|
Hladna -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (25.2.2012 12:10:07)
|
Riza shvacam te potpuno , samo mozda ce ovo zvucat ruzno nekome sto cu reci ali svejedno mi je dal ce se primit bebica, imam najdivnijeg partnera, prekrasnog sedmogodisnjeg sina i uzivam u tome, ako dode dobro dode no iako je to malo 6 mjeseci pravljenja bebice i da vec tako kazem ali nakupilo mi se i slomilo me avaki put kad sam ugledala minus pa sam odlucila odmaknut se od toga i od planova kad cu i lad necu uzivat sa svojim dragim od planova kad cu koj caj popit , dosta je toga, tako se to ne radi, ne zelim potrosit vise ni dan s takvim pritiskom na sebe i dragog. Sad sam u necem drugom, ostala sam bez posla kako smo i ocekivali, narucila sam sebi set za geliranje noktica sto mi je dugo zelja i posvetit cu se samo stvarima koje volim. Naravno prikljucit cu se u odbrojavanje svako naredno mozda jednom dode bebica a do tad zivim zivot bez pritiska na sebe i dragog, bez pracenja laznih simptoma , bez iceg. Uzivam u svakom trenu sa svojim najdrazima i cure moram priznat da mi je sad zao sto sam 6 mjeseci izgubila na pritisak koj nam samo steti . Nadam se da me shvacate
|
|
|
|