|
Amarnat -> RE: Odbrojavanje siječanj 2012. (26.1.2012 11:41:52)
|
drage moje cureeee, mene opet ulovio neki posao, ali citam vas :) Nessy jako mi je zao zbog tvoje bebice, bas sam se i ja rastuzila i iako imam dva spontana iza sebe uvijek covjeku bude tesko kada cuje ovakve stvari.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Drzi se, misli pozitivno, dobro se odmori i kada budes spremna- opet u akciju! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] saljem ti puno zagrljaja ! Hladna- prestrasan ti je ginic, mjenjaj to cim prije,...ne treba ti takva enegrija svaki puta kada ides na pregled,....on bi te trebao ohrabriti i poduzeti sve mjere da se tvoji ciklusi dovedu u red i da se bebica sto prije uspije ugnjezditi, a ne ovako......jooooooooj kako me to naljutilo......tko je on uopce da ti govori takve stvari?! Sta njega briga sto si ti razvedena i sto vec imas jedno djete....koji debil. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa bas me nazivcirao. Zao mi je i zbog nalaza bete,....ja bi ga mozda na tvome mjestu ponovila za tjedan dana ;)) Winki samo ti nama budi vrijedna, a dobro si i sama rekla - kada se najmanje nadas i ocekujes bebica se moze ugnjezditi :) sada si najmanje fokusirana na nju i psiha je u tom smjeru malo opustila kocnice, mozda vec sljedeci mjesec ugledas najlijepsi plusic na svijetu i postanes ponosna diplomirana teta u vrticu [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Andy vidjela sam tvoju poruku ali opet ti ne mogu vratiti odgovor [sm=zmeden.gif], bas mi nesto gadno stekaju neke stvari na RR. Nemoj previse razmisljati o takvim tuznim ishodima trudnoca- znas kako kazu, POSTAJES ONAKVA KAKO ZRACIS. ne razmisljaj molim te o takvim stvarima,....istina je da se puno zenica prestrasno muci oko postizanja i ocuvanja trudnoce, ali tebi sada nije vrijeme da o tome razmisljas i psihu si trpas sa negativnostima. Budi pozitivna, mazi pupu, papaj male obroke, grickaj bademe,...sve ce biti u redu! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] zmaja saljem milijon pozitivnih viiiiiiiiiiibbbbbbbbbbrrrrrrriiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da cim prije ugledaj [sm=rozacrtici.gif] i cujes kako kuca jedno maleno [sm=smiley27.gif] samo pozitivno i u prvoj brzini [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Tasha zao mi je sto je tvoja vjestica dosla [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] koliko ti je kasnila? Cure meni se vrti neko moguci posao okolo, i ni sama ne znam sto da radim,...isla sam vec na 2 razgovora tamo, i zenska je rekla da ce me zvati- opet.... i sad nisam pametna dali u ovom trenutku, ove plodne uopce ista pokusavati, jer sto ako dobijem posao?! Ma ne znam,....iskreno ne ocekujem da cu ga dobiti, jer mi sve to sto mi je zenska napricala pomalo smrdi... Ma sta bude bit ce,....evo upravo sada osjetim neke lagane bolove preko lijevog jajnika, plodni trebaju krenuti za dan- dva :) ehh da i jos jedna mala novost- od danas sam admin na jednoj super fan stranici od predobrog baby shopa i portala, pa cu tamo imati posla dok se ne ufuram u obaveze koje imam na toj stranici. to mi drzi jedna jako dobro prijateljica, a ona zbog obaveza ne stigne jos i fan stranicu odrzavati pa je to prepustila meni...naravno za to cu biti i placena ;) Drzi te se drage moje trudilice, trudnice, i one koje sve to samo prate ! Marela i Suzn dobro dosle cure[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|