|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dupaston,ciste,trudnoća?
24.1.2012 9:42:31   
BUMBI
Aaaaa,napišem roman i izbaci me...
Uglavnom zanimaju me vaša iskustva,pa pišite.
Nedavno sam imala jake bolove i odem kod gin i kaže da imam cistu (imala sam ih već par puta i imam policistične jajnike) i da mji da pijem par dana dupaston i da ponovim kad dobijem od 11 dana ciklusa 14 dana da me nebi opet tako jako bolilo.Kaže da je to ovulacija meni nekada tako bolna, i da ju nekada imam,nekada ne,pa da se zbog toga stvore ciste.
E,sad mene zanima dali se može ostati trudna dok se pije dupaston,jer smo mi radili na user posted image i sad me malo strah,možda bolje da dobijem vješticu,pa malo sačekamo ili?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dupaston,ciste,trudnoća?
24.1.2012 9:56:49   
lilia
Bumbi mislim da Duphaston nije štetan za trudnoću, pa on je tzv. čuvar. Ja sam ga pila od 7 tjedna jer me probadalo dolje.
Valjda će se netko javiti sa više iskustva.
Sretno draga.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2
24.1.2012 10:14:47   
lidac0605
Ak je došlo do trudnoće,može se samo još bolje user posted image  primit.Duphaston je progesteron.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
24.1.2012 10:18:30   
pepeljuga
Ja nemam ikustva sa tim al vidim da cure govore da je okuser posted image

P.S: Lidac drago mi te vidjetiuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 4
24.1.2012 10:24:49   
mariola
Draga i ja sam ga pila sad u zadnjoj trudnoći za čuvanje iste kad sam malo krvarila. Tako da mislim da nikako ne može štetiti. Nadam se skupa s tobom da što prije ugledaš user posted image  i riješiš se ciste.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
24.1.2012 10:32:34   
lidac0605
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja nemam ikustva sa tim al vidim da cure govore da je okuser posted image

P.S: Lidac drago mi te vidjetiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 6
24.1.2012 13:33:19   
BUMBI
Hvala vam cureuser posted image user posted image user posted image
Pila sam ga i ja u trudnoći,ali sad me nekako strah zbog te ciste

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 7
24.1.2012 14:19:42   
Hladna
Bumbi ja sam pila dabroston a  ako se ne varam to je isto al drugi proizvodac i vjerujem da od njega ne moze biti nista lose samo dobro sto se tice pravljenja bebice naprotiv  moze bit samo bolje, koliko znam dabroston uzimaju neke cure kao terapiju za uredenje ciklusa kad zele ostat trudne tako da ako je to isti ljek sve ce biti u redu 

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 8
24.1.2012 14:58:27   
cuba
Draga, žao mi je zbog ciste i što se mučišuser posted image
Nemam ti iskustva sa Dupastonom, vjerujem da može samo pomoći kako su ti cure pisale. Svakako ti držim fige i vjerujem da će sve biti u redu i da ćeš nas uskoro obradovati sa plusićemuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 9
24.1.2012 15:29:14   
Bablica
ja ga pila za zaustavljanje krvarenja u trudnoći do 12-13tj. još na početku mi našli neku cistu i sad je nestala - jel od duphastona ili sama od sebe pojma nemam. Uglavnom nije ti štetan, nego kako su cure rekle čak i pomaže bebici

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 10
24.1.2012 15:42:50   
reba
bumbi nemam iskustva ali šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 11
24.1.2012 16:24:55   
sax52341
Koliko sam shvatila ti jos nisi trudna .... ali se trudite?
Duphaston je super kada si trudna radi odrzavanja trudnoce sto su cure vec rekle
A ako se tek trudite meni jeginekolog kod kojeg idemo u postupak rekao da se taj lijek onda pije nakon ovulacije jer ako se pije prije onda zna zbrckat ovulaciju...
I rekao je da "obicni" ginekolozi u specificnim situacijama cesto neznaju doziarat...

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 12
24.1.2012 16:34:27   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: reba

bumbi nemam iskustva ali šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 13
24.1.2012 20:23:03   
BUMBI
Sad sam ga pila nakon ovulacije,ali ako dobijem user posted image onda moram piti od 11 dana ciklusauser posted image
A ništa,sad čekamo da vidimo hoće li doći

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 14
25.1.2012 13:25:27   
Sunshine28
ja sada pijem duphaston za održavanje trudnoće jer imam bolove, tri puta dneveno po jednu tableticu....objasnili su mi da je to progesteron koji je nužan za pravilan razvoj bebe, tako da mislim da ti on moze samo pomoći pod uvjetom da si ga pocela piti nakon sto je doslo do oplodnje....e sada ako ga pijes od prije oplodnje/ovulacije ne znam koliko i da li smeta začeću.....ipak, to je hormon....

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 15
6.1.2013 16:21:16   
winkica
evo jedan veeeliki upitnik....kako je moguće da padne bazalna tempica na 36 sa 36.8 na 11 dan poslije ovulacije a pijem duphaston tablete...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 16
11.3.2013 21:29:31   
kisica
Ja sam imala ciste već par puta, i svaki put kaže da će mi prepisat terapiju, ali do drugog puta ona nestane

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!