Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 20:23:26
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav, Fiona! Dobro nam došla! Znači, 4 dana su u pitanju Nadam se da će biti veeeliki plusić i da ćeš nam odmah javiti! Sretno!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 20:43:09
|
|
|
|
123beba
|
FiOnA dobro došla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Želim ti bebicu čim prije!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 20:45:03
|
|
|
|
Mussy
|
evo i ja se pridruzujem, 20.2., a ako ne bude novosti moram cekat 4 mjeseca jer dragi ide na brod. Sad se nadam
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 20:47:49
|
|
|
|
Fiona9
|
Hvala.Ovaj put neću previše razmišljati o da se ne izbediram.Kad se samo sjetim koliko sam se testova napravila,pa se razočarala. No neću se žaliti previše.Kako tebi Kontesa Nera prolazi isčekivanje
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 20:52:05
|
|
|
|
Fiona9
|
Hvala 123 beba, kako tvoji nalazi? Pozdrav Mussy,i da vidimo taj
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 20:55:59
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Mussy evo i ja se pridruzujem, 20.2., a ako ne bude novosti moram cekat 4 mjeseca jer dragi ide na brod. Sad se nadam dobrodošla još jedna trudilice zelim vam svima da se bebe "pohvataju"
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 21:07:19
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Fiona, ja sam na čekanju Bili smo dragi i ja jako vrijedni ovih dana, ovulacija je prošla i sad se nadam da 18.2. neće doći pa da pravim testić . Iako sa svojim dragim dugo maštam o bebici, uvijek je nešto bilo prepreka - klasika: stan, posao, nikad nije bila idealna prilika, ali svjesni smo da nikad neće biti nešto posebno dobra prilika za bebicu pa smo se odlučili jednostavno prepustiti i uživati, tako da sam svježa trudilica, tek od prošlog mjeseca, kad sam se ovdje i prijavila. Stvarno bih voljela da nam bebica dođe što prije, stvarno ju jako želimo! I uživam na ovom forumu sa prekrasnim curama, skupljam dobre savjete, a vjerujem i da će tebi ovdje s nama biti zanimljivo i da ćemo što prije dijeliti pozitivne vijesti! Mussy, također i tebi želim dobrodošlicu i da ti 20.2. ne dođe !! Bome ti i dragi morate biti jaaaako vrijedni i puno se truditi kad je on toliko odsutan , baš zato držim fige da se mala bebica uhvatila!!! Sretno!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 21:13:06
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
hehe, vidi se da sam umorna, radila sam noćnu sinoć :) Sad tek vidim, Fiona, da si me pitala kako mi prolazi iščekivanje Pa uglavnom sam ok, smirena, baš sam i pisala da se uopće ne opterećujem, kako bude bit-će, ja se nadam onom najboljem, ne.. . Pokušavam se zabaviti malo drugim stvarima, s obzirom da je vani stvarno brrrr, kad ne radim, uglavnom sam kod kuće, gledam filmove, kuham, spremam i mazim se s dragim :)) Imam dosta posla oko stana kojeg opremamo tako da mi nije jako dosadno . Kakvo je stanje kod tebe? Jesi nervozna?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 21:13:26
|
|
|
|
jess
|
Fiona9 i Mussy
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 21:19:49
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Mislim, jess, stvarno si zakon!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 21:27:48
|
|
|
|
Fiona9
|
Kažu da od nervoza jede kile,a ova moja mi je dodala 3kg. Nadam se,pa padnem u depresiju,pa za 5 min pjevam,a sad idem na spavanje.Laku noć do sutra
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 7:54:32
|
|
|
|
123beba
|
mussy, stvarno ti želim da ti budeš jedna od onih sretnica kojima uspije od prvi put!!!!!!!! SRETNO!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 9:04:31
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Fiona i Mussy dobrodošle! Iskreno vam želim da čim prije postanete trudnice ! Winkice naša draga, čestitam na svim položenim ispitima i držim fige za preostale! Jako nam fališ svima i jedva čekamo da nam se vratiš! Ja sam jutros napravila test ..... i nije bilo iznenađenja: negativan je. Ali dobro, očekivala sam to tako da nisam tužna niti razočarana. Ovo mi je samo još poticaj da danas (napokon) nazovem endokrinologa i da krenem s rješavanjem svoje zbrčkane situacije. A što se tiče mm, bio je malo razočaran, ali više zbog mojih ciklusa, a manje zbog testa (jer ne zna kad je točno vrijeme da se pošteno potrudi ). Uglavnom, super da imamo tako puno novih trudilica! Bit će zanimljivo! Navijam za sve da ugledaju plusiće već ovaj (ili sljedeći) mjesec!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 9:51:43
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro drage moje Fiona i Mussy, dobro nam došle, želim vam da čim prije prestanete biti trudilice i postanete trudnice winkice, skidam kapu za položene ispite, samo tako naprijed....jedva čekamo da nam opet budeš redovita na RR Pinky, žao mi je zbog negativnog testa draga moja , ali jako mi je drago vidjeti te tako pozitivnu, trk do telefona i zovi endokrinologa i naravno javi nam kakav je plan. drage moje trudilice, nek bude toliko dobrih jajnih stanica i spermića koliko ove godine ima snijega
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 10:02:55
|
|
|
|
Fiona9
|
Doobroo jutrooo svima!!!!!!!!!! Pinky nemoj se žalostiti.Uvjerena sam da kad reguliraš svoje cikluse da će sve ići puno bolje. Samo nabaci na lice i hrabro dalje. Kontesa Nera,i ja sam kalkulirala kada je pravo vrijeme za i uvijek nešto koči,ali srce je reklo svoje. Inače ja sam trudilica za 3 ,i toliko ju želim. Moram na posao.Cure za puno,puno
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 10:07:03
|
|
|
|
Fiona9
|
Zmaja
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 10:15:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Pinky žao mi je Nove cure dobrodošle i želim da što prije ugledate
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 10:19:23
|
|
|
|
Mussy
|
kad sam prvi put ostala trudna sam bila sretnica jer je odmah bilo ali nazalost u 25 tjednu sam imala inducirani pobacaj. sad nakon par mjeseci smo opet u akciji, ovo je pokusaj 2 imam neki osjecaj da je to to i da ce bit blizanci samo opusteno bit ce sta bude
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 12:15:11
|
|
|
|
andydea
|
FIONA I MUSSY DOBRODOŠLE ......Želim vam što prije da ugledate svoje i ....RIZA draga ja sam ti sada u 13 tj.trudnoće... ovako izgleda kao da je brzo prošlo,ali kad se sjetim kaj sam do sada prošla....čini mi se ko godina.....ali svima vama trudilicama moram reći da se isplatilo,jer kad svaki mjesec vidim svog na monitoru kako raste i čujem njegovo srčeko plačem od sreće jer znam da smo se borili svaki dan i boriti čemo se do kraja.... ....ARMANAT i meni je drago da sam opet s vama svima...baš ću pronaći tu stranicu na fb.super za posao ....WINKICA jako sam ponosna na tebe....samo tako nastavi....čestitam na položenim ispitima ....PINKY moja joj baš te muče te ovulacije.....iš,iš,iš....želim ti da se što prije unormale i da dođe tvoj dan.... RIZA ŠALJEM TI PUNO VIBRA I MISLIM NA TEBE DA NE DOĐE 14.02....KAO I SVIM TRUDILICAMA KOJE JU NE OČEKUJU
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 12:15:48
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Želim vam dobro jutro u podne! PinyFunkyBirdy, žao mi je što je ipak ispalo onako kako si i predosjećala, ali jako mi je drago što si pozitivna i što se ne daš i ideš dalje. Vidim da imaš prekrasnog M koji se brine za tebe i koji ti je velika podrška, to je prekrasno, samo ti može biti lakše uz njega, a to je ono najbitnije. Bitno da se volite i trudite, a bebica vam mora doći, nema šta! Izgleda da je i njoj zima, pa čeka malo toplije dane Sretno kod endokrinologa i javi nam kakvi su planovi! Fiona9, znači ti si na 3. ?! Auuu, blago tebi, sigurno uživaš okružena mališanima To je prekrasno, držim fige da vam još jedan anđelčić dođe što prije! Mussy, žao mi je za prvi put , nadam se da će ovo biti druga sreća i to dvostruka kako si sama želiš! Da ti neće biti previše odmah dva? Želim ti ubrzo jedan veliki ili , pa koliko god bilo bebača! Zmaja, riječi ti se pozlatile, sad navijam da još pada! Kako si ti? Pozdrav i sretno svim ostalim curama, da nam što prije dođe puuuno !!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 12:47:43
|
|
|
|
Amarnat
|
Dobrodosle nove trudilice zelim vam svima cim prije velike ! Cure, sutra ne treba doci, a meni danas tako neki bijeli srednje gusti iscjedak,..obilan, od ujutro ?! Nist ne boli i sve ostalo je normalno......jel tko od vas ima tako iscjedak tik pred ??
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:01:07
|
|
|
|
andydea
|
ARMANAT pa mene taj moj gusti bijeli iscjedak proslavio ....zar se ne sječaš???joj pa ti si trudna..... nisam imala nikakve druge simptome....i prvi put sam imala taj iscjedak....čitala na forumima i konačno za dva dana nakon neočekivane testić ....veliki ,veliki....joj šaljem ti vibrice draga
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:12:54
|
|
|
|
123beba
|
Amarnat, navijam da je to to! Svakako nam javi kako se razvijaju događaji! Za koji dan obavezno test! Sretno!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:13:42
|
|
|
|
andydea
|
AMARNAT joj stalno ti krivo pišem ime....sorry
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 10.2.2012 13:23:06
|
|
|
|
Amarnat
|
Jooooj da Andy sad se sjecam Iskreno ne znam sto da mislim i ne zelim se nadati dok ne bude vrijeme... Ali i jucer sam za ruckom jela MNOOOOGO cudne kombinacije, koje nikada ni u snu nebi mjesala...doslo mi i strasnu sam potrebu osjetila za tim okusima No govorim sama sebi da i ako je bebec da je za takve sheme jos full prerano... Vidjet cemo a ako sutra ne dodje, necu test raditi jos neko vrijeme ;) znate mene, nikud mi se ne zuri... Hehehehehe, et..uglavnom...mokra sam danas
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!