|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 9:22:41
|
|
|
|
Anni_
|
Sretno valentinovo cure! Tascha i Splicanka super za nalaze! Bitno da je sve OK i moj kontrolni bris je došao nalaz, isto je u redu. Amarnat i Riza, kakva je situacija cure? Će biti testiranja? Stvarno bi bilo prekrasno da dobijete Cure, mislim da smo se predugo zadržale na ovom podforumu; mogle bi mi dalje, pa prepustiti mjesta novima Stoga, vibram za što više pluseka (i za stare i za nove cure).
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 10:06:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Sretno Velentinovo, drage moje! Ja još nisam uspjela ništa riješiti ... bila u poliklinici i rekli su mi da doktor ne radi ujutro i da dođem popodne (a bila sam naručena!!!). Tako da idem danas poslije posla opet. Gdje su nam Amarnat i Riza? Cure kakvo je stanje? Drage moje nadam se da je to to i da će vam ovo Valentinovo biti prekrasno (i zauvijek ostati u sjećanju). Puno pozdrava našim dragim trudnicama i puno vibrica trudilicama da se slatki bebači prime
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 10:37:45
|
|
|
|
Riza
|
Drage curkeee!!! Sretan vam dan zaljubljenih!!!! ........ Amarnat...kaj je novo??? Nadam se da i dalje nema vještice i da neće ni doći. Navijam za tebe i naravno za sve druge curke.....nek ovaj mjesec ljubavi bude plodan ....... Moje nema......nadam se da će i mene zaobići (napokon)...iako ne znam baš.....frču me jajnici tu i tam.....kao da me škakljaju....pa sam malo zbedirana jer cijelo vrijeme samo čekam da procurim......imam sve simptome PMS-a pa se ne nadam previše... test neću još raditi jer kako su moji ciklusi strašno neuredni tko zna kada je uopće bila O. ..... Puse velike svimaaaaaa
< Poruku je uredio Riza -- 14.2.2012 10:38:20 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 10:49:01
|
|
|
|
Anni_
|
Riza
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 10:54:48
|
|
|
|
Amarnat
|
http://www.youtube.com/watch?v=5QFJfsLPMC8&feature=related Cure moje, zelim vam svima sretno Valentinovo !!! Moje novosti- hmmm....pa ne znam sto bih mislila...imam jeeeedva vidljivu drugu crticu ali jedva vidljivu i ne znam sto da mislim Ponovit cu testic kroz par dana Aliii evo recimo da imam !!!!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 10:55:34
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 11:03:41
|
|
|
|
Hladna
|
Amarnat pa to je predivna vjest, cestitam ti od srca.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 11:07:21
|
|
|
|
Riza
|
Ajme Amarnat! Pa to je divna vijest!!! ....... jel to mi napokon imamo još jednu ponosnu ....aaaaaaaaaaa.....jako sam sretna zbog tebe........... .....želim ti jednu prekrasnu i školsku trudnoću!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 11:07:48
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Amarnat, čestitam! Prekrasne vijesti! Sad samo opušteno .... i uživaj u trudnoći!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 11:08:32
|
|
|
|
Amarnat
|
ALi ja ne znam sto bi mislila, crtica je jedva vidljiva a meni kasni 4 dana....pa ne znam dali da se radujem ili sto......neeee znaaaaaam
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 11:10:03
|
|
|
|
Riza
|
i jedva vidljiva crtica je pozitivno! Vjerojatno kad ga za par dana napraviš opet će biti skroz deebeli plus .......
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 11:28:38
|
|
|
|
Amarnat
|
Joooooooj da bar bude tako!!! Sad se iskreno gore osjecam nego da ga nisam napravila,....zivim u neznanju
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 11:46:58
|
|
|
|
splicanka
|
amarnat meni je bila skroz skroz lose vidljiva ma nije je skoro bilo al nakon 48 sati radila sam novi test i tada je potamnila crtica trudna si sto posto nego kad je rana trudnoca tako bude a ti testovi su osjetljivi bit ce ovo valentinovo za 5
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 12:16:40
|
|
|
|
Amarnat
|
tako je i meni sada, jeeedva vidljiva crtica....ma ponovit cu test za koji dan pa cu vidjeti
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 13:29:04
|
|
|
|
Mussy
|
jeeeeeiiiiiiiii koje odusevljenej. imamo novu ko da me nije bilo cjelu vjecnost, divno je citat ovakve novosti sretno valentinovo svima i neka je puno ljubavi
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 13:45:42
|
|
|
|
Amarnat
|
Koja sam ja foka, pa cure tuci me trebaa.... Covjece pa ja imam !! Sad mi je doslo iz dupeta u glavu da ja bez obzira na to koliko je slaba ipak imam covjece Vjerovatno sam citavo do podne bila u soku pa sam sama sebi negirala ono sto sam vidjela....icuceeeee...pa ja imam Koje Valentinovo!!!! Cureeeee, HVALAAAAA VAAAAAAAM Riza Hladna, Pinky, Mussy, Splicanka, Bumbi
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 13:53:32
|
|
|
|
mala99
|
čestitke, čestitke..... To ti je to, nemoj se razmišljat, pojava crtice i jedva vidljive uzrokuje hormon koji održava trudnoću. Trenutno ga ima u maloj količini, pa je crta jedva vidljiva. Da ga nema, ne bi bilo ni crte... Mi čekamo, odnosno ne čekamo u petak 17.02. Sretno svima, i jako sam sretna zbog tebe, grlim te Ako sam šta krivo napisala to je zbog uzbuđenja
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 14:07:07
|
|
|
|
Riza
|
pa daaaa...Amarnat.......trudna siiiiii i to je nešto predivnooo...... .... nadam se da će to biti prekrasnih mjeseci.... ........ovo je stvarno najljepše Valentinovo za tebe!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 14:11:33
|
|
|
|
Lol@
|
Amarnat Cestitam od srca....bas mi je drago za tebe.... Riza ja vjerujem da ces nas i ti obradovati Naravno sretno i tebi !!!!!! A svakako i ostalim trudilicama A ja cu skoro posjetiti dr.da vidim sta se to desava kod mene...biljezim se za ozujak,al nisam bas uvjerena u ishod...al cu se ipak truditi
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 14:21:05
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Čestitam
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 14:25:11
|
|
|
|
Amarnat
|
Paaa daaaaaaaa Bas sam ludaaa,...covjeeeeceeee!! Hehehehe, Rizaaaaa navijam za plusic , navijaaaaaam!! Ajmooooo testiiiiic, ajmo, ajmooooooo, testiiiiiiic :)) Gooooo Rizaaa, goooooooo!!!! Mala99 vibram i za tebe brzo ce 17.02. a ja do tada saljem ~~~~~~~~~ LOL@ Grliiiiiiiiim I sretno sljedeci mjesec, svi ovdje vibramo da svi cim prije ugledamo i postanemo !!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 15:35:26
|
|
|
|
winkica
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........................Amarnat najdraža moja.....tvoja crtica je BEBICA i ja sam presretna...danas kad si mi se javila ja sam bila točno pred ispit...pa ti nisam puno mogla pisati...jaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooooo sam sretna zbog tvojeg plusića....evo ja sam rekla da će veljača donijeti sareću jer je to mjesec ljubavi....ja mislim da je ovo najljepše valentinovo koje ćeš imati...uživaj sad i budi mi sretna jer se mala mrva primila.....i idućih dana biti će još veća i deblja crtica....sjeti se naše andy...njezina je crtica na početku bila jako slaba...ali je bila tu...i nemoj brinuti jer je bitno da je tu.....i ljubim te draga... A SVE OSTALE CURE želim vam sve naj naj naj za valentinovo...i ja mislim da će biti još plusića a cure koje krećete u akciju danas je svršen dan kao stvoren za pravljenje malih mrvica i mrvača....ja se ne nadam ničemu jer sam izgubila nadu u to da ću ga ugledati ali nema veze idemo dalje i kad bude biti će...biti će kad to bebica bude htjela a ne kad ću si ja to isplanirati...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 15:47:41
|
|
|
|
winkica
|
ja se nadam da će sve cure ubrzo biti ponosne mame...želim vam slatke male i puno produktivnog
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 15:47:45
|
|
|
|
Riza
|
Winkiceeeeee.....pa dobro nam došla natrag!! Ili još spremaš ispite pa si samo navratila?!U svakom slučaju baš sam sretna kaj te vidim malo tu sa nama.....kako siiii??? Nemoj se bedirati...sigurna sam da ćeš i ti uskoro ugledati svoj veeeliki plus
< Poruku je uredio Riza -- 14.2.2012 15:51:25 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 14.2.2012 16:00:39
|
|
|
|
tascha
|
Oooo krenuli su pluseki ...sretna sammmmm ko malo prase... Amarnat pa znaš da je i jedva vidljivi plus ipak PLUSSSSS Riza..draga...ti si na redu da objaviššššš Tko nam je još blizu???Kontesa?? Slićanka ..super..samo pozitivnooooo Pinky javi nam šta ti dok rekaoooo Ajmo pluseki ajmoooooooo
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!