|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
3.2.2012 18:52:02   
slonica1
hladna i splicanka.....svveeeeeeee najjj najjjjj najjjjboljeeeee od srca vam želim za vaš rođendan da vam se sve želje ostvare a najprije da ugledateuser posted image user posted image i postaneteuser posted image i dobijete lipe zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ostale cure pozzz iz sniježne dalmacije.....

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 126
3.2.2012 19:29:26   
splicanka
ej cureeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala na cestitkama oduser posted image srca i nadam se ispunjenju najvece zelje................. user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu slonica1)
Neposredna veza do poruke: 127
3.2.2012 20:25:01   
123beba
Hladna & Splicanka želim vam odličan "keks" za ročkas i da se prime user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Cure, sve najbolje!

Unna, dobro nam došla i brzo postala user posted image !

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 128
3.2.2012 20:38:26   
*zmaja*
draga splićanka, pa da i tebi konačno čestitam...sretan ti rođendan i neka ti se sve želje ostvare!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 129
3.2.2012 22:00:01   
Anni_
Hladna i splicanka sretan rođendanuser posted image user posted image !
Uz tortu vam želim da čim prije ugledate user posted image  ili user posted image  pa da bude user posted image  ili user posted image user posted image !

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 130
3.2.2012 22:01:17   
Anni_
IZVORNA PORUKA: unna

Evo nasla sam vas. Curama sretan rođendan! Ja mengu trebam dobiti 9og,nadam se da necu user posted image

Super da si nas našla! Pozdrav još jednom i dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 131
3.2.2012 22:18:49   
jess
Hladna i splićanka pa sretan vam rođendan djevojke  user posted image i želim vam uskoro svakoj po jednu user posted image

Nije me dugo bilo al moram vam reći, riknul mi je komp doma, s posla ne mogu na forum, nisam vam se mogla javiti, sad sam ga tek osposobila, a tolko ste mi falile ne mogu vam opisati kolko.
Puno ste pisale i ne mogu sve poloviti, al djevojke kojima je user posted image stigla stvarno mi je žao, držite se i u nove pobjede, one koje čekaju user posted image ili user posted image držim fige i navijam za user posted image , one koje obavljaju pretrage i u MPO vodama su želim da čim prije obave sve potrebne pretrage i uđu u postupak i od prve dobiju user posted image , one koje muče problemi da ih čim prije otklone i postanu user posted image , svima vam drage moje želim puno sreće.

Što se mene tiče, ništ nije dobro, ništ nisam obavila, nisam dobila uputnice, sa mnom generalno nešto ne štima, ja curkam već 12 dana, bila kod gin. na pregledu i UZV i po njoj je sve OK, bila sam i kod dr. opće prakse i ni jedna mi nije htjela pomoći. Gin. kaže sve je u redu, prepiše mi neke tablete ergometrin, od kojih sam skoro umrla kolko mi je bilo loše, šalje me privatno i ne želi napisati uputnicu, još mi je rekla neka uzmem pauzu, da će se sve srediti samo od sebe, a dr. opće prakse ne želi ni čuti da bi napisala uputnicu, i ona me šalje privatno. Ja sam samo htjela da mi pomognu jer kod mene je izgleda neki veći problem, prvenstveno da se utvrdi uzrok i da mi se izreguliraju ciklusi, ali one ni to ne žele. Sad tražim druge doktore. Eto tolko o ovome što mi se dogodilo u ovih par dana.

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 132
3.2.2012 22:36:49   
jess
Znam da vam se jadam samo, a uz sve to i svekrva mi imala jaki srčani udar i hitnom odmah prevezena u zg dubravu, ma sve me to slomilo. Ja sam na rubu izmaka snaga.

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 133
3.2.2012 23:03:20   
Kontesa Nera
Ćao, ćao!user posted image user posted image
Vidim, ima tu i nekih slavljenica, Hladna i splicanka, sreeeetan rođendaaaan!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jess, draga!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Već sam se zabrinula gdje si!user posted image user posted image user posted image Pa šta je to sa ciklusima?! Joj, joj.. Nadam se da ćeš naići na razumijevanje kod drugih doktora, ovi jednostavno nisu normalni! Stvarno ne kužim zašto su takvi, pa nitko ne ide kod njih bezveze! Stvarno sam ljuta!! Znaš šta, ja mislim da to ima veze i sa stresom i sa svim tim stvarima koje te opterećuju, a pogotovo sada zbog svekrve...Jako mi je žao što se to dogodilouser posted image user posted image user posted image , nadam se da će sve biti u redu, obavezno javi kako je! U mislima sam s tobom, drži mi se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 134
3.2.2012 23:09:33   
Kontesa Nera
I nemoj misliti da ovdje nekoga gnjaviš ili opterećuješ. Mi smo svi ovdje da nam bude lakše, da budemo jedni drugima podrška i da podijelimo kako lijepe trenutke tako i one manje lijepe, u tome i je bit... Nekad je i lakše otvoriti dušu na ovaj način i reći sve što misliš, nego s nekim " u živo", zar ne? Puno te volimo i jedva čekamo tvoje dobre vijesti i malo smiješka, zaslužila si!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Unna, dobro nam došla, uživaj s nama i javi kako napreduju planovi za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Nadam se da neće user posted image doći 9.!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 135
3.2.2012 23:34:01   
jess
Hvala ti draga na ovim lijepim riječima ohrabrenja, stvarno mi se previše toga odjednom nakupilo, neke stvari, tj. ove doktore ne mogu shvatiti i vjerojatno nikada ni neću jer ovo za mene nisu doktori, samo sam tražila da me liječe, ako već nije prekasno. Uvijek sam imala problematične cikluse i gin. već dugo to jako dobro zna jer sam redovito išla na preglede, ali nikada me nije slala na nikakve pretrage jer je po njoj sve bilo u redu, a sada kad sam ih sama zatražila, odbila mi je pružiti pomoć. Rekla mi je neka sve sada pustim neko vrijeme, napravim pauzu, ali ja mislim da ću tako samo izgubiti vrijeme a ništa ne napraviti po pitanju da nađem uzrok svemu ovome. Vjerojatno je i stres veliki uzrok, ali ipak je nešto drugo u pitanju, osjećam to.
I ja se nadam da će mi svekrva biti dobro, bio je dosta jak udar, ali smo je uspjeli brzo odvesti u bolnicu jer bi vjerojatno doživjela još jedan jači, ovako je spriječen, stabilizirali su je i ostati će u bolnici najmanje 10 dana. Nadam se da će se brzo oporaviti.
Znam da će sve proći, mora jednom i dok se sve posloži dogodit će se i bebica, uvjerena sam u to, a do tada ću nekako, imam vas, puno vas volim i jako ste mi velika podrška!
Hvala ti draga što si uz mene i ja sam uz tebe i želim ti da ti svi nalazi budu u redu, da ih čim prije obaviš i još brže ostvariš trudnoću !!!! user posted image

< Poruku je uredio jess -- 3.2.2012 23:37:29 >

Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 136
4.2.2012 0:39:46   
Kontesa Nera
Ma nema na čemu...user posted image user posted image user posted image user posted image
Podržavam te i u tome ukoliko sama osjećaš da je nešto drugo u pitanju, da inzistiraš na tome da se sve provjeri i utvrdi kako bi bila na miru. A zanima me bi li tvoja doktorica da ima isti "problem" prihvatila kad bi joj netko rekao da se smiri, da ostavi to sa strane, da uzme pauzu i sve zanemari?! Mislim stvarno.. Samo se ti ne daj zbuniti, skupi snage i malo pozitivne energije jer još uvijek nije ništa potvrđeno, za tugu uvijek imaš vremena ;) Nek te dragi mazi i pazi još više, pogotovo po ovoj zimkuljiuser posted image koja je idealna za pravljenje malih user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image
Eto vidiš, ipak će sve sa svekrvom biti ok, malo još da se oporavi i super!user posted image user posted image Baš mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjetila se ti mojih nalaza!user posted image user posted image user posted image Moraju biti dobri jer sam ja nestrpljiva i trudim se naveliko, tko će čekati kraj mjeseca?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 137
4.2.2012 7:14:16   
bebica77
Ah ti zagrebacki doktori!!!! I ja prekrasno iskustvo s njima imam!!! Zbog njih sam ja izgubila ljevi jajnik i jajovod!!! 17 godina niko u zg nije od ginica vidio da imam nkj na jajniku grrrr.....drage moje ja skizila da u zg nist nemres obavit ako nema pas mater(((((((.. Btw moje krvarenje nije inpl vec vjestica,jer ne vjerujem da bi inpl moglo tak dugo trajat danas treci dan....Sad nez dal radit test il ne hm ...kad sam s prvim klincem normalno vjesticu tri mj imala...

Neposredna veza do poruke: 138
4.2.2012 9:46:58   
Nessy
Hladna i splicanka želim vam sve najbolje za rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
znam da kasnim jedan dan, nadam se da prihvaćate čestitku

jess baš mi je žao kaj ti sve to tak izdogađalo. stvarno imaš užasne doktore, njihova dužnost je da ti pomognu. nikako ne volim dr. koji su škrti na uputnicama.
nije mi baš jasno zakaj ti je dao piti ergometrin (to sam ja sad pila poslje spontanog) jer se to pije da se stijenka maternice što prije izljušti. tebi treba dati nešto za regulaciju ciklusa i provjeriti hormone.
ma ti dr. su živi užas. trebaš se brinuti sam za sebe jer se na njih ne možeš oslonit (čast iznimkama). 
nadam se da će ti svekrva biti ok.

bebica77 a ne znam sad za to krvarenje. pričekaj da ti prođe, pa ako bude ti neka jako čudna ili ako bude kratko trajala probaj napravit test. imaš dosta jeftinih a bar ćeš znati dal je bila user posted image  ili user posted image

svim trudilicama šaljem puno pusa i vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M 2010.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 139
4.2.2012 11:14:06   
bebica77
Evo ako nekoga zanima malo sam po netu švrljala i naisla na to da inpl krvarenje traje od par sekundi pa do 4 dana..moze se poklopit sa vjesticom pa se ni ne skuzi da je inp..boja moze bit crvena normalna kao i vjestica a i smedja.. Intenzitet curenja je mrvicu slabije od normalne menge... Nadam se da bu nekome od koristi ak se nadje u situaciji kao i ja.....kisic curke i zelim da ugledate plusic cim prije.....

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 140
4.2.2012 11:47:16   
reba
evo drage moje suborke da se i tu malo javim, nekako sam zapela na aih temi.....

hladna i splićanka sretan ročkas user posted image user posted image user posted image

draga jess drži se, nedaj se pokolebati, sve će biti ok, ako možeš finan. idi privatniku jer stvarno je teško naći dobrog soc doktora.....user posted image user posted image user posted image svi bi oni da malo pričekamo da vidimo šta će biti nitko ne djeluje odmah.... vjerovatno ti je sve to horm. disbalans.. možda bi i mogla na hitnu otić...tamo te moraju primit i pregledat i napravit nalaze.... svakako javi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebica ti i ja smo u istom sosu, i ja sam danas ujutro isto imala malo roskastog iscjetka.... ja sam uvjerena da moja  user posted image dolazi.... ali nadam se da tvoja nebude , iš iš ....

ostalim curkama šalje puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za strpljenje i hrabrost......

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 141
4.2.2012 12:22:17   
bebica77
Ma draga moja dosla 2 dana ranije i danas joj treci dan al slabije nekaj... Od pocetka je slabija neg inace pa se nadam da je lazna... Cekam da stane da testic napravim... Nekaj nade je ipak jos ostalo))))))....

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 142
4.2.2012 12:23:18   
bebica77
Ma draga moja dosla 2 dana ranije i danas joj treci dan al slabije nekaj... Od pocetka je slabija neg inace pa se nadam da je lazna... Cekam da stane da testic napravim... Nekaj nade je ipak jos ostalo))))))....nekaj me net zeza pa se ispricavam ak budu duple poruke

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 143
4.2.2012 17:12:41   
123beba
Jess draga, drži se i ne daj se zezati tim dr. Nađi čim prije druge dr. i sve će biti puno bolje!!! Ako ništa drugo onda privatno...

Bebica77, ako si u prvoj trudnoći 3 mjeseca imala mengu, svakako napravi test! Možda je opet ista stvar! user posted image  user posted image  user posted image

Reba, nadam se da će i tvoje ostati na ovo malo i da ugledaš user posted image

Nessy, Kontesa Nera kako ste vi?
Svim curkama puno vibri!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 144
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.ekujem
4.2.2012 20:03:01   
splicanka
ej cure moje........... hvala jos jednom na cestitkama za dobre zelje nikad nije kasno, kako ste ima li leda, ka sta znate mi smo u dalmaciji zatrpani totalno ovo se ne panti.... ne mos nigdi user posted image user posted image user posted image   evo ja iscekujem petak jer mi je kontrola da vidimo je li se vratilo sve u normalu iza kiretaze i sta kaze nalaz ploda...  uh nadam se pozitivnom ishodu.. ima li iko  iskustva sa kiretazom pa trudnocom... ja sam imala kiretazu ima 10 dana nije bilo krvarenja ali ima 10 dana curka malo nesto smeckasto  dosta  mi je samo dnevni ulozak kazu svi da je  dobro  ocisceno sve ocito.  nadam se.... user posted image user posted image  bas cu vidit sta kaze kad mogu opet na bebicu a mislim ako bude sve ok da se ne triba cekat 6 mj neke su nakon 3 mj ostale trudne a imale su kiretazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 145
5.2.2012 9:12:45   
bebica77
Dobro jutro cure...kako ste mi danas? Eto ja test napravila i negativan je.... Kako se kaze vise srece drugi put;););)....

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 146
5.2.2012 9:23:00   
BUMBI
Žao mi je bebicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 147
5.2.2012 10:57:39   
Kontesa Nera
Žao mi je bebica, ali kako i sama kažeš, više sreće drugi put! :) Ma ubrzo ćeš ti vidjeti svoj plusić!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 148
5.2.2012 11:23:42   
berny
Bebica, nadam se bude skoro user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 149
5.2.2012 11:45:38   
splicanka
joj  bebica za mi je .... user posted image user posted image user posted image user posted image  i bas tako kako kazes, drugi put ce bit bolje..... user posted image user posted image user posted image  samo imaj vjere i bit ce sve 5....

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!