|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 21:19:33
|
|
|
|
Hladna
|
Jess ma ti di trudna garant, ono roskasto bilo je implantacijsko krvarenje, pricekaj sad malo i u ponedjeljak ponovi test Tascha cestitam na trudnoci- ta beta ti ukazuje trudnocu- to je to
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 22:33:53
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Ako Hladna kaže da ste trudne, onda jeste!!! Držim fige, ponavljajte testove i javite nam da se druga crta doooobro vidi! Puse vam šaljem!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 22:53:08
|
|
|
|
jess
|
Hladna, Kontesa Nera, hvala vam curke nadam se...svakak ga budem ponovila ak ne dođe, al već je trebala doći poslije duphastona. Tascha draga čestitam ti, to je trudnoća, ti si nam bravo
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 23:16:47
|
|
|
|
splicanka
|
jess draga ja isto mislima da je trudnoca, rozkasti iscjedak i nema ???????? ne znam sta bi drugo bilo, drzim fige
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 23:34:20
|
|
|
|
Hladna
|
Tascha ako je beta veca od 5 to je trudnoca, trebala bi za dva dana ponovit nalaz da vidis da li se dupla ali to je to . Jess ako je implantacijsko bilo jucer il prekjucer test ti jos ne moze pokazat jer je premali hormon trudnoce, pricekaj do ponedjeljka i napravi test no ja vjerujem da si trudna jer ako nema menge nakon duphastona nema sto drugo biti - to je to .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.3.2012 8:07:48
|
|
|
|
BUMBI
|
jess žao mi je,ali se ipak nadam da ima još nade pošto vještice još nema....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.3.2012 20:59:41
|
|
|
|
jess
|
Hladna znam da je bilo prerano za test al kak sam bila pod duphastonima nisam ni znala kad mi je bila ovulacija pa sam ga napravila samo zato jer mi je tak dugo nema. Ponovit ću test u pon. Zvala sam danas ginića i kažem mu da nisam dobila već 10 dana otkako sam prestala s duphastonima, a on meni veli da je trebala doći za par dana od prestanka i da je vrlo vjerojatno trudnoća u pitanju, idem u pon. kod njega jer veli da je još prerano da se vidi na UZV. Ja uopće nemam filing da bi bila trudna. Tu i tam imam one grčeve kao da će doći al sve slabije. Jako me zagrčilo tak onaj dan dok sam imala taj roskasti iscjedak. No budemo vidli, inače menge ni dalje nema, temperatura je prisutna i dalje.... splicanka, BUMBI, Kontesa Nera, Hladna hvala vam djevojke, znam da ima nade, sve dok je nema dobro je...
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!