|
jess -> RE: Odbrojavanje siječanj 2012. (6.1.2012 18:03:11)
|
Hej drage moje, kako ste mi? Sax žao mi je, nadam se i vjerujem da ćete ovaj put uspjeti i neće biti potrebe za potpomognutom, samo se opusti i kak se veli "pusti mozak na pašu", ok, znam da je to lakše reći nego napraviti, ali mislim da bi tak sve trebale razmišljati, ovak hoće-neće, stalno razmišljanje nas samo koči da ostanemo trudne jer smo stalno pod stresom, a vjerujte mi sve je u glavi, mozak je jaki organ. Tiny draga u akciju onda svaki dan. I ja pijem taj čudotvorni noćurak i moram priznati da imam te plodne sluzi od kako mi je završila [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa skoro cijeli ciklus, e sad dal je on njega ili što ne znam. Uglavnom ja danas primijetila nešto roskasto, temp. mjerim već po navici ujutro, i već 5 dana je ista, ni gore ni dole, danas mi je 23 dan ciklusa i sve se bojim da će mi ovaj mjesec biti anovulatoran ciklus. Nadala sam se da će Klomifeni još djelovati par mjeseci, tak sam pročitala negdje, ali kod mene je sve zbrčkano. I ja sam prije koristila maby-baby ali mi je stalno pokazivao paprat sa sam zaključila da to nije baš tak.
|
|
|
|