Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 12:02:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Andydea, ovo su prekrasne vijesti! Bravo za bebicu i bravo za mamicu !
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 12:04:19
|
|
|
|
Anni_
|
Andy dobra došla natrag! Tako mi je drago zbog tebe da je sve u redu Samo se ti odmori! Nessy samo ti ostani kod nas dok se sve skupa ne preselimo kod vas! To će biti tulum Nadam se da ti je sve OK i da ćeš dugo moći raditi!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 12:05:16
|
|
|
|
Nessy
|
andydea hvala Bogu da si išla i da ti je sad puno bolje. nadam se da će se mučnine što prije smiriti. ajde samo ti odmaraj bravo za okretanje kolko si ti ono tjedana? PFB nadam se da će što prije ovulacija i onda brdo keksanja i odbrojavanje evo vibrica gibam sad radit
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 12:43:10
|
|
|
|
Hladna
|
Zdravo cure, evo i mene, radim danas opet nocnu pa sam ostala malo duze u krevetu još uvijek nema, a prištići se posušili , oko mi je bolje, ne vidi se vise skoro nista , a i na jeziku je nestao prišt . Na mikroskopu vec 6 dana nema paprati, a sto se tice testa naručena sam 25-og ginekologu da vidim sto ce mi rec za takve poremecene cikluse pa mozda napravim test prije pregleda ako do tada ne dođe . Winkice mozda taj bjeli iscjedak znaci kao sto su druge cure imale kao simptom, a kazes da prosli ciklus nije bilo u ovolikoj količini , možda se baš sad primi kad si ti toliko flegma i kad ces morat skrenut misli full na knjige i učenje 123beba svakako nam javi kako je prošao spermiogram tascha kako si nam ti?? jel ima kakvih simptoma?? A jel inace imas redovite cikluse ili? Navijam da ne dode narednih 9 mjeseci icecaffe dobro gdje si nam ti, ne javljaš nam se ništa jess kako si nam ti ?? kako tvoj ciklus napreduje?? Samo keks svaki drugi dan i to je to- mora se uloviti Jesi se naručila Dr. Mamuziću?? Nessy ti umjesto da odmaras bar vikendom ti se preumoriš , sad bi trebala koristit vrijeme trudnoće i samo uživati i odmarati , dobro je sto imas slobodno vrijeme poslje posla- za sto nam sluze nase mame- uvjek tu kad nam trebaju Anni tvoja ovulacija taman prošla prije par dana jeli?? Jeste popunili sve plodne dane ?? I ti nam još malo brojiš pa sad moraš biti skroz opuštena, ne mislit na trudnoću već se zaokupit svime samo da skreneš misli i dozvoliš bebici da se ulovi Zmaja je li tvoja otisla?? mozda je bas sljedeci mjesec tvoj PinkyFunkyBirdy naviojam da ovulacija što prije dođe , a ti ima de se odma naručiš giniću kao što sam i ja pa da nam rješe problem ovih šašavih ciklusa Riza i tvoja vještica je več sigurno otisla, hočeš li mjerit temperaturu, koristit lh trakice il sta drugo u ovom ciklusu ili i dalje opusteno i samo keksanje svaki drugi dan?? Andy draga naša trudnice drago mi je da je sve u redu, a sad se stvarno pazi, puno odmaraj i radi sve kako su ti doktori rekli, i naravno javljaj nam se svaki dan obavezno
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 13:06:34
|
|
|
|
Riza
|
Draga Hladna!! Baš mi je drago da još uvijek nema...niti ne treba doći... Moja menga je završila još 7.og.tako da sam ja od onda u 'akciji'.... osim jučer i prekjučer ali valjda nisam tolko bez sreće da je baš u ta dva dana bila O. ..... Neću se opterećivati niti sa bazalnom, niti sa trakicama...najradije nebi niti na kalendar gledala .... samo sam se prepustila i pustila da ide sve svojim tokom....i ako dragi Bog da i ja ću postati ponosna .... baš si želim to jako.......ne mogu ni zamisliti kako bi sretna bila..... Hladna...........jedva čekam da nam svima objaviš da se limač ili limačica primilaa
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 13:18:45
|
|
|
|
Hladna
|
Riza tako je i najbolje bez ikakvog mjerenja i bilo sta slicnog- samo tesko je to sve skupa jer sve mi stalno mislimo na to, al doci ce i tvoj mjesec i nadam se ubrzo Ja ti se uopste ne nadam , nekako ne vjerujem da ce se primit , ni ne znam nista o ovom dugom ciklusu sto me zivcira strasno , no nada je jako mala
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 14:09:17
|
|
|
|
reba
|
curke sretno svakoj od vas.... za sada samo navijam.... možda se pridružim drugi put... sutra imam prvi AIH i tresem se ko šiba na vodi.... i ne želim se uopče nadat ni brojat ni ništa jer se ne želim opet razočarat...ovako mi je lakše...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 14:23:36
|
|
|
|
Riza
|
Reba draga! Samo glavu gore i pozitivne misli u glavu i sve će biti dobro i kako treba, vidjet ćeš ... Znam kako je non-stop biti u iščekivanju...biti uvjeren da imaš sve simptome, nadat se i onda se gadno razočarati... Mislim da smo sve ovdje prošle to barem jedanput......psiha je gadna stvar...no, mi smo sve jake žene i ja vam svima šaljem puno podrške i dobrih, pozitivnih vibra da se maje mrve što prije prime.... Reba....probaj se ne živcirat i opterećivati(iako je to jako teško)..usmjeri misli na neke sebi drage stvari i brzo ćemo i ti i ja i sve mi ugledati svoje dugo željene plusiće
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 14:27:09
|
|
|
|
Hladna
|
reba sve ce biti ok samo se moras smirit- nemas se sto tresti ko siba, ave ce biti ok , glavu gore i hrabro- mi te cekamo tu da krenes sa nama u odbrojavanje
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 14:30:31
|
|
|
|
*zmaja*
|
draga andy, dobro nam došla...jako mi je drago da ste oboje dobro, odmori se malo pa nam opet dođi winkice, imat ćeš puno za radit u svakom slučaju, nije nemoguće kako su već cure napisale ali bit će zahtjevno...nadam se da ti je diplomski spreman, ako ne pošalji nama pa će svatko nešto svoje upisat (dobit ćeš 5 ziher) Hladna, za čisto lice, nadam se da će sljedeća objava biti Riza, akcija, akcija, to se traži.... da urodi reba, bravo za AIH sutra, glavu gore i samo hrabro. mene moj prvi AIH čeka negdje idući tjedan i jedva čekam! ....želim ti da uspije odmah i da dobiješ svoju .
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 14:31:50
|
|
|
|
reba
|
hvala curke... probat ću usmjeriti misli na nešto drugo.....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 14:36:50
|
|
|
|
reba
|
zmaja jesi počela sa klomifenima? sretno tvom mužu mene je opralo pošteno, bila sam jako "živčana" ali on je to sve stoički podnio..... jučer sam bila na "štoperici" i ništa me nije boljelo, sutra ti popdne javim sve kako je bilo..... sory kaj sam sad malo skrenula s teme.... i dalje se ovdje samo odbrojava i navijaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 14:51:43
|
|
|
|
*zmaja*
|
reba, počela sam s klomifenima na 3.dan ciklusa (nedjelja), pijem ih sve skupa 5 dana. zadnji dan klomifena mi je ujedno i prvi dan pikanja gonalom. u petak idem na folikulometriju pa ću onda dogovoriti kad će biti dan d. što se nervoze tiče, nisam primjetila ništa novo (možda bi mog muža trebalo pitat ), samo sam nekako euforična....ideš privatno ili? molim te javi mi kako je bilo i kakav ti je plan za dalje (terapija, testić i to...) sorry cure kaj smo s teme skrenule...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 17:55:44
|
|
|
|
tascha
|
jooooj cure predivne ste!!!Hvala vam svima na tako toplom dočeku...danas (ni)je trebala doći i nema je....hm...ali poslije operacije štitnjače zna se produžiti ciklus svakih nekoliko mjeseci..prošli mjesec je kasnila 7 dana tako da sam ju danas očekivala ujutro..tj baš bi trebala doći jer kad se pomakne za par dana onda 3-4 mjeseca tak curim u dan a onda opet se pomakne..pomaknula se prošli mjesec pa bi ovaj mjesec trebala biti na današnji dansamo da ne dođe ...ovulacijske trakice sam koristila pa su mi cijeli mjesec roze nikako da pocrvene kak treba...a u dane kad mi je trebala biti ovulacija ništa posebno nisam osjetila jedino par dana kasnije sam primjetila gušči iscjedak...hm...možda je kasnila teta O...nema veze pokrili smo mi cijeli mjesec pa se nadam ovih dana.... svim curama
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 18:41:55
|
|
|
|
Hladna
|
tascha ma bitno da ste pokrili cijeli mjesec, a simptomiča imas kakvih drugačijih nego inače??? Kad radiš testić??
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 19:19:47
|
|
|
|
tascha
|
Pff..simptomi mi baš nisu jasni imam ih svaki mjesec(umišljenih) ....evo baš sad trenutno bockenje u donjem dijelu trbuha ????? ali gladna sam brate mili..pojela bih slona...pospana sam dosta(vrijeme???)i promjenila mi se boja lica..na žalost ne na ljepše ..imam podočnjake a njih nikad nisam imala ni kad sam bila bolesna..nadam se i navijam. za ... prošlo je već 2 godine ..imali smo i pauzu zbog operacije štitnjače evo prošlo 9 mjeseci od operacije a nikako da dočekamo pozitivnu vijest!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 19:32:30
|
|
|
|
Hladna
|
Tascha ajd ti ljepo kupi testic i sutra se popiski pa da vidimo- umas onih jeftinih- helm test 13 kn ili 1 step 15 kn- najjeftiniji su ti a super su
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 20:44:41
|
|
|
|
jess
|
Andyce drago mi je da je sve u redu i da si dobro. Bravo za malu bebicu nek se veselo okreće i pliva dalje, a ti nam se sad čuvaj i uživaj u trudnoći.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 21:00:54
|
|
|
|
jess
|
winkice hvala na lijepim željama, ja se nadam da će ovaj mjesec uspjeti. A ti lijepo sad za stolić i na učenje, jer treba naučiti 6 ispita i diplomski,joj mene da ja sad moram učiti, ne znam kak bi to ispalo, odvikla sam se. Inače, ja nisam odustala od mjerenja tempice, to mi je najsigurniji znak da li je bila O. ili ne (nemojte vikati na mene ), nije mi problem mjeriti je, ja sam tak nekak sigurnija, barem znam kaj mogu očekivati. Nego meni je FF danas ubilježio da mi je O. bila 14.01. (taj dan nismo pokrili, ali smo dan prije). Ma ne vjerujem da mi je O. bila tak rano 8dc, ma prerano, al ko zna, imala sam taj vodenasti i rastezljivi iscjedak odmah kak je stala i bockalo me u jajniku, al sam si mislila da je ta plodna sluz možda od ulja noćurka kojeg pijem. Sad stvarno više ništ ne znam.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 21:02:36
|
|
|
|
jess
|
Nessy i Sunshine čuvajte svoje anđelčice i uživajte u trudnoći
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 21:08:09
|
|
|
|
jess
|
Riza draga, nikad se nemoj prestati nadati, vjeruj i dogoditi će se!! Ma uvjerena sam da ste pogodili prave dane. I nama se dogodi da preskočimo koji dan, ma nije to ništ zabrinjavajuće, ako ima plodne sluzi malci mogu preživjeti i čak nekoliko dana, zato ne brini oko O., uživaj sa dragim i dalje bez zamaranja i rezultat će doći....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 21:15:40
|
|
|
|
Hladna
|
Jess moguce je da je ovulacija uranila a i ako ste dan prije popunili i to je veliki plus jer sperma u tjelu zene ostane i do 72 sata tako da se ti vec mozes pribiljeziti za sam pocetak veljace , a i prestani piti ulje nočurka odma jer se nesmije poslje ovulacije. Sad se samo opusti i ne razmisljaj o tome , a sto se tice mjerenja temperature ja sam vec pozalila sto je nisam ovaj ciklus mjerila jer sam sad luda sto ne znam kad je bila ovulacija i dal je bila uopste ili jos nije, tako da ti samo mjeri , a i ja cu kad stigne
< Poruku je uredio Hladna -- 17.1.2012 21:16:39 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 21:16:31
|
|
|
|
jess
|
Hladna, drago mi je da se osjećaš bolje i da je tih par dana koji su vidim bili napetiji iza tebe, al ja još uvijek imam osjećaj da u tebi raste jedna mala Nisam se još naručila kod dr. Mamuzića, vidjet ćemo kaj bude ovaj ciklus pa onda sljedeći mjesec kod njega to je sljedeći korak, a možda mi neće ni trebati, ko zna I imam opasan plan žestoko se obračunati sa svojom gin. ili dr. opće prakse da mi napiše uputnice za vađenje hormona ili da me pošalju endokrinologu. Al ja se nadaaaaaaammmmm da ćemo ovaj mjesec uspjeti.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 21:23:38
|
|
|
|
jess
|
Hladna, onda odmah prestajem s noćurkom!!! Al meni ti je to sve sumnjivo, moja O. nikad nije bila prije 14dc, istina da mi je ova bila jako oskudna i kak su mi zbrčani ciklusi, al 8dc da bi bila ovulacija ja sam šokirana. Ma ja sam baš sretna kaj si mogu bar po temperaturi sve to pratiti jer inače ništ ne bi znala. Znam da je nekima to teško, al ja se navikla i sad mi je pod normalno. Da se ubilježim u odbrojavanje ??? Onda ju ne želim 28.01.
< Poruku je uredio jess -- 17.1.2012 21:25:48 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 17.1.2012 21:24:11
|
|
|
|
Hladna
|
Jess a sto se tice dr Mamuzića- ne znam ti objasnit ali kad god se njega sjetim sve mi izgleda puno jednostavnije, jer kakvih god sam problema imala svi ginekolozi su iz muhe radili slona, a za njega je to bio mačji kašalj, ja krvarim u trudnoci ginekolozi kazu kiretaza, odem k njemu a on makakvi, popijte te tablete i sve ce biti u redu i tako je i bilo i to dva puta, skoro umrem poslje poroda a on obavi poziv salje doktorima sto moraju ucinit sa mnom i ja se oporavimtako da ja mislim da prije nego mislis otic na neke daljnje postupke prvo otidi k njemu- ja vjerujem da on ima neko puno lakse i jednostavnije rjesenje, ne znam ti opisat to al bez obzira sto sam uvjek kod njega ostavljala 500 kn on je uvjek bio kao neki carobnjak za mene, preporucila bih ga svakom jer kod njga nema problema-njemu su to sve sitnice koje on odmah rjesava i nikad nisam cula ni jednu zenu da bi od njega otisla nezadovoljna
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!