|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 15:02:25
|
|
|
|
Hladna
|
winkice ni meni nece primit komp te nove smajlice i znaš što, ma ko ga šiša , dobro je meni i sa starima joj ne mogu vjerovat kako je dobro pocelo ovogodisnje odbrojavanje
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 15:03:33
|
|
|
|
Hladna
|
Nessy reci mi jesi imala bilo kakve simptome ??
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 15:10:09
|
|
|
|
Riza
|
aaaaaaaa....Nessy....pa ovo je divna vijest.....i ja sam presretna zbog tebe....prekrasan početak godine...ajmo curke ostale....isto svima plusić ovaj mjesec želim.....čovječe....baš su mi ove vijesti uljepšale dan... Winkice.....pa draga moja! Puno ti hvala na divnim riječima....ma nego kaj, glava gore i u ponovno odbrojavanje....vjerujem da ćemo i mi uskoro bit ponosne
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 15:22:32
|
|
|
|
Riza
|
Hladna...kako je kod tebe?? Jel imaš kakvih simptomčića? Vidim da ju ne očekuješ 9.01. ali sam dobro zapamtila da nas muči jednaki problem sa neurednim ciklusima pa nikad ne znaš kad bude vještica došla.... kad radiš testić??? jooooj...nadam se da ćeš i ti i sve druge cure ugledati veeeliki plus ovaj mjesec..
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 15:32:39
|
|
|
|
Hladna
|
Riza dobro si zapamtila, 9.1. tj danas ne trebam dobit Najduzi ciklus mi je 39 dana, pa sam ja stavila tj zaokruzila na 40 i stavila 9.1. za odbrojavanje tako da mi je danas 40 dan ciklusa. jos nema, znakove pmsa ja nikad ni nemam pa ne mogu racunat na to. Simptoma nema nikakvih isto tako, test ce jos malo pricekat, pustit cu jos par dana pa cu vidjet sta bude
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 16:05:48
|
|
|
|
Riza
|
....ma neće vještica ni doći .... ja navijam za to i da ugledaŠ ubrzo jedan veeliki deebeli plus i budeš sretna i ponosna ...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 16:30:21
|
|
|
|
Hladna
|
Riza hvala ti. ali iskreno ne nadam se ni najmanje, nekako sam ono : samo cekam da dode iako ovaj ciklus nisam pratila nista, ni razmisljala o trudnoci previse nego smo se samo keksali svaki drugi dan a do sad smo uvjek fulali ovulaciju i nikad se nismo keksali par dana prije i poslje ovulacije a sad svaki drugi dan iako ni ne znam kad je ovulacija bila, uvjek postoji nada, al kod mene je saj minimalna, ni ne osjecam nikakve simptome ni nista, ko zna
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 17:48:58
|
|
|
|
Sunshine28
|
evo mene.... gin. na uzv nije vidjela nista, poslala me vaditi bhcg i rezultat je 1865...postigla sam biti sretna čitave tri minute...onda sam nazvala gin. da joj kazem rezultat na sto je nastala ona neugodna tišina, pa usljedilo "kako ste rekli?" "1800 kazete...hmmm"...uglavnom nije ništa dalje konkretno rekla, ali između redaka se dalo zaključiti kako ovolika beta znači da je ona trebala vidjeti na uzv u najmanju ruku gestacijsku vrećicu, a kao što sam rekla, nije vidjela ništa....dala mi je uputnicu za betu opet u srijedu da vidimo jer se dupla...ali ja nemam dobar osjecaj rekla sam vam da se u mom slucaju covjek ne smije previse veseliti pozitivnom testu na trudnoću
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 17:50:41
|
|
|
|
Sunshine28
|
sada samo molim boga da ako nesto nije uredu da prokrvarim, ne mogu ponovno ici na kiretazu
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 17:54:21
|
|
|
|
Nessy
|
cure puno vam hvala išla radit još jedan test da si potvrdim rezultat Hladna ja ti još uvijek nemam neke posebne simptome, jedino me jako boli dolje u križima i zna me par puta na dan zafrkat u trbuhu onako kao da ću dobiti. sise me uopće ne bole, niti su mi napete. nisam nešto posebno umorna, niti mi je muka dok sam npr. u prvoj T već u tim tjednima bila tako krepana da to nije bilo normalno. evo curke ostajem tu s vama kao prava navijačica i jedva čekam da sve vidite tolko željene evo vibrica
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 17:59:08
|
|
|
|
Nessy
|
sunshine kao prvo i prvo ti se lijepo probaj smiri.... kad ti je bio prvi dan zadnje M? jel rekla da je beta u redu za te tjedne trudnoće? odeš u srijedu ponovno vadit betu i ako bude (A BIT ĆE) sve u redu ti ako se jako brineš i bojiš zbog toga kaj se nešto nije vidlo na uzv možeš ići kod nekog po drugo mišljenje. sad se samo probaj opustiti i smiriti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:00:04
|
|
|
|
Hladna
|
Sunshine prebrzo si isla ginicu , ova frendica o kojoj sam pisala danas da je isla ginicu kaze da joj je rekao da je trudna 6 tjedana a ne 4 kako sam ja rekla i vidi se al malo , ti si manje trudna kolko sam uspjela izracunat . Isto je slucaj kod jedne druge moje frendice koja je 5 dana nakon pozitivnog testa otisla svojoj ginekologici koja nije vidjela trudnocu i odma od nje otisla je privatniku kojem je platila 200 kn - on je vidio i eto sad ima curicu 3 mjeseca staru . Rano je jos da se vidi , nesmijes se sad brinut bezveze jer stetis bebici znas
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:00:34
|
|
|
|
123beba
|
Nessy čestitam želim ti prekrasnih !!!!!!!! Hladna, navijam da ne dođe i da ugledaš svoj veliki !!! Sunshine , ne mogu reći da znam kako ti je jer nisam isto proživjela, no mislim na tebe i želim ti da za par dana vidiš da je sve ok. Da se na uzv vidi sve što treba, da beta bude dovoljno velika i da je bebica tu i dobro! Znam da moja gin. uvijek viče da joj nemaju što trudnice dolaziti prerano jer ona ne može ništa vidjeti... Držim fige da je to i slučaj kod tebe i da je jednostavno prerano za uzv. Pokušaj misliti pozitivno, znam da je teško, no vjerujem da je bebica tu i bit će i njoj lakše ako mama nije uzrujana. mislim na tebe!
< Poruku je uredio 123beba -- 9.1.2012 18:09:35 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:05:31
|
|
|
|
Sunshine28
|
znam ja to sve, ali ne mogu si pomoci, samo mi se vrte filmovi od prije, bolnica, kiretaža, bol... ne mogu to sve ponovno.... srijeda mi je sada čini kao 2020.! a sto je najgore sutra počinjem raditi....nisam u stanju televizor gledat, a trebala bi biti pametna...uzas...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:05:39
|
|
|
|
Hladna
|
Nessy imas pp 123beba hvala ti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:06:46
|
|
|
|
Nessy
|
sunshine istina je ovo kaj Hladna veli ja sam na prvi uzv išla tek u 8 tjednu trudnoće jer stvarno nema smisla prije, jako je teško da će se nešto vidjet u 5 ili 6 tjednu trudnoće
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:08:13
|
|
|
|
Hladna
|
Sunshine uzmi bolovanje 2 dana, znam da je lako reci al jednostavno moras uzet za sebe to vrijeme, posudi film i opusti se do srijede, vjeruj da ce bit sve ok - pozitivno misljenje doprinosi puno vise no sto mislimo .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:15:36
|
|
|
|
Sunshine28
|
ma uzela bi ja bolovanje ali sada sam bila na godišnjem 12 dana, sef ce mi dobiti histericni napad ako ne dođem, a i kasno mi je sada, papir nikakav u ruci nemam, a sutra ujutro treba biti na radnom mjestu....idem, sta cu..., prezivjet cu, nije mi prvi put... sada se idem pokusat zaglupit s necim dok mm ne dođe s posla, sto nece biti prije pola 10.... javim se
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:19:47
|
|
|
|
Hladna
|
Mozda je i ok da ides na posao, neces tolko razmisljat o tome
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:23:42
|
|
|
|
123beba
|
Draga Sunshine, možda će ti dobro doći sutra odlazak na posao... obzirom da ti se srijeda čini kao 2020. sutra će ti proći brže na poslu kada skreneš misli sa bebača... a za sutra popodne "zaposli" mm da te nekako razveseli, da odete u šetnju, kino ili nešto što volite kako bi vam vrijeme prošlo brže i kako bi što manje mislila na ovo ili barem ćete zajedno dijeliti to isčekivanje srijede... i onda će sama srijeda doći bar malo brže... Znam da je lakše reći nego učiniti, no barem pokušaj... i šaljem ti malo ovih veselih...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:26:54
|
|
|
|
123beba
|
drage moje, imam jednu zamolbu... ako nije problem, molim vas da malo pogledate forum "koraci u lječenju neplodnosti" pa ako imate kakvih informacija za mene tamo bila bih zahvalna na njima! hvala!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:38:34
|
|
|
|
winkica
|
SUNSHINE nemoj se brinuti...prerano si ti otišla ginekologu...ajde smiri se draga....trudna si i nema riječi i ti to znaš i sad se tek moraš smiriti jer je opasno biti sad pod stresom....na poslu samo polako i bez napora i proći će ta srijeda i tebi će se beta udvostručiti i uživati ćeš sa malom mrvicom u buši.....i mi te svi volimo i tu smo kad god ti raspoloženje padne....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:44:37
|
|
|
|
winkica
|
Gdje je Amarnat i Pokoyo??????FALITE NAM....mislimo na vas i šaljemo puseeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 18:57:43
|
|
|
|
Hladna
|
Amarnat Pokoyo javite se , kao ste?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 19:34:34
|
|
|
|
Nessy
|
Hladna nisam dobila pp puse svim curama
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!