|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
20.1.2012 16:18:13   
tascha
Draga Hladna budi pozitivna..ja se trudim već dosta dugo i moram priznati oa 2 mjeseca nisam baš nešto bila za bebu jer imam problema na poslu i sad kad vidim da kasni nekako mislim da baš sad kad nisam planirala možda se baš sada uhvati

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 601
20.1.2012 16:35:38   
Hladna
tascha navijam da sutra bude plusic user posted image user posted image

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 602
20.1.2012 16:40:46   
tascha
Još ću pričekati malo iako se borim sada sama sa sobom da otrčim u ljekarnu i kupim test.4 dana kasni pa mislim da je svejedno sa kojim urinom a boljim seee ....bojim se tuge....ovako sam sad u oblascima...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 603
20.1.2012 17:45:24   
123beba
Hladna, nemoj nam biti tužna... samo ti polako prema giniću 25, a ne razmišljat kako čekaš user posted image  kada mi svi navijamo da je tvoja user posted image  već tu i da si nam ti već među user posted image ... user posted image

Tascha, tebi jedan veliki user posted image  i da zakasni 9 mjeseci! user posted image   već si na dobrom putu s ova 4 dana! user posted image  ako si znatiželjna napravi si test pa da znaš... ja sam uvjerena da te čeka debeli user posted image  i da je user posted image  na putu!

Riza & Zmaja, iz kojeg ste vi grada?

Sunshine, nadam se da će ti svi bolovi proći u tren oka! Neopisivo mi je drago što tvoja bebica napreduje! Drži nam se! Znam ja da ćeš ti izdržati bol za svoju malu, slatku mrvicu! user posted image user posted image

svim trudilicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   cure, samo uživajte! i sve ćete dobiti brzo svoje user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 604
20.1.2012 18:04:03   
tascha
ja sad idem kupit test i sad ću se popišat jer sad me  boli trbuh pa mi muka..maaaaa luda sssssaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 605
20.1.2012 18:41:04   
Lol@
Zmaja hvala i tebi na podrsci user posted image
A ja navijam za sve nas ko za sebe samu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 606
20.1.2012 18:41:47   
Lol@
Tascha SRETNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 607
20.1.2012 18:46:45   
tascha
Test kupljen al nemam snage popiškit se..možda uspijem ipak još malo se strpiti

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 608
20.1.2012 19:01:36   
Lol@
A ne znam sta bi ti rekla.... user posted image
Uglavnom javi sta bi ... a sigurno je user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 609
20.1.2012 19:41:20   
Hladna
Tascha javi nam rezultat user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 610
20.1.2012 19:42:51   
Hladna
123beba hvala ti na rjecima utjehe- puno mi to znaci user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 611
20.1.2012 19:57:21   
winkica
DRAAAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEE.......ja učim, učim, učim, učim, ajme više luda sam od toga svega...ovaj mjesec ni ne razmišljam o bebici jer to nikako sad ne bi bilo dobro..ali znate onu kako kažu žene...baš kad ne želiš primit će se...heheheheheh
Hladna svaka ti čast mašta ti nema kraja...heheheheh samo ti sanjaj to je zdravo...a vjerujem da su ti i snovi nešto poručili....malu bubicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u bušiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Tasha ma ti nam trudna zasigurno...Lol@ mislim da ni ti nemaš brige oko toga...sve je jasno....
ajme kako bi bilo krasno da ovaj mjesec sve trudilice postanu trudnice.......ajmeeeeeeeeeeeee
Amarnat draga moja hvala ti na podršci i hvala svim drugim curkama na podršci..ma ne da će mi samo podrška trebat...trebat će mi i sreća i pamet i strpljenje...uf nisam znala da će ovako teško biti....ali eto ako uspijem imati ću najsretniji ročkas jer točno do ročkasa trebam položiti ispite i na ročkas predati diplomski...uf...držite mi fige molim vas...i ljubim vas i želim vam puuuunooooooooo bebica, svakoj po jedna i molit ću se za sve cure da se to i ostvari...
LOVE YOU ALL!!

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 612
20.1.2012 20:13:09   
Hladna
Winkice samo nam ti uci , mi te cekamo tu na ringerajiuser posted image
A kako i sama kazes bebica ce se primit sad kad ne razmisljas tolko o tomeuser posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 613
20.1.2012 20:27:37   
Lol@
Winkice sretno s ucenjem!!!!!! Ma polozit ces ti sve to,nema tu brige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a uzgred nek bude i user posted image user posted image

Hladna nema depre...uz tebe smo ...vidit ces da ce biti user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 614
20.1.2012 20:31:00   
Hladna
Lol@ hvala ti al ne vjerujem user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 615
20.1.2012 20:44:35   
Lol@
Hej hej... kako meni govorite cijeli dan..opusti se i polako ... samo imaj vjere Hladna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 616
20.1.2012 20:51:43   
123beba
drga tascha, baš sam se nadala da ću vidjeti već tvoj rezultat kada otvorim forum... no, ako ti je lakše, prespavaj pa kad sama budeš spremna provjeri što kaže test... mi i tako svi jedva čekamo da nam javiš sretne vijesti! navijam da je bebač tu! :)

Winkice, sretno s učenjem... ja počinjem sutra! :)  danas još proučavam sve oko ivf-icsi...

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 617
21.1.2012 0:05:32   
jess
Ooooooooooooooooo djevojke drage evo i mene!
Vidim raspisale ste se, ja jedva sve polovila. Što sam u gužvi, na poslu ako uspijem što škicnuti na forum, a meni jučer i danas popodne neka mučnina na par sati. Hm hm ne znam zašto! A nadam se da smo napravili jednog malog poljoprivrednika!!

jana1979
drago mi je da si bolje i da si ponovno ovdje sa nama, uskoro ćeš ponovno u nove pobjede i vidjet ćeš biti će user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna ma snovići su ti za 10 !!!! A jel si znala da su takvi živopisni snovi jedan od ranih znakova trudnoće?? Hladna nam je trudnaaaaaaaaaaaa!!!! Sigurno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lola@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

winkice sretno, uz tebe sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tascha user posted image   za veliki +

Sunshine user posted image user posted image user posted image za bebicu i da bolovi nestanu čim prije

Riza draga samo nastavite s keksanjem i user posted image će se primitiuser posted image user posted image user posted image user posted image nema veze kaj ne znaš kad je O.

Pinky i vi isto tak samo nastavite s keksanjem i vjeruj user posted image će doćiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sarah u akciju onda user posted image user posted image user posted image user posted image

Amarnat isto polako u akciju do plodnih danauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zmaja bravo za folikuliće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nek se bebica primi od prve!

Andy, Nessy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čuvajte sebe i male mrvice

Anni kako je? Jel prolaze upale?

reba, 123beba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 21.1.2012 0:07:35 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 618
21.1.2012 9:22:57   
Hladna
tascha javi nam rezultat testa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 619
21.1.2012 11:33:37   
Lol@
Jutro curke ...kako ste danas ? Ima li novosti ikakvih? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 620
21.1.2012 13:24:30   
Anni_
Tascha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 621
21.1.2012 13:55:37   
Anni_
IZVORNA PORUKA: jess

Ooooooooooooooooo djevojke drage evo i mene!
Vidim raspisale ste se, ja jedva sve polovila. Što sam u gužvi, na poslu ako uspijem što škicnuti na forum, a meni jučer i danas popodne neka mučnina na par sati. Hm hm ne znam zašto! A nadam se da smo napravili jednog malog poljoprivrednika!!

Za mučninu zbog dobrog razloga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i malog poljoprivrednika!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 622
21.1.2012 14:28:45   
sarah_zg
Hej curke, evo mene s jednim pitanjcem. Dakle, kad je ovulacija sluz bi trebala biti prozirna i rastezljiva, jel tako? E sad, ja sam jučer trebala imati ovulaciju, ali nikakve sluzi nije bilo. Sad sam shvatila da je sluz obilna, mutna, gusta i žućkasto bijela. Ne bi li takva trebala biti pri kraju ovulacije? Baš sam sad malo zbunjena.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 623
21.1.2012 15:21:32   
sax52341
meni takva bude izmedju ovulacije i menstruacije; tj. par dana nakon ovulacije

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 624
21.1.2012 15:32:31   
sarah_zg
Moguće da mi je prošla ovulacija a da nisam skužila
Ja isto mislim da kad se pojavi takva gusta da je gotovo s plodnim danima

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!