jess
|
Hladna i splićanka pa sretan vam rođendan djevojke i želim vam uskoro svakoj po jednu Nije me dugo bilo al moram vam reći, riknul mi je komp doma, s posla ne mogu na forum, nisam vam se mogla javiti, sad sam ga tek osposobila, a tolko ste mi falile ne mogu vam opisati kolko. Puno ste pisale i ne mogu sve poloviti, al djevojke kojima je stigla stvarno mi je žao, držite se i u nove pobjede, one koje čekaju ili držim fige i navijam za , one koje obavljaju pretrage i u MPO vodama su želim da čim prije obave sve potrebne pretrage i uđu u postupak i od prve dobiju , one koje muče problemi da ih čim prije otklone i postanu , svima vam drage moje želim puno sreće. Što se mene tiče, ništ nije dobro, ništ nisam obavila, nisam dobila uputnice, sa mnom generalno nešto ne štima, ja curkam već 12 dana, bila kod gin. na pregledu i UZV i po njoj je sve OK, bila sam i kod dr. opće prakse i ni jedna mi nije htjela pomoći. Gin. kaže sve je u redu, prepiše mi neke tablete ergometrin, od kojih sam skoro umrla kolko mi je bilo loše, šalje me privatno i ne želi napisati uputnicu, još mi je rekla neka uzmem pauzu, da će se sve srediti samo od sebe, a dr. opće prakse ne želi ni čuti da bi napisala uputnicu, i ona me šalje privatno. Ja sam samo htjela da mi pomognu jer kod mene je izgleda neki veći problem, prvenstveno da se utvrdi uzrok i da mi se izreguliraju ciklusi, ali one ni to ne žele. Sad tražim druge doktore. Eto tolko o ovome što mi se dogodilo u ovih par dana.