mamacita -> RE: Obnovite kožu preko noći (6.11.2011 22:55:20)
|
Ok Modesty... kad vec nudis savjete na ovu temu... ajde malo i meni pomozi. Naime, moja koza je od mjesane prije trudnoce, presla u suhu nakon trudnoca. I to ne samo suhu, vec u onaj tip koji se ljusti pored nosa sa strane i iznad obrva. Pojeve se crvenkasti predjeli koji me svrbe, i jako su iritantni. Pristeva uopce nemam. Jedno vrijeme mi je najbolje funkcionirala krema od aloe od Dr. Temta. No, 150 kn za jednu kremu, koja je bila super, jednostavno ju si ne mogu priustiti svaki put kada ju potrosim. Ja radim sfve gore navedeno, dakle, cistim lice radim si piling jednom tjedno, istina Bog, samo sa vlaznim frotir rucnikom, i ukloni mi sve mrtve stanice. Ponekad prenocim sa bademovim cistim uljem na licu i to mi je ok, ali moja se koza svega brzo zasiti, pa tako i kremica koje uzimam za osjetljivu kozu (koje naravno nisu skupe, no nisu ni kvalitetne kao sto je ona od aloe). Dakle, pitanje, sta jos bih mogla uraditi iz kucne radinosti da si kozu lica dovedem u kakavu takvu normalu. Cula sam za razne maske, cak i na bazi zobenih pahuljica, meda, jaja i tsl. Neznam odakle poceti da si uklonim one crvene predjele koji me svrbe i jako su vidljivi na mom licu. Help![sm=rozica.gif]
|
|
|
|