ana85 -> RE: Grcevi ... (14.10.2011 21:55:37)
|
A čuj, znam da ti je teško gledati kak ti dijete plače, ali to će proći. Morat ćeš nekako izdržati. Kaj god da ćeš koristiti neće ukloniti grčeve, ali može ublažiti. Probaj razne kombinacije. Tak malim bebačima paše da im je toplo na trbuhu. Ja sam prvo koristila biogaiju, pa kad sam to potrošila prešla sam na sab simplex. On joj je pomogao. Kupila sam i kremu babynose koja se maže na trbuščić i ona ju grije. Nije skupa a i to mi je pomoglo. Znači traži u ljekarni babynose kremu protiv grčeva, i kad ju mažeš, maži ju kružnim pokretima oko pupka, u smjeru kazaljke na satu pa joj skvrči nogice prema trbuhu i tako par puta. Oružaj se strpljenjem i ako se počneš živcirati znaj da je sve to normalno i sjeti se da će to sve proći. Moja ima 3 i pol mjeseca i napokon je to prošlo. Niš joj nije pomagalo da ju ne boli, ali sam sigurna da nisam niš koristila da bi bilo još gore. Probaj i sa čajevima. Moja nije htjela nikakv čaj, uvijek bi skopala facu, a ni flašicu nije htjela. Ni dan danas neće flašicu, uvijek skopa facu ko da sam joj dala nekaj bljutavo. I puno sam ju nosila. Kod mm se uvijek smirila jer su njegove ruke jako tople, pa joj je pasalo. Probaj ostat što smirenija jer i dijete osjeti kad je majka nervozna, pa je ono još više nervozno. Rijetki su oni koji nemaju grčeve.sretno
|
|
|
|