sarah_zg
|
Sve vas pozdravljam i nadam se da će sunshine pročitati ovu moju priču. Znam da ju mnogi s raje znaju, ali vi ste većinom nove. Dakle, draga s., ovako ti je bilo kod mene s prvom jako, jako, jako, žaljnom trudnoćom. Došla sam giniću nakon poz testa, kasnila je oko 8 dana, sva happy ja uletim tamo kad ono zabrinuto lice moje dr. kao vidi se nešto, ali ne kuca srce. Možda je kasnla ovulacija i naruči me da dođem za dva dana. Ja dođem za dva dana, opet ništa. Onda me pošalje vaditi betu. Sad sam samo zbog tebe išla kopati po tim nalazima i rastulila se kad sam se svega sjetila. Uglavnom, izvadim ja betu jedan dan, a ona 18000, izvadim za dva dana, ona 6100. Katastrofa, faksiram to doktorici, ona mi se javi da se spremim na kiretažu, ali da još jednom ujutro dođem k njoj. Ne moram ti reći da mi se svijet srušio, da sam proplakala noć i dovukla se ujutro u njezinu ordinaciju. Stavila me na uzv, a srčeko moga G. lupa li lupa. Plakala je skupa sa mnom, gledala nalaze od bete i ništa joj nije bilo jasno. Otišla sam napraviti skandal u privatnu polikliniku gdje su mi vadili betu i smrljali nalaz, ali ono najvažnije - ja sam bila trudna iako su svi papiri govorili da nisam. Tako... draga moja, sve mi je jasno kroz šta prolaziš. Moja dr. se bojala da ću ja od tih stresova prokvarit i izgubiti bebu pa se sad probaj opustiti. beta od 1800 odgovara 5-6 tj. gest. pa prema tome, možda ti je kasnila ovulacija ko meni i možda sve bude ok. I sad još za sve vas ostale poruka što se tiče brojenja dana i ovulacije i sl. Ja sam pokušavala ostat trudna godinu dana, tempirala ovulacije, temperature i sve ostalo i tog 12. mj. 2008. se maznem dva dana prije menstruacije (to je bio jedini put u tom ciklusu) i ostanem lijepo trudna. Zbog toga se dugo nije čulo srce jer je trebalo vremena da moja mrvica naraste. Opustite se i uživajte, vodite ljubav, ne pravite djecu, poštujte muževe i osim na bebe mislite i na njih i ne stvarajte im stres. Ja vam to iz iskustva. Naučila sam na nekim svojim pogreškama. Ja sam isto u akciji i nadam se da ću se uskoro pridružiti , a do tad trudim se skupa sa svima vama!
< Poruku je uredio sarah_zg -- 9.1.2012 21:37:27 >