|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
22.2.2012 9:43:36   
zvončica1
Nessy zadnju M sam imala 21.01. ciklusi su mi nikad više od 27 dana tako da sam prije par dana trebala dobiti, svakako mi kasni nikad mi nije došla poslije datuma,pogotovo ne ovako, po nekim mojim proračunima naaajkasnije 19. mi je trebala doći, ali zašto su onda testovi negativni..danas sam radila SIGN-test, glupača opet uzela najjeftiniji,al nema veze neču se živcirat, mučnine sam jučer dobila, cice me bole jako i napuhnute su a od bolova u trbnuhu skoro ništa, neko malo stezanje al ne kao da ću dobit..nikad mi stvarno nije kasnila osim kad sam ostala trudna, zato me sve zbunjuje, a testovi su onda bili pozitivni, jel možda još prerano?? da odem doktoru pa da betu izvadim??

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 626
22.2.2012 9:44:07   
mala99
Cure moje, ja sam sinoć ovo pročitala, ali zbog problema s internetom nisam se više mogla spojiti.

Noćas sam se par puta probudila i mislila na cijelu situaciju, posebno na tebe Amarnat.
Tako mi je žao, kad bi ti bar nekako mogla pomoći. Bar te zagrliti i reći da će sve biti uredu.
I ostale cure, mislim i na vas, i žao mi je zbog svih.

Nemam riječi utjehe osim da vam kažem da je izgleda to tako moralo biti, tako je izgleda zapisano u zvijezdama.

A opet bolje sada nego kasnije u trdudnoći.

Šaljem vam puno, punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve vas volim.

Winkice kad će taj test?

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 627
22.2.2012 10:02:19   
Nessy
zvončice ja bi na tvom mjestu išla vadit betu jer će ti to točno reći dal si trudna ili ne.
ako možeš dobit uputnicu super, ako ne odi u neku polikliniku, mislim da ti je isti ili drugi dan gotovo.
držim fige.

M 2010.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 628
22.2.2012 10:05:37   
modesty blaise
mala99 čestitam ti na user posted image user posted image
ostalim curama koje su imale nesreću šaljem user posted image ....glavu gore i mislite pozitivno!

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 629
22.2.2012 11:08:56   
winkica
cure moje milene...dobro jutro i dobar dan....
sad mi je neugodno što sam jučer rekla u svezi linije...evo radila sam test i ništa..očito će danas doći user posted image jer ovako mi je u 11 mjesecu kasnila točno 3 dana ali je na kraju došla...sumnjam da je prerano za test jer kasni 3 dana tako da sam sigurna da ovog puta opet ništa...
ali evo što je tu je...ja ću i dalje biti vesela i podržavat ću ostale cure ...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 630
22.2.2012 13:07:52   
Anni_
Pozdrav cure! Kako ste mi?
Ovo proljepšanje vremena je nekima ipak donijelo sretne vijesti. Mala99 user posted image user posted image user posted image
Izgleda da se budemo winki i ja opet usuglasile s datumom user posted image  Izgleda da  me moja user posted image  neće iznevjeriti. Jučer sam posustala u odluci da ne radim test i napravila sam ga navečer. Naravno, bio je negativan. Bio mi je 26 dc i nisam išla na WC par sati. Tako da su ovi simptomi koje imam izgleda ipak PMS.
Više sreće drugi put.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 631
22.2.2012 13:32:47   
winkica
Hey Anni draga...meni se isto čini da ćemo zajedno u novo odbrojavanje...hheheheheh
meni je danas 30. dan ciklusa.. do sada su mi ciklusi bili 27 dana i nikad iznad toga osim u 10 mjesecu kada mi je također 30 dana trajao ciklus..onda je u 11 bio 24 dana, u 12 27 dana pa u siječnju 27 i sad opet 30....ali najčešće su mi po 27 dana...i moj je testić negativan draga... mi se očito pratimo iz mjeseca u mjesec..uvijek tu negdje u par dana razlike...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 632
22.2.2012 13:41:58   
winkica
Iskreno baš sam bila malo tužna kad sam vidjela veliki minus...a onda se sjetim svih vrijednih cura koja se trude ko pčelice i nekako mi je preko toga svega lakše prijeći...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 633
22.2.2012 13:53:03   
Anni_
Znam kako ti je, winki. Ima i puno lošijih situacija od ove naše pa se ne smijemo previše žaliti, ali malo možemo biti tužne.
Doći će i naše vrijeme za user posted image , samo ne ovaj mjesec.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 634
22.2.2012 13:57:09   
Anni_
Winki, znaš možda nešto o Amarnat?

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 635
22.2.2012 14:07:34   
winkica
Nije mi se javila...vjerojatno je sva u šoku pa se pokušava smiriti, kada će biti bolje javit će mi se. možda se i ja njoj javim ali nekako bih još pričekala da se slegnu emocije da ju još više ne deprimiram..
.ma mila znam da se ne smijemo žaliti i ja to razumijem..istina..imaš pravo...ma nisam čak ni toliko tužna koliko sam već lagano razočarana...najveći pritisak na mene vrši obitelj i to ne toliko uža obitelj nego šira obitelj i svi prijatelji...evo primjer jučer mi je bio rođendan i svi su mi poželjeli što prije bebu..pa se onda sjetim toga kako me barem 3 puta tjedno netko pita što ja čekam sa bebom...kao da ju ja ne želim...ali eto...
samo je to bio kliker ovaj mjesec...želja mi je bila bebica za rođendan pa možda je i ta želja malo prevagnula na razočaranje...
oprostite mi cure...stvarno se nemam razloga žaliti...ali evo mrvicu sam samo htjela izbaciti iz sebe taj neki pritisak..

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 636
22.2.2012 14:15:00   
Anni_
Ma gle, naravno da se imaš pravo žaliti i samo se ti žali! Zato smo tu! Svi mi jako želimo bebice i naravno da nam je teško, pogotovo nakon takvih pitanja od strane ne baš bliskih ljudi. Tu te potpuno razumijem. Meni to čak i frendice rade, mada sve dalje sve manje. Jednoj sam objasnila situaciju kad mi je počela nešto seruckat oko toga što ja čekam i ono u stilu vidjet češ ti kad ti dijete ovo ili ono. Ja sam sad u situaciji da bi mi to dijete moglo skakat po glavi i svašta drugo, samo da ga već konačno imam. Nikakvo nespavanje i umor mi ne bi teško pali!
Mi se tu najbolje razumijemo i podržavamo se, jer možemo bez zadrške pričati o svemu. Zato samo ti olakšaj dušuuser posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 637
22.2.2012 14:18:19   
Kontesa Nera
Joj, koliko vijesti...a nažalost uglavnom tužnihuser posted image
Amarnat, tako mi je žao, evo čitam ove postove i ne vjerujem, pa šte se pobogu dogodilo?!user posted image user posted image user posted image user posted image Znam da je sad svaki komentar suvišan i da ti to ništa ne znači i ne umanjuje tvoju bol.. Samo prebrodi to što prije, budi hrabra i dallje i ne daj se negativnim mislima..Brzo nam se vrati!

Lol@, drži se, možda ipak bude sve ok, nadam se da će dr. to potvrditi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nessy, neka ti što prije prođu te vještice i da se baciš u akciju i javiš nam veeeeliki plus! Držim fige!user posted image

Winkice, navijam da user posted image ipak ne dođe!!user posted image user posted image user posted image I da, ne obaziri se na taj pritisak sa strane, ne daj se, ako treba budi i bezobrazna, ali ne daj nikome da te uznemiruje iako je to sve dobronajmjerno... Samo ti njima reci da oni rade na svojim bebama a ti ćeš na svojoj kad budeš htjela!user posted image

Zvončice, idi ti izvaditi betu pa ćeš biti mirnijauser posted image

Mussy, jel ponavljaš test? Javi nam rezultat! Držim fige za user posted image !!

Zmaja, Bumbi, Jess, Anni_, Pinky, Fiona, 123beba, Hladna i ostale koje sam zaboravila, ima li što kod vas?

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 638
22.2.2012 14:47:28   
winkica
Hvala curke moje....i ja sam tu za vas pa ćemo sve zajedno i plakati ako će biti potrebno...:) :)

e sad me zanima dali je moguće da testić bude negativan a da je trudnoća ipak prisutna?? Evo sad mi se javila prijateljica pa me pitala za novosti...rekla mi je da su njoj i nakon tjedan dana kašnjenja bili negativni testovi...a ona bila trudna...

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 639
22.2.2012 14:50:01   
winkica
Evo kao što vidite...ja se pokušavam hvatati i za zadnj nit...samo kad bi bilo pozitivno...heheheheheheh
a tako to inače ide...ne kasni, pa opet ne kasni...e kad kasni već je nada prisutna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 640
22.2.2012 17:59:52   
Mussy
Bravo anni, tu smo da se zalimo jedna drugoj jer najbolje razumijemo kako se osjecamo. moje frendice vecinom su ili trudne ili imaju bebicu i sve govore vidjet ces kad te budi nocu i tako se uglavnom nesto zale ali ja jedva cekam da mi se to dogodi. isto ko kad mi dragi hrce bar znam da spava kraj mene i da nije na brodu.
winkice i meni je ista situacija negativni test a kasni mi. nikad mi ne kasni vise od dva dana. ja cu probat napravit jos jedan test sutra ujutro jer imam neki osjecaj da je beba na putu. negdje sam procitala da test moze bit negativan ako se radi o vanmatericnoj trudnoci pa je mene malo i toga strah ali drzim fige da cemo svi prije ili poslje (bolje prije) docekat nasu user posted image
oprostite ako sam se raspisala user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 641
22.2.2012 20:42:55   
splicanka
cini se da je kod mene za sada krenilo sve po planu........... nikad nisam mislila da cu se veselit dolasku user posted image  ali sad sam sritna. zasto?? zato sta sam tocno mj dana od kiretaze dobila user posted image  i nadam se da ce se nastavit tako jer hvala bogu imala sam svakih 28 dana i tocno znala kad je ovulacija po boli u jajnicima pa se eto nadam da ce nakon ove kiretaze i svega sta sam prosla sve doc na svoje misto..... user posted image user posted image user posted image user posted image  jedva cekam kad cu se moc pocet trudit oko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dat ce nam bog cure moje ... user posted image user posted image user posted image user posted image  volim svih kad da vas znam sto godina a suosjecam sa gubitcima cura... samo hrabro........

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 642
22.2.2012 21:17:32   
Lol@
E cure moje,da se samo javim kratko i punooooooooooooo zahvalim na rijecima podrske
... kod mene je stanje oprecno..ne znam kako to objasniti...uglavnom misljenja se razilaze... znam samo da sam dobila uputnicu za betu za Petrovu... sutra ce valjda sve biti jasnije... zanima me samo ako zna tko kad mogu otici sutra u Petrovu i kad budu nalazi gotovi?

Iscrpljena sam vise od svega,al srcem sam uz sviju i navijam za sve cure... user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 643
22.2.2012 21:32:51   
*zmaja*
pozdrav drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
splićanka, bravo za tebe...super da je sve na pravom putu, ja ti želim jednu bebicu u buši čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lol@, draga moja ja se nekako ipak nadam tvojoj velikoj beti. ako betu vadiš u petrovoj 3 onda ti oni počnu od 7:30 vadit krv ako se ne varam, a ako ideš u bolnički laboratorij onda ti ne znam...iako većina bolničkih labosa počne s radom oko 7 ili 7:30. koliko ćeš nalaz čekati to ti nažalost ne znam. javi nam čim dobiješ nalaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trudilice moje kako ste, što je novo?

puse svima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 644
22.2.2012 22:20:52   
bebica77
☜♡☞večer drage moje dame☜♡☞
Evo uhvatih malo vremena da se javim i ja malo. Od posljednjeg piskaranja nikaj novog osim da se za par dana treba (ne)pojavit tetka.. Nakon one zadnje koja nije bila normalna nadam se da se ova nebu pojavila..neznam kaj je al cicke mi se povecale i bradavice nekak hm cudne su..nekak mi smeta kad dragi prčka po njima a i non stop strše ko antene grrr... Eto drage moje kisam sve od reda a pogotovo male busice koje uljevaju neopisivu srecu☜♡☞

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 645
23.2.2012 4:27:33   
Mussy
splicanka user posted image za user posted image i da uskoro bude user posted image
bebica77 nadam se da nece doc
evo ja upravo napravila ponovo test sa prvim jutarnjim urinom i kaze user posted image sutra idem narucit se kod ginekologice pa da vidimo sta ona kaze. ovaj put cu rec samo svom dragom i mozda starcima da ne bi morala sve objasanjavat ako krene nizbrdo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas sam sretna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne moram cekat 7 mjesec za novi pokusaj, veliko olaksanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 646
23.2.2012 8:59:35   
PinkyFunkyBirdy
Mussy, čestitam!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti prekrasnih 9 mjeseci user posted image i školsku trudnoću! user posted image
Samo nas nemoj sad zaboraviti. Javi se s vremena na vrijeme da čujemo kako tvoja mrvica napreduje. user posted image

Lola, držim fige za veeeeeeeeeeeeeliku betu! user posted image user posted image user posted image

Splićanka, super da ide sve prema planu. Nadam se da ćeš nam ubrzo ponovno u trudilice. user posted image

Bebica77, od srca ti želim da user posted image ne dođe! user posted image user posted image user posted image

Zmaja, što ima kod tebe?

Winkice kakvo je stanje kod tebe? Nadam se da se plavi (crtice), a ne crveni (vještica)! user posted image user posted image user posted image

Ostale cure, kako ste? Ima li kakvih novosti? Simptoma? Išta?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 647
23.2.2012 9:02:32   
sarah_zg
Što se događa ovdje? Nisam bila danima. Kao što znate, moja je stigla 2.2., sljedeća je 1. 3. Nabavila sam trakice za ovulaciju jer mi se čini da ju već tri mjeseca nemamuser posted image pa ćemo vidjeti što će se događati. Ipak se nadam da se ova 1.3. neće pojaviti.
Svim trudnicama čestitam, onima kojima nije uspjelo, želim puno sreće u nastavku!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 648
23.2.2012 9:06:27   
BUMBI
Ajme koliko tužnih vijesti..baš mi je žao cureuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mussy tebi čestitamuser posted image user posted image user posted image
Vidim hrpu negativnih iskustava s Helmtestom,a ja baš taj imam u pričuvi,i sve si nekako mislim da kad mi bude kasnila da taj ni neradimuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 649
23.2.2012 9:09:47   
sarah_zg
A joooj, tek sad sam vidjela user posted image user posted image user posted image

žao mi je, cure user posted image user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!