|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
9.1.2012 10:26:39   
PinkyFunkyBirdy
Lijek se zove Dabroston i ja sam ga pila jer mi kontracepcijske nisu baš odgovarale i nije mi bilo bitna kontracepcija (uvijek smo mogli koristiti kondome) već mi je bilo bitno da imam redovite cikluse. On se inače koristi za poticanje ovulacije, za zadržavanje ploda i sl. (prosurfaj malo). Znam da ima i drugih lijekova sa sličnim djelovanjem, ali ti svaki od njih može jedino ginekolog propisati. Možda ću i ja opet ići po taj lijek, ali htjela bi najprije provjeriti hormone, a i meni je nakon prestanka korištenja tog lijeka palo dosta kose (ali to je slučaj samo kod mene jer je došlo do drastične promjene hormona u organizmu zbog PCOS-a, a ako bi opet koristila i ostala trudna onda bi nakon prestanka bila pod utjecajem hormona koji su normalni u trudnoći pa bi možda bilo drugačije). user posted image
No, znam curu koja nije 2 mjeseca ostala trudna, otišla po Dabroston i odmah ostala trudna.
Ja nemam pojma kad će sljedeća user posted image . Još mi nije bila ovulacija tako da još ne mogu odbrojavati. user posted image
Kad bude ovulacija (a znat ću kad se desi) onda ću odbrojavati 14 dana (to je kod mene stalno) i nadati se da vještica ne dođe.user posted image
Uh, što sam se raspisala... user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 151
9.1.2012 10:57:40   
Hladna
Hey cure, evo meni moja frendica javila da je bila kod ginica koji je potvrdio trudnocu i sve je ok, bas sam sretna zbog nje, isla je privatniku pa je odma vidio samo srce jos ne kuca- prerano je jer je tek proslo 4 tjedna od prosle user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 152
9.1.2012 11:01:27   
PinkyFunkyBirdy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za tvoju frendicu i njezinu user posted image !

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 153
9.1.2012 11:14:23   
Hladna
PFB nekako mi se cini da nas je malo u ovom mjesecu u odbrojavanju, ti ne mislis tako?

Neposredna veza do poruke: 154
9.1.2012 11:18:40   
BUMBI
Sunshine čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 155
9.1.2012 11:20:13   
PinkyFunkyBirdy
Iskreno se nadam da je to zato jer se povećava broj trudnica, ali mislim da su se cure odlučile malo opustiti i maknuti od razmišljanja o trudnoći pa nas malo zaobilaze. user posted image
Nema veze, vratit će se, nadam se s prekrasnim vijestima. user posted image
Držim fige svim trudilicama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čekam da nam se javi Sunshine s novostima od doktora i da više nije zabrinuta. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 156
9.1.2012 11:26:39   
Hladna
Riza draga, moram priznat da si mi bas nedostajala , iskreno zao mi je sto je tvoja user posted image stigla al vidim kako si napisala imala si punu njeznost i potporu od svog muza- a to nam je najvaznije ..
Nemoj vise da nestanes

< Poruku je uredio Hladna -- 9.1.2012 11:45:21 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 157
9.1.2012 11:36:22   
Sunshine28
Riza draga bas mi je zao....user posted image user posted image user posted image navijam za veljaču!
ja idem kod gin. u 13h....do tada i dalje sama sebi stalno ponavljam da nisam trudna dok mi gin. ne kaze da jesam....sta cu, znate kako kazu, tko se par puta opeče puše i na hladno...
javim se kada dođem kući...
u međuvremenu hvala svim curama na cestitkama i podršci!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 158
9.1.2012 11:48:01   
Hladna
sunshine user posted image user posted image user posted image sve ce biti u redu , obavezno nam se javi

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 159
9.1.2012 11:57:37   
PinkyFunkyBirdy
Hladna, vidim da se mučiš sa sličicama. Nemoj kopirati šifru sličice već samu sličicu (copy-paste sličice iz treće kolone).
user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 160
9.1.2012 12:06:27   
Hladna
http://degiorgi.math.hr/forum/smilies.php

PFB kako ih kopiram?? koje treve kolone?? user posted image

Neposredna veza do poruke: 161
9.1.2012 12:10:10   
Hladna
http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/wc15.gif

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 162
9.1.2012 12:12:25   
Hladna
stisnem kopiraj sliku , ali kad kliknem na papir zaljepi uvjek je prazan, nista mi ne zaljepi user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 163
9.1.2012 12:32:15   
andydea
jjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii SUNSHINEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme kako sam sretna....uljepšala si mi jutro!!!! Više nisam sama......draga moja samo polako...i ja sam se tako bojala kao i ti,jer sam nedavno prije toga imala biokemijsku,ali dao je dragi BOG....Biti će sve uredu,vidjet češ....ja sam dobila utrogestane i još ih stavljam....joj kako sam sretna...evo opet plaćem....želim ti puno preljepih dana s tvojom bebicom....i ako bilo kaj trebaš tu samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image               RIZA draga žao mi je jako kaj ti se to događa,ali ne daj se.....uz tebe smo sve i bodrimo te za dalje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CURKE samo pozitivo...i bebice će se brzo primiti.....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 164
9.1.2012 12:47:16   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: Hladna

http://degiorgi.math.hr/forum/smilies.php

PFB kako ih kopiram?? koje treve kolone?? user posted image

Evo, recimo jedan primjer iz linka (1. kolona je redni broj, 2. šifra, 3. sličica i 4. opis):638.  :rose: user posted image Imam nesto za tebe

kopirala sam cijeli redak pod brojem 638. Možeš vidjeti kako se smajlić kopirao. Znači samo označi sličicu lijevom tipkom, stisni Ctrl+c i u odgovoru (gdje želiš kopirati) stisni Ctrl+v.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 165
9.1.2012 12:50:07   
Riza
Curke moje drage!
Hvala vam na podršci i riječima utjehe....puno mi to znači...user posted image user posted image user posted image user posted image ali eto idemo dalje...znate kako se kaže...što te ne ubije, ojača te! user posted image user posted image .........
Hladna....i vi ste meni sve puno falile....iako jedno vrijeme nisam imala snage dolaziti jer sam bila baš u komi......ali super sam....user posted image user posted image ......user posted image je za ovaj mjesec gotova i sad ću ostatak mjeseca uživati sa dragim i puuuno se maziti kad god budemo stigliuser posted image user posted image ...
Puse svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 166
9.1.2012 12:58:53   
PinkyFunkyBirdy
Riza, tako treba! Samo pozitivno i bit će ubrzo jedna mala bubica. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 167
9.1.2012 13:05:39   
PinkyFunkyBirdy
Hladna imaš pp. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 168
9.1.2012 13:07:48   
Hladna
288. :thankyou: Thank you

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 169
9.1.2012 13:08:38   
Hladna
moj komp to ne zeli user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 170
9.1.2012 14:33:00   
Nessy
cureeeeeeee imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao presretna sam, ne mogu vjerovati

napravila sam ipak test sad poslje posla i plus skočio u roku sekunde....

moj M će dobit bracu ili seku.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 171
9.1.2012 14:41:29   
PinkyFunkyBirdy
Ajme Nessy, pa ovo je super! Iskrene čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, srce mi skače od radosti: već 4-ta trudnica u ovoj godini!!!
user posted image user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 172
9.1.2012 14:54:02   
winkica
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa ovo je
PREKRASNO.....ne mogu vjerovati....2 trudnice.....SUNSHINE I NESSY
ljubim vas...........sad sam sretna ko nitko...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa pa ovo su novogodišnje bebice....ne mogu vjerovati......
SUNSHINE želim ti sve naj naj naj naj naj i maloj mrvici da naraste veeeeeee
eeeeeliiiiiiikaaaaaaaaaaaa mrvica....ajme koje PREKRASNE vijesti....
NESSY tebi također sve naj naj naj i da mala mrvica postane veeeeeeeliiiiikaaaa!!!!!!
ovo je nešto prekrasno....nemate pojma kako mi je danas dan prekrasan zbog vas ali STVARNO.....
ja imala neke goste i to svaki dan...ma luda sam i nemam vremena za RR jer sam zatrpana suđem i hranom...hehehehe
drage moje za sve vas  V I B R A M  kako je krenulo do kraja 1. mjeseca mislim
da ćemo sve imati svoje plusiće.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RIZA draga nemoj se žalostiti vidjet ćeš ti kad mi budemo ubrzo imale veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeee plusiće.....biti će to najljepši dan u životu....
draga moja vjeruj mi sve je to dio života i znaj da opet za mjesec dana možeš ispočetka i to je sreća
....draga ljubim te i drži se....obećaj da neće biti tuge...nego ispočetka skupa u odbrojavanje..
.nema za nas brodoloma samo prolaznih oluja...mi smo iskusne žene i jake smo...ljubim te...veeeeeeeeeeeeeliiiiiiiikaaaaaaaaaaa pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
JESS kad sam pročitala tvoj post i post od HLADNE rasplakala sam se i žao mi je zbog
svih glupih gluposti koje su se izdogađale i to je iza vas i više nikada se to neće ponoviti...
samo neka netko proba povrijediti moje prijateljice ja ću ga uhvatiti i nema mu života...
volim vas punooooooooooo

ŽELIM VAM SVIMA puunoooooooooo ljubavi i punoooooooo zagrljaja i punoooooo
vibram za naše male i želim da budemo sretne i vesele osobe...i svima vam šaljem veliku pusicu......cccccccccmmmmmmmmmmooooooooooookkkkkkkkk!!
HLADNA,PINKY,ANNI,RIZA,JESS... vi ste prave heroine i to zapamtite...glave gore i u nove pobjede...

< Poruku je uredio mariola -- 12.1.2012 9:01:15 >

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 173
9.1.2012 14:56:11   
winkica
user posted image maloprije u svoj post stavila puno novih smajlića i nijedan mi se nije prikazao...šmrc

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 174
9.1.2012 15:00:32   
Hladna
Nessy cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uvauuu same trudnice, ovo je bas sdobar pocetak u novoj godini , bravo nessy user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!