|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 10:03:51
|
|
|
|
Papalina
|
jao Mussy...riječi ti se pozlatile i svim curama želim da NE DOĐE I,da se pohvalim...sinoc sam bacila kutiju cigareta u smeće,sada umjesto jutarnje cigarete jedem voćnu salatu nadam se da ću uspjeti... volim vas svee
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 10:15:00
|
|
|
|
Papalina
|
Zvončice, jooooj baš sam uzbuđena zbog tebe.. nadam se da će biti a ne ne, ja neću još piškiti,strah me a i prerano je.... sretno ti bilo
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 10:21:22
|
|
|
|
Riza
|
Curkeee....dobro Vam jutro svima! Kako ste mi?! Falile ste mi.... moram Vam reć da sam uz puno razgovora sama sa sobom dosta bolje i ne želim se predati tako lako... Papalina..dobro nam došla i što prije ostala ponosna . Zvončice...javiiiii kaj kaže testić... ja se iskreno nadam da ćeš vidjeti jedan veliki prekrasni plusić..
< Poruku je uredio Riza -- 25.2.2012 10:22:33 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 10:23:32
|
|
|
|
Riza
|
Hladna..tebe nisam jako dugo čula...fališ... kak si nam? U kojoj si fazi? jel kaj poboljšao onaj lijek koji piješ?!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 10:31:12
|
|
|
|
Hladna
|
Riza ja vas stalno citam no nekako nemam volje javljat se , trudimo se sad vec pol godina i malo mi je prekipilo pa sam se maknula i opustila od pravljenja bebice sto ne znaci da nisam uz vas . Vidjela sam tokom ovih 6 mjeseci na ringeraji da ih se dosta maknula na ciklus do dva bas radi iste stvari, dode svakome puna kapa svega. Ja mjerim bazalnu no iskreno ovaj mjesec se ne seksamo po pravilu svaki drugi dan neg kad pozelimo, ovaj mjesec ne radimo bebu vec uzivamo i radimo na drugim stvarima- na sebi . Tako da ovaj mjesec mi je iskreno svejedno dal ce menga doci ili ne jer mi je ovaj mjesec posvecen mom sinu, dragome i meni . Aduphastone normalno pijem a sad sve ostalo - pustila sam malo , nadam se da shvacas . KakO si ti riza? Jel vjestica prosla?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 11:16:22
|
|
|
|
Riza
|
DRaga Hladna...ja te u potpunosti razumijem i znam kak ti je.... i ja sam poželjela maknuti se od svega i svih...pa i udaljiti se od RR.......jer ponekad imam osjećaj da mi je samo teže...... samo se ti lijepo opusti i prepusti voljenim osobama i stvarima koje voliš raditi i beba će doći kad joj se budeš najmanje nadala..... I ja sam se prestala opterećivati s tim jer ne mogu više i nemam snage uvijek prolaziti isto...i ponavljam se...znam da ima puno težih situacija i ovdje i svugdje.....ali jednostavno mi je ponekad preteško..... prijavila sam se na odbrojavanje za Ožujak ali sam prestala sa svim opterećenjima......vodim ljubav sa svojim dragim kad nam se da....... ne razmišljam o trudnoći i djetetu toliko..... znam da će jednog dana beba sigurno doći...samo moram biti strpljiva... Hladna...samo hrabro...imat ćemo obje uskoro bubice u bušama
< Poruku je uredio Riza -- 25.2.2012 11:17:09 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 12:10:07
|
|
|
|
Hladna
|
Riza shvacam te potpuno , samo mozda ce ovo zvucat ruzno nekome sto cu reci ali svejedno mi je dal ce se primit bebica, imam najdivnijeg partnera, prekrasnog sedmogodisnjeg sina i uzivam u tome, ako dode dobro dode no iako je to malo 6 mjeseci pravljenja bebice i da vec tako kazem ali nakupilo mi se i slomilo me avaki put kad sam ugledala minus pa sam odlucila odmaknut se od toga i od planova kad cu i lad necu uzivat sa svojim dragim od planova kad cu koj caj popit , dosta je toga, tako se to ne radi, ne zelim potrosit vise ni dan s takvim pritiskom na sebe i dragog. Sad sam u necem drugom, ostala sam bez posla kako smo i ocekivali, narucila sam sebi set za geliranje noktica sto mi je dugo zelja i posvetit cu se samo stvarima koje volim. Naravno prikljucit cu se u odbrojavanje svako naredno mozda jednom dode bebica a do tad zivim zivot bez pritiska na sebe i dragog, bez pracenja laznih simptoma , bez iceg. Uzivam u svakom trenu sa svojim najdrazima i cure moram priznat da mi je sad zao sto sam 6 mjeseci izgubila na pritisak koj nam samo steti . Nadam se da me shvacate
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 12:55:33
|
|
|
|
winkica
|
Hladan- mici imaš pravo...evo ja isto već 9 mjeseci trošim živce i vrijeme i mužić je moj već polako na rubu živaca... ne ide, ne ide...što ću...biti će... sve u svoje vrijeme...ljubljene moje nemojte se živcirati više i mučiti same sebe...ajmo sve zajedno više prestat mjerit temperature, i brojat dane...vjerujem da će nam se bebice dogoditi i gotovo...morate shvatit sljedeće: znate da ako se opustimo da će nam se sigurno bebice primiti ...što znači da se moramo pod svaku cijenu opustiti.....PUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 16:45:20
|
|
|
|
bebica77
|
Superrrr cure!!! Meni danas pocela vjestica (smedja)...!!!grrrr Bez bolova bez simptoma i to 5 dana ranije!! Nemres vjerovat... Kako ste mi vi? Ima li kaj novog? Koja nova bušica
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 19:41:38
|
|
|
|
Anni_
|
Evo prijavljujem i ja Došla je danas. Malo smo tužni, ali kao i svaki mjesec, ništ novoga (malo crnog humora). bebica77 žao mi je što je i tebi došla
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 20:30:12
|
|
|
|
bebica77
|
Ani zal mi je kaj je i tebi dosla;(.... A ja sam odlucila ko i Hladna ne se vise zivcirat i napravit pilako sve pretrage bez opterecenja pa kaj bu bu.... Ja sva sreca kaj imam frendicu kaj joj muz imal jako slabe plivace pa uz vas jos i s njom razgovaram o tome svemu.. Curke moje hvala vam kaj ste tu jer da nema ovog coruma i vas ja bi poludila od sveg tog... Veliki kisic svim curkama sa foruma
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 20:31:13
|
|
|
|
unna
|
Evo da vam se i ja pridruzim na odbrojavanju. Meni ni ne treba stici ovaj mj jer mi je sad tek nekako trebala bit ovulacija al nema veze,uz drustvo je sve lakse.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 25.2.2012 21:36:28
|
|
|
|
Mussy
|
unna dobro dosla, svima nam je lakse u drustvu, nadam se da ces uskoro ugledat svoj anni i bebica77 jako mi je zao za winkice, riza, hladna i sve ostale da ne nabrajam sve ste vi veliki borci i ja sam sigurna da ce vam se zelja za uskoro ostvariti, samo opustenost, velika zelja i jos veca vjera da ce tako i bit, saljem vam svima veliku podrsku, sve ste divne i zao mi je sta nisam dosla ranije na ovaj forum mala javi nam se kako ti je i kako se osjecas nema te dugo, vjerojatno ti komp opet steka
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 11:11:46
|
|
|
|
splicanka
|
bebica 77 draga, nemoj se opterecivat kako je ona ili neko drugi trudna a ti nista... doc ce sve draga... vidi, imam i ja jednu takvu, koja je trudna, ali je meni bila veoma bliska a kad je saznala da sam trudna u 11 mj zamisli iza nove godine je pocela pricat da sam imala spontani za novu godinu i puf... moja trudnoca zavrsi sa spontanim malo iza toga ... makla sam se od nje istog momenta... pa to trebas bit zivotinja da tako nesto lazes okolo a ta ista osoba mi je stavarala stres 10 dana, porukama i svim jer otkad je saznala da sam ostala trudna pukla je od zavisti itd duga prica imala sam redovni stres svaki dan i eto sta mi se dogodi, al ja drzim da ima sve svoje razloge, ako mi se to zbog nje dogodilo njoj na dusu ...... pa dodje mi da je ubijem ali onaj gore sve vidi
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 12:30:51
|
|
|
|
bebica77
|
Da draga splicanka onaj gore sve vidi nazalost ne vidi te zloceste i zlobne ljude.. Ja vec 4-5 mjeseci konstantno s njom imam neki stres... Iskreno zivimo u istoj kuci a ja jos dan danas neznam kao da je T vec saznam od 50 osobe kaj z njom nikakve veze nemam... Svaki put kad odbrojavam il tak nekaj razg s njom i kad je minus ona cvjeta.... Zato sam se ja sad makla od nje i okrenula...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 13:28:11
|
|
|
|
splicanka
|
to ti je najpametnije, makni sve ljude koji ti stvaraju negativnu energiju, to je meni doktorica rekla stres cuda radi... otkad sam se udala dosta sam ljudi makla, e bar imamo svoj stan i sami zivimo i ja sam najsritnija nema budala nema problema i sve je 5... ostala sam dobra sa pravim i iskrenim prijateljima a sve drugo je u zaboravu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 13:42:38
|
|
|
|
123beba
|
cure, žao mi je što vam je došla ... Nisam baš sigurna, no nekako mi se čini da nas je sve više koje se duže vrijeme ne mičemo s ove teme... Koliko se vi dugo već trudite?
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 14:08:17
|
|
|
|
bebica77
|
Draga moja ja se trudim 7 mjeseci i bila kod ginica prije par dana i odma je poslao dragog na spermiogram jer mu cudno da imamo uredan sex i previse nek kaj je i jos nis..... Da draga moja maknula sam se od nje jer je zlobna pokvarena prevrtljiva i hrani se tudjom nesrecom... Vec je tak bilo al sam radi mira u kuci ja popustila al ovaj put nebum... Nikome ne zelim zlo i nisam zlobna osoba al takvima bude naplaceno kad tad... Skrenula ja s teme oprostite mi al jedine ste mi drage osobe sa istim problemima i kuzite sve to... Oprostite ....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 14:17:52
|
|
|
|
bebica77
|
Em me ona hebe em mi menga curi ko luda em nemrem zatrudnit,pa dokle vise ..... Cure moje ja pomalo pucam po savovima... Imam konjske zivce al ovo mi vise za neizdrzat.....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 15:55:20
|
|
|
|
unna
|
Mi pokusavamo vec nekih 10 mj,dosad se nisam bas previse opterecivala,ali kako se blizi godinu dana a nakon toga si kao neplodan,malo me hvata frka. MM ce sljedeci mj na spermiogram posto jos nista od pretraga nismo napravili. A ja imam pcos i miome i dr mi je rekao da cu teze ostat trudna a i ciklusi su mi neredoviti tako da nemam pojma kad mi je ovulacija. Sve u svemu koma.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 17:13:24
|
|
|
|
Lol@
|
Samo da pozdravim i stare i nove trudilice ,ja vas citam al sam uzela mali odmor ,al svejedno sam uz sviju vas i navijam iz sveg srca da svaka od nas sto prije postane .
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 17:58:35
|
|
|
|
bebica77
|
Meni su ti izvadili ljevi jajnik i jajovod al mi doc reko da bum normalno mogla imat kikace... E sad mi bumo vidli kakvi buju plivaci pa.... Sutra idemo po upitnicu i kod nas u Vz je to dosta brzo gotovo.. Narucimo se za dva tri dana dojdemo na red i nalaz nam isti dan gotov...e sad neznam ako su plivaci ok kaj onda.. Ja sam ok i ok ok kaj onda
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 20:21:43
|
|
|
|
winkica
|
drage moje curke evo i ja i moj mužić se trudimo 10 mjeseci..ovo će biti 10. mjesec...biti će bebica...ne brinite...sve će doći u svoje vrijeme...ljubim vas
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 20:32:54
|
|
|
|
Pokoyo
|
Juhuuu,I'm back ...kako ste curke,ima li novosti?? Winkice widim da si aktivna sve u šesnaest,ajme ja zadnjih 20 dana stalno bolesna,nikad u životu ovakva nisam bila,totalni pad imuniteta,prvo gnojna upala grla,pa upala sinusa,a samo da je spavat i spavat i spavaaat trebala mi je doći 13.2 al dobila sam je 7.2 kad sam se i razbolila i trajala nepuna 2 dana i krv je bila full tamna,smeđa,tako da neznam što da mislim al nadam se
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 26.2.2012 22:18:18
|
|
|
|
jess
|
Anni, bebica77 stvarno mi je žao što vam je stigla, al ne predajte se, budite jake i hrabre i jednom će doći unna dobro nam došla natrag i čim prije ugledala ili Pokoyo draga pa što je? Ajde u borbu dizanja imuniteta, a kaj se tiče, nadam se da je to bilo implantacijsko i da je tu. Moje nema ni danas, nema ni naznaka, znam rekla sam da ću danas raditi test, al sam si mislila da je prerano i nekak ne vjerujem da je moguće da jesam, pa osjetila bi valjda po nečemu.
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!