RE: Danas sam napravila II (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Naša svakodnevica



Poruka


mamino zlateko -> RE: Danas sam napravila II (20.3.2013 9:06:04)

evo sad se bas bacam na prozore u kuci,zavjese a onda na vrt,moram sloziti gredice i posaditi mrkvu,persin i luk.




maryann01 -> RE: Danas sam napravila II (27.3.2013 22:26:16)

bila na poslu od 7 do 14,a zatim doma oprala prozore i zavjese u kuhinji i dječjoj sobi,sveki mi je oprala u dnevnom u prizemlju,a ja u dnevnom na katu i hodniku,usisala cijelu kuću,oprala dvije mašine veša i jednu suđa,i još tonu suđa oprala na ruke,ispeglala sav veš,za sutra mi ostala kupaonica i kuhinjski elementi.




cuba -> RE: Danas sam napravila II (21.7.2013 14:30:04)

Ovdje nitko već mjesecima ništa ne radi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja sam jutros skinula i promijenila kompletnu posteljinu na bračnom krevetu, R krevetu i D krevetiću. Obrisala prašinu u obje sobe i u hodniku. Oprala dvije mašine veša i stavila sušiti. Bacila smeće, skuhala ručak, oprala suđe i sredila kuhinju. Usisala sve podove i poslije oprala pločice u kuhinji, hodniku i dnevnom boravku. Oprala svoje i R japanke. Bila u dućanu i na kavi[sm=smiley1.gif] Sad se otuširala i oprala kosu dok dječica spavaju.
Mislim da je za danas od mene dosta[sm=smiley36.gif]




maryann01 -> RE: Danas sam napravila II (5.8.2013 23:49:43)

stvarno već mjesecima ne radimo ništa,ja sam po cijele dane na poslu jer su godišnji,pa zato ovakav dan iskoristim za kućne poslove. znači danas sam oprala tepih iz dnevne,oprala prozore i zavjese u kuhinji,oprala četiri mašine veša,objesila ga,presvukla posteljinu u spavaćoj sobi,pomela i oprala sve podove obrisala prašinu izribala sudoper i sanitarije u kupaonici.obrisala prašinu i uključila perilicu suđa.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]