|
winkica -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (20.2.2012 12:51:33)
|
RIZA draga naša iskreno sad bi najradije da se to meni dogodilo a ne tebi..mila gledaj to ovako, prijateljstvo svih nas ovdje je jače od tuge...mi smo tu i nećemo dozvoliti da te to obeshrabri...ići ćemo zajedno u novi mjesec i sve ćemo mi na kraju imati malene bebice...ljuibim te...[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] AMARNAT mileno moje evo i mene malo...kako je naša nova trudnica...vidim da nam opet piškiš...to je iskreno najbolji dokaz da mali bubač postoji tu i on ti samo želi dati do znanja da je ovdje da ga mama ne zaboravi...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] PINKY draga...pa kako si nam ti? Evo ja je čekam da dođe..jučer ujutro pred buđenje malo me probadalo, danas ujutro ništa...Cice me ne bole nego su lagano osjetljive i iscjedak je prisutan i to kremasto bijeli..očekujem ju svaki tren..trebala je danas doći no ja sam upisala 21.2 tako da mi ne dođe na pamet da pravim test jer sam već toliko novaca spizdila na testove da sam već mogla kupiti dječja kolica...a vjerujem da nisam jedina..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ajme kako bi bilo super da sutra saznam lijepu vijest...hm...na sam moj rođendan...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ali znam da neću, a što ću...barem ću diplomski sutra predati e to će biti najljepša vijest... Mussy,Mala,Pinky,Hladna,Jess,Kontesa,Anni,Riza,....sve vas puuuunooooo pozdravljam i želim da mi sve imate ubrzo male bebe...a onda ćemo sve skupa pričati o tome kako rastu male bubice... sve vas puno volim i misilim na vas svaki dan....
|
|
|
|