|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
11.2.2012 17:48:38   
splicanka
slonice evo da se i tebi obratim, jedna moja je imala problema sa stitnjacom i nikako ostat trudna kad nakon 10 godina nije problem toliki u stitnjaci nego kilogrami hm.... uglavnom u par mj je skinila 12 kg ali stvarno je bila pretila malo previse, kad puf, odma nakon tih nekih tableta pomocu kojih se cisti masnoca sta ti ja znam, zbog kojih je i kile izgubila je ostala trudna i ima rodit u 6 mj, sve je u najboljem redu sa bebom sada ali mora pazit na papicu.... dr. sadikovic u ljubuskom vam je pravi za rjesavanje svih zdravstvenih problema... uh, mozda ja bas previse pametujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 301
11.2.2012 17:50:33   
slonica1
splicanka kakav je to čaj zdravac i da li se kupuje u čajotekama ili...nisam nikad ćula za taj čaj....

Neposredna veza do poruke: 302
11.2.2012 17:53:50   
slonica1
imam i ja takav slućaj u obitelji ali evo ja skinula 11kg bebe nema a dr kažu još doli sa kg da bi mogla u bilo kakav postupak..pa onda i sve ostalo štitnjaćča hormoni bakterija itd

(Odgovor članu slonica1)
Neposredna veza do poruke: 303
11.2.2012 18:26:30   
splicanka
slonica to je biljka zdravac imas kupit taj caj u svakoj ljekarni kosta nesto malo super je stvar imas o tome na internetu pa malo procackaj, super je za plodnost.... jesi imala ijednu ostvarenu trudnocu ili si u pokusajima...

(Odgovor članu slonica1)
Neposredna veza do poruke: 304
11.2.2012 18:28:50   
splicanka
pitas u obicnoj  ljekarni caj zdravac nista drugo ja pijem dva puta dnevno iako jos nisam u pripremi za trudnocu ali nije na odmet...

Neposredna veza do poruke: 305
11.2.2012 18:38:26   
Fiona9
Bombončić žao mi je.Nadam se da je slijedeći mjesec tvoj. Ja evo još čekam.Imam nekakav pritisak u želudcu.user posted image Nadam se da nije viroza i dauser posted image neće doći.user posted image

Neposredna veza do poruke: 306
11.2.2012 19:26:00   
bebica77
☜♡☞ eto i mene malo da navratim.. Vjestica dosla trajala 3 dana i otisla.. Napravljen test i pokazao minus,e to i dalje se radi akitvno punom parom pa valjda bu nekaj ovaj mjesec pa ipak je ovo veljaca,mjesec ljubavi ☜♡☞
Zelim vam svima da ovaj mjesec bude plodan i uspjesan kisic svima ☜♡☞

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 307
11.2.2012 20:26:37   
Amarnat
Splicanka- krivo si shvatila ono sto sam pisala user posted image  uopce se ja ne sekiram niti ista forsiram,..sve ce doci kada bude trebalo i ako bude trebalo! Samo me strah onog ponavljanja od 12 mj,...nebi prezivjela jos jedan gubitak bebice...nee, nebi.

Joooooos novih cura, pa to je divnoooo! Cure sretno!

Htjedoh samo reci da je evo dan pri kraju, a moje user posted image   NEMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znate da je kod mene redovita, u sat...nema je,.....heheheheh,...i onaj iscjedak je jos tu user posted image

Javljam novosti, a do tada moram napraviti popis svih cura na ovoj temi i vidjeti tko su nam trudnice, a tko trudilice,...pogubila sam se od 12 mj i vise ne znam tko, sto i kad user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi i grlim user posted image user posted image user posted image user posted image

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 308
11.2.2012 22:01:32   
jess
bombončić02  user posted image   žao mi je zbog user posted image al kako sama kažeš, psihički spremna i u nove pobjede, samo tako i doći će user posted image brzo...

Amarnat draga nemoj se tolko opterećivati, biće sve u redu, vjerujem user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno držim velike fige da je trudnoća u pitanju

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 309
11.2.2012 22:09:45   
jess
Drage moje jel ste se user posted image ja bome jesam, sve me boli, al nek zdravo je to!!!!

user posted image
user posted image

< Poruku je uredio jess -- 11.2.2012 22:15:10 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 310
11.2.2012 22:40:02   
splicanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jess ti si zakon.........  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  amarnat nisam nista lose mislila oprosti, al nemoj tako razmisljat ja sam imala prije tri tjedna missed abortion  i to drugi put prvi put sam imala spontani prije 2 ipo godine a sta cu sad nastojat cu glavu razbistrit do kraja i za par mj ponovo, mislim da sve u zivotu ima svoje zašto.... svaki noc sa tim zaspem a o snovima i mojoj tuzi da ne pricam jos kad promislim da sam jednu bebu mogla imat a druga je trebala bit na putu a sve su oko mene trudne pa se uvik pitam zasto bas ja ???? al mislim pozitivno i nadam se takvom ishodu  user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 311
11.2.2012 22:54:26   
jess
Draga splicanka tako i treba razmišljati, sve što se događa, događa se s razlogom, a mi na to ne možemo utjecati, jednostavno to treba prihvatiti i krenuti dalje s optimizmom. Istina da se ne može zaboraviti jer to ostaje u srcu cijeli život, ali treba krenuti dalje i ne osvrtati se. Hrabro dalje i sve će biti u redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio jess -- 11.2.2012 22:55:13 >

Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 312
11.2.2012 23:05:08   
jess
user posted image plicanka ja ću probati i taj čaj zdravac, pijem vrkutu i marulju od čajeva, čak malo i evin čaj iskombiniram, moram probati i taj zdravac možda pomogne, odmoći sigurno neće user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 313
12.2.2012 11:16:02   
Fiona9
Dobro jutro user posted image Amarnat nadam se da user posted image neće niti doći. Čim kasni to je dobar znak. Još malo pa da vidimo što test kaže.user posted image Jess kako si ti?? Ja sam sinoć mjerila temp i bila je 36,8 ,jutros 36,6 a ne očekujem user posted image sutra. user posted image Nadam seuser posted image Tko zna kada se temp snizuje,dan prije neočekivaneuser posted image ili ???????????????user posted image user posted image Navijajmo zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 314
12.2.2012 11:27:27   
splicanka
naravno jess ma kakvi odmoc vidit ces, samo ga nastoj pit bar dva puta dnevno svi hvale taj zdravac viruj mi, kazem ti, ja ga vec sad pijem bez obzira sta jos ne mogu planirat trudnocu... nije mi na odmet... a pila sam ga i prije...  user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 315
12.2.2012 13:35:31   
tascha
hej curke..kako steeee????meni sutra stiže nalaz FSH,LH,PRL,estradiol...da vidim na čemu sam ali ...bez obzira na sve ja je ne očekujem ni ovaj m,jesec...malo se sve pošemerilo ali eto ...nadam se pozitivi .............
bit će bebica,biti će ...user posted image
sad se moramo puno grijati udvoje...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 316
12.2.2012 16:06:53   
Mussy
amarnat i fiona nadam se da cete nam javit super vijest. lijepo se veselit user posted image i user posted image .
ja sam svoj gubitak bebice protumacila da je on moj andelic na nebu koji me cuva i uvijek je uz mene user posted image i naravno pomaze da bude jos puno user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 317
12.2.2012 17:16:08   
Fiona9
Curke,user posted image Evo user posted image je došla.Amarnat navijam za tvojuuser posted image . Mussy želim da u dvoje čekaš muža da se vrati sa broda. user posted image user posted image za user posted image user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 318
12.2.2012 18:10:13   
jess
user posted image iona žao mi je user posted image user posted image  

Čekam potpis...

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 319
12.2.2012 18:14:28   
jess
  user posted image Tascha user posted image user posted image user posted image user posted image za super nalaze !!!!

< Poruku je uredio jess -- 12.2.2012 18:17:59 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 320
12.2.2012 18:20:03   
jess
user posted image ascha user posted image user posted image user posted image user posted image za super nalaze !!!!

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 321
12.2.2012 18:32:04   
jess
Fiona draga ja sam ti sad na čekanju, dobila sam duphastone za piti da mi izazovu mengu, a onda ćemo vidjeti dal će biti ovulacije prije 16. dana ciklusa jer ih tad ponovno moram početi piti, tak da sam ovaj mjesec samo navijačica, a u 3. ponovno u pobjede ako bude sreće. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 322
12.2.2012 18:36:53   
jess
A gdje ste mi sve user posted image user posted image nema nikog.....user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 323
12.2.2012 19:43:20   
Fiona9
Jess kojim načinom utvrđuješ ovulaciju? Mislim da ćeš biti mirnija kada središ cikluse,a s time ćeš i lakše dobitiuser posted image .Navijam za tebe user posted image user posted image user posted image Javi kada ne očekuješ. Ja evo imam slabo krvarenje u dva navrata i temp 37.user posted image Sve maštam da je to kakvo implantacijsko krvarenje. Barem će me večeras nasmijati Ljubav je na selu.user posted image user posted image Tascha što je to FSH,LHL,PRL user posted image Neka ti sve prođe u najboljem reduuser posted image Ostalim curkama user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 324
12.2.2012 20:01:44   
jess
Mjerenjem bazalne temperature, LH trakice mi nisu pokazale pozitivno, a po BT se vidio porast i da je došlo do ovulacije. Ja sam ti inače frik kaj se tiče mjerenja temp. al kao mjerodavna se uzima ona jutarnja prije ustajanja iz kreveta, uvijek u isto vrijeme. Ne znam kak ti mjeriš temp. al i meni je znala biti oko 37 preko dana kada mi je user posted image stizala, par dana poslije je padala

Čekam potpis...

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!