|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
10.2.2012 13:25:31   
Amarnat
Hehehehe Andy nisam ni skuzila da si krivo napisalauser posted image a ovo sto si napisala ne mogu ni izgovoritiuser posted image user posted image

Heheeh, ma nema veze..bitno da se mi razumijemo!

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 276
10.2.2012 13:26:56   
Kontesa Nera
Amarnat, nemam iskustva s tim, ali nadam se da je onako kako kaže Andydea!!!!!user posted image user posted image user posted image Navijam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 277
10.2.2012 13:55:03   
Riza
haha....i ja Andydea sam par puta napisala Armanat umjesto Amarnat...hehe...sorry Amarnat.... nego navijam da skoro ugledaš plus velik ko kuća :):):):) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 278
10.2.2012 13:55:42   
Sunshine28
ej cure! vidim ima puno novih! sretno svima! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky zao mi je user posted image user posted image user posted image
Andy drago mi je da si konacno bolje! uzivaj! ja jedva cekam da budem u 13. tjednu, rekli su mi ako se bebice tada bude i dalje cvrsto drzala da mogu biti puno mirnija. Sada sam na kraju 9. tjedna, bolovi su i dalje tu, ali i mucnine pa se nadam da je user posted image dobro...u utorak idem na pregled, jako me strah, ali nadam se najboljem!
puse svima user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 279
10.2.2012 14:10:43   
PinkyFunkyBirdy
Amarnat, sigurna sam da je Andydea u pravu!
Navijam da bude veeeeeeeeeeeliki plus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše drage trudnice se javljaju .... kako je to lijepo! user posted image
Baš mi je drago nas niste zaboravile.
Pomazite malo svoje buše i u moje ime. user posted image

Evo, ja sam se naručila kod endokrinologa na Valentinovo ujutro. Vidjet ćemo što će doktor reći na moje "poremećene" cikluse. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 280
10.2.2012 14:17:35   
Kontesa Nera
Pozdrav, sunshine!
Nemoj se bojati, sigurno će sve biti u redu, vidiš da se tvoja bebica primila a mislim i da ima namjeru ostati kad te malo patiuser posted image
Što te boli?user posted image Neka ti brzo prođe vrijemei doleti taj 13. tjedan da se opustiš!user posted image user posted image Sretno na pregledu, ne boj se i obavezno javi kako je bilo! Pusa!user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 281
10.2.2012 14:17:39   
Riza
Pinky...sretno!!!! I navijam da uskoro uspiješ srediti cikluse i postaneš prekrasna, ponosna user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...ja ju na Valentinovo ne želiiiim.... držimo fige.... curke.....navijam da ovaj mjesec bude što više plusića....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 282
10.2.2012 14:59:30   
PinkyFunkyBirdy
Hvala vam puno!
Baš ste divne! user posted image  user posted image user posted image
user posted image user posted image

Riza nadam se da će ti ovo biti najljepše Valentinovo ikad! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 283
10.2.2012 15:42:00   
slonica1
dobar dan lipe moje cure.....evo nisam se neko vrime javljala pa sad cilo jutro čitam šta se događa kod vas i vidim da je puno toga da nemogu ni povatati sve...uglavnom žao mi je zmaja i pinky što nije uspjelo ovaj put ali samo hrabro naprijed i veselo čeka nas sve jedna ili više njihuser posted image user posted image user posted image odma iza ugla...ostalim trudilicama želim puno uspjeha i user posted image user posted image ...kod mene je novo da sam na antibioticima i ljeku za štitnjaču 3 tjedna pa ponoviti nalaze i pretrage takoda ništa od pravljenja user posted image ovaj mjesec...zato prelazim u navijačice i navijam za sve vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jess stvarno su ti postovi super.....cure moje čujemo se i glavu gore mi smo pobjednice...pusica svima

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 284
10.2.2012 16:51:01   
*zmaja*
Sunshine, znam da te strah ali misli pozitivno...ma sigurna sam da je sve ok i naravno javi nam odmah nakon pregleda lijepe vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Andy, lijepo te je vidjeti ovdje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky, sigurno će endokrinolog reći da nikad nije vidio zaljubljenije cikluse od tvojih user posted image user posted image user posted image , šalu na stranu, želim ti najbolji mogući nalaz i odmah nam javi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amarant (ili bolje napisati Armanat user posted image user posted image user posted image ) od sveg ti srca želim da je Andy u pravu, u to ime: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Riza, želim ti ispunjenje svih želja na valentinovo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slonice, super za terapiju...najbitnije je da si krenula. još jedna stepenica bliže cilju... želim ti da put do cilja prođe čim brže user posted image user posted image user posted image user posted image

drage moje, ugodan vam vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu slonica1)
Neposredna veza do poruke: 285
10.2.2012 17:31:31   
splicanka
amarnat sta se tice tog bijelog pranja ja sam ga uvik imala i pred stvari ali kad sam ostala trudna bija je obilniji, a sta se tice simptoma ja sam ih odma imala, odma, tako da te to ne cudi,jela sam sve i svasta bože kad se sitim......  nadamo se user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  i user posted image  za 9 mj..... user posted image user posted image user posted image user posted image  sunshine  draga nemoj se toliko ubijat i deprimirat , prosla si 9 tjedan a kad te drze te mucnine i to ma nemaj straja viruj mi imam ja oko sebe masu trudnica pa vidim sta i kako.... samo naprid   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 286
10.2.2012 19:32:24   
Anni_
Pozdrav svima i dragim trudnicama i trudilicama i posebno novim curama!
Sunshine i Andydea čuvajte sebe i male bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amarnat navijam da je iscjedak dobar znak user posted image user posted image user posted image  Bilo bi vrijeme za novu user posted image
Pinky, nadam se da si zvala endokrinologa i da ćeš sve to pokrenuti i srediti.
Eto, meni su prošli plodni dani i što smo napravili bumo vidli za dva tjedna. Nadam se da je ovaj put uspjelo.
Ovo je ipak mjesec ljubavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 287
10.2.2012 21:22:27   
splicanka
evo da se javim da nisam danas isla po nalaze posto je u st zaledjeno sve jos uvik, spremam ispite pa sam sad u tome al drugi vam tjedan javim sta je bilo, nadam se pozitivnom ishodu user posted image user posted image user posted image  samo da nije nesto veliko i problematicno i da se maternica vratila na misto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 288
10.2.2012 21:24:36   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: splicanka

evo da se javim da nisam danas isla po nalaze posto je u st zaledjeno sve jos uvik, spremam ispite pa sam sad u tome al drugi vam tjedan javim sta je bilo, nadam se pozitivnom ishodu user posted image user posted image user posted image  samo da nije nesto veliko i problematicno i da se maternica vratila na misto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 289
10.2.2012 21:58:42   
jess
Drage moje sve vas lijepo pozdravljam !!!!

Pinky
žao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image , al bravo za endokrinologa, pronaći će on uzrok problema i ubrzo ćeš nam postati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amarnat draga pa ti ćeš nas razveseliti plusićem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunshine sve će biti u redu, nemoj brinuti, vidjet ćeš!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se user posted image ulovila, jer kako kažeš, ipak je ovo mjesec ljubavi !!!!

splicanka draga, drži se i čekamo nalaze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slonica1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre nalaze i nakon toga odmah jednu user posted image ili više njih user posted image user posted image user posted image

Riza da je od 14.02. pa nadalje više nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy drago mi je da si bolje, sad uživaj u svojoj user posted image mazi bušu i samo opušteno jer bebica sve osjećauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mussy žao mi je zbog ovog što ti se dogodilo user posted image user posted image user posted image user posted image , al vibram i navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fiona9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image broj    user posted image

A što se mene tiče, evo ja bila danas kod ginića-privatnika i prepisao mi je duphastone za reguliranje ciklusa, sad dva mjeseca na njima, al oni nisu prepreka da se ulovi jedna mala user posted image , eh kad bi to kod mene barem tak lako išlo, biti ću sretna ako uopće bude ovulacije..

< Poruku je uredio jess -- 10.2.2012 22:05:39 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 290
10.2.2012 23:48:03   
Amarnat
Splicanka- ja sam u 12 mjesecu kada sam imala onu groznu biokemijsku, isto odmah znala..ma ono, odmah..par dana nakon ovulacije sa znala da se uhvatilo,...osjetila sam...streije cure evo znaju,...i povracala sam, i upiskila se,...user posted image kasnila 10 dana i krenili bolovi i sve otislo...

a u prvoj trudnoci (tj.drugoj s obzirom da sam i prije 5 god. imala isto jedan spontani) nisam imala tako obilan iscjedak dan prije vjestice....a o blesavim kombinacijama u toj trudnoci nije bili ni govora,...sve mi je bilo normalno..

sad me stomak boli user posted image vec mi smrdi da ce vjestica ipak zakucati na vrata,..nocas...

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 291
11.2.2012 1:52:16   
Mussy
cure hvala, ovo je divan forum  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ja svim curama zelim puno user posted image user posted image user posted image user posted image i da bude puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto prije 

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 292
11.2.2012 13:34:13   
Anni_
Cure: odlična priprema tijela za trudnoću i sve napore koje ona nosi; lopatu u ruke i na friški zrakuser posted image user posted image user posted image  Malo razmetanja snijega uvijek dobro dođe.
Uvijek se iznenadim koje sve mišiće imam na rukamauser posted image
Sad tek vidim da je ovih nekoliko stupnjeva ispod nule super, samo da se ne približava više dvadesetici!

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 293
11.2.2012 14:53:58   
Fiona9
Curke,evo i mene nakon posla. user posted image Jess svaka čast kako zapamtiš sve cure. Kontesa Nera,da točno je da odbrojavam za trećuuser posted image i kao da je prva.Zato znam da je nekima jako teško i to poštujem.Andydea,uživaj u svakom trenutku.Sunshine,ne brini jer iuser posted image to osjeti. Amarnat,još sitno brojimo. Mussy još malo pa nas i ti razveseli.Riza neka dobiješ malenoguser posted image za Valentinovo. Pinky,u akciju kada završiš s endokrinologom.Zmaja,Splićanka,Slonice neka vam se ulove maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 294
11.2.2012 14:59:38   
Fiona9
Anni kako kažeš lopatu u ruke,evo i meni će trebati ta lopata kako je krenulouser posted image user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 295
11.2.2012 16:01:19   
bomboncic02
Dobila user posted image  danas..malo je uranila..
Psihički spremna, folnu kiselinu pijem, vitamine i željezo isto (slabokrvna sam inače) i sad samo akcija...
Želimo da ne dođe u ožujku user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 296
11.2.2012 16:09:48   
Anni_
Fiona9 izgleda da ju cijela Hrvatska treba!user posted image user posted image user posted image
Bombončić žao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  za pozitivu!

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 297
11.2.2012 16:41:37   
reba
super mi je kad dođem malo ovdje i sve je puno pozitive odmah se bolje osječam i to mi daje snagu da ni nakon 2,5 godine bezuspješnog pokušavanja ne gubim nadu ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bombončić sretno user posted image

anni evo baš se spremam i ja malo lopatom zagrabit.... a nakon toga i ja odo malo u akciju ... jadan mm user posted image user posted image user posted image

slonica kakve tablete piješ za štitnjaču? i kakav ti je nalaz? pitam jer i mene muči, pila sam propiltiuoracil prije aih pa mi se nalaz pogoršao...sad su mi rekli da ne pijem ništa pa kontrola za 2mj

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 298
11.2.2012 17:42:51   
slonica1
bok cure...evo kako anni kaže ja cijelo jutro sa lopatom u ruci čistim snig i mogu vam reći da sam se pošteno umorila....kad sam oćistila snig skuvala sam ručak i sve pospremila a sad na kupanac pa je mm nastrada..hahaha..user posted image user posted image ...bombončić02 žao mi je za user posted image ali sad si se oboružala pa samo naprid...splicanka i ja se nadam da su ti nalazi dobri i želim ti sve naj,naj da se možeš poćeti nadati user posted image i da budeš uspješna user posted image naravno i rodiš zdravuuser posted image ....kao i svim ostalim curama...
reba meni su ti dr iz zg dali za sad euthyrox od 25mcg dnevno i moram piti to 3 tjedna pa ponoviti pretrage da vidu kako ću reagirati i da li mi treba nešto drugo...za sad su mi sve vrijednosti štitnjaće jako visoki pa ih moraju sniziti da vidu da li je samo do hormona štitnjaće ili nešto drugo pa da mi je snimu i vidu šta im je činiti...eto tako su bar meni rekli...ponekad me toliko zbunjuju da neznam ni kako se zovem kad izađem iz ordinacija...e da moram još dosta smršaviti po naredbi ali isto tako kažu da zbog nepravilnog rada štitnjaće ću u tome teško uspjevati...eto pa sad ko je lud a ko pametan...
pusa svima i jako vas volim vi me držite na površini da se ne utopim..haha...i moj mm...naravno.....pusa....user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 299
11.2.2012 17:43:23   
splicanka
amarnat moja, samo cu ti rec da se ne opterecujes, ne mozes na to utjecat, ako nije sada bit ce dr misec ti bar mozes pokusavat ja jos moram cekat sigurno 4, 5 mj vidit cemo sta kaze doktor.... nemoj se toliko ubijat sa tim sve to skodi nama nismo ni same svjesne koliko a vi ostale cureeeeeeeeeeeeeeeeeee koje se spremate za trudnocu zasto me niti jedna ne poslusa i ne pije caj  zdravac virujte super stvar i neskodi nicemu samo sluzi za bolju oplodnju to je za jajnike odlicna stvar, virujte mi provjereno je user posted image user posted image user posted image user posted image  saljem  vam svima velike puseeeeeeee, otkad sam sa vama živnila sam skroz i sad mi sve ima smisla, zivim punom parom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!