ginekološki problemi (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


Florijan Jakov -> ginekološki problemi (9.12.2008 16:04:08)

Drage moje, jeste li ikada imale ginekološke probleme? Tipa cista, upala, miom...
Kako ste i koliko rješavale taj problem?

Imam prijateljicu, već godinama muči muku sa miomima, bila na operacijama, pa joj otkrili streptokok, sad je već na trećoj terapiji, a uz sve to je iskušala i mnoge prirodne metode.




tikica_69 -> RE: ginekološki problemi (9.12.2008 16:11:07)

Srecom ne bas...jednom imala cistu, vjerojatno od Klomifena i pukla je odmah u slijedecem ciklusu.
Valjda ce biti cura koje ce ovdje moci vise pomoci.




Kika83 -> RE: ginekološki problemi (9.12.2008 16:12:44)

ja oduvijek imam ciste na oba jajnika,gin mi kaže da imam multicistične jajnike[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image],nakon terapije mi se poveča cista i onda nakon menge pukne[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a i muku mučim sa čestim gljivičnim infekcijama




Florijan Jakov -> RE: ginekološki problemi (9.12.2008 16:19:31)

mala25, nekad prije smo klafrale ogljivicama i svrbežu.... meni je pomoglo pijenje 1/2 -1 l jogurta dnevno i pranje otopinom sode bikarbone (u 2-3 dl vode staviš 2 čajne žličice sode).




Kika83 -> RE: ginekološki problemi (9.12.2008 17:49:57)

FJ bila sam čitale te posteve i odlučila probati,mazala sam se jogurtom kad me svrbilo i pomoglo je ali bi se opet vratilo i sad pijem obavezno svaki dan jogurt iako nisam neki ljubitelj i mogu ti reć da i to pomaže[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja obožavam slatko i nemogu bez njega a čitala sam da se nesmje slatko jest kad imaš gljivice[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




ZVRK -> RE: ginekološki problemi (10.12.2008 11:04:56)

ja sam ''dobila'' 2 mioma odmah u 2mj prve trudnoće.rekli su da ne b smjeli smetati .... nisu.po porodu kontrola sa 45 dana oni su ostali(a znaju da puknu-meni neki rekli) ali su se jaaaaaaaaaaaaaako smanjili.
onda sa drugom trudnočom nisu smetali [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ali ja ostala bez bebe[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image].pa sada ti znaj da li smetaju.sada pokušavamo ponovno pa budemo vidjeli.

nikada nisam ništa morala piti ili raditi glede mioma,ali nekima koji ne mogu ostati [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/nosecka.gif[/image] savjetuju operaciju koja je jednostavna ali i opasna po sterilitetu.sa miomom ti i uzimaju komad maternice di je ''ležao''pa onda ti odluči
moja dr je rekla da ona za sada ne bi dirala a ako se desi da moram po porodu na carski da im kažem prije operacije pa da i miome srede dok sam na stolu

inače mi privatni dr gin rekao da se miomi jave inače u trudnoči i da se oni hrane trudničkim hormonima.i da se nesmiješ kao trudnica udebljati nikako preko 15kg jer bi onda miomi mogli biti jaaaaaako veliki.
na kraju moje trudnoće(12kg) kada bi ležala na leđima i mazil škembicu,prema cicama ja bila sretna da gladim glavu kad meni dr rekao da je to mion.veličine šake.možeš misliti kako sam reagirala[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image].a beba mi bila okrenuta za dole kako treba pa mi je rekao kakva glava???




mandreja -> RE: ginekološki problemi (10.12.2008 17:53:36)

Ja sam imala miomi moj dr. je rekao da bi bilo pametno operirat prije trudnoce, jel može pravit probleme u trudnoči, pa sam to i napravial. Sad to rade laparoskopski, pa je oporavak brz ali ja bi se sad definitivno odlučila za lječenje alternativom tipa Domančić. Bila kod njega i završila školovanje i kad vidiš kakvi su rezultati..... Super i ja i moj muž puno stvari rješavamo tim metodom.
Puno sreče na putu do bebice.

LP




Ruža -> RE: ginekološki problemi (26.12.2008 23:27:22)

Samo upalu, riješili ju antibiotikom.




tikica_69 -> RE: ginekološki problemi (21.1.2009 0:35:35)

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

Drage moje, jeste li ikada imale ginekološke probleme? Tipa cista, upala, miom...
Kako ste i koliko rješavale taj problem?

Imam prijateljicu, već godinama muči muku sa miomima, bila na operacijama, pa joj otkrili streptokok, sad je već na trećoj terapiji, a uz sve to je iskušala i mnoge prirodne metode.

 FJ, jel bi mogla navesti koje su to prirodne metode...mozda pomogne nekim curama koje istu muku muce.




Stranica: [1]