|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
7.1.2012 20:25:41   
jess
Našla neku stranicu pa copy-paste evo je: http://degiorgi.math.hr/forum/smilies.php
kaj ne da su dobri?

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 20:28:09 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 126
7.1.2012 23:19:52   
Anni_
user posted image user posted image Jess u tvom Što nisam znala stvarno sam se našla! Baš mi je dobro sjelo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Hladna, ne znam što drugo nego opet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 127
8.1.2012 0:01:46   
ninolina
Curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 128
8.1.2012 10:13:51   
Hladna
Sunshine cekamo te , javi se

Nessy sta ima kod tebe ?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 129
8.1.2012 10:23:45   
andydea
uff...uspjela sam sve pročitati....Sunshine očekujem te i jedva čekam
da mi se pridružiš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Curke moje morate znati da mi je jako teško čitati vaše postove,jer ne
želim da se mučite više....ja ne odlazim s ovog foruma dok sve ne
postanete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
i nadam se da čemo se jednom i skupiti i upoznati...Uz vas sam i kad
nisam i volim vas....SUNSHINE,HLADNA,WINKICA,PINKY,ANNI,RIZA,
BERNI,SAX,NESSY....
nadam se da nisam nikoga zaboravila...i bebice primajte seuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 12.1.2012 8:55:29 >

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 130
8.1.2012 10:24:28   
andydea
joj znala sam i JESS.....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 131
8.1.2012 13:13:56   
Sunshine28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imam dvije velike, debele crte!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u potpunom sam soku!!!
sutra odmah idem kod gin. na pregled! ionako sam sutra trebala ici po uputnicu za Ambulantu za humanu reprodukciju! vidis sta je sudbina!
iako, zbog spontanog i biokemijskih ne vjerujem u trudnoću dok ne cujem malo srce kako kuca, ali ne mogu da ne budem sretna!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 132
8.1.2012 13:32:21   
Hladna
Sunshine28 cestitam user posted image user posted image user posted image
Ma znala samuser posted image user posted image user posted image
Sad uzivaj u trudnoci , puno odmaraj i cuvaj bebicu user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 133
8.1.2012 13:36:32   
Sunshine28
hvala draga, vec sam bila tuzna jer nema nikoga na forumu!
brine me samo sto malo-malo imam u trbuhu osjecaj da cu dobiti, strah me od spontanog, nemogu si pomoci user posted image
idem sada u ljekarnu kupiti novu bočicu prenatla, zadnju tabletu sam popila prije tri dana i mislila sam malo pauzirat jer ih pijem vec 7 mjeseci, ali to mi se sada ne cini pametno....
pusssse

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 134
8.1.2012 13:47:17   
Anni_
user posted image  Sunshine predivna vijestuser posted image user posted image user posted image  Konačno nešto za dobar početak 2012!
Nemoj samo previše brinuti (uvijek se nađe razlog za brinuti, ali nemoj), sve će biti OK! 
Želim ti školsku i najljepših user posted image  Čuvaj svoju user posted image
Malo vibrice za sve nas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 135
8.1.2012 14:17:13   
jess
Sunshine draga, čestitam, stvarno si me razveselila user posted image , uživaj u trudnoći i želim ti lijepih i zdravih user posted image i nemoj brinuti, sve će biti OK, vjerujem da hoće. user posted image

Andydea user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 136
8.1.2012 14:30:11   
jess
Sunshine znači ta paprat koja ti se pojavljivala na mikroskopu nakon 7dpo je značila trudnoću, e to nisam znala! Čitala sam za ovulacijske trakice da one znaju biti par dana prije ne očekivane user posted image pozitivne ako je trudnoća u pitanju. E sad ćemo sve navaliti na mikroskop poslije 7 dana, već vidim  user posted image    user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 137
8.1.2012 14:40:42   
mala99
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, čestitike!!! Ajmo ostale cure, hočemo još bebicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 138
8.1.2012 15:00:00   
jess
A gdje su nam Riza i Pokoyo?
Jaaaaaaaviiiiiiiiiiteeeeeeeee seeeeeee!

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 139
8.1.2012 15:01:31   
Sunshine28
hvala cure user posted image divne ste!
samo da sve bude uredu, uz spontani jos mi je u glavi onaj zadnji pozitivan test koji je na kraju značio biokemijsku pa me razumijete sto se ne mogu posve opustiti....
valjda ce biti sve ok!
jess sto se paprati tice meni se na kraju sve pokazalo apsolutno onako kako pise u uputstvima mikroskopa i kako pricaju zene na forumima, pa eto, sto god da se dalje događalo moram priznati da sam, kao i moje prijateljice koje su mi mikroskop preporucile, uz pomoc njega odmah drugi ciklus koristenja ostala trudna,a bog zna da sam se namucila zadnjih 20 mjeseci.....eto sada ga i ja preporucujem user posted image i nadam se nekoj donaciji za pelene od proizvođača za ovu reklamu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 140
8.1.2012 17:47:49   
LorVer
Sunshine28, primi moje najiskrenije cestitke zauser posted image i od user posted image ti zelim da sve prodje u najboljem redu svih user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 141
8.1.2012 18:02:56   
ninich
sunshine 28 čestitam ti!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo od sada navijačice za sve ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 142
8.1.2012 19:18:35   
123beba
ajme nema me dan i trebalo mi je dugooo da sve pročitam!!!!!! user posted image  Drage moje trudilice, navijam za vaše user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunshine, čestitaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čuvaj svoje malo user posted image  i ne brini! dovoljno si se do sada već mučila, uvjerena sam da će ova beba živa zdrava i vesela doći ravno u tvoje naručje!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 143
8.1.2012 21:30:49   
Nessy
jao koje prekrasne vijesti, sunshine čestitam, bravo uspjeli ste......user posted image user posted image user posted image user posted image
od srca ti želim svu sreću i da sve bude u najboljem redu user posted image user posted image user posted image

(rekla sam ti da si 100% trudna user posted image )

Andydea evo pridružuje ti se naša nova ponosna user posted image  i nadam se da ćemo i mi ostale brzo k vama.
e da i puno ti hvala na podršci i lijepim riječima, stvarno si zlatna i tebi i kao i sunshine želim prekrasnu i urednu trudnoću

evo kod mene ništa novo, strah me radit test da se ne razočaram jer me trbuh i kičma rasturaju kao da ću svaki čas dobiti.
test radim u utorak, neću sutra jer radim sutra ujutro, a u utorak popodne, pa ću u utorak imat više vremena prije posla da sredim dojmove rezultata testa, kakav god da bude.

Hladna user posted image user posted image  , jako mi je žao zbog svega kaj si prošla
kad ti radiš test? sutra?
evo ti malo vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image

winkica, anni navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jess jako mi je žao kaj si dobila user posted image , ako ti je laše malo odtuguj, ali kao što si i sama rekla ideš opet hrabra naprijed sa novom nadom i željom.........puno puno sreće ti želim user posted image

idem na tuširanje i u krevet, sutra na posao nakon 3 tjedna godišnjeg user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 144
8.1.2012 21:48:58   
Hladna

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 145
8.1.2012 21:52:10   
Hladna
Nessy hvala za vibrice , ali necu radit test sutra, nisam ga ni kupila jos a ni ne zelim jos barem tjedan dana , radije cu ja pricekat user posted image nego da se razocaram testom iako ce mi sutra bit 40 dan ciklusa, ali nadam se da ces nas i ti u utorak razveselit kao sunshine danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 146
9.1.2012 9:28:24   
Riza
Curke moje drage! Evo od danas ću vam se ponovno javljati svakodnevno....obećajemuser posted image user posted image hehe...Čitala sam sve što sam propustila dobrih pola sata....i moram priznati da mi je stvarno falio vaš optimizam i dobra vibra.....
Prije svega...pa Sunshine..čestitaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..presretna sam zbog tebe...misli pozitivno i bez brige budi...pa ti si nam user posted image ...joooooj...baš sam se sad raznježila....
Da vam ukratko kažem da sam ja nažalost gadno procurila 3.01.nakon 16 dana kašnjenja user posted image ...i bila sam u popriličnoj komi..(kao nikad do sada)....jer znate...bila sam poprilično uvjerena da sam trudna pa je razočarenje bilo još gadnije....isplakala se jesam i MM mi je bio najveća podrška....bez njega nebi uspjela biti normalnauser posted image .....menga je bila užasna......i čak si mislim da je bila biokemijska....ali uopće neću o tome razmišljati više.........
Znam samo da sad stvarno više nemam pojma kada su mi plodni dani jer ciklus mi je preneuredan...vidim da nisam jedina koja se muči s tim pa nam svima želim puno sreće u narednim mjesecima bez obzira kaj ne znamo kad su nam plodni daniuser posted image .......nažalost ne mogu sa vama u odbrojavanje za Siječanj...tek u Veljači ću vam se pridružiti a do tada sam navijačica za sve vas drage cure..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šaljem vam puno dobrih vibrica za što više plusića i svima vam šaljem puno puno zagrljaja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 147
9.1.2012 9:41:46   
sarah_zg
Samo da se javim da sam tu i da mislim na vas i da navijam. Kao što znate, od mene ništa ovaj mjesec, ali što je mjesec dana naspram cijeloga života. Ja vjerujem da sve ima svoje vrijeme pa tako i naše bebice. Uspjet ćemo, vjerujte mi!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 148
9.1.2012 9:42:02   
PinkyFunkyBirdy
Draga Riza, dobro ti nama došla natrag! user posted image user posted image user posted image
Nisi se  dugo javljala i već sam se zabrinula dal je sve ok.
Jako mi je žao što ti je user posted image stigla. user posted image
Tu smo za tebe ako trebaš utjehu, a ja se iskreno nadam da ćemo skupa odbrojavati u veljači (ako stignu moji plodni dani) i naravno veseliti se plusićima.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 149
9.1.2012 10:10:34   
Riza
Draga Pinky....hvala ti na toplim riječima.....prošlost ostavljam iza sebe i idem dalje jača.......malo si mi bacila bubu u uho sa informacijom da bi možda mogla otići po neki lijek koji regulira cikluse i pospješuje ovulacije?! Kak si rekla da se zove?! Nisam nikada uzimala nikakve lijekove...ni kontracepciju a ni ništa drugo pa se baš i ne kužim u to....
Hvala ti na podršci.....ma svi ćemo mi uskoro u user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Kad ju ti ne očekuješ?!

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!