Amarnat
|
Jess- vjerovatno je tako kako ti kazes,...stvarno je moguce da je do implatacije doslo malo kasnije pa su zato crtice tako slabo vidljive...ma ne brinem vise, svaki dan sve vise osjetim promjene u sebi i znam da je bebica tu Danas me uzasno grce listovi na nogama, ali sinoc sam isla prosetati sa frendicom, pa smo bas dugo hodale i jutros sam ih odmah osjetila kako lagano zatezu i bole,...sad sam ipak popila magnezij ;) Riza Ma znala sam, znaaaaala, a i rekla sam ti ja da si , ajme koje veselje, ovo je stvarno plodan mjesec, kako i nece biti!!! Svi moji testovi mila su imali jedva vidljive crtice, ne zaboravi to!! Pusti par dana i ponovi ga ili jos bolje odi vaditi krv da budes mirnija Kako sam sretna zbog tebe mila, nemas pojma, evo placem od srece Polako sve vise starih cura javlja lijepe vijesti, bilo je i vrijeme!! Mala ma i ti si trudna- hehehehehe!!! Moj iscjedak je bijo bijel i srednje gust, i isto samimala osjecaj da sam skroz mokra, i jos ga imam i probadanja isto, ali ona su vise licila kao na pritisak na doljnji dio stomaka, nego kao na onu predmenstrualnu bol. U ponedjeljak testic pa da vidimo Cure jel moguce da nas sve prati taj iscjedak??! hehehehehehehehehehehehehe Mussy vibram da ne dodje u ponedjeljak , isssss, issssss, vjestice, isss, isssss Kontesa - ne sekiram se vise, ne prini Za Petrovu ne znam sto bih ti rekla, ja se ne bih usudila samo tako sjet u auto i otic na slijepo,....nisu to mali novcici da ides za dabe A jesi probla azati kako su ti rure rekle, tamo oko 13-14 h ? Moramo dogovoriti neku cugicu uz druskanje WINKI mila moja, kako se ona brine za nas nista ti ne brini, mi cemo biti dobro, ti se samo fino smiri, zavrsi svoj diplomski i iznenadi nas i ti jednom malom jedva vidljivom pa da svi skupa kukamo kako imamo grceve u listovima, probadanja u stomaku, jutarnje muscine,...kako jedemo marmeladu i kisele krastavce Weeeeeeeeeeee Nessy evo da i tebi kratko odgovorim dobro sam, probadanja su se smanjila zadnja 2 dana, ali i puno manje o tome razmisljam, u biti pokusavam se opustiti i ne razmisljati previse o tome svemu, pa odmah sve manje i primjecujem Sike me jedino grozno bole, smeta mi majica na meni, ne mogu lezati na stomaku,...ali jos nisu otecene, samo jako bole... a ti draga setaj, druzi se, placu ako za tim imas potrebu, samo da to prodje, a proci ce, znam...brzo ces i ti ponovno u akciju!! Fiona9 hvala i tebi sto mslis na mee I ja sam primjetila da se neke cure vec dugo ne javljaju Pokoyo nas je totalno zaboravila Tiny gdje si? Javiiiii seeeee..... Tasha nema ni tebe...hajde brzo trebamo malo tvoga baby dusta, da se ove bebice bolje uhvate!! Kako si ti, ima li novosti kod tebe?? Hladna di si ti nestala? Anni vidim da si online pisi sta je novo! Bumbi hvala! ma je 100% Zmaja kako je prosla proslava rockasa? Lol@ novosri...kako si?! vikend je, skuzila sam da su sve cure manje aktivne vikendom nego preko tjedna... Ljubim vas sveeeeee puno, puuuno, puuuunooooo!!!