|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (27.2.2012 23:06:13)
|
Tascha, držim fige da na sljedećem testiću bude deeeebela crtica!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Splicanka, drago mi je da su ti svi nalazi dobri, nadam se da će i ovi biti takvi![sm=smiley20.gif] Što se tiče onih briseva, za njih i kažem da nisam radila, sva se lomim oko toga, šta napraviti..[sm=zmeden.gif] Ginić baš i nije bio oduševljen tim mojim prijedlogom da sve provjerim, a ne znam ni sama, ne bih se htjela opterećivati unaprijed, da se razumijemo, ne očekujem neke probleme i ne zamišljam najcrnje scenarije. S obzirom da je ovo tek drugi mjesec da pokušavamo, mislim da još nije vrijeme za paniku, ako se to sve oduži, onda ću provjeravati o čemu se radi jer iskreno da sad nešto saznam ne znam bi li mogla opušteno u akciju..Ne mislim da sam neodgovorna, jednostavno si dajem malo prostora, ali ako pomislim da nešto nije u redu, neće me spriječiti ginić da napravim te pretrage, ima načina ako on neće..Vidjet ćemo sve ubrzo ;) Većina žena ne planira trudnoću, uglavnom im se dogodi (tolike ih znam u svojoj blizini!) i tek kad otkriju da su trudne, onda se rade sve te stvari koje se moraju, puno njih nije nikad ni čulo za puno stvari pa im sve bude ok, a opet ona žena koja želi trudnoću isplanirati u svaki detalj i brine se o svemu, nešto pođe po zlu..Nema pravila, ne želim si time razbijati glavu jer stvarno neću imati mira s tim šta bi bilo kad bi bilo.. Jess, mislim da ću te ipak poslušati, nekako mi je to nesigurno ostaviti za samo jedan dan, pa ako promašim, onda opet moram čekati[sm=smiley13.gif] Nadam se da si ti ipak trudnica!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Još nećeš provjeravati?[sm=smiley4.gif]
|
|
|
|