bubaMaja -> RE: začepljen nos kod djece (22.10.2011 9:52:01)
|
mi smo sad probali prvi put taj na usisavač i ja sam apsolutno oduševljena tom spravicom!!!!!!! čula sam svakakvih priča i predrasuda da kako netko može usisavačom po bebi ali to je nešto pregenijalno!!!! mi smo prvi put odradili kao igru tako da joj nije šok pa mi je dala: pa da podijelim s vama koji se tek spremate na prvi put... dakle prvo sam upalila usisavač - zvuk kojim nije baš oduševljena ali se i ne boji, onda sam joj pokazala taj nastavak, malo smo se poigrali s njim stavljali smo posvuda po prstićima, bušici, malo na obrazić -kao igra i to joj se svidjelo - smijala se. onda sam malo po sebi kao i u svoj nos (iznenadilo me koliko je meni povuklo - hahahaha) to joj je bilo smiješno.. onda sam zamijenila taj nastavak za čisti i još malo njoj po licu i u nosić - to ju zaškakljalo pa se malo pobunila ali dala sam joj da i ona drži pa smo povukli obe nosnice... za prvi put bez čepljenja drugog nosića i izvukli smo jaaaako puno bez otimanja, plača ili nekog šoka.. sljedeći put ćemo začepiti i drugu nosnicu pa ćemo vidjeti kako ide onda... nama teče prozirna tekućina nekoliko dana kapamo samo aquamaris da se ne skori i to je to... pretpostavljam da je puno lakše ako je unutra sve tekuće nego skoreno pa evo ako nekome može pomoći naš postupak....
|
|
|
|