|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
9.2.2012 20:23:26   
Kontesa Nera
Pozdrav, Fiona! Dobro nam došla!user posted image user posted image
Znači, 4 dana su u pitanjuuser posted image user posted image user posted image Nadam se da će biti veeeliki plusić i da ćeš nam odmah javiti!user posted image Sretno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 251
9.2.2012 20:43:09   
123beba
FiOnA dobro došla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Želim ti bebicu čim prije!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 252
9.2.2012 20:45:03   
Mussy
evo i ja se pridruzujem, 20.2., a ako ne bude novosti moram cekat 4 mjeseca jer dragi ide na brod. Sad se nadam user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 253
9.2.2012 20:47:49   
Fiona9
Hvala.Ovaj put neću previše razmišljati o user posted image da se ne izbediram.Kad se samo sjetim koliko sam se testova napravila,pa se razočarala.user posted image No neću se žaliti previše.Kako tebi Kontesa Nera prolazi isčekivanje

Neposredna veza do poruke: 254
9.2.2012 20:52:05   
Fiona9
Hvala 123 beba, kako tvoji nalazi? Pozdrav Mussy,i da vidimo taj user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 255
9.2.2012 20:55:59   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Mussy

evo i ja se pridruzujem, 20.2., a ako ne bude novosti moram cekat 4 mjeseca jer dragi ide na brod. Sad se nadam user posted image

dobrodošla još jedna trudilice user posted image user posted image user posted image zelim vam svima da se bebe "pohvataju" user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 256
9.2.2012 21:07:19   
Kontesa Nera
Fiona, ja sam na čekanju user posted image Bili smo dragi i ja jako vrijedni ovih dana, ovulacija je prošla i sad se nadam da 18.2. neće doći user posted image pa da pravim testić user posted image . Iako sa svojim dragim dugo maštam o bebici, uvijek je nešto bilo prepreka - klasika: stan, posao, nikad nije bila idealna prilika, ali svjesni smo da nikad neće biti nešto posebno dobra prilika za bebicu pa smo se odlučili jednostavno prepustiti i uživati, tako da sam svježa trudilica, tek od prošlog mjeseca, kad sam se ovdje i prijavila. Stvarno bih voljela da nam bebica dođe što prije, stvarno ju jako želimo!user posted image I uživam na ovom forumu sa prekrasnim curama, skupljam dobre savjete, a vjerujem i da će tebi ovdje s nama biti zanimljivo i da ćemo što prije dijeliti pozitivne vijesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mussy, također i tebi želim dobrodošlicu i da ti 20.2. ne dođe user posted image !! Bome ti i dragi morate biti jaaaako vrijedni i puno se truditi kad je on toliko odsutanuser posted image , baš zato držim fige da se mala bebica uhvatila!!! Sretno!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 257
9.2.2012 21:13:06   
Kontesa Nera
hehe, vidi se da sam umorna, radila sam noćnu sinoć :) Sad tek vidim, Fiona, da si me pitala kako mi prolazi iščekivanje user posted image Pa uglavnom sam ok, smirena, baš sam i pisala da se uopće ne opterećujem, kako bude bit-će, ja se nadam onom najboljem, ne..user posted image . Pokušavam se zabaviti malo drugim stvarima, s obzirom da je vani stvarno brrrr, kad ne radim, uglavnom sam kod kuće, gledam filmove, kuham, spremam i mazim se s dragim :)) Imam dosta posla oko stana kojeg opremamo tako da mi nije jako dosadnouser posted image . Kakvo je stanje kod tebe? Jesi nervozna?

Neposredna veza do poruke: 258
9.2.2012 21:13:26   
jess
Fiona9 i Mussy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 259
9.2.2012 21:19:49   
Kontesa Nera
Mislim, jess, stvarno si zakon!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 260
9.2.2012 21:27:48   
Fiona9
Kažu da od nervoza jede kile,a ova moja mi je dodala 3kg. Nadam se,pa padnem u depresiju,pa za 5 min pjevam,a sad idem na spavanje.Laku noć do sutrauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 261
10.2.2012 7:54:32   
123beba
mussy, stvarno ti želim da ti budeš jedna od onih sretnica kojima uspije od prvi put!!!!!!!! SRETNO!user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 262
10.2.2012 9:04:31   
PinkyFunkyBirdy
Fiona i Mussy dobrodošle! user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Iskreno vam želim da čim prije postanete trudnice user posted image !
user posted image user posted image user posted image

Winkice naša draga, čestitam na svim položenim ispitima i držim fige za preostale!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jako nam fališ svima i jedva čekamo da nam se vratiš! user posted image
user posted image

Ja sam jutros napravila test ..... i nije bilo iznenađenja: negativan je. Ali dobro, očekivala sam to tako da nisam tužna niti razočarana.
Ovo mi je samo još poticaj da danas (napokon) nazovem endokrinologa i da krenem s rješavanjem svoje zbrčkane situacije. user posted image
A što se tiče mm, bio je malo razočaran, ali više zbog mojih ciklusa, a manje zbog testa (jer ne zna kad je točno vrijeme da se pošteno potrudi user posted image user posted image user posted image ).

Uglavnom, super da imamo tako puno novih trudilica! Bit će zanimljivo! Navijam za sve da ugledaju plusiće već ovaj (ili sljedeći) mjesec!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 263
10.2.2012 9:51:43   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fiona i Mussy, dobro nam došle, želim vam da čim prije prestanete biti trudilice i postanete trudnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

winkice, skidam kapu za položene ispite, samo tako naprijed....jedva čekamo da nam opet budeš redovita na RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky, žao mi je zbog negativnog testa draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ali jako mi je drago vidjeti te tako pozitivnu, trk do telefona i zovi endokrinologa i naravno javi nam kakav je plan.

drage moje trudilice, nek bude toliko dobrih jajnih stanica i spermića koliko ove godine ima snijegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 264
10.2.2012 10:02:55   
Fiona9
Doobroo jutrooouser posted image svima!!!!!!!!!! Pinky nemoj se žalostiti.Uvjerena sam da kad reguliraš svoje cikluse da će sve ići puno bolje. Samo nabaciuser posted image na lice i hrabro dalje. Kontesa Nera,i ja sam kalkulirala kada je pravo vrijeme za user posted image i uvijek nešto koči,ali srce je reklo svoje. Inače ja sam trudilica za 3user posted image ,i toliko ju želim. Moram na posao.Cure user posted image za puno,puno user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 265
10.2.2012 10:07:03   
Fiona9
Zmajauser posted image user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 266
10.2.2012 10:15:38   
BUMBI
Pinky žao mi jeuser posted image user posted image
Nove cure dobrodošle i želim da što prije ugledateuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 267
10.2.2012 10:19:23   
Mussy
kad sam prvi put ostala trudna sam bila sretnica jer je odmah bilo user posted image ali nazalost u 25 tjednu sam imala inducirani pobacaj. sad nakon par mjeseci smo opet u akciji, ovo je pokusaj 2 imam neki osjecaj da je to to i da ce bit blizanci user posted image user posted image samo opusteno user posted image bit ce sta bude

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 268
10.2.2012 12:15:11   
andydea
FIONA I MUSSY DOBRODOŠLEuser posted image user posted image user posted image user posted image ......Želim vam što prije da ugledate svoje user posted image user posted image user posted image  i user posted image user posted image user posted image ....RIZA  draga ja sam ti sada u 13 tj.trudnoće...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovako izgleda kao da je brzo prošlo,ali kad se sjetim kaj sam do sada prošla....čini mi se ko godina.....ali svima vama trudilicama moram reći da se isplatilo,jer kad svaki mjesec vidim svoguser posted image  na monitoru kako raste i čujem njegovo srčeko plačem od sreće jer znam da smo se borili svaki dan i boriti čemo se do kraja....user posted image user posted image user posted image ....ARMANAT i meni je drago da sam opet s vama svima...baš ću pronaći tu stranicu na fb.super za posaouser posted image user posted image user posted image ....WINKICA jako sam ponosna na tebe....samo tako nastavi....čestitam na položenim ispitimauser posted image user posted image user posted image ....PINKY moja joj baš te muče te ovulacije.....iš,iš,iš....želim ti da se što prije unormale i da dođe tvoj dan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RIZA ŠALJEM TI PUNO VIBRA I MISLIM NA TEBE DA NE DOĐE 14.02....KAO I SVIM TRUDILICAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOJE JU NE OČEKUJUuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 269
10.2.2012 12:15:48   
Kontesa Nera
Želim vam dobro jutro u podne!user posted image user posted image user posted image

PinyFunkyBirdy, žao mi je što je ipak ispalo onako kako si i predosjećala, ali jako mi je drago što si pozitivna i što se ne daš i ideš dalje.user posted image user posted image user posted image Vidim da imaš prekrasnog M koji se brine za tebe i koji ti je velika podrška, to je prekrasno, samo ti može biti lakše uz njega, a to je ono najbitnije. Bitno da se volite i trudite, a bebica vam mora doći, nema šta!user posted image Izgleda da je i njoj zima, pa čeka malo toplije daneuser posted image Sretno kod endokrinologa i javi nam kakvi su planovi!user posted image

Fiona9, znači ti si na 3.user posted image ?! user posted image user posted image user posted image Auuu, blago tebi, sigurno uživaš okružena mališanimauser posted image To je prekrasno, držim fige da vam još jedan anđelčić dođe što prije! user posted image user posted image

Mussy, žao mi je za prvi put user posted image user posted image , nadam se da će ovo biti druga sreća i to dvostruka kako si sama želiš!user posted image user posted image Da ti neće biti previše odmah dva?user posted image user posted image user posted image Želim ti ubrzo jedan veliki user posted image ili user posted image , pa koliko god bilo bebača! user posted image user posted image user posted image

Zmaja, riječi ti se pozlatile, sad navijam da još pada! user posted image user posted image user posted image Kako si ti?

Pozdrav i sretno svim ostalim curama, da nam što prije dođe puuuno user posted image user posted image user posted image user posted image !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 270
10.2.2012 12:47:43   
Amarnat
Dobrodosle nove trudilice user posted image user posted image user posted image user posted image zelim vam svima cim prije velike user posted image user posted image user posted image !

Cure, user posted image sutra ne treba doci, a meni danas tako neki bijeli srednje gusti iscjedak,..obilan, od ujutro user posted image ?!

Nist ne boli i sve ostalo je normalno......jel tko od vas ima tako iscjedak tik pred user posted image ??

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

Neposredna veza do poruke: 271
10.2.2012 13:01:07   
andydea
ARMANAT pa mene taj moj gusti bijeli iscjedak proslaviouser posted image user posted image user posted image ....zar se ne sječaš???joj pa ti si trudna.....user posted image user posted image user posted image nisam imala nikakve druge simptome....i prvi put sam imala taj iscjedak....čitala na forumima i konačno za dva dana nakon neočekivane testićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....veliki ,veliki....joj šaljem ti vibrice dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 272
10.2.2012 13:12:54   
123beba
Amarnat, navijam da je to to! Svakako nam javi kako se razvijaju događaji! Za koji dan obavezno test! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sretno!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 273
10.2.2012 13:13:42   
andydea
AMARNAT joj stalno ti krivo pišem ime....sorry

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 274
10.2.2012 13:23:06   
Amarnat
Jooooj da Andy sad se sjecamuser posted image

Iskreno ne znam sto da mislim i ne zelim se nadati dok ne bude vrijeme...
Ali i jucer sam za ruckom jela MNOOOOGO cudne kombinacije, koje nikada ni u snu nebi mjesala...doslo mi i strasnu sam potrebu osjetila za tim okusima user posted image

No govorim sama sebi da i ako je bebec da je za takve sheme jos full prerano...
Vidjet cemo user posted image

a ako user posted image sutra ne dodje, necu test raditi jos neko vrijeme ;) znate mene, nikud mi se ne zuri...

Hehehehehe, et..uglavnom...mokra sam danas user posted image

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!