Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 14:44:42
|
|
|
|
Hladna
|
vidim da je dobra vibra u zraku sarah zao mi je sto je dosla ali brzo ce otic i onda dolazi nova nada za sljedeci ciklus sunshine28 mi smo tu negdje vidim , meni je danas 36 dan ciklusa , stavila sam se na odbrojavanje na 40 dan ciklusa tj 9.1. ali nekako nisam za kupnju testa ni da ga radim vec u nedjelju.. Odlucila sam ovaj mjesec pricekat bar do kasnjenja kojih 5 do tjedan dana sto znaci da cu test uradit tek oko 15.1. ako naravno ne dode i ako se odlucim, cak sam razmisljala da ga opce vise ne radim ali to necu izdrzat, barem tjedan dana da kasni
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 14:48:53
|
|
|
|
Hladna
|
sjecam se da sam prosli puta tj prije 8 godina radila test na 5 dan kasnjenja a nisam ni sanjala da bi mogla bit trudna pa cu tako i sad pricekat da ne kupujem uzalud test i opet se istrosim ko i svaki mjesec
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 14:50:28
|
|
|
|
Hladna
|
PinkyFunkyBirdy vidim i ti imas poremecene cikluse , ni sama ne znas kolko ce koj trajat , bas je to u banani, sad nek si mi mislimo
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 15:32:21
|
|
|
|
123beba
|
Drage moje, nadam se da će vam se ciklusi "unormaliti" kako ne bi morale uvijek tako dugo isčekivati svoje plodne dane! :) Naravno, sa željom da ih u idućih 9 mjeseci niti ne morate isčekivati! Nessy & PinkyFunkyBirdy hvala na dobrim željama! :) Nadam se da će mom dragom nalazi do 20.01. biti gotovi pa da točno znamo što dalje... a do tada... ja svoju vješticu čekam 18.01. i bilo bi pravo čudo da ne dođe! No, ja ne gubim nadu nikada! Čuda su moguća! i da, nadam se da će ova južina proći brzo... čini mi se da je depresija samo jača u ovakvim uvjetima...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 19:33:48
|
|
|
|
winkica
|
hello curke....ima li koga???evo sama sam...dosadno mi je...sve sam uradila i sad ne znam kud bi sa sobom...hehehehehehehe
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 19:39:30
|
|
|
|
Hladna
|
Winkice kad je tvoj datum ocekivane ?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 19:51:11
|
|
|
|
winkica
|
25.01 no po svemu kako mi je prije 2 mjeseca kasnila 3 dana neću nikakve testove raditi do 28.01...čak i razmišljam da uopće ne radim testić pa ako će kasniti poštenih 8-10 dana onda ću se baciti na test... kako mi napreduje tvoje čekanje...???negdje si nestrpljiva...a kako i ne bi bila...sve smo..hehehhe
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:00:27
|
|
|
|
Hladna
|
Wnikice isto tako i ja razmisljam, 9.1. je najkasniji dan ocekivane ali ja cu cekat kojih tjedan dana da kasni pa tek onda kupit test da ne trosim pare i zivce uzalud . Keksali smo se svaki drugi dan od prvog dana ciklusa i jos uvjek se tako i to je prvi mjesec da smo popunili sve dane a sad sta bude bit ce . Tebi je bas ovulacije sad negdje jel?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:07:53
|
|
|
|
Sunshine28
|
Hladna svaka cast, ja ne mogu cekati toliko....ili u nedjelju testić ili u ponedjeljak vađenje krvi....ne bi se mogla ubijati u pojam jos tjedna dana nikako, posebno zato sto se u utorak vracam na posao i moram znati da li da zapnem po starom ili da malo usporim.... Pinky moja samo strpljivo, sta ces drugo....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:10:46
|
|
|
|
winkica
|
tako sam se zaželila zelene salate da sam si morala odmah napraviti jedenu zdjelu....heheheheheh
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:12:08
|
|
|
|
Hladna
|
Sunshine - sto se tice posla i mene to muci, radim u pogonu i moram i malo teze predmete podizat pa mi nije bas svejedno
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:12:19
|
|
|
|
Sunshine28
|
fuuuj....mrzim zelenu salatu...ali mogla bi jedan burek
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:30:35
|
|
|
|
winkica
|
hmmmmm ja obožavam zelenu salatu.... da, meni ovulacija tek dolazi za 3-4 dana...tako da ćemo sada svaki drugi dan i neću se zamarati sa temperaturom i hoću li biti ili neću biti trudna...to brojanje i mjerenje i gledanje i isčekivanje me totalno izmučilo i psihički iscrpilo...evo brojim 9 mjeseci pokušavanja...i već mi je svega dosta....ali sada sam pristala na opuštanje i neću više toliko paničariti....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:32:10
|
|
|
|
Sunshine28
|
a joj Hladna to bas nije zgodno... moj posao je nekada cijeli dan ured, a nekada cijeli dan tereni, nekada kombinacija....fizički nije težak koliko pshički, imam "klizno" radno vrijeme tako da nikada ne znam kada se ujutro ustanem kada cu doci kuci, kad cu moci jesti, da li cu raditi ujutro pa onda opet navecer....vikendi su radni, za mene najčešće nedjelja....šefovi jako zahtjevni, dobili smo nekog novog prije godinu dana čijem se načinu rada nikako ne mogu prilogoditi pa sam stalno pod nekom paskom, nista sto radim na kraju ne valja jako se znam nazivcirati svaki dan, do ruba suza...kontam da bebica to ne moze podnjeti....mislim da sam zbog svega toga i imala spontani....zato me strah, ako sam trudna zelim sto prije znati pa odmah na bolovanje....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:36:13
|
|
|
|
Sunshine28
|
winkice tako je najbolje! samo opušteno! sretno
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:38:59
|
|
|
|
Hladna
|
Winkice tako sam i ja ovaj ciklus bez brojanja i mjerenja ikakvog vec samo keksanje svaki drugi dan i to je to- nadsm se da cemo opusteno uspjeti Sunshine mislis odma prestat s radom ? Sto mi savjetujes da i ja posto radim fizicki dam odma otkaz i cuvam bebicu ako je bude? Samo sam sezonka na jednomjesecne ugovore pa itako necu stalna ostat.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:49:48
|
|
|
|
winkica
|
draga hladna....ni u ludilu ne smiješ nastaviti raditi jer su prva tri mjeseca najkritičnija...bolje spriječiti nego liječiti-tako se kaže...nemoj dozvoliti da se nešto dogodi kad ostaneš trudna...radije odmah otići na bolovanje pogotovo ako je posao fizički težak i naporan...nemoj riskirati kada saznaš da si trudna...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:54:49
|
|
|
|
Sunshine28
|
uh! sada sam napisala dugacki post i pukao mi je net!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:58:56
|
|
|
|
Sunshine28
|
evo opet! odustajem! evo da skratim, mislim da en bi trebala raditi jer ti je posao fizicki naporan, naravno, ako mozete to financijski podnjeti
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 20:59:42
|
|
|
|
Sunshine28
|
ali, lako je meni za reci, ja imam stalan posao....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 21:02:13
|
|
|
|
Nessy
|
ej cure vidim da ste se raspisale ja krepana, mali stalno juri po stanu, pa ruši ovo, pa prčka ovo, pa bi ovo, pa bi ono....veselo je Hladna ne znam kaj da ti savjetujem za posao, ali ako radiš u pogonu znam kakav je to posao i znam da je fizički naporan. U pravilu se po zakonu trudnici ne bi smijelo dati otkaz, ali je kod nas ugovor na određeno jači od toga kaj si ti trudna tak da puno trudnica na žalost i dobije otkaz. katastrofa živa ja sutra ne bi trebala dobit znam da sam rekla da test radim sutra ali pričekat ću bar do nedjelje ponedjeljka, ako prije ne dobim. idem sad uspavat malog i onda s mužićem pogledat neki dobar filmić. uživajte mi, puno se keksajte i šaljem puno vibrica svima
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 5.1.2012 21:46:27
|
|
|
|
123beba
|
Hladna, to je svakako nešto što bi bilo najbolje... čim saznaš odmah na bolovanje i pokušati napraviti sve da se bebica održi... No, opet s druge strane, to je nešto što si ipak moraš sama promisliti i obzirom na okolnosti u kojim se nalaziš. Sunshine, potpuno te razumijem... čak mislim da nije najveći problem "klizno" radno vrijeme, no stres na poslu zbog šefa može biti užasan! Nadam se da ćeš ti prvoga dana kada saznaš na bolovanje i odmaranje od svih negativnih stvari na poslu! No, objema želim što prije i prekrasno "bolovanje"!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 6.1.2012 11:32:21
|
|
|
|
Hladna
|
hey cure, ja jucer zaspala u sekundi, nismo se ni keksali jer sam zaspala al smo zato negdje pred jutro to rjesili kad je vec stor bio postavljen Da u pravu ste u svakom slucaju sto se tice posla, a gledaj sunshine sto se tice financija pa nebi se ni upustali u to da nebi prije razrjesili financijsko stanje dal mozemo il ne, nemamo velika primanja no dragi ima stalan radni odnos ne s velikom placom( oko 3500-3800) al dovoljno jer radimo zajedno jos jedan posao preko student servisa s ugovorom njegove sestre oko 1800-2000) kn i smatram da bi nam to bilo dosta jer on jos i zna dodatno sastrane zaradit a imamo i vise od potrebnog... pa smatram da mi nije potrebno igrat se, Sunshine 28 jel ima kakvih simptoma? Ja ne pratim bas ali su mi sise nekako cudne, ne znam objasnit, inace ni ne znam da ih imam a sad ih bas osjecam a povremeno me i peckaju...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 6.1.2012 11:51:28
|
|
|
|
Hladna
|
Nessy jel ima kakvih novosti?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 6.1.2012 12:43:32
|
|
|
|
sax52341
|
....meni stigla i ovaj mjesec.... tocna ko urica; pokusavamo jos jedan mjesec i onda na potpomognutu...
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!