a po maby baby isto na taj dan počinje paprat,ja sam do sad samo kad bi vidila paprat prvi put mislila to je to i dalje nebi mirila,al ovaj put sam mirila i sve do 15og dana i taj zadnji dan bila gusta jako. Pijem čaj od vrkute i do sad nikad nisam osjetila tu ovulacijsku bol,niti sam imala tu ljepljivu plodnu sluz (možda nisam išla za tim) ali volila bi još probat sa lh trakicama...vidila sam tu na forumu da ih jedna forumašica prodaje,ali nikako ne mogu nać tu poruku...ako neko zna nek mi javi njezin nadimak ... Na bebi mislimo počet radit za 2-3 mj,sad malo pijemo vitamine :) pa do tad valjda ću uspit otkrit koji mi je točno plodni dan. E sad još jedno pitanje,kad se pojavi ta sluz rastezljiva,dali je to plodni dan ili je to dan nakon plodnog ? [sm=zmeden.gif] ajme je sam smotana
|
|
|
|