|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:34:53
|
|
|
|
Lol@
|
Razumijem te kako ti je,al nemoj biti u strahu... ja sam se vise prestala i plasiti nakon svih ovih proteklih desavanja...jedino sad zelim uspostaviti vlastiti mir,i ne razmisljati o nicemu... imam osjecaj da sam se toliko opteretila i vjesticom i trudnocom,da sam se u svemu tome izgubila... al vrijeme da se sve to malo promjeni,vrijeme je za malo opustanja
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:36:12
|
|
|
|
jess
|
Hej drage moje evo me, do sad sam bila na poslu od jutra i sva sam izmrcvarena. nema, nema više ni onog roskastog iscjetka, samo mi je danas bio onaj pritisak ko da će doći i to me baš jako frkalo, ali ništa, za par minuta se smirilo i više ništ. Mislim da je vrijeme da popišam taj test, stalno odgađam jer ne vjerujem da bi mogao biti plus, nemam nikakvih simptoma osim povišene temperature, ajd malo mi je jučer navečer bilo mučno, al ništ strašno. Ovo je prvi put da sa sigurnošću mogu reći nema šanse da jesam jer sam svaki put imala tolko "umišljenih" simptoma, pa bi ovo bilo prečudno da ipak jesam.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:43:32
|
|
|
|
Lol@
|
E moja jess nista vise nije cudno... nego daj taj test uradi vise...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:45:35
|
|
|
|
BUMBI
|
I kada će test onda? Držim fige
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:54:46
|
|
|
|
bebica77
|
Navijam za vevikkkiiii +!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:55:53
|
|
|
|
jess
|
Ajde sutra ujutro ak ne dođe, al kažem vam sigurno nisam, i javit ću vam tek popodne kakav je rez. jer s posla ne mogu, blokirani smo.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:57:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde čekamo te nadam se s lijepim vijestima
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 20:58:43
|
|
|
|
jess
|
Hvala vam curke
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 21:03:19
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ajde čekamo te nadam se s lijepim vijestima
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 21:04:36
|
|
|
|
jess
|
A gdje nam je tascha, ona je rekla da će danas ujutro ponoviti test. Hajde tascha javi nam se s velike dvije debele nestrpljive smo....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 21:05:39
|
|
|
|
jess
|
< Poruku je uredio jess -- 28.2.2012 21:19:28 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 22:14:43
|
|
|
|
bebica77
|
Pomoc ak moze!!! Dali se kome desima vjestica 2 put u mjesecu s tim da je prva kratko trajala i slabo a druga isto tako sam kaj je bila malo jaca? 1 vjestica- 3 dana, vise smedje 2 vjestica- 4 dana, 1 i 4 dan smedje, 2 i 3 dan jako puno krvi.... A kod ginica bila dan prije vjestice ove druge i nis mi ni rekel tj da je sve u redu...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 22:17:03
|
|
|
|
mala99
|
Cure moje evo mene, vaše trudnice! Toliko ste toga napisale da nisam uspjela sve pohvatati, jel ima koja nova trudnica? Sta je s zvončicom, jel trudna? Ja sam imala problema s malim, neki jaki bronhitis, viroza, temp, i svašta, svaki dan po doktorima da sam zaboravila da sam trudna od silne zbrke. Ali zato ste vi tu i naš forum.. Kod mene ništa novo, još nikakvih simptoma, pa me to već pomalo i brine. Ko zna jel sve ok? Pregled je tek 13.03, jedna čekam da mi doktorica potvrdi trudnoću i naravno da mi kaže ako je sve uredu s bebom. Eto sad sam tu uz vas, navijam za trudilice i čekamo još bebica.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 28.2.2012 23:24:53
|
|
|
|
splicanka
|
bebica 77 meni se to desavalo a imam uredne cikluse skroz.... moze biti povezano sa vrimenom pogotovo sad jer se proljece blizi, ne vodi brigu sve je to normalno.... malo vrime, malo stres nista to nije cudno no sikiriki .........
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 7:58:17
|
|
|
|
bebica77
|
Aj fala bogu da je normalno. Tako sam i ja na netu procitala da je normalno
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 8:13:51
|
|
|
|
Riza
|
Jesss....javi nam vijesti. Nadam se da je maja mrva u pupici...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 9:29:48
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Jess i Tasha, svim vam želim da testići pokažu ogromne plusiće ili debele ! I svim ostalim trudilicama želim, naravno, isto to! Draga Mariola nam se javila! Kako je mala princezica? Sigurno uživate! Ja se nisam baš javljala u zadnje vrijeme jer me baš neka depra ulovila. Svašta mi se skupilo (posao, rodbina) i nekako me činjenica da nisam trudnica i da je pitanje kad ću to i postati ... baš me rastužilo. Jučer su počeli grčevi pred koji su trajali i preko noći, temperatura mi je pala, tako da danas očekujem vješticu. Istovremeno sam i ljuta i tužna što niti nakon posjete endokrinologa ne znam zašto imam PCOS. Razmišljala sam da odem do svog ginića i uzmem Dabroston, pa da probam još par mjeseci na taj način ostati trudna pa ako ne uspije da idem s mm na Petrovu (ili dr. bolnicu) na odgovarajuću terapiju (Klomifene ili što će već preporučiti). Više niti sama ne znam što i kako dalje ...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 14:45:43
|
|
|
|
Sunshine28
|
ej cure! iako sam sama sebi zabranila internet zadnjih tjedana danas nisam mogla odoljeti da vas ne dođem obići i vidjeti što ima novo! Sve sam procitala....Riza, Amarnat, drage moje jako mi je zao zbog neuspjeha ovaj mjesec Pinky sretan rodjedan sa zakasnjenjem, drzim fige da ste uhvatili ovulaciju i da sa doktorima krene malo bolje i brze! winkice bravo za zadnji ispit! - sada si se rjesila tog stresa i ima da se primi odmah u ožujku! jess, hladna, tasha - drzim fige! mariola - cestitam! i pozdravim svim curama koje sam izostavila! svima vam zelim srecu! Kao sto sam vec i spomenula, nije me bilo jer se odlucila okaniti interneta, previse sam istrazivala, procitala losih stvari vezanih uz moju situaciju i sve me to bacilo u depresiju...sada mi je puno bolje...ne informiram se o nicemu, gladim stomak i nadam se najboljem... inace 95 posto vremene lezim, na zadnjoj kontroli gin. je nasla pored bebe hematom i rekla mi da moram mirovati dok se on sam od sebe reapsorbira, a to bi se trebalo dogoditi kroz mjesec-dva, imam jos grceve ali nisu toliko jaki, najvise mi muke zadaju bolovi u crijevima ali kazu da je to normalno jer se sada ona pomicu sa strane da naprave mjesta za bebu...mucinine hvala bogu slabe... eto drage moje, to je moj izvjestaj, pratit cu vas i javljat se i dalje, pussseeee
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 15:45:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Sunshine, draga moja! Pusti brige i internet i samo uživaj u svojoj buši! Mazi ju i pazi tako da razmaziš bebicu i prije nego ju ugledaš! Sve tvoje tegobe će proći i nećeš ih se niti sjećati kad ugledaš svog anđelčića. Puno pozdrava i pusa tebi i tvojom mrvici od tete Pinky.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 18:26:41
|
|
|
|
tascha
|
Hej curke ja popiškila dva testa sa jedva vidljivom drugom crticom i jedan negativan...ginić ništa ne vidi..beta je 16....još (ne )čekamo vješticu..ginić kaže da još tjedan dana sačekamo....a ja temperaturu 37,3-37,4 3 dana već..sva sam slomljena...drugo ništa..bit će da me hvata gripa..
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 18:49:55
|
|
|
|
zvončica1
|
Tascha beta ti je za neki 3-4 tjedan trudnoće što je još rano da ginekolog vidi, ja sam je neki dan vadila i moja je 1 i vidjela sam rezultate za pozitivno i sve više od 5 je pozitivno evo ja ću ti napisati kako je meni u nalazu pa ti vidi..al pričekaj još 1 tjedan i beta će porasti,vidjet češ.eto eovako kaže: referentni intervali za ukupnu beta podjedinica humanog korionskog gonadotropina. 3-4 tj.T 5,8-750, 4-6 tj.T 9,5-31795, 6-8 tj. T. 158-149571, 8-10 tj. T. 32065-186977, eto za dalje ti ne treba, al ovo ti je poz. beta draga, nadam se da se beba primila kako treba, javljaj se, ja ovaj mjesec nisam imala sreće:(( al prebacujem se na ožujak!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 19:13:08
|
|
|
|
jess
|
Drage moje evo javljam rezultat, kak sam i očekivala test je negativan. Ali....menge ni dalje nema, nema više ni onog roskastog iscjetka koji sam primijetila pred dva dana i temperatura mi je ponovno porasla, a FF mi je premjestio ovulaciju i po njegovom mi je bila pred 8 dana.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 19:56:49
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
A joooooj, jess.. A baš sam mislila da će biti pozitivan! Kako to da još nema? Sve je to nešto sumnjivo..hoćeš uskoro ponavljati test? Nemoj biti jako tužna!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 20:20:54
|
|
|
|
jess
|
Kontesa...ma nisam tužna, očekivala sam takav rezultat, al sad sam zabrinuta jer mi je temperatura još više skočila, a nema, samo tu i tam neki grčevi ko da bude došla. Ak mi je O. bila pred 8 dana onda sam prerano radila test, uglavnom ponovit ću ga za nekih 5, 6 dana ak prije toga ne stigne. Hvala ti
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 29.2.2012 20:27:22
|
|
|
|
Lol@
|
jess
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!