|
slatkicalu -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (31.12.2011 12:02:39)
|
evo da vam se pridružim. ja sam na nova pa ako nešto ne budem napravila kak treba recite. vec neko vrijeme pratim šta objavljujete pa sam komačno i ja odlučila javit se. termin mi je 10.04. i ovo mi je treća trudnoća i moram priznat najteža. u svim sam trudnoćama povraćala do 18.-19. tjedna, išla na infuzuje, ležala u bolnici, pa tako i u ovoj, s tim da mi povraćanja jesu prestala ali još imam problema s prekomjernim lučenjem sline koji izaziva odvratan osjećaj u ustima. sad sam u 26. tjednu i natukla sam 11 kg, što mi je strašno, pogotovo zato što se kao ipak nešto i pazim, ali kile se ljepe, nevjerojatno, uopće ne znam šta napravoti da ih malo zaustavim. Dr na zadnjoj kontroli rekao (na plus 8) da je to sve ok, ali u pon idem opet i jako me strah da će me poslat na OGTT jer u prvoj trudnoći to nisam uspjela, počela povraćat i rušit se. A bojim se i dijete jer ne mogu bit gladna i najest se od jedne šnite kruha za doručak. Inače sa kilama nemam nekih problema i poslije trudnoće ih uspijem skinuti. Na zadnjem uzv je sve bilo ok, i dr rekla da misli 80 posto da je curica što se iskreno nadam i ja i mm jer imamo dva dečka. Sorry na ovako dugom uvodu ali baš se nekako osjećam super što mogu to s nekim podijeliti tko je u istoj situaciji pa sam si nekako dala oduška.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|