|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
6.2.2012 19:09:42   
Lol@
mala99 dobrodosla... nek ti se sto prije ostvari zelja da budes user posted image ,a i nemoj se razocarati ako ne bude odmah... bitno je trud i volja i zelja... a ostalo ce doci ...sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 176
6.2.2012 20:00:56   
Kontesa Nera
Dobro veče, drage moje! Nadam se da se u ove brrrrrr dane grijete sa svojim ljubavima!user posted image

Hladna, čestitaaaaaam!! To je prekrasna vijest!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam isto za "male" svatove, tko kaže da ćeš biti sretnija ako pozoveš 300 ljudi!user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam sve najbolje i da vam taj tad bude poseban!user posted image user posted image

Ostale cure, hvala vam što navijate i što ste uz mene, ali mogla sam to i očekivati, divne ste sve! Probat ću ostati opuštena, malo sam išla trošiti novce (to me nekako najbolje opusti, ahahaha) a s obzirom da opremamo stan i treba mi gomila stvari, uvijek se razveselim shoppinguuser posted image A kad ostanem bez love, onda ću štrikatuser posted image

user posted image user posted image user posted image , već škicam vunicu..user posted image
Jess, ako ovi tvoji slatki smajlići ne upale ni kod tebe ni kod mene, onda stvarno ne znam šta ćemouser posted image user posted image user posted image user posted image

mala99, dobro nam došla i što prije postala user posted image ! Drago mi je što si ostala trudna iz prvog pokušaja, to me baš veseli! Nadam se da će ti biti tako i ovaj put, ali ako ne bude, znam da ćeš ostati pozitivna i biti spremna za drugi put! Sretno!user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 177
6.2.2012 20:22:44   
123beba
Kontesa Nera, lako je ići u shoping u Osijeku gdje i po snijegu sve šljaka kako treba... da si u Splitu već bi štrikala kod kuće jer se ne bi imala kamo maknuti! user posted image  Joj, nadam se da će se ljudi u Splitu malo skulirati i unormaliti si svakodnevicu... nevjerovatno mi je to... Ups... oprostite, pobjegla sam sa teme! user posted image  Inače, drago mi je da si s nečim možeš malo "skratiti vrijeme" i da te to opušta! Meni je takva vrsta shopinga uvijek zakon (a inače baš nisam za shoping... no stvari za kuću...uh...) Bitno je da si nam ti opuštena!

mala99, dobro nam došla i što kraće bila na popisu trudilica! Želim ti ekspresni prelazak u trudnice! neka ti se user posted image uhvati kao i prvi puta od prve! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 178
6.2.2012 20:50:04   
Kontesa Nera
123beba, čujem da vam je u Splitu veselo i da je to vašem gradonačelniku sve smišno, ahhahaha! Joj, joj..suosjećam user posted image :) Mi slavonci naviknuti smo na to, nema brige, a što se tiče mobilnosti sve je ok, a danas sam išla pješke u trgovačke centre koji su mi blizu, na drugi kraj grada baš i ne bih išlauser posted image user posted image Meni nije teško biti opuštena po zimi, samo bi bila unutra ne bih ni izlazila van dok zima ne prođe, najradije bi spavala zimski san user posted image . Bebice, ti se samo brineš za nas, a kako si ti?

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 179
6.2.2012 21:19:29   
123beba
ma ja sam ti u Zg... a inače slavonka pa mi snijeg nije nepoznanica, no ne razumijem ovo stanje u Splitu... Nadam se da će ljudi moći uskoro normalno funkcionirati... a do tad, našoj Splicanki želim da se lijepo zatvori u toplo, mazi sa dragim pa da dok prođu ove nepogode naprave jedno malo čudo user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Ja sam još uvijek samo navijačica pa vas neću ovdje gnjaviti sa svojim problemima... ja sam se malo više raspisala o sebi na temi AIH i slično... user posted image
no, nadam se da će se to sve brzo srediti pa ćete onda i vi navijati za mene! user posted image  

Ajmo bebači, hvatajte seeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Svakome po jedna user posted image  (barem)!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 180
6.2.2012 22:13:39   
Kontesa Nera
Aha, ja sam mislila da si iz Splita kad si ga spomenula!user posted image No nema veze, zima nam je svugdje..user posted image
Želim ti da brzo središ "problemčiće" i da nam tu budeš malo više, ovdje je ipak veselije, iako svaka od nas jedva čeka da pobjegne na sljedeću temuuser posted image user posted image user posted image user posted image Držim ti fige i da što prije počneš odbrojavati i postaneš user posted image ! Samo pozitivno i opušteno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 181
6.2.2012 22:24:49   
splicanka
ej curke...... a sta rec, ka u sibiru je, ja sam do prije tri mj zivila u st a nisam se daleko odselila,  a svi nam se rugaju u zg i okolici ali j.... ga user posted image user posted image user posted image  mi nismo na to navikli, teski kolaps je nasta niko se nije nada ovolikom snigu, a sta se tice mog planiranja bebice ipak nista za sad jer ja moram cekam minimalno 3 mj radi spontanog sta sam imala prije 3 tjedna ali brzo ce to proletit pa cu na posa svaki dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...... e onda cu vam imam o cemu pricat, heheheh, nadam se samo dobrim nalazima u petak.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 182
6.2.2012 22:52:05   
Lol@
Ima li koja cura tu iz Zagreba,tocnije iz Novog Zagreba? Ako ima molim da mi se javi porukom,trebam savjet user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 183
6.2.2012 23:07:46   
Kontesa Nera
E draga splicanka, ti se samo sjeti svog predivnog Splita, kakav je u ljeto i 3 mj. će proletjeti!user posted image user posted image user posted image user posted image A ovu zimu dobro iskoristi za maženje, opuštanje, planiranje i zamišljanje bebiceuser posted image Nemoj se opterećivati nalazima, držim fige da sve bude ok i naravno javi nam!user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 184
6.2.2012 23:11:06   
jess
user posted image
Djevojke moje ja ću poluditi, tolko toga napišem i pošaljem i sve mi izbriše, sad sam već ljuta da bi mogla vrištati. user posted image

Reba žao mi je što AIH nije bio uspješan, al vidim da si pozitivna i vjerujem da će sljedeći upaliti i ti ćeš nam postati ponosna trudnica, kao i naše hrabrice na potpomognutoj Anni, zmaja, 123beba, sax52341 user posted image

Anni u akciju user posted image ovaj tjedan user posted image i držim fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da upali ovaj put….  

Nessy draga, znam da ti sad vrijeme sporo prolazi i jedan dan se čini ko godina, al vjeruj mi vrijeme će brzo proći i ti ćeš ponovno raditi na bebici, probaj misli okupirati nekim drugim sadržajima i sigurna sam da će ti vrijeme proletjeti! Samo pozitivno draga, uz tebe sam !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Zmaja svjesna sam da moram mijenjati gin. i vjerojatno ću to i napraviti, dat ću joj još jednu šansu ali se neću nervirati ako ne uspijem, jednostavno ću pokupiti karton i otići od nje i tu će onda završiti ova priča.
Svekrva je dobro, danas je bila na UZV srca i srce joj nije oštećeno, skroz će se oporaviti, sad samo treba paziti na prehranu, puno se kretati i smireno živjeti i onda će biti sve ok, brzo smo reagirali i uspjeli je u 15 minuta odvesti u bolnicu sva sreća. Žao mi je što ti je mama to proživjela i ti sve to sa njom, al mi je drago da je sve dobro ispalo i da je sad dobro. Tebi želim puno sreće i veliki + u srijedu !!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Splićanka stvarno ne znam zašto mi je prepisala ergometrin jer sam ja imala jako oskudno krvarenje, i još uvijek ga imam. Inače popila sam samo jednu tabletu i nije bi bilo dobro poslije, pa ga više nisam ni uzela. Pročitala sam nuspojave i vidjela da svašta piše, a i da se daje poslije spontanog. Ne znam što je moja ginićka vidjela na UZV kad mi je to prepisala, a rekla je da je maternica čista, pa čemu onda taj lijek. Nije mi naravno objasnila o kakvom lijeku je riječ jer bi ja odmah tamo reagirala za što će mi to ako nisam imala spontani. Uglavnom ne pijem ga.

Ma svi se smrzavamo ko mali pingvini user posted image , jedva smo dočekali da pada snijeg user posted image a sad bi da ga više nema, al zato nam je ovdje toplo, ajde brzo će proletjeti i ti mjeseci pa ćeš nam sa ponosom javiti da si postala user posted image

Hladna nadam se i vjerujem da su ti duphastoni pomogli izregulirati cikluse i da ćeš uz pomoć njih uskoro doći do dugo očekivanog + user posted image
Nego draga moja pa čestitam ti na skorom vjenčanju user posted image , baš mi  je drago zbog vas, želim vam puno sreće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga baš sam Zmaji napisala da dajem još jednu šansu svojoj ginićki da mi napiše te uputnice i onda idem privat, nemam ja vremena na razbacivanje da sada uzimam pauzu pa dok se ništa ne promijeni, a znam da se neće, da tek onda počnem nešto rješavati. Previše vremena ću potrošiti a ništa neću napraviti, to jednostavno ne želim i neću dopustiti.  

Sunshine drago mi je zbog tebe što nisi trebala sve ovo prolaziti, nadam se da će sve ovdje imati sreće i da će nam se dogoditi isto kao i tebi. Čuvaj mi se i čuvaj bebicu. Puseeeee   user posted image

Kontesa Nera nadam se da hoće, stvarno se nadam da će nam svima donijeti sreću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 6.2.2012 23:27:29 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 185
6.2.2012 23:50:30   
splicanka
draga moja jess ja sam ti ovako sama po sebi previse oprezna pa evo jedan savjet... nikada ama bas nikada nije lose da ides po misljenje dvaju ginekologa jer su dvi glave pametnije od jedne, zatrazi jos savjet nekoga pa vidi u cemu je problem ja bar tako radim a pogotovo sad... imam svog ginekologa ali isto ova sta mi je radila kiretazu ce me sad prekontrolirat i uvest u sljedecu trudnocu jer mi je dosta da ovaj spontani tretiraju kao " tako je trebalo bit" zato sljedeci put idem sa jos vecim oprezom, kako u ovome tako  u svemu..... ali kazu da je taj ergometrin ajme tezak tako da... potrazi misljenje dr doktora... iako ti se izvinjavam jer ne znam u cemu ti je bas problem i sta je posljedica tog krvarenja user posted image user posted image user posted image  mozda bi ti vise pomogla da znam user posted image user posted image user posted image  saljem ti veliki user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 186
6.2.2012 23:53:34   
Anni_
Jess draga, hvala na bodrenju!
Ti me uvijek razveseliš s novim smajličima! user posted image user posted image user posted image  
Tek ti sad vidim avatar. Dobar je!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 187
7.2.2012 9:54:39   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, toliko mi falite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikako da nađem vremena da u miru pročitam sve vaše postove i da vam se javim malo.

Kao prvo Hladna čestitam na zarukama! To su prekrasne vijesti! Baš mi je drago! user posted image
Želim vam svu sreću svijeta i da imate puuuuuuno malih bebača!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidjela sam da neke vještica nije htjela razočarati ... user posted image ... baš je zločesta, ali cure, držite se i samo hrabro! Ulovit će se bebice sljedeći ciklus ... sigurno. user posted image

Trudnicama našim dragim šaljem puno pozdrava i neka samo čuvaju svoje buše i maze ih i paze. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilicama sretno u akciji i navijam da čim prije dobe plusiće!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Kod mene ništa novo. user posted image Danas mi je već 73. dan ciklusa i još nema pomaka. Baš sam bila i bolesna zadnjih nekoliko dana tako da sam se trovala ljekovima i nije bilo nikakve akcije. Čini mi se da ću morati počet vježbati i malo na dijetu da mi se organizam malo trgne (izgleda da spava zimski san). user posted image

Pazite mi se u ovo zimsko vrijeme, pravite bebače, učite (ako imate ispite) i javljajte rezultate testića!
Puuuuuuussssssssssssssseeeeeeeeeeeeee!

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 188
7.2.2012 10:27:21   
*zmaja*
dobro jutro curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!
kako ste mi jutros?
jess, super vijesti za svekrvu, jako sam sretna zbog tebe. što se ginekologa tiče, napravi onako kako misliš da je najbolje za tebe samo se ne daj zaje......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hladna, iskrene čestitke za svadbicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi smo imali 13 ljudi na svadbi i mogu ti reći da se ponovo udajem isto bi napravila. želim vam da vaša beba bude s vama na vjenčanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nessy, kako rezanci? kad će taj štand? user posted image user posted image user posted image  test radim sutra pa di puklo da puklo!

slonica1, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za odlične nalaze briseva, neka i ostali budu jednako dobri i nek' što prije bude user posted image user posted image

splićanka, jel' vas zatrpalo danas još više? joj nadam se da će se normalizirati situacija u dalmaciji čim prije, jadni ljudi! ti se u međuvremenu mazi sa svojim dragim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala99, dobro nam došla user posted image user posted image user posted image user posted image , od sveg srca ti želim da uspije odmah! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sunshine & Andy, kako ste nam? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Riza, lijepo te je vidjeti na forumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lol@, kako si mi? poslala sam ti pp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, 123beba & Anni, kako su moje MPO suborke? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontesa Nera, trošenje novaca uvijek razveseli čovjeka, uostalom novac i je tu da bi se trošio zar ne? ožeži stara user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky, žao mi je kaj nema ništa novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  što se vježbanja tiče to je stvarno super, mislim ja jako volim vježbat pa onda to gledam iz svoje perspektive. nije baš lako ako netko ne voli. uglavnom ako te to imalo ispunjava go for it! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

winkice, kako siiiiiiii? javi nam se malo...znam da si u gužvi ili bolje reći u knjigama i želim ti da ono što ti je ostalo ispolažeš k'o od šale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUMBI, što ima kod tebe?

curke kao što sam već gore napisala sutra radim testić, ne očekujem previše ali se ipak nadam pa mi molim vas držite fige, palčeve ili kaj se već drži za sreću user posted image user posted image user posted image

100 pusa svima!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 189
7.2.2012 10:59:23   
Kontesa Nera
Dobro jutro!user posted image

PinkyFunkyBirdy, pa gdje si ti nama? Falila si nam!user posted image user posted image user posted image Žao mi je što nema pomaka kod tebe, nadam se da je za to kriva zimauser posted image i da ćeš živnuti čim se ovaj snijeg sredi! user posted image Ideja o vježbanju ti je super, to uvijek oraspoloži, pogotovo ako voliš vježbati. Ja nikako da se natjeram, moj orbitrek je nešto pokidan, a baš se i ne lomim da ga popravim (iako vjerojatno treba samo nešto stegnuti user posted image user posted image user posted image ). Šta god radila, držim fige da ti malo skrene misli i da te opusti!user posted image

Zmaja, željno iščekujemo testić!!! Znači, sutra je dan D? Sretno i da bude veeeliki +!!! user posted image user posted image user posted image Što se tiče mog shoppinga, uvijek me razveseli a mislim da ću biti najsretnija kad budem trebala kupiti testić!user posted image

Ostalim curkama sve najbolje, da se ugrijete što više i što prije dođete sa lijepim vijestima!! Puseee

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 190
7.2.2012 11:44:46   
Hladna
 PinkyFunkYBirdy to je malo predug ciklus, moj je bio oko 70 dana ali sve je to previse, zasto ti ne odes kod ginica pa da ti izregulira cikluse kao meni? Ubiti vec si trebala tamo biti, nemoj da zovem vučnu sluzbu da te odvuce ginicu user posted image user posted image user posted image

Zmaja ima da se sutra u jutro prva javis sa rezultatima testa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 191
7.2.2012 12:23:25   
Lol@
Bok cure,kako ste mi danas? user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 192
7.2.2012 12:27:53   
Riza
ZMAJA......sretno sutraaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Držim fige da ugledaš jedan veeliki, deeebeli plus..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Riza -- 7.2.2012 12:28:21 >

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 193
7.2.2012 13:09:22   
PinkyFunkyBirdy
Zmaja, držim fige da bude ogroman plus! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Cure, ali ja ne volim vježbati... ja samo volim fino papati. user posted image Sva sreća pa imam samo toliko kila koliko imam.
Nekako mi se sve skupilo na području trbuha (što nije niti čudno pošto već dugo nisam imala user posted image ).
I, ne, nisam trudna (na žalost) ... to su samo moji glupi ciklusi.

Hladna, znam da je to predugo, ali ja sam jedno vrijeme pila Dabroston (što je slično ovome što ti sad piješ) i kad sam prestala otpala mi je 1/3 kose. Ja sam tad pila samo zbog regulacije ciklusa i naravno, pit ću opet da ostanem trudna ako ništa drugo neće pomoći, ali bi htjela izbjeći ako je ikako moguće. Zato planiram otići do endokrinologa ... mislim da možda imam problem s inzulinskom rezistencijom (valjda sam dobro napisala), ali vrijeme je katastrofa pa kad se smiri. Ili mi pošalji tu vučnu službu. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 194
7.2.2012 13:14:56   
BUMBI
zmaja sretno sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 195
7.2.2012 13:16:21   
Lol@
zmaja Sretno sutra... navijam za tebe svim srcem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 196
7.2.2012 15:17:24   
Nessy
jao zmaja draga sretno sutra.....nadam se da će biti veliki veliki +, držim fige i vibram
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna čestitam na zarukama. i ja sam se udavala u lipnju, prekrasan mjesec za ženit se, jelda cure?
vidim da se puno njih ovdje ženilo u tom mjesecu. mada ne znam dal znate ima neko glupo praznovjerje da parovi koji su se ženili u lipnju da neće imat sretan brak.....
naravno to su bapske gluposti

Pinky baš mi je žao što nema nikakve promjene kod tebe. nadam se da ćeš napraviti sve potrebne pretrage da ti se to sredi. šaljem puno pusa user posted image user posted image user posted image user posted image

a kaj se tiče rezanaca napravila sam si ih za sljedećih 3 godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sad malo odmaram

pusa svima

M 2010.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 197
7.2.2012 15:49:02   
Amarnat
CUUUUUUUUUUUUUUUREEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme koliko novih trudilicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro dosle sve nove cure, neka sto krace ostanete na ovoj temi kao trudilice ;) i user posted image i onda preslatke user posted image
Zelim vam svima srecu i cim prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje, nema me,...love me obaveze za poluditi, internet veza steka ajmeeee,..
Vidim da me opet nasa draga Mariola nije stavila na popis za veljacu user posted image ,..i u sjecnju me fulala user posted image

Kao sto sam rekla prosli mjesec- 11.02 je datum kojeg cekamo ;) bit ce user posted image ili cu vise izluditi user posted image user posted image ,...prije 2 dana me nesto presjeklo preko desnog jajnika,...a dan prije me lovila neka neobjasnjiva mucnina...
Ehh i da vam odmah svima kazem da uopce ne razmisljam ovaj mjesec hoce li ili ne...toliko obaveza imam da ne stignem...hehehehe...

budemo vidjeli ;)

Ajmo stare cure da ne citam 8 stranica jer ne stignem- moze jedno kratko izvjesce o novostima??? ima li trudnica?
Hladna, Riza, Ann,Nessy, PinkyFunky, Winki, Jess,Lola, Tasha, dali je bilo plusica??

Gdje je Pokoyo?! ne javlja se ni ona...

Puseeeeee ..
Jurim dalje!

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 198
7.2.2012 17:16:13   
Lol@
O Amarnat navijam za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kod mene stigla user posted image tako da idem iz pocetka user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 199
7.2.2012 18:45:30   
splicanka
evo da vam se i ja javim , malo je led popustija al zovu pizdarije opet za vikend user posted image user posted image  tako da nema mrdanja, evo pocela sam ucit za ispite danas, napokon , s obzirom da sam dva tjedna bila u tupilu idemo dalje, fali mi jos koji ispit do diplomskog pa cu se uvatit da to rjesim do 6 mj sve a i manje cu mislit na sve sta sam prosla ... nadam se kojem plusicu kod vas ovaj misec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!