|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
13.1.2012 11:24:45   
winkica
hvala vam drage moje....hm vidjet ćemo koliko će žena biti dobre volje...he he he

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 326
13.1.2012 11:29:54   
Hladna
Winkice tebibsu prosli plodni dani jel ? Koliko sad jos brojis?

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 327
13.1.2012 11:30:20   
winkica
bilo je 200 cura na razgovoru...još sam ja i dobro prošla....i time se zadovoljavam...naravno nakon što sam noć prije razgovora provela istražujući o toj firmi...izvukla sam hrpu stvari i štrebala...osjećala sam se ko školarka ponovno...heheheh
na kraju, sve to što sam htjela prezentirati nisam uspjela, jer žena me počela ispitivati u detalje neke gluposti a ja ono sa knedlom u grlu mislim si što to ova mene ispituje...Bože pomozi mi...inače mislila sam da neću proći jer sam se u jednom trenutku tako smotala i sama sam sebi govorila-Marija daj se skuliraj i dođi k sebi...bilo je baš za moj pojam dosta loše ali evo ipak su me zvali....uf što li će sad ispitivati da mi je samo znati...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 328
13.1.2012 11:35:11   
winkica
Hladna pa nemam ti pojma jesu ili nisu...danas sam se malo zaustavila na jednom postu kako je cerviks jako visoko prije ovulacije i teško ga je dohvatiti prstima, mekan je i vlažan...pa eto išla ja to istražiti..hehehehe i ono mekan, vlažan i vrlo visoko pa sam sad zbunjena i upitnik mi iznad glave...odmah sam nazvala mužića i priopćila mu da večeras nema izlike i da je večeras vrijeme za "kesksić na eksić " jer po svemu onda do ovulacije ni nije došlo još...hm...ma sva sam zbrkana...ono krenem u kuhinju i onda opet upitnik:- a po što sam došla??? i tako u nedogled...sad mi još treba da kako o svemu previše razmišljam(o keksu, o ovulaciji i o poslu) da na razgovoru počinjem spominjati plodne dane....heheheheheheh

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 329
13.1.2012 11:36:45   
winkica
smotana sam ko sajla....heheheheheheh

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 330
13.1.2012 11:55:50   
andydea
curke moje ja vam idem danas popodne u bolnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne znam koliko dugo će me tamo zadržati,ali nisam dobro....tako da postoji mogučnost i da ostanem koji dan....evo jedva vam ovo pišem,koliko mi je slabo....ali biti ću ja bolje...ja i moja user posted image izdržati ćemo sve....jedostavno vidim da više ne funkcioniram i da mi je sve gore i gore,a u bolnici će mi barem pomoći....Javim vam se čim dođem....mislim na vas i šaljem vam puno pusa...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 331
13.1.2012 12:02:23   
123beba
Andy, baš mi je žao... drži se! reci im tamo da te maze i paze jer mi svi navijamo za tebe i tvoju user posted image

Winkice, sretno na razgovoru! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 332
13.1.2012 12:04:43   
winkica
milena možda je i bolje da odeš tamo...sigurnije je...ipak ako će ti
išta trebati tu su odmah pa vjerujem da ćeš se i bolje osijećati tamo
zbog sigurnosti tvoje bebice....draga nemoj biti tužna mi ćemo misliti
na tebe cijelo vrijeme...stvarno radi sigurnosti i tebe i bebice ovo je i
najbolja solucija barem dok ne prođu prva tri kritična mjeseca...a nakon
toga ćemo se opet pisati i ti ćeš nam pokazivati slikice od male bebice i
biti ćeš najbolja i najsretnija trudnica...mi vjerujemo u tebe i mala bubica
vjeruje u tebe....čuvaj nam se i sve će biti u redu...znamo to...sad si naišla
na male prepreke ali ti češ ih ko velika sve preskočiti ,a onda slijedi najljepše
razdoblje u trudnoći...kada će se bebica javljati i udarati nožicama a mi ćemo
sve to komentirati i veseliti se zajedno sa tobom svakom novom udarcu nožicom
i ručicom...ljubim te...pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemoj dozvoliti da te to previše rastuži
jer pozitivnim razmišljanjem sve se može prebroditi...samo budi veliki optimist
i tati reci da mora biti veliki optimist i svaki dan pričaj svojoj bebici i mazi bušu i
ona će se boriti za mamu a mama za nju.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 15.1.2012 9:43:55 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 333
13.1.2012 12:14:15   
Riza
jooooooj...Andy draga! Baš mi je žao kaj se toliko mučiš ali gledaj to sa vedrije strane...pomoći će ti tamo da se ne mučiš više toliko i iskreno se nadam da te neće puno zadržavati.... molim se za tebe i tvoju mrvu da mučnine što prije nestanu i da napokon počneš uživati u svojoj trudnoći....imaš puno zagrljaja od mene...mislimo svi na tebe.....javljaj nam seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 334
13.1.2012 12:15:50   
andydea
hvala vam cure....joj Winkica kaj bi ja bez tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ma biti će slikica i nogice i rukice....sve....hvala ti od srca...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 335
13.1.2012 12:26:37   
winkica
ANDY-sada je najbitnije da tebi bude bolje jer ako se ti bolje osjećaš tako se i bebica osjeća....
RIZA-i ti mi se čuvaj....
ja sad osoh se spremati i odoh na razgovor za posao po drugi put...uf...držite fige...
javim se kasnije..ljubim vas sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 336
13.1.2012 13:10:16   
Hladna
Andy draga i bolje je tako da ti pomgnu u bolnici da bude sve u redu s tobom i bebicom . Mi te tu cekamo i mislimo na tebe puno . Javi nam se cim mozes i drzi se dragauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 13.1.2012 13:11:42 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 337
13.1.2012 13:19:49   
*zmaja*
draga Andy, žao mi je što moraš u bolnicu user posted image user posted image user posted image ali kako su cure rekle, bit ćeš na pravom mjestu zlu ne trebalo...

winkice, rasturi na razgovoru i javi čim prije kako je prošlo user posted image user posted image user posted image
ja više nisam u odbrojavanju, danas došla user posted image , ali nisam tužna zapravo upravo suprotno, za dva dana počinjem s klomifenima i pridružujem se odbrojavanju za veljaču.

puse svima!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 338
13.1.2012 13:28:17   
*zmaja*
drage trudilice navijam za vas, samo noge u zrak i mozak na pašu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 339
13.1.2012 13:45:12   
Anni_
Draga Andy, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 340
13.1.2012 13:56:13   
Anni_
Zmaja žao mi je što je došla user posted image  i što nije uspjelo ovaj puta! Vidim da ideš u potpomognute vode od sljedećeg ciklusa. Nažalost to i mene čeka ako ovo ne uspije. Moja uvijek savršeno točna ovulacija (bar sam tak mislila) me nešto zeznula ovaj mjesec. Počela sam s ovulacijskim trakicama 12 dc i umjesto da mi je svaki dan sve tamnije meni je sve svijetlije! Uopće nemam pojma što se dogodilo?! Na 11 dc sam bila na UZV i bio je folikul od 18 mm. Jel mogla ovulacija biti 12 dc pa trakice više to ne registriraju? A mikroskop mi je koma! Nešto paprati pokazuje ali ne svaki dan. Danas mi je bilo nešto sve čudno, kao da mi je zgusnuti uzorak sline, ništa se nije vidjelo.
Ma eto sad sam se izjadala.  user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Anni_ -- 13.1.2012 13:57:31 >

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 341
13.1.2012 15:10:40   
123beba
Anni & Zmaja, ne dajte se, pa preživjele su mnoge cure, dobile svoje bebice pa ćemo tako i mi! user posted image
Ja ću vas bodriti svom snagom! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

I svim ostalim curkama puno vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neka sve brzo imamo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Andy, želim ti da tvoja user posted image  bude super! a i njena mama! user posted image user posted image
Sunshine, kako si nam ti? Odmaraš li?user posted image

Winkice, javi kako je bilo na razgovoru! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 342
13.1.2012 15:25:09   
Hladna
Zmaja zao mi je sto je tvoja vjestica dosla, ali vidim da ti to dobro podnosis user posted image i samo tako naprjed, nadam se da ce ti klomifeni pomoci i da ces nam sto prije postati user posted image

Anni vidim da se i ti boris s ovulacijom no moje misljenje je da ako ti trakice pokazuju ovulaciju onda je to to, sad mislim da nema to toliko jake veze sa bojom crtice na trakici- kod svake osobe mislim da je drugcije sve, a sto se tice mikroskopa i ja imam gadne bitke s njim, meni ti je pokazivalo svako malo paprati no vise nisam sigurna iskreno da je to bila paprat do prije 5 dana pocela mi bas ono sve ko paprat i tako bilo svaki dan do srijede kad je bilo exstra puno paprati- bas kao prikazano u uputstvima a u cetvrtak vise nista bas kao ni danas nista pa si nekako mislim mozda je tek sad bila ovulacija na 42 dan ciklusa posto moja user posted image jos nije dosla... tako da Anni sto se tice mikroskopa njega valjda ni sam dragi Bog ne kuži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Winkice javi nam kako si prosla a do tad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Riza kako si mi ti? Kad si odprilike izracunala da ne ocekujes user posted image ili ni ne znas ni sama user posted image user posted image

Cure jel pije koja ulje noćurka??'' Ima koja kakva iskustva s tim???

< Poruku je uredio Hladna -- 13.1.2012 15:27:23 >

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 343
13.1.2012 16:07:34   
*zmaja*
draga Anni ja ti zapravo već nekoliko mjeseci znam da ću morati MPO vode user posted image .
unazad dvije godine sam i ja koristila trakice za ovulaciju i meni ti se ista stvar dešavala (čak sam imala excel tablicu u kojoj je bilo označeno sve od plodnih/neplodnih dana, spolnih odnosa, menstruacije, simptoma... - moram li napomenuti da je sve bilo u bojama? - to se cure moje zove opsesivno-kompulzivna ličnost user posted image )...u jednom sam trenutku shvatila da me trakice samo opterećuju, odbacila sam ih i rekla sad je dosta , očito nešto ne valja i idem vidjeti koji je vrag.
osim toga vještica mi je uvijek bila točna k'o urica (28. dan) i onda se počelo dešavat da mi je ciklus počeo šetat, jedan mjesec bi dobila nakon 26 dana, sljedeći nakon 22 dana, onda onaj iza nakon 24 itd...
bila sam uvjerena da mi nešto s hormonima nije ok, međutim kad sam vadila hormone nalazi su bili sjajni.
tako sam ti ja saznala da se dr. Romana Dmitrović vratila iz Amerike (a znam ju dok je na Sv. Duhu radila) i da je otvorila privatnu polikliniku, kako je ona subspecijalist za humanu reprodukciju rekla sam sama sebi idem k njoj da vidimo šta je...i tako ti je moja cijela MPO priča počela. mene čeka sad jedna inseminacija, ako ne uspije ivf.

Hladna, 123beba hvala vam na podršci puno, puno...ne dam se ja tako lako. davno sam rekla mužu ako ne možemo sami moći će doktori, ako i doktori ne uspiju posvojit ćemo.

zato drage moje trudnice i trudilice imate zašto hodati svijetom visoko uzdignute glave, budite ponosne buduće majke...vibriram za sve vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 344
13.1.2012 16:48:01   
Riza
Zmaja...baš mi je žao kaj je vještica morala doći ali nema predaje....idemo dalje snažnijeuser posted image user posted image
Hladna...ma ja nemam pojma više ništa...zbunjena sam totalnouser posted image ...ali računam si negdje da vještica nebi trebala doći oko 13.og, 14.og 02.... pa tad negdje ću navijati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šaljem pozitivne vibre svim trudilicama i ponosnim user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 345
13.1.2012 17:07:55   
Hladna
Riza da sam znala da ce sve biti tako komplicirano nikad nebi popila ni jednu antibaby pilulu

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 346
13.1.2012 18:15:01   
winkica
"Hebem" ti petak 13. to je očito stvarno bio petak 13. za mene....cure moje sve bilo super do zadnjeg pitanja, a ja ko da me pogodio grom...šutim i ne znam što da kažem i riječi jednostavno ne izlaze, pa sam se nekako izvukla ali svejedno mislim da nemam nikakve šanse jer me totalno osupnula sa pitanjem a ja ostala šutit ko nijema...Bože moj...ovo samo ja mogu izvesti..

Zmaja
ni ja ovaj mjesec ne očekujem ništa jer sam sve krivo tempirala tako da mi ćemo dvije zajedno ponovno odbrojavati...nemoj biti tužna to ti samo stvara stres i nervozu koja ti nije potrebna...draga zmaja kada žena najviše želi bebu onda to baš ne uspijeva... tako da moraš se opustiti i biti će sve ok...pusa
Hladna kada si opet razmišljala raditi testić?
Riza samo se opusti, to moraš uraditi...evo zbog bebe i zbog dragoga se opusti i doći će user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 347
13.1.2012 18:24:40   
Hladna
Winkice ma nemoj se opterecivat, pozitivno misli- nisi samo ti zasutjela- vjeruj uvjek je tako kod razgovora- sve ce na kraju biti ok

Ne znam kad cu radit test- mislim da za 2 tjedna

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 348
13.1.2012 18:46:05   
*zmaja*
draga Winkice, ponekad nam se čini da nam na razgovorima za posao drhti glas ili da previše šutimo ili dam iz usta izlaze samo bedastoće, ali to u većini slučajeva i nije baš tako kako smo mi percipirali zato što je jako teško biti objektivan prema samom sebi. često smo prekritični...tako da molim te nemoj odmah u potpunosti odbacit mogućnost da dobiješ posao. ako te intervjuirala osoba koja je za to stručnjak onda je vjeruj mi sposobna uočiti i neke stvari koje nisu izgovorene....vjerujemo mi u tebe
što se tiče krivog izračuna ovaj mjesec, da probaš s excel tablicom kao ja user posted image user posted image user posted image
skupa ćemo u odbrojavanje u veljači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Riza, hvala ti na lijepim željama, ja tebi kao i svim djevojkama ovdje želim čim prije user posted image user posted image

Hladna, evo za malo vibrica za plusić (možda je bolje reći plusetinu) na tvom testiću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mrzim vješticu, tak sam gladna kad dođe a već sam danas pojela "vola" user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 349
13.1.2012 21:52:59   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje trudnice i trudilice! user posted image user posted image user posted image
Danas mi je bila gužva na poslu, pa smo išli u tjedni shopping, pa sam se malo posvetila mm i nikako da se spojim na RR da vidim kako ste mi.

Draga naša trudnica Andydea je otišla u bolnicu user posted image . Želim da čim prije bude bolje i da konačno počne uživati u svom blaženom stanju.
Šaljem joj puuuuuuuuuuuuuuuuuno vibrica da bude bolje i ona i mala bubica koju nosi user posted image . user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Winkice, pa ne vjerujem da si bila loša na razgovoru. Ne, to sigurno nije istina! Reci ti njima da ako te ne zaposle da će se s nama obračunavati. user posted image Pa tko normalan nebi htio tebe takvu veselu, simpatičnu, zabavnu i pametnu zaposliti? Mi sve navijamo za tebe i držimo fige da te prime!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Zmaja, žao mi je što ti je user posted image stigla. user posted image No, drago mi ja da ostaješ pozitivna i to je najbitnije i sigurna sam da ćeš uskoro biti ponosna user posted image ! user posted image
I, da, htjela sam ti reći da mu se jako sviđa tvoj potpis. Odličan je! user posted image user posted image user posted image

Hladna, mi i dalje 'čekamo Godota' (svaka svog - ti kraj ciklusa, a ja ovulaciju), zar ne? user posted image user posted image user posted image

Ostalim trudilicama i trudnicama šaljem vibrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!