Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 13:02:13
|
|
|
|
andydea
|
PINKY draga ja ti od srca želim daje bil ovulacija i da uspije ovaj put ....WINKICE carice čestitam na svim položenim ispitima.....nadam se da ćeš se sada opustiti i da će se bebica brzo primiti .....ANNI budi strpljiva,svi smo uz tebe i bodrimo te....kad ne treba doći??? RIZA moja ja čekam tvoju potvrdu,koda sve ponovno proživljavam....šaljem ti veliku pusu i mislim na tebe... AMARNAT....pa ti draga sve imaš kako je meni bilo....i ja sam na početku imala grčeve koji su mi prelazili u desnu nogu...prošlo je nakon 2tj...trebaš početi piti magnezij...on mi je pomogao...sve bu u redu...malo bi trebala mirovati,a ako se bojiš odi do ginek.da ti prepiše utrogestan....ja sam ga koristila do 13tj.i tako sam barem bila smirena...piši mi molim te sve kako se osjećaš...jer očito ti mogu reći unaprijed kaj te čeka ...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 16:16:25
|
|
|
|
123beba
|
Jess, za spermiogram u Petrovoj smo se mi morali naručiti i to na broj 4604 755, a zoveš od 12 do 15 sati. Mislim da ti je tako sigurnije pa bar znaš da ne idete bezveze...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 16:23:14
|
|
|
|
tascha
|
biti će biti će ovo plodan mjesec predosječam. ....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 16:24:57
|
|
|
|
tascha
|
Imam jedno pitanje ..Jel za spermiogram se mora ići baš u Petrovu ili?Ja sam iz Slavonije pa bi negdje bliže
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 16:30:12
|
|
|
|
tascha
|
PS.winkice ...riza, željno iščekujem ..tvoj ...a da a gdje je hladna???
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 16:40:07
|
|
|
|
123beba
|
joj, drage moje cure, toliko događanja u koji dan što me nema... Amarnat, čestitam!!!!!!!!! Jako sam sretna zbog tebe! Sada je došlo tvoje vrijeme da uživaš i paziš svoju bebicu! Tascha, vidim da si ti super raspoložena i hvala ti što i nama dižeš raspoloženje sa svim ovim super smajlićima! Želim ti da tvoj trud urodi plodom i da ubrzo ti budeš jedna od ! Riza draga, kad će testić? Sada već dugo očekujemo vijesti pa sudeći po svemu vrijeme je da samo potvrdimo ono što svi vjerujemo! Di nam je Splićanka? Bravo za dr! Također, niti Hladne u zadnje vrijeme nema baš puno... curke di ste?!?!?! Sarah_zg, nadam se da ste "pokrili" sve dane ovulacije i da te čeka veliki za koji tjedan! Drage Lol@, Nessy, pošto već znate da ćete se truditi u ožujku želim vam sreću i da treći mjesec bude vaša "treća sreća" Neka vam se ulove Mala99, javi nam kako je prošao test! Neka je da povećamo popis svojih ! Inače, odlična ti je ta akcija za 22 kn 2 testa! Winkice, čestitam na položenim ispitima! Želim ti da se uhvati i da ti ovaj ročkas bude najljepši u životu do sada! Drage moje, Zmaja, PinkyFunkyBirdy, Kontesa Nera, Amani, Anni i sve koje sam možda zaboravila, puno vibrica vam šaljem i puno sreće želim! Neka se bebice hvataju!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 17:32:01
|
|
|
|
Amarnat
|
Ajme jedan dan ne dodjem, a vi cure ispisete 2,5 stranice Riza dont forget kako je bila meni i Andy, obje smo pred skuzile obilni bijeli iscjedak i ja sam imala simptome PMS-a a gle... Ja mislim da ces nam i ti u ponosne !! Samo polako i smireno Andy- pratim te u stupu, vidis...sve...srecom jos nisu mucnine krenule.. Jucer me isto bas probadalo, na mahove nisam mogla uspravno hodati,...kod kihanja, kasljanja ili smijanja mi je bas ono nelagodan osjecaj, danas pak nije tako intenzivno. Pijem vec mjesecima Elevit tabletice i mislim da mi nista drugo nije potrebno, a kod ginica sam odlucila da necu jurcati,...mislim da nema potrebe da idem ovako rano,...otici cu za koji tjedan, kada se srceko bude moglo cuti sike me bole, ali nisu otecene kao u prvoj trudnoci,....ali zato imam pritisak na mjehur..onak jace... Sutra ujutro ponavljam testic da ta crtica bude veeeelika i vidljiva, a i cisto da ja budem 1000% sigurna,...mislim i ovako sam ali onoo.. Cureee ima li novosti?? Jel koja radila testic??
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 18:28:07
|
|
|
|
splicanka
|
evo pitale ste za mene, tu sammmmmmmmmmmm.... danas sam isla radit urinokurturu i TORCH, nalazi iduci tjedan pa cemo vidit sta je jos sa tim nalazima sutra je kontrola prva nakon kiretaze pa vam javim sta je bilo i sta mi je receno, nadam se dobrimmmmmmmmmm vjestima inace ce usljedit popizdikus teski .. p.s. sutra dizem hormone stitnjace da vidimo sta je sa njima uh... i zeljno iscekujem prvu nakon kiretaze, tribala bi doc kroz 7 dana??? je li ima ko iskustva sa kiretazim pa cekanjem prve nakon koliko vam je dosla... jos jednom da se obratim amarnat bas sam draga sritna radi tebe poznat mi je taj osjecaj, samo hrabrooo
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 21:32:05
|
|
|
|
Hladna
|
Cure vidim da ste me se sjetile , ja vas citam redovito bez obzira sto se ne javljam. Danas mi je 13 dan ciklusa i na 16 dan ciklusa trebam pocet pit duphastone a ovulacije jos ni na vidiku pa si sve mislim da je ni biti pa da mi uzalud odbrojavanje u ozujku al opet sta sad- bit ce kad beba pozeli Ljepo da ste me se sjetile i zelim vam da sve ugledaju svoje plusice sto prije pa da se pridruze k nasoj Andy, Sunshine i Amarnat
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 21:38:44
|
|
|
|
jess
|
Hladna i ja se toga bojim da do 16. neće biti ovulacije i da će se sve zbrčkati. Da te pitam draga jel si pila ulje noćurka i čaj od vrkute dok si trošila duphastone?
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 21:41:33
|
|
|
|
jess
|
123beba hvala ti na informacijama, tak sam si i mislila, stvarno ih već duže vrijeme zovemo, al nitko da digne slušalicu, a baš nam nije usput da se odemo samo naručiti i ništa ne obaviti
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 21:46:14
|
|
|
|
jess
|
winkice pa ti si žena-zmaj pa čestitam ti draga bravo, tebi je opasno dobro krenulo i sad još ili i to je to !!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 21:49:49
|
|
|
|
jess
|
Kontesa Nera hoće i tebe nemoj negativno razmišljati, vidjet ćeš da će uskoro biti
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 21:55:16
|
|
|
|
jess
|
Riza ja najvijam da su svi ovi simptomi zbog
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 16.2.2012 22:18:26
|
|
|
|
jess
|
Anni navijam za bebača Pinky bravo za nalaze, a nada uvijek postoji i sigurna sam da ste se bacili u akciju u pravo vrijeme i da neće doći 29....hvala ti.... Nessy draga nemoj se opterećivati i razmišljati toliko, sve će biti u redu, vidjet ćeš, tu smo za tebe, drži se, mislim na tebe..... Lol@ sax hvala ti i sretno još jednom, ja računam s tim da si nam ti od danas sad samo opušteno da se lijepo ugnijezdi
< Poruku je uredio jess -- 16.2.2012 22:33:49 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 8:22:34
|
|
|
|
Riza
|
Curke!! Dobro vam jutro!!! Kako ste danas?? Ima li novosti kod Kontese Nere možda?? Kontesa..nadam se da te vještica zaobišla u veeelikom luku i da se pridružuješ curkama koje će uskoro hodati sa veeejikim bušama .... Ostale curke...hvala vam svima na divnim riječima ohrabrenja i podrške...ne bi mogla bez vas u ovakvoj neizvjesnoj situaciji.... Ne znam da li mi koja može reći kaj bi i dal bi išta značilo to što ja imam probadanja baš ko u maternici...... nije da me jajnici zezaju kao inače nego baš na sredini nisko u trbuhu... ....i da.... nema na vidiku.....jučer sam vidjela navečer isto neki bijelkasti iscjedkić... .....a ja i dalje tak mislim da je običan pms...jučer sam se tak opet plakala....a bez razloga....moj M mene već čudno gleda i ne shvaća koji mi je... ....... eeee.....i zaboravila sam sa vama podijeliti divnu vijest...jučer sam saznala da mi je i jedna jako draga prijateljica saznala da je trudna... ...baš sam presretna zbog nje........... puse cukre...vibram za sve nas
< Poruku je uredio Riza -- 17.2.2012 8:27:16 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 9:33:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Riza. Čestitke tvojoj prijateljici! Na žalost ne mogu ti pomoći oko bolova jer osim grčeva pred i za vrijeme menge obično nemam nikakve bolove (one koje imam sve pripisujem crijevima ). Daj mi reci dal si odredila datum kad bi pravila testić? Konesa Nera, javi nam novosti ... nestrpljivi smo. Ostalim trudilicama puno vibrica za plusiće!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 9:44:22
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro curke drage kako ste mi jutros? Riza, draga pa ti si nam vrlo vjerojatno trudna svim ostalim trudilicama, trudnicama i navijačicama želim prekrasan dan
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 9:53:45
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Zmaja, SRETAN ROĐENDAN!!!! Od srca ti želim sve naj, naj, naj u životu i naravno puno bebica !
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 10:34:54
|
|
|
|
Riza
|
Zmajaaaaa......već sam ti na temi za tvoj ročkas čestitala...ali evo vidim da si online pa da ti opet pošaljem puno pusica i zagrljaja za tvoj ročkas
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 10:41:01
|
|
|
|
Riza
|
Draga Pinky.....mislim da ću pričekati do ponedjeljka pa ću napraviti test...iako od same pomisli na test se sva zgrčim...malo me strah ponovnog razočarenja.... ali dobro..kaj te ne ubije, ojača te! Tako da ću sada prek vikenda još malo uživati i nadat se da vještica fakat nebu došla i onda ako je do ponedjeljka nebu onda ću napraviti test,....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 10:44:36
|
|
|
|
*zmaja*
|
hvala vam curke moje, evo da vas malo pošastim ljubim vas sve!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 11:03:33
|
|
|
|
andydea
|
Zmaja sretan ročkas draga....koju tortu si nam priredila????
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 17.2.2012 11:38:08
|
|
|
|
Riza
|
Andyy....kakoooo si naaam?! Drago mi je da te srecem ovdje:):):):)
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!