|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
17.2.2012 11:50:27   
andydea
RIZA draga moram biti tu uz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image .......već sam na igli od čekanja....user posted image user posted image user posted image ,nemoj da ja moram piškiti umjesto tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 476
17.2.2012 11:52:07   
Riza
Heheuser posted image . U ponedjeljak ako ne dobijem menzes radim testic. Obecajemuser posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 477
17.2.2012 12:12:30   
andydea
supač .....čim oči otvorim palim kompuser posted image user posted image user posted image .....joj tako bi htjela da si trudnauser posted image user posted image user posted image ....jedva čekam da javiš...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 478
17.2.2012 12:17:08   
Amarnat
Riza rekla sam ti, ma ti si trudnaaaa, i ja sam imala ta probadanja nisko po trbuhu i taj iscjedak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde, cekamo ponedjeljak i radis testic ;)

Zmaja- sretan ti rockas i ti se ispuni najveca zelja, ti sama znas koja je to!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vam nesto reci, ja sam danas ponovila testic, i trebalo je duuugo da se druga crtica uopce pocne naziratiuser posted image i sad je opet jedva vidljivauser posted image user posted image i bas sam se posteno nasekirala zbog testa. Stvarno je pravo smece taj test...cure ne kupujte HELMTEST !!! sad ce mi mamac donjeti novi oko 2 kada bude isla sa posla pa cu opet napraviti....po 3 put....
jel koja imala negativna iskustva sa tim testom??

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 479
17.2.2012 12:21:47   
splicanka
imala sam ja svakava iskusta sa testom jedno je poznato... ako nisi trudna nema sanse da ta druga crtica se pojavi iti malo prema tome tebi je vidljiva i ne sikiraj se, mozda je rana trudnoca jer ne moras ostat trudna bas kad mislis da jesi dosta je da se to dogodilo malo iza i crtica mora bit slabija.... dont worry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 480
17.2.2012 12:29:27   
andydea
AMARNAT meni je baš taj test promjenio život....nije važno dal se jedva vidi...glavno da se vidiuser posted image user posted image user posted image ....svi drugi testovi meni su bili koma ali ovaj mi je pokazao dva dana nakon neočekivane...i ima veći postotak za rano otkrivanje...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 481
17.2.2012 12:33:22   
Amarnat
jooooooj ma sekira me to sad....moje su user posted image tocne u sat, plodni dani i ovulacija po skolski, startaju 14 dan od user posted image , barem ja mogu reci da tocno znam kada sam ostala trudna user posted image user posted image

Po svemu tome sada user posted image kasni 7 dana a crtica danas manje vidljiva nego prije 4 dana user posted image user posted image user posted image , nije li to malo blesavo??!

Pa dns bi u odnosu na neki dan trebala biti jace vidljiva..beta se svaki dan udvostrucuje...

Znam ja da je bebica tu i da sam trudna, ali me sada brine da da beta mozda zbog nekog razloga ne raste kako treba....
Zvala sam ginica maloprije, radi do 14, a ja nikako do tad ne mogu do njega...

grrrr, frrrrr,.mrrrrr....

there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 482
17.2.2012 12:35:35   
Hladna
Zmaja sretan ti ročkas user posted image

Jess ja pijem jos i ulje nocurka a duphaston tek za dva dana a tad cu prestat s uljem nocurka, al ovulacije jos nema user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 483
17.2.2012 12:38:11   
andydea
AMARNAT dobit češ po guziuser posted image user posted image user posted image ....draga ne grizi se..menge nema,test je pokazao slabo,ali je pokazao....znam da si sumljičava,ali moraš misliti pozitivno....ne trči odmah ginek...možda je do ovulacije došlo malo kasnije...TRUDNA SI i uživaj u tome...uz tebe sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 484
17.2.2012 12:44:04   
Amarnat

IZVORNA PORUKA: andydea

AMARNAT dobit češ po guziuser posted image user posted image user posted image ....draga ne grizi se..menge nema,test je pokazao slabo,ali je pokazao....znam da si sumljičava,ali moraš misliti pozitivno....ne trči odmah ginek...možda je do ovulacije došlo malo kasnije...TRUDNA SI i uživaj u tome...uz tebe sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nisam imala u planu do gineka ici par do 8 tj..ne zuri mi se ali me sad strah da nesto nije u redu.

Danas sike ajmeeee boleeee...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 485
17.2.2012 12:49:44   
Hladna
Amarnat cetitam jos jednom , ako si tolko nepovjerljiva u test odi kod ginica i nek ti napise uputnicu da vadis betu, u jutro izvadis a popodne su rezultati tu , ali svi mi znamo da si trudna jer da nisi nebi bilo Uopce nikakve crtice

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 486
17.2.2012 12:56:13   
Kontesa Nera
Pozdrav drage moje! Hvala vam što ste mislile na mene, ali ja ipak nažalost nemam dobre vijesti..user posted image user posted image user posted image Moja user posted image je ipak danas stigla!user posted image Znam da bi malo predobro zvučalo da sam ostala trudna od prve, ali ja sam se nadalauser posted image Uglavnom, ja se prebacujem na ožujak i ima da dragog napadam svaki dan, ma počevši i od danas!!user posted image user posted image user posted image (samo da me malo popuste boloviuser posted image )

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 487
17.2.2012 12:58:25   
Kontesa Nera
Zmaja, sretan ti rođendan!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 488
17.2.2012 13:00:22   
mala99
A baš mi je žao kontesa nera, ma i kod mene če biti sigurno slično. I mi probali tek prvi put, a dobro krećemo u akciju sljedeći mjesec nećemo se žalostiti.

Riza sretan ročkasuser posted image user posted image user posted image

I ja imam taj helmet test, ako ne dođe radim ga i ja za par dana.

Inače danas neočekujemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 489
17.2.2012 13:03:02   
Amarnat
Jooooooj Kontesa zao mi je sto je user posted image stiglauser posted image

Ali, mila glavu gore, smile na lice i idemo daljeuser posted image , bit ce bolje drugi mjesec vidjet ces, samo pokrivajte svaki 2-3 dan i uhvatit ce se bebica user posted image user posted image
Heeej pa ti si isto iz Osijekauser posted image user posted image , divotice liuser posted image user posted image
Mozemo se druziti i na cajeku nekome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Weeeee!!!
Sta kazes Nera?!

Hladna ma znaaam da jesam, ali...mal sam zabrinuta...nista vise pa sizim...heheheh ili to mozda hromoni progovaraju user posted image user posted image user posted image hahahahahah!

Ne mogu krv vadit ici,...malishu mi nema tko cuvati, dragi radi do 17,...tako da je to neizvedivo...sad ce meni u 14 stici i 3 testic user posted image

Neposredna veza do poruke: 490
17.2.2012 13:03:44   
Kontesa Nera
Hvala ti mala, ma ne smijem biti tužna, sad ću ja biti vrijednija nego prošli put!user posted image
Želim ti da ova tvoja ne dođe danas a ni neko duže vrijeme!! Javi što se događa, čekam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 491
17.2.2012 13:08:17   
Kontesa Nera
Hvala Amarnat!!user posted image user posted image Da, da, iz Osijeka sam, naravno da se možemo druškat!!user posted image user posted image Ja ću tebi pokazivati moje prazne testiće, pa ćeš ipak voljeti svoju malu crticuuser posted image user posted image , a ti ćeš meni prebaciti malo hormona!user posted image user posted image user posted image Ma ti se sekiraš bez veze, ali to valjda tako mora biti, da ti poslije bude puno lakše user posted image

Neposredna veza do poruke: 492
17.2.2012 13:16:01   
winkica
ZMAJICE sretan rođendan ti želim ja winkicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
RIZA milo moje...držim sve moguće fige na nogama i rukama da u pon bude veeeeeelikiiiiiiiiiiii user posted image
AMARNAT ja razumijem tvoju brigu jer nakon onoga što si prošla znam da te sad hvata panika, bebica je tu i miruj, nemoj se sad naprezati i vjerujem da će sve biti ok...
Sa druge strane me zanima dali je itko imao iskustva sa ranim otkrivanjem trudnoće...dali je koja od vas radila test 3-4 dana prije neočekivane mjesečnice...
kod mene je jako zanimljivo to što ja inače imam bijeli iscjedak pred vješticu i probadanje nisko u maternici tako da ja mislim da ni neću imati neke siptome da sam trudna..i svaki mjesec isto... uvijek bolucka par dana prije i iscjedak se pojačava...mislim da kod mene ni ovaj mjesec neće biti sreće sa bebicom. Poslati ću ja svog muža na spermiogram...iako se odmah njihov ego s time spušta, kao optužuje ih se da ne mogu...tako to oni vide...
Iskreno evo pišem diplomski i malo me hvata tuga jer i ovaj mjesec opet ništa...dva mjeseca nisam bila previše šokirana kad je vještica došla ali ovaj ću biti jer sam nekako željela i molila da mi se sve poklopi.. i diploma i rođendan i bebica...a dobro neću dramiti jer bebica će doći kad će ona htjeti a ne kad ću ja htjeti..
JESS i HLADNA držite mi se i puno vas pozdravljam.
ANDY draga trudnice ljubi bušu i šaljem ti puno pusa..

sve vas puno pozdravljam i puno vas volim i javljajte novosti...jer bih voljela na rođendan saznati za još koju trudnicu...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 493
17.2.2012 13:30:15   
123beba
Kontesa, ne budi tužna... idemo u nove pobjede! Vjerujem da će bebica doći ubrzo! user posted image

Amarnat, potpisujem sve što su ti cure već napisale... da nema hormona ne bi bilo niti slabe crte! Javi što kaže druga vrsta testa u 3! I bez živciranja! user posted image
Drži se!

Winkice, možda je i bolje ne razmišljati o simptomima... znamo svi da ih je jako lako "vidjeti" i dok ih nema...  A sigurna sam da će se tvoja user posted image  "ušuljati" uskoro pa ćeš umjesto slinih simptoma samo dobiti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sad završavaj diplomski pa što bude... Sretno!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 494
17.2.2012 13:32:40   
PinkyFunkyBirdy

IZVORNA PORUKA: 123beba

Kontesa, ne budi tužna... idemo u nove pobjede! Vjerujem da će bebica doći ubrzo! user posted image

Amarnat, potpisujem sve što su ti cure već napisale... da nema hormona ne bi bilo niti slabe crte! Javi što kaže druga vrsta testa u 3! I bez živciranja! user posted image
Drži se!

Winkice, možda je i bolje ne razmišljati o simptomima... znamo svi da ih je jako lako "vidjeti" i dok ih nema...  A sigurna sam da će se tvoja user posted image  "ušuljati" uskoro pa ćeš umjesto slinih simptoma samo dobiti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sad završavaj diplomski pa što bude... Sretno!

Potpisujem našu 123bebu. Slažem se sa svime - cure samo smireno i bit će bebica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 495
17.2.2012 13:50:21   
Fiona9
Sretan rođendan ZMAJA user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 496
17.2.2012 14:14:04   
BUMBI
Kontesa žao mi je što je stiglauser posted image user posted image
Joj i ja imam u pričuvi taj Helmtestuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 497
17.2.2012 14:24:13   
Fiona9
Kontesa ,žao mi je zbog user posted image ,ali dobro je to što možemo ponovno u akcijuuser posted image Uloviti će se maleni user posted image već. A onda ćeš zaboraviti ova isčekivanja i tugu. user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 498
17.2.2012 14:31:03   
Lol@
Zmaja Sretan rockas!!!!!user posted image user posted image

Kontesa zao mi je radi user posted image ,al nemoj se predavati,ni ocajavati,bit ce user posted image vidjet ces... ja se jos nisam predala i ne mislim biti tuzna,makar u prvi tren se covjek razocara,al to nije razlog da se ne trudimo dalje user posted image

Ostalim curkama zelim sto prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam tek 12.3. kod dr. tako da cu onda vidjeti gdje sam zapela user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 499
17.2.2012 14:53:09   
*zmaja*
curke još jednom hvala na čestitkama.
andy, napravila sam vam jednu čarobnu tortu, ona se pretvara u najdražu tortu svakog tko uzme krišku...ali to nije sve! jako je zdrava i utječe na plodnost! ja sam sve svoje želje, pozitivne misli, sreću i ljubav stavila u ovu tortu uz prstohvat hormona tak da će sve cure, koje još nisu, ostat trudne!!! dobila sam danas od cura na poslu (koje btw ne znaju za moje bitke s MPO-om) naušnice s vulkanskim kamenom koji navodno potiče plodnost...eto dobro su došle na moje ušne resice user posted image user posted image user posted image
Kontesa Nera, mila žao mi je što je došla vještičetina....glavu gore, sve bu dobro i sigurna sam da će bebica i doći brzo!
Amarant, crtica je tu! znači situacija je jasna draga naša mamice, svakom slučaju javi kako je prošlo s ginekologom, iako znam da će potvrditi trudnoću jeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
winki, draga moja winki, ajd' nemoj glavicu razbijat s tim šta bi bilo kad bi bilo (takozvani šbbkbb user posted image ) samo pozitivno, velika je stvar iza tebe, dala si sve ispite i još k tome diplomirat ćeš za 4 dana! pa brda si prevalila, sigurna sam da će bebica doći (ako već nije) i nagraditi tvoj silan trud.
Rizica, joj jedva čekam u ponedjeljak vidjeti tvoj post kako si ugledala okroman plusek, vibriram u to ime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hladna, nek ovulacija stigne čim prije!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

curke moje, za svoj rođendan želim svim trudilicama da postanu trudnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!