Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:25:31
|
|
|
|
Amarnat
|
Hehehehe Andy nisam ni skuzila da si krivo napisala a ovo sto si napisala ne mogu ni izgovoriti Heheeh, ma nema veze..bitno da se mi razumijemo!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:26:56
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Amarnat, nemam iskustva s tim, ali nadam se da je onako kako kaže Andydea!!!!! Navijam!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:55:03
|
|
|
|
Riza
|
haha....i ja Andydea sam par puta napisala Armanat umjesto Amarnat...hehe...sorry Amarnat.... nego navijam da skoro ugledaš plus velik ko kuća :):):):)
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:55:42
|
|
|
|
Sunshine28
|
ej cure! vidim ima puno novih! sretno svima! Pinky zao mi je Andy drago mi je da si konacno bolje! uzivaj! ja jedva cekam da budem u 13. tjednu, rekli su mi ako se bebice tada bude i dalje cvrsto drzala da mogu biti puno mirnija. Sada sam na kraju 9. tjedna, bolovi su i dalje tu, ali i mucnine pa se nadam da je dobro...u utorak idem na pregled, jako me strah, ali nadam se najboljem! puse svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 14:10:43
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Amarnat, sigurna sam da je Andydea u pravu! Navijam da bude veeeeeeeeeeeliki plus! Naše drage trudnice se javljaju .... kako je to lijepo! Baš mi je drago nas niste zaboravile. Pomazite malo svoje buše i u moje ime. Evo, ja sam se naručila kod endokrinologa na Valentinovo ujutro. Vidjet ćemo što će doktor reći na moje "poremećene" cikluse.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 14:17:35
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav, sunshine! Nemoj se bojati, sigurno će sve biti u redu, vidiš da se tvoja bebica primila a mislim i da ima namjeru ostati kad te malo pati Što te boli? Neka ti brzo prođe vrijemei doleti taj 13. tjedan da se opustiš! Sretno na pregledu, ne boj se i obavezno javi kako je bilo! Pusa!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 14:17:39
|
|
|
|
Riza
|
Pinky...sretno!!!! I navijam da uskoro uspiješ srediti cikluse i postaneš prekrasna, ponosna ...ja ju na Valentinovo ne želiiiim.... držimo fige.... curke.....navijam da ovaj mjesec bude što više plusića....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 14:59:30
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hvala vam puno! Baš ste divne! Riza nadam se da će ti ovo biti najljepše Valentinovo ikad!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 15:42:00
|
|
|
|
slonica1
|
dobar dan lipe moje cure.....evo nisam se neko vrime javljala pa sad cilo jutro čitam šta se događa kod vas i vidim da je puno toga da nemogu ni povatati sve...uglavnom žao mi je zmaja i pinky što nije uspjelo ovaj put ali samo hrabro naprijed i veselo čeka nas sve jedna ili više njih odma iza ugla...ostalim trudilicama želim puno uspjeha i ...kod mene je novo da sam na antibioticima i ljeku za štitnjaču 3 tjedna pa ponoviti nalaze i pretrage takoda ništa od pravljenja ovaj mjesec...zato prelazim u navijačice i navijam za sve vas .....jess stvarno su ti postovi super.....cure moje čujemo se i glavu gore mi smo pobjednice...pusica svima
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 16:51:01
|
|
|
|
*zmaja*
|
Sunshine, znam da te strah ali misli pozitivno...ma sigurna sam da je sve ok i naravno javi nam odmah nakon pregleda lijepe vijesti Andy, lijepo te je vidjeti ovdje... Pinky, sigurno će endokrinolog reći da nikad nije vidio zaljubljenije cikluse od tvojih , šalu na stranu, želim ti najbolji mogući nalaz i odmah nam javi... Amarant (ili bolje napisati Armanat ) od sveg ti srca želim da je Andy u pravu, u to ime: Riza, želim ti ispunjenje svih želja na valentinovo... slonice, super za terapiju...najbitnije je da si krenula. još jedna stepenica bliže cilju... želim ti da put do cilja prođe čim brže drage moje, ugodan vam vikend
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 17:31:31
|
|
|
|
splicanka
|
amarnat sta se tice tog bijelog pranja ja sam ga uvik imala i pred stvari ali kad sam ostala trudna bija je obilniji, a sta se tice simptoma ja sam ih odma imala, odma, tako da te to ne cudi,jela sam sve i svasta bože kad se sitim...... nadamo se i za 9 mj..... sunshine draga nemoj se toliko ubijat i deprimirat , prosla si 9 tjedan a kad te drze te mucnine i to ma nemaj straja viruj mi imam ja oko sebe masu trudnica pa vidim sta i kako.... samo naprid
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 19:32:24
|
|
|
|
Anni_
|
Pozdrav svima i dragim trudnicama i trudilicama i posebno novim curama! Sunshine i Andydea čuvajte sebe i male bebice Amarnat navijam da je iscjedak dobar znak Bilo bi vrijeme za novu Pinky, nadam se da si zvala endokrinologa i da ćeš sve to pokrenuti i srediti. Eto, meni su prošli plodni dani i što smo napravili bumo vidli za dva tjedna. Nadam se da je ovaj put uspjelo. Ovo je ipak mjesec ljubavi
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 21:22:27
|
|
|
|
splicanka
|
evo da se javim da nisam danas isla po nalaze posto je u st zaledjeno sve jos uvik, spremam ispite pa sam sad u tome al drugi vam tjedan javim sta je bilo, nadam se pozitivnom ishodu samo da nije nesto veliko i problematicno i da se maternica vratila na misto
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 21:24:36
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: splicanka evo da se javim da nisam danas isla po nalaze posto je u st zaledjeno sve jos uvik, spremam ispite pa sam sad u tome al drugi vam tjedan javim sta je bilo, nadam se pozitivnom ishodu samo da nije nesto veliko i problematicno i da se maternica vratila na misto
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 21:58:42
|
|
|
|
jess
|
Drage moje sve vas lijepo pozdravljam !!!! Pinky žao mi je , al bravo za endokrinologa, pronaći će on uzrok problema i ubrzo ćeš nam postati Amarnat draga pa ti ćeš nas razveseliti plusićem Sunshine sve će biti u redu, nemoj brinuti, vidjet ćeš!!!! Anni_ da se ulovila, jer kako kažeš, ipak je ovo mjesec ljubavi !!!! splicanka draga, drži se i čekamo nalaze slonica1 za dobre nalaze i nakon toga odmah jednu ili više njih Riza da je od 14.02. pa nadalje više nema Andy drago mi je da si bolje, sad uživaj u svojoj mazi bušu i samo opušteno jer bebica sve osjeća Mussy žao mi je zbog ovog što ti se dogodilo , al vibram i navijam za Fiona9 za broj A što se mene tiče, evo ja bila danas kod ginića-privatnika i prepisao mi je duphastone za reguliranje ciklusa, sad dva mjeseca na njima, al oni nisu prepreka da se ulovi jedna mala , eh kad bi to kod mene barem tak lako išlo, biti ću sretna ako uopće bude ovulacije..
< Poruku je uredio jess -- 10.2.2012 22:05:39 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 23:48:03
|
|
|
|
Amarnat
|
Splicanka- ja sam u 12 mjesecu kada sam imala onu groznu biokemijsku, isto odmah znala..ma ono, odmah..par dana nakon ovulacije sa znala da se uhvatilo,...osjetila sam...streije cure evo znaju,...i povracala sam, i upiskila se,... kasnila 10 dana i krenili bolovi i sve otislo... a u prvoj trudnoci (tj.drugoj s obzirom da sam i prije 5 god. imala isto jedan spontani) nisam imala tako obilan iscjedak dan prije vjestice....a o blesavim kombinacijama u toj trudnoci nije bili ni govora,...sve mi je bilo normalno.. sad me stomak boli vec mi smrdi da ce vjestica ipak zakucati na vrata,..nocas...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 1:52:16
|
|
|
|
Mussy
|
cure hvala, ovo je divan forum . ja svim curama zelim puno i da bude puno sto prije
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 13:34:13
|
|
|
|
Anni_
|
Cure: odlična priprema tijela za trudnoću i sve napore koje ona nosi; lopatu u ruke i na friški zrak Malo razmetanja snijega uvijek dobro dođe. Uvijek se iznenadim koje sve mišiće imam na rukama Sad tek vidim da je ovih nekoliko stupnjeva ispod nule super, samo da se ne približava više dvadesetici!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 14:53:58
|
|
|
|
Fiona9
|
Curke,evo i mene nakon posla. Jess svaka čast kako zapamtiš sve cure. Kontesa Nera,da točno je da odbrojavam za treću i kao da je prva.Zato znam da je nekima jako teško i to poštujem.Andydea,uživaj u svakom trenutku.Sunshine,ne brini jer i to osjeti. Amarnat,još sitno brojimo. Mussy još malo pa nas i ti razveseli.Riza neka dobiješ malenog za Valentinovo. Pinky,u akciju kada završiš s endokrinologom.Zmaja,Splićanka,Slonice neka vam se ulove male
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 14:59:38
|
|
|
|
Fiona9
|
Anni kako kažeš lopatu u ruke,evo i meni će trebati ta lopata kako je krenulo
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 16:01:19
|
|
|
|
bomboncic02
|
Dobila danas..malo je uranila.. Psihički spremna, folnu kiselinu pijem, vitamine i željezo isto (slabokrvna sam inače) i sad samo akcija... Želimo da ne dođe u ožujku
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 16:09:48
|
|
|
|
Anni_
|
Fiona9 izgleda da ju cijela Hrvatska treba! Bombončić žao mi je za pozitivu!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 16:41:37
|
|
|
|
reba
|
super mi je kad dođem malo ovdje i sve je puno pozitive odmah se bolje osječam i to mi daje snagu da ni nakon 2,5 godine bezuspješnog pokušavanja ne gubim nadu ..... bombončić sretno anni evo baš se spremam i ja malo lopatom zagrabit.... a nakon toga i ja odo malo u akciju ... jadan mm slonica kakve tablete piješ za štitnjaču? i kakav ti je nalaz? pitam jer i mene muči, pila sam propiltiuoracil prije aih pa mi se nalaz pogoršao...sad su mi rekli da ne pijem ništa pa kontrola za 2mj
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 17:42:51
|
|
|
|
slonica1
|
bok cure...evo kako anni kaže ja cijelo jutro sa lopatom u ruci čistim snig i mogu vam reći da sam se pošteno umorila....kad sam oćistila snig skuvala sam ručak i sve pospremila a sad na kupanac pa je mm nastrada..hahaha.. ...bombončić02 žao mi je za ali sad si se oboružala pa samo naprid...splicanka i ja se nadam da su ti nalazi dobri i želim ti sve naj,naj da se možeš poćeti nadati i da budeš uspješna naravno i rodiš zdravu ....kao i svim ostalim curama... reba meni su ti dr iz zg dali za sad euthyrox od 25mcg dnevno i moram piti to 3 tjedna pa ponoviti pretrage da vidu kako ću reagirati i da li mi treba nešto drugo...za sad su mi sve vrijednosti štitnjaće jako visoki pa ih moraju sniziti da vidu da li je samo do hormona štitnjaće ili nešto drugo pa da mi je snimu i vidu šta im je činiti...eto tako su bar meni rekli...ponekad me toliko zbunjuju da neznam ni kako se zovem kad izađem iz ordinacija...e da moram još dosta smršaviti po naredbi ali isto tako kažu da zbog nepravilnog rada štitnjaće ću u tome teško uspjevati...eto pa sad ko je lud a ko pametan... pusa svima i jako vas volim vi me držite na površini da se ne utopim..haha...i moj mm...naravno.....pusa....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 11.2.2012 17:43:23
|
|
|
|
splicanka
|
amarnat moja, samo cu ti rec da se ne opterecujes, ne mozes na to utjecat, ako nije sada bit ce dr misec ti bar mozes pokusavat ja jos moram cekat sigurno 4, 5 mj vidit cemo sta kaze doktor.... nemoj se toliko ubijat sa tim sve to skodi nama nismo ni same svjesne koliko a vi ostale cureeeeeeeeeeeeeeeeeee koje se spremate za trudnocu zasto me niti jedna ne poslusa i ne pije caj zdravac virujte super stvar i neskodi nicemu samo sluzi za bolju oplodnju to je za jajnike odlicna stvar, virujte mi provjereno je saljem vam svima velike puseeeeeeee, otkad sam sa vama živnila sam skroz i sad mi sve ima smisla, zivim punom parom
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!