ZMAJICE sretan rođendan ti želim ja winkicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
RIZA milo moje...držim sve moguće fige na nogama i rukama da u pon bude veeeeeelikiiiiiiiiiiii
AMARNAT ja razumijem tvoju brigu jer nakon onoga što si prošla znam da te sad hvata panika, bebica je tu i miruj, nemoj se sad naprezati i vjerujem da će sve biti ok...
Sa druge strane me zanima dali je itko imao iskustva sa ranim otkrivanjem trudnoće...dali je koja od vas radila test 3-4 dana prije neočekivane mjesečnice...
kod mene je jako zanimljivo to što ja inače imam bijeli iscjedak pred vješticu i probadanje nisko u maternici tako da ja mislim da ni neću imati neke siptome da sam trudna..i svaki mjesec isto... uvijek bolucka par dana prije i iscjedak se pojačava...mislim da kod mene ni ovaj mjesec neće biti sreće sa bebicom. Poslati ću ja svog muža na spermiogram...iako se odmah njihov ego s time spušta, kao optužuje ih se da ne mogu...tako to oni vide...
Iskreno evo pišem diplomski i malo me hvata tuga jer i ovaj mjesec opet ništa...dva mjeseca nisam bila previše šokirana kad je vještica došla ali ovaj ću biti jer sam nekako željela i molila da mi se sve poklopi.. i diploma i rođendan i bebica...a dobro neću dramiti jer bebica će doći kad će ona htjeti a ne kad ću ja htjeti..
JESS i HLADNA držite mi se i puno vas pozdravljam.
ANDY draga trudnice ljubi bušu i šaljem ti puno pusa..
sve vas puno pozdravljam i puno vas volim i javljajte novosti...jer bih voljela na rođendan saznati za još koju trudnicu...