|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 16:18:13
|
|
|
|
tascha
|
Draga Hladna budi pozitivna..ja se trudim već dosta dugo i moram priznati oa 2 mjeseca nisam baš nešto bila za bebu jer imam problema na poslu i sad kad vidim da kasni nekako mislim da baš sad kad nisam planirala možda se baš sada uhvati
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 16:35:38
|
|
|
|
Hladna
|
tascha navijam da sutra bude plusic
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 16:40:46
|
|
|
|
tascha
|
Još ću pričekati malo iako se borim sada sama sa sobom da otrčim u ljekarnu i kupim test.4 dana kasni pa mislim da je svejedno sa kojim urinom a boljim seee ....bojim se tuge....ovako sam sad u oblascima...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 17:45:24
|
|
|
|
123beba
|
Hladna, nemoj nam biti tužna... samo ti polako prema giniću 25, a ne razmišljat kako čekaš kada mi svi navijamo da je tvoja već tu i da si nam ti već među ... Tascha, tebi jedan veliki i da zakasni 9 mjeseci! već si na dobrom putu s ova 4 dana! ako si znatiželjna napravi si test pa da znaš... ja sam uvjerena da te čeka debeli i da je na putu! Riza & Zmaja, iz kojeg ste vi grada? Sunshine, nadam se da će ti svi bolovi proći u tren oka! Neopisivo mi je drago što tvoja bebica napreduje! Drži nam se! Znam ja da ćeš ti izdržati bol za svoju malu, slatku mrvicu! svim trudilicama cure, samo uživajte! i sve ćete dobiti brzo svoje
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 18:04:03
|
|
|
|
tascha
|
ja sad idem kupit test i sad ću se popišat jer sad me boli trbuh pa mi muka..maaaaa luda sssssaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 18:41:04
|
|
|
|
Lol@
|
Zmaja hvala i tebi na podrsci A ja navijam za sve nas ko za sebe samu
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 18:41:47
|
|
|
|
Lol@
|
Tascha SRETNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 18:46:45
|
|
|
|
tascha
|
Test kupljen al nemam snage popiškit se..možda uspijem ipak još malo se strpiti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 19:01:36
|
|
|
|
Lol@
|
A ne znam sta bi ti rekla.... Uglavnom javi sta bi ... a sigurno je
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 19:41:20
|
|
|
|
Hladna
|
Tascha javi nam rezultat
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 19:42:51
|
|
|
|
Hladna
|
123beba hvala ti na rjecima utjehe- puno mi to znaci
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 19:57:21
|
|
|
|
winkica
|
DRAAAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEE.......ja učim, učim, učim, učim, ajme više luda sam od toga svega...ovaj mjesec ni ne razmišljam o bebici jer to nikako sad ne bi bilo dobro..ali znate onu kako kažu žene...baš kad ne želiš primit će se...heheheheheh Hladna svaka ti čast mašta ti nema kraja...heheheheh samo ti sanjaj to je zdravo...a vjerujem da su ti i snovi nešto poručili....malu bubicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u bušiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Tasha ma ti nam trudna zasigurno...Lol@ mislim da ni ti nemaš brige oko toga...sve je jasno.... ajme kako bi bilo krasno da ovaj mjesec sve trudilice postanu trudnice.......ajmeeeeeeeeeeeee Amarnat draga moja hvala ti na podršci i hvala svim drugim curkama na podršci..ma ne da će mi samo podrška trebat...trebat će mi i sreća i pamet i strpljenje...uf nisam znala da će ovako teško biti....ali eto ako uspijem imati ću najsretniji ročkas jer točno do ročkasa trebam položiti ispite i na ročkas predati diplomski...uf...držite mi fige molim vas...i ljubim vas i želim vam puuuunooooooooo bebica, svakoj po jedna i molit ću se za sve cure da se to i ostvari... LOVE YOU ALL!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 20:13:09
|
|
|
|
Hladna
|
Winkice samo nam ti uci , mi te cekamo tu na ringeraji A kako i sama kazes bebica ce se primit sad kad ne razmisljas tolko o tome
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 20:27:37
|
|
|
|
Lol@
|
Winkice sretno s ucenjem!!!!!! Ma polozit ces ti sve to,nema tu brige a uzgred nek bude i Hladna nema depre...uz tebe smo ...vidit ces da ce biti
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 20:31:00
|
|
|
|
Hladna
|
Lol@ hvala ti al ne vjerujem
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 20:44:35
|
|
|
|
Lol@
|
Hej hej... kako meni govorite cijeli dan..opusti se i polako ... samo imaj vjere Hladna
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 20.1.2012 20:51:43
|
|
|
|
123beba
|
drga tascha, baš sam se nadala da ću vidjeti već tvoj rezultat kada otvorim forum... no, ako ti je lakše, prespavaj pa kad sama budeš spremna provjeri što kaže test... mi i tako svi jedva čekamo da nam javiš sretne vijesti! navijam da je bebač tu! :) Winkice, sretno s učenjem... ja počinjem sutra! :) danas još proučavam sve oko ivf-icsi...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 0:05:32
|
|
|
|
jess
|
Ooooooooooooooooo djevojke drage evo i mene! Vidim raspisale ste se, ja jedva sve polovila. Što sam u gužvi, na poslu ako uspijem što škicnuti na forum, a meni jučer i danas popodne neka mučnina na par sati. Hm hm ne znam zašto! A nadam se da smo napravili jednog malog poljoprivrednika!! jana1979 drago mi je da si bolje i da si ponovno ovdje sa nama, uskoro ćeš ponovno u nove pobjede i vidjet ćeš biti će Hladna ma snovići su ti za 10 !!!! A jel si znala da su takvi živopisni snovi jedan od ranih znakova trudnoće?? Hladna nam je trudnaaaaaaaaaaaa!!!! Sigurno!!!! Lola@ winkice sretno, uz tebe sam tascha za veliki + Sunshine za bebicu i da bolovi nestanu čim prije Riza draga samo nastavite s keksanjem i će se primiti nema veze kaj ne znaš kad je O. Pinky i vi isto tak samo nastavite s keksanjem i vjeruj će doći Sarah u akciju onda Amarnat isto polako u akciju do plodnih dana Zmaja bravo za folikuliće nek se bebica primi od prve! Andy, Nessy čuvajte sebe i male mrvice Anni kako je? Jel prolaze upale? reba, 123beba
< Poruku je uredio jess -- 21.1.2012 0:07:35 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 9:22:57
|
|
|
|
Hladna
|
tascha javi nam rezultat testa
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 11:33:37
|
|
|
|
Lol@
|
Jutro curke ...kako ste danas ? Ima li novosti ikakvih?
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 13:24:30
|
|
|
|
Anni_
|
Tascha
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 13:55:37
|
|
|
|
Anni_
|
IZVORNA PORUKA: jess Ooooooooooooooooo djevojke drage evo i mene! Vidim raspisale ste se, ja jedva sve polovila. Što sam u gužvi, na poslu ako uspijem što škicnuti na forum, a meni jučer i danas popodne neka mučnina na par sati. Hm hm ne znam zašto! A nadam se da smo napravili jednog malog poljoprivrednika!! Za mučninu zbog dobrog razloga i malog poljoprivrednika!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 14:28:45
|
|
|
|
sarah_zg
|
Hej curke, evo mene s jednim pitanjcem. Dakle, kad je ovulacija sluz bi trebala biti prozirna i rastezljiva, jel tako? E sad, ja sam jučer trebala imati ovulaciju, ali nikakve sluzi nije bilo. Sad sam shvatila da je sluz obilna, mutna, gusta i žućkasto bijela. Ne bi li takva trebala biti pri kraju ovulacije? Baš sam sad malo zbunjena.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 15:21:32
|
|
|
|
sax52341
|
meni takva bude izmedju ovulacije i menstruacije; tj. par dana nakon ovulacije
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 15:32:31
|
|
|
|
sarah_zg
|
Moguće da mi je prošla ovulacija a da nisam skužila Ja isto mislim da kad se pojavi takva gusta da je gotovo s plodnim danima
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!