RE: začepljen nos kod djece (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Bebe i zdravlje

Poruka

bubaMaja -> RE: začepljen nos kod djece (22.10.2011 9:52:01)

mi smo sad probali prvi put taj na usisavač i ja sam apsolutno oduševljena tom spravicom!!!!!!! čula sam svakakvih priča i predrasuda da kako netko može usisavačom po bebi ali to je nešto pregenijalno!!!!
mi smo prvi put odradili kao igru tako da joj nije šok pa mi je dala: pa da podijelim s vama koji se tek spremate na prvi put...

dakle prvo sam upalila usisavač - zvuk kojim nije baš oduševljena ali se i ne boji, onda sam joj pokazala taj nastavak, malo smo se poigrali s njim stavljali smo posvuda po prstićima, bušici, malo na obrazić -kao igra i to joj se svidjelo - smijala se. onda sam malo po sebi kao i u svoj nos (iznenadilo me koliko je meni povuklo - hahahaha) to joj je bilo smiješno.. onda sam zamijenila taj nastavak za čisti i još malo njoj po licu i u nosić - to ju zaškakljalo pa se malo pobunila ali dala sam joj da i ona drži pa smo povukli obe nosnice... za prvi put bez čepljenja drugog nosića i izvukli smo jaaaako puno bez otimanja, plača ili nekog šoka.. sljedeći put ćemo začepiti i drugu nosnicu pa ćemo vidjeti kako ide onda...
nama teče prozirna tekućina nekoliko dana kapamo samo aquamaris da se ne skori i to je to... pretpostavljam da je puno lakše ako je unutra sve tekuće nego skoreno

pa evo ako nekome može pomoći naš postupak....

sretnabeba4 -> RE: začepljen nos kod djece (22.10.2011 11:18:12)

joj ovo mi zvuči genijalno. baš i ja razmišljam o kupovini takvog aspiratora i ovaj tvoj članak me još ponukao da ga kupim jer sam bila nekako skeptična u odluci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bebač i ja -> RE: začepljen nos kod djece (22.10.2011 22:03:08)

izvrstan je aspirator,samo prije treba ukapat fiziološku i nabrzinu stavit aspirator u jednu nosnicu,drugu začepit i tako napravit s drugom nosnicom.sve traje par sekundi.

cocco -> RE: začepljen nos kod djece (24.10.2011 14:06:31)

taj aspirator je najbolji izum ikad! samo prije upotrebe zatvoriti prozore da susjedi ne bi zvali centar za soc.skrb!! moj toliko urliče i otima se da ga mm treba držati dok ja utrpavam fiziološku i ispumpavam. a kad sam sama, omotam ga u pelenu da ne mlatara rukama. primjetila sam da dosta toga, ako je vodeno, izađe kroz usta dok mu uštrcavam fiziološku.

pincirotvajler -> RE: začepljen nos kod djece (24.10.2011 14:07:24)

IZVORNA PORUKA: cocco

taj aspirator je najbolji izum ikad! samo prije upotrebe zatvoriti prozore da susjedi ne bi zvali centar za soc.skrb!! moj toliko urliče i otima se da ga mm treba držati dok ja utrpavam fiziološku i ispumpavam. a kad sam sama, omotam ga u pelenu da ne mlatara rukama. primjetila sam da dosta toga, ako je vodeno, izađe kroz usta dok mu uštrcavam fiziološku.

i mi zatvorimo prozore i vrata sobe,u zgradi smo pa se i tak čuje sve [sm=smiley29.gif]
a sama nema šanse nikako

cocco -> RE: začepljen nos kod djece (24.10.2011 14:18:01)

moj je još mali pa ga mogu obuzdat, al ne znam kak ću kad bude veći. i sad mu ta pelena jedva zadrži ruke.
mi smo u kući pa se svejedno čuje. sva sreća jedni susjedi imaju isto bebicu pa drugi susjedi nikad ne znaju koji se od njih dere[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

bubaMaja -> RE: začepljen nos kod djece (24.10.2011 20:46:12)

mi smo evo nakon dva dana isisavanja sve očistili.. nije se stiglo začepiti, niti ikako ugnojiti ili nešto tako da nismo bili bolesni!!!
apsolutno obožavam ovu spravicu... i kod nas ide bez o0timanja i vrištanja [sm=smiley36.gif]

elven -> RE: začepljen nos kod djece (24.10.2011 21:05:07)

IZVORNA PORUKA: sretnabeba4

joj ovo mi zvuči genijalno. baš i ja razmišljam o kupovini takvog aspiratora i ovaj tvoj članak me još ponukao da ga kupim jer sam bila nekako skeptična u odluci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Samo ga nemoj kupovati kod nas u ljekarnama jer košta 200-tinjak kuna, u Sloveniji ih imaš od 10-ak eura , evo škicni na stranicu, ovaj dućan je najbliži, u Brežicama, pa ako je moguće da od tamo kupiš da ne bacaš novce bez veze...

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=79&ParentClassID=79

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]