|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (27.2.2012 11:58:29)
|
Helouuu Evo mene od ginića! Uglavnom, sve je super i sve je ok, papa odličan, grlić maternice isto, u jednom jajniku (nisam zapamtila kojem[sm=smiley36.gif]) imam jedan folikul veličine 16mm (s obzirom da su mi krenuli plodni dani) i kaže ginić da je sa svakim danom veći za 1mm i da bi bilo najbolje da imamo odnose za 4 ili 5 dana, tj. najbolje u petak (a tada će mi biti i ovulacija), a do tada ništa od odnosa! Pa eto..jedan savjet više ;) Navodno ne bi dobili ništa ako bi se seksali svaki dan![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Što se tiče onih ciljanih ginekoloških briseva i bakterija, nisam uspjela ništa, rekao je da za sada nema potrebe to raditi osim ako ne postoje neke indicije što kod mene kao nema[sm=zmeden.gif] Ne znam je li u pravu kad kaže da se ne sekiram unaprijed ili ne želi to raditi zbog toga što su im te pretrage skupe ili šta već..[sm=zmeden.gif] A ništa, ako bude nekakvih znakova za problemčiće, uvijek ga mogu natjerati da mi to napravi ili na kraju krajeva otići kod privatnika, neću se unaprijed opterećivati[sm=smiley1.gif] Malo me i "isprdao" rekavši: "šta će ti te pretrage, jel hoćeš da ti nešto nađu?haha! Zašto ne ideš i na CT glave? ahhahahah (skoro sam mu rekla da sam i to planirala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]) Uglavnom, nadam se da je u pravu, da će sve biti ok, i da ću mu se uskoro javiti kad mi bude kasnila [sm=hudicek1.gif]![sm=smiley1.gif] Jess, testić? Ne bi još? Joj, ja sam znatiželjna, baš imam neki dobar feeling da bi mogla biti jaaaako sretna ovaj put![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|