|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
12.1.2012 14:26:04   
Riza
Ma, Hladna...niti se nemoj žalostiti jer si prerano radila testić...kako i sama kažeš, ovulacija je bila kasnije...zato se opusti i ne opterećuj previše i želim ti da se maja bubica ugnijezdi fino u bušicu i nek vještica ne dođe sljedećih 9-11 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 301
12.1.2012 14:38:07   
Hladna
ma sve je ok Riza kako kazes, ne mucim se s negativnim testom, kupila sam 2 al drugi ce cekat user posted image
Samo me zivcira sto ne znam kad je ovulacija bila ili jos nije a vec je 43 dan ciklusa, mikroskop mi ne vrijedi po skoro stalnoj paprati, temperaturu nisam mjerila hmm

Narucila sam se 25.1. ginicu - mislite da mi moze dat nesto da mi regulira cikluse ??

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 302
12.1.2012 14:59:50   
Riza
E vidiš...tako je i meni...stalno se mučim s tim neurednim ciklusom....i strašno me to živcira...ali već sam naučila tako živjeti..iako stvarno umara.... a Pinky mi je rekla baš da postoji taj neki lijek Dabroston koji se daje ženama da im se izreguliraju ciklusi a nisu kontracepcijske pilule..... i ja ću ići giniću poslije odbrojavanja u Veljači i potražiti isto neki lijek za to.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da si pogodila plodne dane....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 303
12.1.2012 15:13:53   
Hladna
Pila sam dabroston u trudnoci- protiv preteceg pobacaja a i jednom isto za ciklus sjecam se

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 304
12.1.2012 15:35:23   
Riza
iiii???? kak to pomaže???

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 305
12.1.2012 15:50:39   
Hladna
Riza ne znam stvarno jer ja sam pila jednom davno davno, znam da sam pila 5 dana i odma nakon prestanka menga dosla al za sto sam pila ne znam ni sama

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 306
12.1.2012 15:53:12   
Riza
hehe....a dobro..... budem se ja malo o tome raspitala pa ako nešto saznam javim...još ću pričekati ovaj mjesec i nadat se da je sve u redu sa mnom i da ću uskoro postati i ja ponosna user posted image ..
I sve mi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 307
12.1.2012 15:57:05   
123beba
Hladna, potpuno te razumijem, ja sam s tim mikroskopom vodila bitke dugo vremena i onda odlučila da ga uopće neću više gledati... nikada nisam znala pokuazuje li točno ili ne user posted image  No, bez obzira na to, ne brini se.. možda jednostavno treba proći još koji dan da ti se vidi user posted image ... uglavnom, šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   drži nam se!

Što se tiče dabrostona, ja sam ga prije nekoliko godina dobila od gin. za puknuće ciste na jajniku pa mi se čini da on ima više raznih primjena... no uglavnom, već sam dosta puta čula da je za regulaciju ciklusa...

Cure sretno sa sređivanjem vaših ciklusa! I daj Bože da niti jedna ne dobije user posted image  idućih 9 mjeseci! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 308
12.1.2012 17:31:14   
Sunshine28
ajme koliko veselja zbog mene! hvala cure! super ste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uz ovakvu podršku i dobre vibre mora sve biti uredu! user posted image inace ja mirujem, muce me ti grecevi, bit ce valjda bolje...
Hladna i ja sam pravila helmtest i moram ti reci kako sam poludila kada sam ga otvorila jer nisam mogla nikako shvatiti upute, na kutiji i testu je pisala jedno, a u uputstvima drugo, bila sam uvjerena da cu napraviti sve krivo, na kraju je za mene ispalo sve ok, ali ga definitvno ne bi preporucila, zbunjujući je...
tako da, ne zelim ti davati laznu nadu, ali mozda si ga krivo napravila...koji ti je sada dan ciklusa? jer nisi rekla da ti si po najduzem ciklusu trebala dobiti najkasnije u ponedjeljak?
super su mi svi smajlići! ne znam samo od kuda vam user posted image winkice onaj sa ježom mi je super!!! a i tvoja tehnika! user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 309
12.1.2012 17:43:20   
Hladna
Sunshine po najduzem ciklusu sam trebala dobit jos prije 3 dana, al svaki ciklus mi je sve duzi . A ja nisam citala uputstva na helm testu neg jucer prije vecere u jednom restoranu s dragim nisam mogla izdrzat neg otisla u wc otvorila popisala po njemu bio minus i jos je i bacila kutiju s uputstvima odma a nisam nista citala

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 310
12.1.2012 17:53:54   
Sunshine28
ma glup je test skroz, pise ako piskis direktno na štapić da se ne smijes popiskiti ispod neke crte što je thenički neizvedivo (barem u mom slucaju) pa sam ja odlucila piskiti u posudicu pa onda umociti, e tu je onda došlo do problema jer na kutiji pise da se treba umociti cijeli apsorbent, a u uputstvima samo pola! i za kraj, u uputstvima pise da je jedini vazeci rezultat onaj koji se pojavi izmedu 3. i 5. minute izlaganja štapića urinu! sve prije ili kasnije se ne boduje!
ma bez obzira sto mi je pokazo nalijepše dvije crtice u zivotu ne bi ga vise nikada kupila! tako da probaj sa nekim drugim, nikada ne znas
ali sam ga svejedno stavila u galeriju, nisam odoljela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 311
12.1.2012 20:40:10   
Hladna
Sunshine ja popiskila i iznad i ispod crte, zurila samuser posted image user posted image dragi me cekao a ja rekla da idem samo ruke oprat da ne misli kolko sam luda user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 312
12.1.2012 22:09:29   
Nessy
pozdrav trudilice moje

puno ste napisale u ova dva dana a ja sam sad malo čitala i nisam baš puno polovila user posted image

sunshine čestitam, sretna sam šta je sve ok i šta si vidjela svoju malu točkicu. ja idem tek za 2 tjedna (nisam baš htjela ranije), nadam se da neće biti
prerano da se čuje srčeko. mi ćemo negdje imati isti termin user posted image

hladna probaj sa drugim testom (intim plus, clearblue, gravignost) i radi ga tako da ne pišaš po njemu nego da uroniš u mokraću koja je u čašici.

winkice dobro sam ti, samo kaj me gadan umor ščepao, spavala bi non stop. na poslu jedva držim oči otvorene, onda dok dođem doma malo se izležavam s malim po kauču, dođe 21h i ja u krevet. danas sam još super budna.

123beba, riza, anni, PFB, zmaja, sarah zg, amarnat, jess, tiny i ostale cure (ne znam koga sam zaboravila) držim fige i navijam za nove bebice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M 2010.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 313
12.1.2012 23:07:27   
Amarnat
hvala cureee i vi ste meni falile ali jednostavno toliko sam bila u nekom fuj-bljak stanju da nisam htjela najpozitivniju temu na forumu trovat svojom fuj-bljak vibrom,...ihhh a i nisam mogla jer ni posta nisam mogla zakaciti ..

enivej- proslo je..
tu sam i ponovno navijam za sve vas http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/rainbow.gif ( da vidimo rade li ovi smajleki onako kako je Winki objasnila )

cureee,...pere me pms vec koji dan,...jucer sike pocele boljeti, a danas prije podne me gaadno presjeklo preko jajnika i bila sam sigurna da cu do kraja dana procuriti...no et jos nisam...

i moram se pozaliti da nas opet lovi neko smrcanje user posted image user posted image , eno malisha balavi opet, a taman se bio ocistio od slajma i balaca...strasno me sekira ovo vrijeme...naj bolesnije i najbolje za sve moguce bestije od virusa i gripa....ehhh kad smo kod gripe- sluzbeno je stigla u Os...pol grada je bolesno.

drzite se, tovarite se vitaminima, cjedite sokice od naranci, mrkvica, jabukica i svega ostaloga, trpajte meda i caja i sto manje u rulju !
mazite svoje trbucsice vi trudnice user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokoyo bas zabusava user posted image gdje si lipa :) kako je tvoj malisha?

Winki hajd na kavu jedan dan user posted image hahahahahahahahahahahha jooooooooooooooj ludaaaaaaaa sam....fali mi mobitel!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 314
12.1.2012 23:10:51   
Amarnat
WWWWWINKIIIIII nece smajlici onako kako si mi rekla.......buuuuuu....uhvatila ga misem i povukla kako si rekla, ali kao sto vidis na predhodnom postu je prenjeo link.....

odakle su uopce ti smajlici? to nije sa RR?!
zasto moderatori nebi ubacili nove smajlice, ovi su stari stvarno dosadni vec ...

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 315
13.1.2012 1:43:03   
Pokoyo
vratija se šimeeeee user posted image user posted image user posted image  pa kako si ženo...ma ja sam stalno tu,ponekad pročitam postove ali i ne piše mi se baš...nekako sam u nekoj čudnoj fazi...možda menopauza u 24-toj ahahahahha....ma i mene pere pms,pa su mi malo živci napeti,i sve mi smeta user posted image user posted image  a i uz sve to selim se ,tako da ću doć sebi tek za par dana,pa ću onda tipkat malo više.....
kissiiiiiić svimaaaaa......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čovjek koji nema puno želja, lako ostvaruje svoj cilj.

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 316
13.1.2012 8:56:11   
Hladna
Jutro cure, evo meni 44 dan ciklusa i jos nema user posted image , bit ce da je fulala ulicu i zalutala user posted image user posted image

Sunshine kako si mi ti? Jel jos imas grceve?

Icecoffe sta novo kod tebe? Slabo nam se javljas

Ostale cure kako ste??

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 317
13.1.2012 8:59:51   
Riza
Hladna...pa to je divnaa vijestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...neka je user posted image zalutala i ne vratila se 9 mjeseciuser posted image ....
Nego....jel imaš kakvih naznaka da bi mogla doći? Neki simptomi?!
Puno zagrljaja i vibrica ti šaljem i nadam se da se seliš u ponosneuser posted image ..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 318
13.1.2012 9:38:12   
Hladna
Joj riza ja ti nikad nemam naznake za dolazak user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 319
13.1.2012 9:54:44   
Riza
...ništa..još i bolje... onda probaj ne misliti o ničemu previše...opusti se...misli samo na lijepe stvari i ja vjerujem da se maja bubica možda već i primilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 320
13.1.2012 10:15:30   
Hladna
Cekat cu jos malo do 25.1. I prije ginekologa popiskit se jos jednom

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 321
13.1.2012 10:21:33   
Riza
Draga....držim fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 322
13.1.2012 10:22:10   
winkica
najdraže moje cure...evo moram se pohvaliti da sam ušla u drugi krug izbora za posao...u firmi l'occitane en provanse...i tako sam sretna...
sad se samo bojim što će biti u drugom krugu...koj pitanja..ne bih voljela podbaciti...uf...
i dalje ću se truditi na bebici naravno bez obzira na posao jer su nam sad prijeko potrebni novci a i bilo bi to lijepo iskustvo...

danas je predivan dan i nadam se da ćete sve biti super raspoložene danas jer nema razloga za drugačijim raspoloženjem i svim curama šaljem malo sunca za bolji dan..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam prekrasan dan i sve vas puno volim i držite mi fige na ovom razgovoru jer će mi trebati.....uf sva sam nervozna....heheheh
i šaljem veliki prijateljski zagrljaj sa puno ljubavi...pusaaaaaaaaaaaaa

.user posted image bebice primajte se.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 323
13.1.2012 10:51:18   
Riza
Draga Winkiuser posted image ...držim fige da razgovor za posao prođe super..iako pa tko nebi zaposlio takvu osobu prepunu pozitivne energije i optimizma....takav karakter svima treba...uvjerena sam da je posao tvojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Javi kak je prošlo.... navijamo...
Puse i zagrljajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 324
13.1.2012 11:15:56   
Hladna
Ma bravo winkice user posted image user posted image user posted image user posted image
Uspjeces ti , pozitivna si jako i to he ono sto svakoj firmi treba, vjerujem da ces uspjetuser posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!