|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
16.1.2012 18:12:31   
123beba
drage moje stvarno navijam za vas da svaka svoj rođendan u veljači dočeka kao user posted image ! user posted image  user posted image
ja ću krajem godine zaokružiti na 30! user posted image  eto, da vam se pridruži jedan strijelac (iako ja ne vjerujem u takve stvari) user posted image

Hladna, ja sam se ovaj mjesec prijavila isključivo kao navijačica (pa obavljam tu svetu dužnost)... Inače, baš je danas krenuo spoting...
Nažalost, mm je još uvijek u fazi svakakvih pretraga i mislim da nam ne gine MPO. Iako još ne znam što točno... imala sam svakavih pitanja na forumu "problemi sa zatrudnjivanjem", no baš tamo nema aktivnih cura za neke konkretne odgovore user posted image
Uglavnom, sve u svemu, ja se ovdje družim sa vama i navijam!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Ako netko ima volje pomoći na gore spomenutoj temi... hvala unaprijed! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 426
16.1.2012 18:44:02   
winkica
drage moje cure...evo danas popodne je počeo gusti kremasti bijeli iscjedak......i ovaj sam se mjesec zeznula...ne treba mi doći 25.1 već 22.1... pogriješila sam u brojenju dana...ne znam kako sam to uspjela...ali evo...pošto je iscjedak tu doći će za par dana jer mi je tako bilo i prošli mjesec.par dana prije vještice imala sam takav iscjedak iako ne u ovolikoj količini...
draga 123beba ja na žalost nemam iskustva ali rado bih ti pomogla...no vjerujem da ima cura koje će ti rado pomoći...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 427
16.1.2012 18:49:06   
123beba
draga winkice ako ikako možeš nemoj razmišljati o user posted image ... ako baš bude morala doći, doći će, no ja još uvijek navijam za tebe da vještica ne dođe! Neka ti dođe user posted image ! user posted image

TREBAM HITNU INFORMACIJU -  dragi ide u jutro na spermiogram u Petrovu... zna li mi itko reći di bi trebao ići? HVALA

< Poruku je uredio 123beba -- 16.1.2012 18:51:08 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 428
16.1.2012 18:53:17   
tascha
Pozdrav!Ja bi da se npridružim odbrojavanju..sutra ne treba doć...nadam se da ni neće jer glupača jedna dolazi kad ju nhe želim nikako da se pameti nauči...cccccc   user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 429
16.1.2012 18:57:00   
sax52341
123beba - na isto mjesto kamo i ti ako ides vadit spolne hormone...

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 430
16.1.2012 18:58:01   
123beba
Tascha, dobro došla na ovo odbrojavanje! Želim ti jedan veliki user posted image  kroz idućih par dana! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 431
16.1.2012 19:26:21   
winkica
ma ne razmišljam nego si sve mislim kako sam uspjela krivo prebrojati dane...heheheheh
baš sam smotana...
tasha nadam se da ni neće doći vještica....ma neće sigurno...
ma jedino što je najgore od svega toga je to čekanje koje čovjeka totalno ubije u pojam...heheheheheh

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 432
16.1.2012 19:28:16   
winkica
IZVORNA PORUKA: mariola

Pozdrav trudilice moje drage. Pinky hvala na pomoći, ja se ispričavam što nisam već otvorila temu. Mislila sam na vas ali jednostavno nisam stigla na net.
I dalje mislim na vas i bodrim vas. Drago mi je da imamo puno novih članova i trudilica. Svima vam želim da što prije ugledate plusiće i mazite svoje trbuščiće. user posted image
Trudilice:  
user posted image        sarah_zg - 02.01.   ...došla...user posted image user posted image

user posted image         Riza - 03.01.   ...došla...user posted image user posted image

user posted image        sax52431 - 06.01.  ...došla...user posted image user posted image
user posted image        nessy - 06.01.   ponosna user posted image

user posted image         sunshine28-09.01.  ponosna user posted image
user posted image        Hladna-09.01.

user posted image         tiny-11.01.  ...došla...user posted image user posted image
user posted image        icecaffee - 14.01.
user posted image         *zmaja* - 15.01.   ...došla...user posted image user posted image
user posted image         123beba - 18.01.
user posted image         winkica - 25.01.
user posted image         Anni_ - 26.01.

user posted image          berni- 29.01.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_  , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat
 user posted image user posted image user posted image user posted image   

samo da se prisjetimo naših vrijednih trudilica.....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 433
16.1.2012 21:40:59   
Hladna
tascha dobrodosla i sto prije ostala trudna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 434
16.1.2012 22:07:38   
winkica
123beba mi dvije smo jedine on line...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 435
16.1.2012 23:12:34   
jess
Hej drage moje evo i mene!
Sunshine, fino nam se odmaraj na user posted image , želim ti da bolovi čim prije nestanu i da uživaš u svojoj bebici opušteno!! user posted image

Pinky samo hrabro, puno user posted image i rezultat neće izostati, a što drugo preostaje kad ne znaš kad će ovulacija.

winkice, eto ja sam na čekanju ovulacije, a vidjet ćemo kad će to biti i hoće li je uopće i ovaj ciklus biti. Prošli me promašila user posted image Drži mi se, ja navijam user posted image

Hladna, meni ti to miriši na user posted image , kažeš nemaš takvih simptoma prije user posted image , a sad te napali veliš prištevi, a to je jedan od znakova, znači draga se vjerojatno user posted image ugnijezdila.

Amarnat žao mi je zbog user posted image al ajde u nove pobjede uskoro, glavu gore i jednom će doći...neće još dugo.. user posted image

Pokoyo, oh kod mene svaki drugi dan user posted image   nadam se da će ovaj put uroditi plodom i da ću izbjeći MPO, al ako ne uspijem, hvala Bogu da imamo i tu mogućnost. user posted image   Uživaj u moru, suncu i pogledu i nadam se da će ti preseljenje u novi stan donijeti sreću i ubrzo veliki plusek. user posted image

123beba ja sam još uvijek na čekanju ovulacije tak da ne znam kad da ju ne očekujem, al čim ću znati javljam se u odbrojavanje!

Anni godine uopće nisu bitne, bitno je kako se čovjek osjeća. I tebi želim naravno da ovaj mjesec ugledaš user posted image ili user posted image   user posted image

tascha user posted image i ubrzo nam postala user posted image !

I drage moje sve koje slavite rođendane u veljači želim vam jedan lijep poklon za rođendan, a to je da postanete user posted image , a to želim i svima onima koje slave rođendane i druge mjesece.

Ja sam vam blizančica rođena 31.05., imam 33 godine i još uvijek čekam svog user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 16.1.2012 23:24:14 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 436
16.1.2012 23:31:59   
jess
andyce draga nadam se da si nam dobro da su prestale mučnine, da te maze i paze i da je sve u redu s bebicom. Drži nam se, mislimo na tebe i volimo te user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 437
16.1.2012 23:37:05   
jess
Riza user posted image da ti ciklusi više ne budu zbrčani (ko i moji) i da ugledaš te dugo očekivane user posted image !

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 438
17.1.2012 7:03:10   
Nessy
drage moje trudilice, joj kako ste mi falile user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bila od petka do nedjelje navečer na vikendu kod rodbine i to me sve koma umorilo tak da nisam imala ni volje da se javljam.
evo tek jučer malo došla k sebi. ja radno a križa bole nenormalno.

vidim da se pričalo o rođendanima user posted image , bit će sad u veljači čestitanja.

ja ove godine punim 30 user posted image  (vaga sam), ali bit će mi to najljepši rođendan jer mi je 15.09. termin poroda a ja imam rođendan malo nakon toga.

vidim da puno cura kreće u odbrojavanje, evo vibrica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem probudit maloga, spremit ga i gibam na posao

M 2010.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 439
17.1.2012 7:39:23   
anne
Držim vam fige trudilice.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 440
17.1.2012 9:28:17   
Anni_
IZVORNA PORUKA: Nessy

ja ove godine punim 30 user posted image  (vaga sam), ali bit će mi to najljepši rođendan jer mi je 15.09. termin poroda a ja imam rođendan malo nakon toga.

vidim da puno cura kreće u odbrojavanje, evo vibrica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stvarno najljepši rođendan!
Curama rođenim u veljači za rođendan želim user posted image  ili user posted image

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 441
17.1.2012 9:46:53   
*zmaja*
dobro jutro cure drage, kako ste mi danas...nadam se da je raspoloženje na zavidnoj visini user posted image
Sunshine i Nessy, čuvajte mrvice i uživajte u trudnoći, mi smo ponosne na vas, nače user posted image user posted image user posted image
winkice, to brojanje može biti zeznuto, ako ikako možeš nemoj biti zabrinuta zbog krivo izračunatih datuma.....ali ako si konzumirala keks na prave dane, nema veze možda user posted image neće ni doći..u to ime user posted image user posted image user posted image navijam.
Hladna, kako tvoji prištići, ima li što novo kod tebe? cura Hladna nam je prava maratonka što se ciklusa tiče...nadam se da će maraton potrajat 9 mjeseci, pa još koliko je potrebno nakon što user posted image dođe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
123beba, kako si nam ti? ako se ne varam sutra je dan d, sutra ne bi trebala doći user posted image (ili sam nekaj pobrkala)? javi kakav je nalaz spermiograma...doduše mm ga je radio privatno, ne znam da li u Petrovoj dobiješ odmah nalaz..javi u svakom slučaju. i ako imaš kakvih pitanja, pucaj user posted image user posted image user posted image !
icecaffe, gdje si nam ti...nadam se da nije došla user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image , malo vibrica u to ime.
tascha dobro došla, ugledala user posted image user posted image čim prije!!!

evo još malo vibrica za sve trudilice i trudnice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 442
17.1.2012 11:17:25   
winkica
jutro ili dobar dan...kako kome...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo ja sam danas ekstra dobre volje...već tri dana dolje tupa bol ko da će doći...što vjerujem da hoće jer do sad me nije iznevjerila posljednjih 9 mj...heheheh već kad ti se 9 mjeseci neće primiti bebica postaneš tako flegma i ne očekuješ ništa drugo nego crvenilo svaki mjesec umjesto plavila user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no dobro...najbolje se ne zamarati...
JESS samo se ti keksaj pa nek bude ovulacija i jedno lijepo zrelo jajašce i neka se ono fino ugnijezdi u maminu bušu....to su moje želje za tebe draga...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HLADNA vjeruj mi ja sam već toliko nestrpljiva oko tvog testića da bi najradije da ga uradiš čim prije i neka bude veeeeeelikiiiiii deeeeeeebeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiii  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PINKYFB kako mi ti napreduješ...znam da se mučiš sa ciklusima. znaš li barem od prilike datum kada bi to trebala odnosno ne trebala doći...stvarno mi je žao što su ti ciklusi tako pomotani i ni početka ni kraja...joj draga da mogu uzela bih tebi ta 2 pomotana i dala ti svoja 2

I još jedna vijest...do kraja 2 mjeseca moram riješiti 6 ispita na faksu i diplomski pa neću moći sudjelovati u odbrojavanjima no vjerujem da ćete mi pp javljati dali imamo koju novu trudnicu ili trudilicu i kako ste mi sve...puno vas ljubim...još ću se javiti ali od kraja prvog mjeseca neću moći toliko često...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 443
17.1.2012 11:39:09   
Anni_
Winkice, 6 ispita i diplomski za mjesec dana?!? Nemoj da te vidim na forumu, sjedni i učiuser posted image user posted image user posted image
To je užasno puno posla, mada nije nemoguće. Evo za utjehu ja sam jednom u mjesec dana dal 7 ispita (na PMFu), nisu to baš bili veliki ispiti (samo par ak se dobro sjećam) ali sam bila ubijena poslije. Ti još imaš i diplomski. Nadam se da to kod vas nije kao na PMFu jer onda je koma.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 444
17.1.2012 11:51:29   
Riza
Curkee! Dobar Vam dan!!! Puno pozitive ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .....baš superuser posted image user posted image
Tascha...dobro nam došlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...želim ti tvoj plusić što prije i da postaneš prava i ponosna user posted image .... svima nam to želim...
Jess...hvala ti na lijepim riječima.....ma ja sam se prestala i nadati i bilo što drugo..... nadam se da zadnja dva dana ipak nije bilo ovulacije jer smo i dragi i ja tako premoreni pa nismo ništa jučer i prekjučer radiliuser posted image user posted image .......
Hladnaa.....kad radiš test...i ja sam već postala tolko nestrpljiva..joooj.. ma sigurna sam da se ovaj put primilouser posted image user posted image user posted image .....javi seeee
Winkice... držim ti fige da uspiješ sve položiti u roku.... nećemo te u tih mjesec dana zaboraviti sigurno..jedva ćemo čekat da nam se vratiš.... Znaš kaj ću ti reći.....baš imam feeling da tvoja user posted image možda i ne dođe......navijam za tooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Curke kako steee?????
Anni, 123beba, Zmaja, Pinky?! Kako su nam ponosne trudnice?! Sunshine, Nessy?! Andyy...mislimo na tebe i nadam se da ti je već puno bolje...
Volim vas puno...uljepšavate mi danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.s. nadam se da nisam nikoga izostavila...a ako slučajno jesam...nek mi odmah oprosti...mislim na sve vas curke puno puno i želim nam svima deeebeeelleee plusiće skoroooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 445
17.1.2012 11:55:57   
Nessy
winkice auuuuuuuuuuuu bit će grijanja stolice ovaj mjesec.
dobro ti je rekla Anni, sjedi za knjigu i štrebaj.
držim fige, vjerujem u tebe i samo hrabro. user posted image user posted image user posted image

ja već zaboravila kak je to učit user posted image

kak ste mi curke inače? držim onima koje odbrojavaju fige user posted image user posted image

Hladna kad će ponovno pišanje? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti si bogme maratonka s ciklusima.
kaj se tiče prišteva, ne bediraj se puno, osušit će se i nestati, samo nemoj prčkat puno po njima.

ja na poslu user posted image  i nema baš nešto posla. sveki mi kuha danas ručak tako da sam cijelo popodne slobodna, jupi.......volim svoju sveki jako jako jako, najbolja je. kao mama mi je dobra user posted image user posted image user posted image

M 2010.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 446
17.1.2012 11:56:11   
andydea
Curke evo me...došla sam doma iz bolnice i kao što sam obečala javljam se odmah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jako ste mi falile....Došlo je do teške dehidracije,ketoni su mi bili na 3....užas....pa sam bila na glukozi i infuziji 4 dana....sad je sve super....došla sam sebi....beba je dobro....veliki smo 24mm i već se okrećemouser posted image user posted image user posted image user posted image .....sad samo moram paziti da se opet ne dovedem do toga stanja...slikicu vam stavim sutra idem malo odspavati....ljubim vas sve i hvala vam kaj ste mislile na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 447
17.1.2012 11:58:13   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, pa ti si nam sva u obavezama. user posted image
Samo polako i smireno ....  da nebi mala bubica u buši morala ispaštati (da se može lakše primiti). Šaljem ti vibrice da sve ispite prođeš ko od šale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Što se tiče mojih ciklusa ... ne znam još ništa. Osjetit ću ovulaciju kad bude i onda ću znati datum za odbrojavanje. Dobro je da barem nešto mogu prepoznati, ali šteta je što ne znam kad bi barem otprilike to moglo biti. user posted image Nadam se da će mi se ovaj ciklus ponašati barem približno kao prošla dva jer onda bi mi plodni dani bili krajem ovog tjedna. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 448
17.1.2012 11:58:58   
Nessy
Riza dobro da si me podsjetila, zaboravila da imamo novu trudilicu.

dobrodošla Tascha

moje trudnice nisu baš nešto aktivne tako da sam ja tu sa vama za podršku user posted image

M 2010.

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 449
17.1.2012 12:02:29   
Riza
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Andyyy....evo sad mi je dan divan...pa hvala ti što si nam se odmah javila...user posted image user posted image
Baš sam puno mislila na tebe i sretna sam da ti je bolje... Vidiš...Bogu hvala su ti pomogli i dobro da si otišla...sad lijepo odmaraj i želim ti prekrasan ostatak trudnoće.... jedva čekam vidjeti slikicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imaš puno toplih pozdrava i zagrljaja od mene.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
p.S. samo da ti ne zaboravim reći da sam danas malo gledala fotke na RR i naišla i na slikice tvojih curka...preeeemedeeeneee djevojčice...baš su prava dva anđela.......sva sam se rastopila.... puse velikeee!!!!

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!