|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
17.2.2012 15:01:29   
Lol@
Kako se mogu svoje poruke obrisati sa foruma?

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 501
17.2.2012 17:42:31   
Amarnat
Test br.3 - nema nista...nema crtice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E sad sam tek ljuta ko risuser posted image user posted image user posted image , ma nist vise ne kuzim...nista.

LOL@ zasto bi brisala svoje poruke? Nisam sigurna da se to moze...moras pitati admine..

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 502
17.2.2012 17:44:36   
jess
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 503
17.2.2012 17:55:56   
jess
Amarnat draga, stvarno je možda još prerano i premalo bete u krvi da bi testići mogli očitati, vjerojatno je kasnije došlo do implatancije i zato su testići pokazivali slabiju crticu, ali doista da trudnoće nema, ta druga crtica ne bi bila ni vidljiva. Može se pojaviti ali samo u slučaju da se test očitava poslije 10 minuta, tad može doći do preslikavanja kontrolne crtice. I draga ako je još jako rano kak sam rekla, ti si ovaj testić radila s popodnevnim urinom, a najjača koncentracija beta HCG-a je u prvom jutarnjem urinu. Draga ne paničari, vidjet ćeš da sve bude u redu, uz tebe sam i samo mirno...ljubim te...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 504
17.2.2012 18:02:13   
jess
Kontesa Nera user posted image žao mi je, al glavu gore i hrabro dalje, ako sad nije, uskoro će, sve smo to proživjele puno puta...ajde smiješ malo tugovati...al ne puno....nego u borbu za svojom user posted image user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 505
17.2.2012 20:08:20   
Lol@
Amarnat hvala!! Ma nek i stoje...

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 506
17.2.2012 21:24:02   
Nessy
zmaja draga sretan ti rođendan! user posted image user posted image user posted image
puno sreće, ljubavi i puno puno bebica user posted image  

Amarnat znam da si zabrinuta ali probaj se opustit i samo nemoj razmišljat negativno.
ako misliš da će te to umirit odi u ponedjeljak kod ginekologa ili vadit betu (možeš je vadit i privatno u poliklinicu, mislim da je gotovo isti dan).

cure puno vam hvala na lijepim riječima.nadam se da ću što prije izaći iz te bed faze.
sljedeći tjedan će biti već mjesec dana od spontanog a mene koda je tek sad uhvatila prava tuga i očaj.
bit će bolje dok opet krenemo u akciju, ovo čekanje me živcira.
zato baš i ne dolazim često da vam ne kvarim raspoloženje i ne unosim negativnu energiju na ovaj veseli forum.
jako ste mi sve drage i super ste.

one koje odbrojavaju do testića držim fige.

Kontesa žao mi je kaj je user posted image  stigla. bit će više sreće sljedeći mjesec

M 2010.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 507
18.2.2012 12:02:17   
Riza
Curke moje drage! Moram sa vama podijeliti sljedeće.....ipak nisam imala mira pa sam maloprije radila test. Isprva nisam vidjela Nista ali sada vidim neku bljedu zbilja jedva vidljivu drugu crticu. Vise kao samo obris. Ali ja ju zbilja vidim. Ili sam Vec poblesavila kolko sam buljila u taj test pa vidim krivo?!user posted image ...kako god da je ja sam uvjerena da je to druga crtica. Jel moguce da je tak slaba i jeeedva vidljiva jer nije prvi jutarnji urin i prerano?!
Cure....ruke mi se tresu dok ovo pišem ali jel moguce da je to pozitivan test??? :):). Ne vjerujem. Ponoviti cu ga za par dana s jutarnjim urinom. Pišem prek mobitela jer nisam pri kompu ali nisam mogla izdržati a da ne podijelim to sa vama. Nekak sam u šoku. U nevjerici. Puse mojim curama:):):)

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 508
18.2.2012 12:10:29   
winkica
Riza draga vidiš rekla sam ja tebi da si ti sigurno trudna...ako je danas slabo vidljiva mislim da ga možeš napraviti već prekosutra jer se svaka 2 dana beta udvostručuje tako da već bi mogla biti jako debela crtica..jupiiiiiiiiiiiiiiii....čekat ćemo da nam to sigurno potvrdiš tako da budemo sigurne 100 %...ali evo na dobrom si nam putu...samo nemoj paničariti..
Amarnat ja vjerujem ako je crtica bila slaba a ti si jučer radila sa dnevnim urinom mislim da nije ni bilo dovoljno hormona da ti pokaže trudnoću. trebala bi ga napraviti sa jutarnjim urinom..prvo pričekaj još koji dan a onda ga napravi ujutro.. Ja vjerujem da će sve biti ok...morat ćeš se smiriti jer ti samo škodi živciranje. draga pusti 2 dana da ide svojim tokom sve a onda fino smireno ponovno napravi test...
Drage cure Riza i Amarnat svako malo i najmanje nerviranje radi vam štetu. cure pustite par dana i smirite se...duboko dišite i kad vas počne hvatati nervoza zatvorite oči i sjetite se koliko su vam te mrvice važne i koliko štetite mrvicama ako se nervirate...MOLIM VAS CURE OBEČAJTE DA ĆETE SE SMIRITI I RAZBISTRITI MOZAK...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 509
18.2.2012 12:54:37   
BUMBI
Amarnat nadam se da je ipak user posted image
riza ponovi za koji dan opet test,iako vjerujem da je to touser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 510
18.2.2012 13:19:49   
Anni_
Amarnat draga, ponovi s jutarnjim urinom ili još bolje odi u pon. vaditi betu. Sigurna sam da je sve OK, ponekad i test zaštekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Riza user posted image , nisi napisala nakon koliko vremena se pojavila druga crta. Unutar 10 min. mora biti, inače nije ispravno. Vibram za tebe i user posted image  
Zmaja, sretan ti rođendan! Želim ti da za sljedeći imaš u rukama svoju user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 511
18.2.2012 13:37:22   
Riza
...pa bilo je unutar 10 minuta...... ali mislim si da sam ga možda trebala raditi ujutro  pa bi se bolje vidjelo.... za svaki slučaj ću ga ponoviti u ponedjeljak ujutro....  malo nakon što sam popiškila test sam ga ostavila i kad sam se okrenula da ga vidim opet vidjela sam obris druge crtice...sad...moguće da je bilo prerano za testić...sve je moguće uz moj neuredan ciklus... znam samo da vještice nema.... imam neki žučkasto-bijeli iscjedak...i osjećam kao da cijelo vrijeme 'curim'..... Cure....nakon par razočarenja jako sam oprezna....u velikoj sam nevjerici i šoku, ponavljam se..... bojim se veseliti se....... 

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 512
18.2.2012 13:43:01   
Mussy
Evo da se i ja javim malo nakon par dana. Ja napravila test jucer popodne jer nisam mogla izdrzat i naravno negativan je ali se jos uvijek nadam jer je vjerojatno preranoa i user posted image (ne)bi trebala dobit u pon.
Armanat vjerujem da si trudna jer ako su 2 testa pokazala da jesi onda jesi, nece se pojavit nikakva crtica ako nisi pa ni slaba.
Riza takoder mislim da je to to i cure saljem vam pozitivnu vibru.
Kontesa Nera zao mi je sto ti je dosla user posted image . Samo naprijed i bez predaje ipak cemo sve mi dat maksimu za svoje user posted image
Winkice stvarno su ti super optimisticne porukice user posted image i cestitke za ispit user posted image
Pozdrav svim user posted image koje nas bodre jer su jednom i one bile trudilice i znaju kako se osjecamo. I evo saljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam svima ne dode buduca user posted image i puno user posted image i user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 513
18.2.2012 13:45:42   
Mussy
Zmaja sretan rodendan dan user posted image i hvala na torti super je hahahahah

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 514
18.2.2012 13:58:26   
Anni_
Riza draga, znaš kako se kaže: nema lažno pozitivnih testova samo lažno negativni! Ako je blijeda crtica, nema veze, to znači pozitivno! Joj, pa to je onda prekrasno! Ti i Amarnat skupa user posted image  Navijam user posted image user posted image user posted image
Mussy, vibram i za tvoj pozitivni za koji dan. Jučer je bilo malo rano. Još malo se strpi!
A ja dijelim savjete o strpljenju user posted image  Najradije bi se odmah testirala a ne čekala još 6 dana! Za poludit

< Poruku je uredio Anni_ -- 18.2.2012 14:00:57 >

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 515
18.2.2012 14:05:49   
mala99
Jojjj Riza tako mi je draga. Ma to ti je trudnoća!!!user posted image  Znam da ti isprve zvuči nevjerovatno, ali ono šta smo već pisale da nema trudnoće ne bi bilo ni crtice. Pa i sve su cure imale blijedu crticu. Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

E sada stanje kod mene: Trebala je jučer doći, a nije- , nije ni danas još. Stalno neka probadanja kao da će doći svaki čas, ali ništa. I pojavio mi se bijeli iscjedak???

Sad više ništa ne kužim, cure koje su trudne, kakav je vama bio taj iscjedak???

Malo glupo pitanje, ali zanima me...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 516
18.2.2012 15:34:36   
Kontesa Nera
Pozdrav curke! Hvala vam svima, prekrasne ste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Riza, draga, ja se nadam da je to ipak bebica u pitanju, samo mirno, probaj ohladiti glavu, sačekaj koji dan pa onda ujutro ponovi testić! Joj, tako bi voljela da nam javiš da je crtica još uvijek tu! user posted image Držim fige!user posted image

Mala, ja mislim da ćeš i ti ubrzo vidjeti svoj plusić, sve mi nešto miriše na user posted image !! Samo mirno i pozitivno!! Dobro je dok user posted image ne dolaziuser posted image

Nessy, ne daj se, možeš ti to izdržati, vidim da si hrabra i da pokušavaš biti optimistična i to je super, a sad bože moj, i ti si od krvi i mesa i normalno je da si nekad depresivna i tužna, taj dio jednostavno moraš proći da bi bilo sve ok. Ne može čovjek baš sve potiskivati, to tek ne bi bilo dobro. Samo pusti neka to prođe, napuni malo baterije pa u nove akcije, sve će biti dobro! Ja se uvijek tješim "da sve prolazi" i to je definitvno tako, jer sve prođe kako je i došlo i to je to..user posted image

Jess, kažeš da smijem malo tugovatiuser posted image , evo ja već zaboravila!user posted image user posted image Imam sada malo posla oko vještičjih bolova, pa kad to prođe, onda rješavam ginića i sve one stvari pa ću opet biti vrijedna, ma sve 5! Jesi smislila što u vezi spermiograma u Petrovoj?

Zmaja, hvala na torti, odlična je, ja ću uzeti dva komada, za svaki slučaj!user posted image

Amarnat, samo polako, ne može crtica samo tako nestati, ne? Bar ja mislimuser posted image Sačekaj dan dva i napravi test ujutro, i bez panike inače ću te naći pa ćeš dobiti po guzi!user posted image user posted image

Ostale cure, držite se, mislim na vas i samo pozitivno!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 517
18.2.2012 23:49:30   
jess
Riza, Amarnat drage moje ajde vi lijepo vaditi betu u ponedjeljak i znat ćete što je, al ja sam uvjerena da su user posted image u vašim bušicama, samo ste jako rano radile testiće. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mussy vibram da u pon. user posted image ne dođe, malo rano si radila testić, al nadam se da ćeš imati user posted image ili user posted image u pon. user posted image user posted image user posted image user posted image

mala99 i tebi držim figice i nadam se da su ta probadanja i bijeli iscjedak zbog user posted image koja se ugnijezdila.

Kontesa Nera još uvijek nismo uspjeli dobiti Petrovu, ma baš me ljute što se ne javljaju na taj telefon. Izgleda da ćemo mi ipak put zg-a bez naručivanja pa kaj bude.

Nessy drži se i ako ti je teško tu smo za tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmaja draga ja sam uzela jedan mali komadić torte, ima nas puno pa da za sve ostane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna jel bilo ovulacije? Sutra bi trebala početi sa duphastonima kolko se sjećam.

winkice, a možda je user posted image već tu i ti bezrazložno tuguješ....ko zna....sve je moguće...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 18.2.2012 23:55:22 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 518
19.2.2012 0:00:50   
jess
Sunshine28, a gdje si nam ti? Ne javljaš nam se. Jel sve u redu? Kako je s bolovima i mučninama? Kako je prošao pregled u utorak?

I gdje nam je tiny, nje već dugo nema na RR?

A i Pokoyo nam se izgubila???

Curke javiteeeee seeeeeeee

< Poruku je uredio jess -- 19.2.2012 0:07:03 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 519
19.2.2012 10:10:45   
Nessy
Kontesa i Jess hvala vam, predivne ste user posted image user posted image

meni malac od jučer navečer kod bake i dede na čuvanju, pa smo ja i mužić iskoristili slobodno večer za jednu finu večericu i mali izlazak. malo papali, cugnuli, isplesali se......uglavnom super nam je bilo.
dobro dođe to s vremena na vrijeme da se opustiš.....

Riza i Amarnat, javite se kako ste? bilo bi najbolje da odete sutra vadit betu da se previše ne mučite s tim testovima. mislim na vas i nadam se da će sve biti dobro user posted image user posted image

jess znam kak ti je kad trebaš riješit neke stvari s dr.-ima a nikako da dobiješ nekog na telefon da ti uopće da informacije. tako sam se ja mučila sa testovima za trombofiliju, na kraju bi trebala ići na 10 različitih mjesta krv vadit pa sam odustala. a nisam ni ja iz zagreba kao i ti i baš mi nije svejedno doći u zg i poljubit vrata...

M 2010.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 520
19.2.2012 11:59:40   
Kontesa Nera
Dobr jutro cure! Kako ste danas? Ima li novosti?user posted image

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 521
19.2.2012 17:02:33   
mala99
Kod mene ništa novo osim stalnih probadanja, ovo mi je već čudno. Mogla bi i biti trudnoćauser posted image user posted image  

Najpametnije sutra napraviti testić

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 522
19.2.2012 18:00:30   
Fiona9
Riza razveselila me je tvojauser posted image user posted image user posted image Sutra ćeš se opet uvjeriti da je stigla tvoja user posted image user posted image user posted image Amarnat nemoj se brinuti,user posted image si potrebna,čuvaj ju i ne opterećuj se prerano. Izvadi betu,pa ćeš se malo smiriti jer sigurno je sve u redu. user posted image Mussy za još koji dan ponovi test,možda je ipak prerano,ali glavno je da nemauser posted image user posted image Mala99 navijamo za user posted image user posted image Ovaj mjesec nam je bebodonosan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ostale curke user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 523
19.2.2012 19:18:01   
Amarnat
Jess- vjerovatno je tako kako ti kazes,...stvarno je moguce da je do implatacije doslo malo kasnije pa su zato crtice tako slabo vidljive...ma ne brinem vise, svaki dan sve vise osjetim promjene u sebi i znam da je bebica tuuser posted image user posted image
Danas me uzasno grce listovi na nogama, ali sinoc sam isla prosetati sa frendicom, pa smo bas dugo hodale i jutros sam ih odmah osjetila kako lagano zatezu i bole,...sad sam ipak popila magnezij ;)

Riza Ma znala sam, znaaaaala, a i rekla sam ti ja da si user posted image , ajme koje veselje, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je stvarno plodan mjesec, kako i nece biti!!!
Svi moji testovi mila su imali jedva vidljive crtice, ne zaboravi to!!

Pusti par dana i ponovi ga ili jos bolje odi vaditi krv da budes mirnija user posted image
user posted image user posted image

Kako sam sretna zbog tebe mila, nemas pojma, evo placem od srece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polako sve vise starih cura javlja lijepe vijesti, bilo je i vrijeme!!

Mala ma i ti si trudna- hehehehehe!!!
Moj iscjedak je bijo bijel i srednje gust, i isto samimala osjecaj da sam skroz mokra, i jos ga imam i probadanja isto, ali ona su vise licila kao na pritisak na doljnji dio stomaka, nego kao na onu predmenstrualnu bol.

U ponedjeljak testic pa da vidimo user posted image user posted image user posted image

Cure jel moguce da nas sve prati taj iscjedak??! hehehehehehehehehehehehehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mussy vibram da user posted image ne dodje u ponedjeljak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , isssss, issssss, vjestice, isss, isssss user posted image
user posted image

Kontesa - ne sekiram se vise, ne prini user posted image
Za Petrovu ne znam sto bih ti rekla, ja se ne bih usudila samo tako sjet u auto i otic na slijepo,....nisu to mali novcici da ides za dabe user posted image
A jesi probla azati kako su ti rure rekle, tamo oko 13-14 h ?
Moramo dogovoriti neku cugicu uz druskanje user posted image

WINKI mila moja, kako se ona brine za nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nista ti ne brini, mi cemo biti dobro, ti se samo fino smiri, zavrsi svoj diplomski i iznenadi nas i ti jednom malom jedva vidljivom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa da svi skupa kukamo kako imamo grceve u listovima, probadanja u stomaku, jutarnje muscine,...kako jedemo marmeladu i kisele krastavce user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Weeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nessy evo da i tebi kratko odgovorim user posted image dobro sam, probadanja su se smanjila zadnja 2 dana, ali i puno manje o tome razmisljam, u biti pokusavam se opustiti i ne razmisljati previse o tome svemu, pa odmah sve manje i primjecujem user posted image
Sike me jedino grozno bole, smeta mi majica na meni, ne mogu lezati na stomaku,...ali jos nisu otecene, samo jako bole...user posted image a ti draga setaj, druzi se, placu ako za tim imas potrebu, samo da to prodje, a proci ce, znam...brzo ces i ti ponovno u akciju!!

Fiona9 hvala i tebi sto mslis na mee user posted image user posted image

I ja sam primjetila da se neke cure vec dugo ne javljaju user posted image
Pokoyo nas je totalno zaboravila user posted image user posted image

Tiny gdje si? Javiiiii seeeee.....

Tasha nema ni tebe...hajde brzo trebamo malo tvoga baby dusta, da se ove bebice bolje uhvate!!
Kako si ti, ima li novosti kod tebe??

Hladna di si ti nestala?

Anni vidim da si online user posted image pisi sta je novo!

Bumbi hvala! ma je user posted image 100% user posted image user posted image

Zmaja kako je prosla proslava rockasa?

Lol@ novosri...kako si?!

vikend je, skuzila sam da su sve cure manje aktivne vikendom nego preko tjedna...

Ljubim vas sveeeeee puno, puuuno, puuuunooooo!!!

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 524
19.2.2012 20:44:00   
Kontesa Nera
Bome, Amarnat se raspisala!user posted image Znala sam ja da si se već smirilauser posted image Šetnja ti je bila odlična ideja!! Stvarno se živne vani na svježem zraku!user posted image Ja sam u ova svoja dva slobodna dana bila prava lijenčina, pogledala sam 7 ljubavnih filmova, ni manje ni višeuser posted image , nisam nigdje izlazila (čak sam imala i zalihe za ručakuser posted image ), pojela sve slatko i slano što sam imala u stanu i baš mi je bilo super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sad sam puuuuna ljubavi!user posted image
Mislim da si meni umjesto jess napisala nešto za Petrovu, ali vjerojatno je ona skužila user posted image

Mala99, navijam da si stvarno user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Cure, bez živciranja, navalite na ljubavne filmove (pa onda na svoje Muser posted image ) i da vidite sretnih bebica!!user posted image
Puse svima!!

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!