|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 17:48:38
|
|
|
|
splicanka
|
slonice evo da se i tebi obratim, jedna moja je imala problema sa stitnjacom i nikako ostat trudna kad nakon 10 godina nije problem toliki u stitnjaci nego kilogrami hm.... uglavnom u par mj je skinila 12 kg ali stvarno je bila pretila malo previse, kad puf, odma nakon tih nekih tableta pomocu kojih se cisti masnoca sta ti ja znam, zbog kojih je i kile izgubila je ostala trudna i ima rodit u 6 mj, sve je u najboljem redu sa bebom sada ali mora pazit na papicu.... dr. sadikovic u ljubuskom vam je pravi za rjesavanje svih zdravstvenih problema... uh, mozda ja bas previse pametujem
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 17:50:33
|
|
|
|
slonica1
|
splicanka kakav je to čaj zdravac i da li se kupuje u čajotekama ili...nisam nikad ćula za taj čaj....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 17:53:50
|
|
|
|
slonica1
|
imam i ja takav slućaj u obitelji ali evo ja skinula 11kg bebe nema a dr kažu još doli sa kg da bi mogla u bilo kakav postupak..pa onda i sve ostalo štitnjaćča hormoni bakterija itd
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 18:26:30
|
|
|
|
splicanka
|
slonica to je biljka zdravac imas kupit taj caj u svakoj ljekarni kosta nesto malo super je stvar imas o tome na internetu pa malo procackaj, super je za plodnost.... jesi imala ijednu ostvarenu trudnocu ili si u pokusajima...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 18:28:50
|
|
|
|
splicanka
|
pitas u obicnoj ljekarni caj zdravac nista drugo ja pijem dva puta dnevno iako jos nisam u pripremi za trudnocu ali nije na odmet...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 18:38:26
|
|
|
|
Fiona9
|
Bombončić žao mi je.Nadam se da je slijedeći mjesec tvoj. Ja evo još čekam.Imam nekakav pritisak u želudcu. Nadam se da nije viroza i da neće doći.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 19:26:00
|
|
|
|
bebica77
|
☜♡☞ eto i mene malo da navratim.. Vjestica dosla trajala 3 dana i otisla.. Napravljen test i pokazao minus,e to i dalje se radi akitvno punom parom pa valjda bu nekaj ovaj mjesec pa ipak je ovo veljaca,mjesec ljubavi ☜♡☞ Zelim vam svima da ovaj mjesec bude plodan i uspjesan kisic svima ☜♡☞
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 20:26:37
|
|
|
|
Amarnat
|
Splicanka- krivo si shvatila ono sto sam pisala uopce se ja ne sekiram niti ista forsiram,..sve ce doci kada bude trebalo i ako bude trebalo! Samo me strah onog ponavljanja od 12 mj,...nebi prezivjela jos jedan gubitak bebice...nee, nebi. Joooooos novih cura, pa to je divnoooo! Cure sretno! Htjedoh samo reci da je evo dan pri kraju, a moje NEMA Znate da je kod mene redovita, u sat...nema je,.....heheheheh,...i onaj iscjedak je jos tu Javljam novosti, a do tada moram napraviti popis svih cura na ovoj temi i vidjeti tko su nam trudnice, a tko trudilice,...pogubila sam se od 12 mj i vise ne znam tko, sto i kad Ljubi i grlim
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 22:01:32
|
|
|
|
jess
|
bombončić02 žao mi je zbog al kako sama kažeš, psihički spremna i u nove pobjede, samo tako i doći će brzo... Amarnat draga nemoj se tolko opterećivati, biće sve u redu, vjerujem i naravno držim velike fige da je trudnoća u pitanju
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 22:09:45
|
|
|
|
jess
|
Drage moje jel ste se ja bome jesam, sve me boli, al nek zdravo je to!!!!
< Poruku je uredio jess -- 11.2.2012 22:15:10 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 22:40:02
|
|
|
|
splicanka
|
jess ti si zakon......... amarnat nisam nista lose mislila oprosti, al nemoj tako razmisljat ja sam imala prije tri tjedna missed abortion i to drugi put prvi put sam imala spontani prije 2 ipo godine a sta cu sad nastojat cu glavu razbistrit do kraja i za par mj ponovo, mislim da sve u zivotu ima svoje zašto.... svaki noc sa tim zaspem a o snovima i mojoj tuzi da ne pricam jos kad promislim da sam jednu bebu mogla imat a druga je trebala bit na putu a sve su oko mene trudne pa se uvik pitam zasto bas ja ???? al mislim pozitivno i nadam se takvom ishodu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 22:54:26
|
|
|
|
jess
|
Draga splicanka tako i treba razmišljati, sve što se događa, događa se s razlogom, a mi na to ne možemo utjecati, jednostavno to treba prihvatiti i krenuti dalje s optimizmom. Istina da se ne može zaboraviti jer to ostaje u srcu cijeli život, ali treba krenuti dalje i ne osvrtati se. Hrabro dalje i sve će biti u redu
< Poruku je uredio jess -- 11.2.2012 22:55:13 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 23:05:08
|
|
|
|
jess
|
plicanka ja ću probati i taj čaj zdravac, pijem vrkutu i marulju od čajeva, čak malo i evin čaj iskombiniram, moram probati i taj zdravac možda pomogne, odmoći sigurno neće
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 11:16:02
|
|
|
|
Fiona9
|
Dobro jutro Amarnat nadam se da neće niti doći. Čim kasni to je dobar znak. Još malo pa da vidimo što test kaže. Jess kako si ti?? Ja sam sinoć mjerila temp i bila je 36,8 ,jutros 36,6 a ne očekujem sutra. Nadam se Tko zna kada se temp snizuje,dan prije neočekivane ili ??????????????? Navijajmo za
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 11:27:27
|
|
|
|
splicanka
|
naravno jess ma kakvi odmoc vidit ces, samo ga nastoj pit bar dva puta dnevno svi hvale taj zdravac viruj mi, kazem ti, ja ga vec sad pijem bez obzira sta jos ne mogu planirat trudnocu... nije mi na odmet... a pila sam ga i prije...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 13:35:31
|
|
|
|
tascha
|
hej curke..kako steeee????meni sutra stiže nalaz FSH,LH,PRL,estradiol...da vidim na čemu sam ali ...bez obzira na sve ja je ne očekujem ni ovaj m,jesec...malo se sve pošemerilo ali eto ...nadam se pozitivi ............. bit će bebica,biti će ... sad se moramo puno grijati udvoje...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 16:06:53
|
|
|
|
Mussy
|
amarnat i fiona nadam se da cete nam javit super vijest. lijepo se veselit i . ja sam svoj gubitak bebice protumacila da je on moj andelic na nebu koji me cuva i uvijek je uz mene i naravno pomaze da bude jos puno
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 17:16:08
|
|
|
|
Fiona9
|
Curke, Evo je došla.Amarnat navijam za tvoju . Mussy želim da u dvoje čekaš muža da se vrati sa broda. za
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 18:10:13
|
|
|
|
jess
|
iona žao mi je
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 18:14:28
|
|
|
|
jess
|
Tascha za super nalaze !!!!
< Poruku je uredio jess -- 12.2.2012 18:17:59 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 18:20:03
|
|
|
|
jess
|
ascha za super nalaze !!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 18:32:04
|
|
|
|
jess
|
Fiona draga ja sam ti sad na čekanju, dobila sam duphastone za piti da mi izazovu mengu, a onda ćemo vidjeti dal će biti ovulacije prije 16. dana ciklusa jer ih tad ponovno moram početi piti, tak da sam ovaj mjesec samo navijačica, a u 3. ponovno u pobjede ako bude sreće.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 18:36:53
|
|
|
|
jess
|
A gdje ste mi sve nema nikog.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 19:43:20
|
|
|
|
Fiona9
|
Jess kojim načinom utvrđuješ ovulaciju? Mislim da ćeš biti mirnija kada središ cikluse,a s time ćeš i lakše dobiti .Navijam za tebe Javi kada ne očekuješ. Ja evo imam slabo krvarenje u dva navrata i temp 37. Sve maštam da je to kakvo implantacijsko krvarenje. Barem će me večeras nasmijati Ljubav je na selu. Tascha što je to FSH,LHL,PRL Neka ti sve prođe u najboljem redu Ostalim curkama
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 12.2.2012 20:01:44
|
|
|
|
jess
|
Mjerenjem bazalne temperature, LH trakice mi nisu pokazale pozitivno, a po BT se vidio porast i da je došlo do ovulacije. Ja sam ti inače frik kaj se tiče mjerenja temp. al kao mjerodavna se uzima ona jutarnja prije ustajanja iz kreveta, uvijek u isto vrijeme. Ne znam kak ti mjeriš temp. al i meni je znala biti oko 37 preko dana kada mi je stizala, par dana poslije je padala
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!