|
*zmaja* -> RE: Odbrojavanje siječanj 2012. (13.1.2012 16:07:34)
|
draga Anni ja ti zapravo već nekoliko mjeseci znam da ću morati MPO vode [sm=smiley36.gif]. unazad dvije godine sam i ja koristila trakice za ovulaciju i meni ti se ista stvar dešavala (čak sam imala excel tablicu u kojoj je bilo označeno sve od plodnih/neplodnih dana, spolnih odnosa, menstruacije, simptoma... - moram li napomenuti da je sve bilo u bojama? - to se cure moje zove opsesivno-kompulzivna ličnost [sm=smiley36.gif])...u jednom sam trenutku shvatila da me trakice samo opterećuju, odbacila sam ih i rekla sad je dosta , očito nešto ne valja i idem vidjeti koji je vrag. osim toga vještica mi je uvijek bila točna k'o urica (28. dan) i onda se počelo dešavat da mi je ciklus počeo šetat, jedan mjesec bi dobila nakon 26 dana, sljedeći nakon 22 dana, onda onaj iza nakon 24 itd... bila sam uvjerena da mi nešto s hormonima nije ok, međutim kad sam vadila hormone nalazi su bili sjajni. tako sam ti ja saznala da se dr. Romana Dmitrović vratila iz Amerike (a znam ju dok je na Sv. Duhu radila) i da je otvorila privatnu polikliniku, kako je ona subspecijalist za humanu reprodukciju rekla sam sama sebi idem k njoj da vidimo šta je...i tako ti je moja cijela MPO priča počela. mene čeka sad jedna inseminacija, ako ne uspije ivf. Hladna, 123beba hvala vam na podršci puno, puno...ne dam se ja tako lako. davno sam rekla mužu ako ne možemo sami moći će doktori, ako i doktori ne uspiju posvojit ćemo. zato drage moje trudnice i trudilice imate zašto hodati svijetom visoko uzdignute glave, budite ponosne buduće majke...vibriram za sve vas! [sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|