|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
21.4.2012 15:27:39   
marči
user posted image user posted image navijam za Martu da požuri malo...i skrati mami mukeuser posted image , a što se tih pregleda tiče nisam ni sama pametna, ali još me niti jedan doktor na poliklinici nije normalno pregledao...kao da to rade preko one stvari da ne budem prosta..baš je netko rekao kao na pokretnoj traci...

Kazimira...čestitam...sada će to uskoro..možda ne odmah ali uskoro...to je dobar znak, samo obrati pozornost da ti ne počne curiti plodna voda...jer onda ne treba čekati trudove već direkt u rodilište....
a to što se tiče aktivnosti bebe, ja više ne znam šta reći meni je prošli tjedan rekla da nije zadovoljna sa ctg-om jer je moja mala hiperaktivna i valjda nije to baš ok isto ti otkucaji nisu baš pravilni ne znam po čemu to mjere?? da bi na ovom ctg-u sve bilo ok...jer nisu ništa spominjali osim tih trudića mojih...ali više joj nije bitno ni tlak ni šećer ni moje oticanje od kojeg ne mogu hodati ni to što ne mogu disati...kao jer ionako trebam roditi uskoro...to može biti za 2 dana ili 3-5 tjedana ako sam u terminu ili prenesem do 42tj.??? pa ti vidi..strah me da možda nešto neće biti ok a nitko neće skužiti jer ništa ne gledsju osim jesam li otvorena i ctg?? plodnu vodu nije ni pokušala gledati ni koliko je ima s obzirom na višak i da ne mogu disati kolika sam, njeno objašnjenje je da je sve to od kila...a trbuh mi je odjednom ogroman napet kao puška i sva sam popucala u zadnjih tjedan danauser posted image user posted image a nije mi bio veliki do sada uopće...mrzim to njihovo neodgovorno ponašanje...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1226
22.4.2012 12:33:59   
solarsoul
curke cestitam na bebicama:) a ostatak ekipe nek izdrzi jos malo.,..brzo ce ti mali smotuljci stici:))
Marci draga, sutra idi svojoj ginekologici! meni je tako bilo.....izmaltretirala sam sve oko sebe...i dobro je ispalo na kraju...al da su neodgovorni, jesu!!! nazalost, bila sam skoro mjesec dana u bolnici s malenim.. pa sam se nagledala svega...od prekrasnih i briznih doktora do onih koji to odrade prek one stvari ....Reagiraj, draga...ne mora biti nista i vjerojatno je sve ok.....al opreza nikad dosta.......ja sad i na hladno pusem...jer se meni taj visak plodne vode pojavio u dva dana...:(...

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1227
22.4.2012 14:21:41   
marči
Ma to je strašno...ne znam što reći...kod mene nije navodno toliko više da bi me porađali ranije već je bilo na granici prije 2 tjedna!! a da se nije udostojila poslati me na uzv makar 2 dan ako ga nemaju tamo, smatram jako neodgovornim pogotovo s obzirom na sve ostale simptome, dobila sam uputnicu da se javim u petak na kontrolu opet u polikliniku ali nadam se da se moja gin. vraća sa G.O. 2 tjedan i ako se ništra ne promjeni u srijedu idem k njoj pa makar me najurila kući iako smatram da je super i da me ne bi ni slala na polikliniku da je smatrala da je sve ok i da me ne trebaju držati pod nadzorom, ali kako se tamo ponašaju bolje mi je kod nje...jučer mi je i mama rekla da sam sva natečena u licu...ujutro opet idem mjeriti tlak jer se baš ne osjećam naj pa u slučaju da se šta promjeni idem navečer direkt u rodilište pa će me valjda pogledati...nisam više ni sama pametnauser posted image nije da volim po doktorima hodati ni da mi se ostaje u bolnici ali brine me moj bebač više od svegauser posted image ...
curke di ste nestale...ima kakvih promjena na vidiku??? Je li stigla koja bebica???

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 1228
22.4.2012 18:01:19   
Sheilla
kod mene nikakvih promjena, prenjela:(((( danas sam bila opet na kontroli i sve je identicno ... neka starija sestra mi je sapnula da popijem ricinusovo ulje da probam potaknuti trudove jer ocito nista ne pali. Kad sam doca dezurnog pitala on je samo frknuo nosom na to pa uopce nisam pametna. malo sam googlala i vidim da ga neke jesu pile i da je nekima koristilo. Nisam uopce vise pametna sto da radim a uputnica za bolnicu mi je 25.04. pa cu jos zavrsiti na induciranom (sve ono sto nebi htjela) tako da cu sutra ici u apoteku i to ricinusovo kupiti ...Ima itko iskustva sa tim?

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1229
22.4.2012 18:39:24   
Kazimira
hej cure......i ja još čekam da se nekaj počene događati.....danas kakti terminuser posted image

Sheilla još si uvijek u terminu....prenaša se kad prođe 42 tjedan, tak sam i ja dugo mislila da je to čim ti prođe termin.....ne znam kaj bi ti rekla za inducirani...ja sutra idem na pregled i nebum se dala ako ni beba ni ja nismo ugrožene.
čula sam da je dobro popiti nekaj za čiščenje, ali naravno malu gotovo dječju dozu.....a onda da je dobar sexuser posted image , orgazam, opuštenje, lagana masaža leđauser posted image i malo po bradavicama jer se tako luči prirodni oksitocin koji se nalazi u dripu.....ne znam jesi čula da kao se ne nose uski grudnjaci i ne prtlja baš puno po bradavicama da ne bi došlo do preuranjenih trudova kad još nisi za roditi... i još kao ljuta hranauser posted image ......evo od prilike što ja znam

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1230
22.4.2012 22:27:12   
marči
Potpisujem sve što je Kazimira napisala...to sam i ja čula...čišćenje može potaknuti trudove, to s bradavicama isto, naravno sex, šetanje i hodanje po stepenicama, skakutanje po lopti otvara...ananas...ljuta hrana...hm...možda da otvoriš forum pa da svaka cura napiše što je njoj pomoglo...meni je prvi put pa imam samo rekla-kazala informacije....cure držim fige da krene!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1231
23.4.2012 9:19:35   
Sheilla
znam da sam u terminu ali eto doc se boji jer sam dobila puno kg, jer je plodna voda sad vec mlijecna itd.

Sve ovo navedeno gore dragi i ja prakticiramo svaki dan i bas mi nista ne pomaze. Sad bas idem u setnju sa psom pa cu kupiti to ricinusovo , ak si crijeva ocistim bar nesto , ak nesto potaknem super...jer prekosutra me primaju sigurno u bolnicu. Prvorotka sma i banana mi je kad ja pitam pa dobro jel ima potrebe bas za tim ako je sa bebom i samnom sve super i dobijem odgovor ...cujte gospodo trenutno je u redu za pol sata ne mora biti...necu se bas kockati ne usudim se a sto puta bi mi bilo bolje da sam doma (od opustenosti i svih ostalih dijelova)

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1232
23.4.2012 9:52:17   
Kazimira
jutro!!!

sheilla, napravi kako misliš da je najbolje....i biti će sve super.....user posted image , sretno i vjerojatno se vidimo user posted image

meni evo jutros pukao vodenjakuser posted image pa se laganini spremamo do bolnice jer trudova baš nema a neda mi se tamo ležatiuser posted image .......javim se za koji dan

drž' te se curke...odoh je po svoje zlatouser posted image

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1233
23.4.2012 10:45:48   
Ubrzomamica
Mrtva hladna: pukao mi vodenjak i polako se spremam za rodiliste!!!!
Svaka cast!! Ja mislim da bi kod mene bila panikaaaa!!!!
Sretnooooo!!!!!!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1234
23.4.2012 10:54:11   
marči
user posted image user posted image Kazimira čestitam!!! želim ti vrlo brz i lagan porod i takav oporavak!!! javi nam sretne vijesti!!!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1235
23.4.2012 10:54:40   
NitMit
Aaaaaaa!!! user posted image Zakon! Sretno s porodom Kazimira! Obavezno javi kako je prošlo! Samo nek sve bude u redu!

Kod mene nema baš promjena. Buša se spustila malo, tu i tamo zaboli kao pred mengu i tak. Beba mi se tokom dana opće ne kreće neg tek navečer oko 8 počne tulumariti. Ali nije više kao prije, mirnija/i je puno. Muči me to kaj do termina nejdem na preglede i stalno sam u strahu zbog toga. Ne znam kaj se nutra dešava... Al valjda doktori znaju najbolje.

Pozdrav curke i sretno svima. user posted image

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1236
23.4.2012 11:47:40   
Sheilla
Kazimira sretno drzim fige da sve prode super iako ne sumnjam da nece:)))

Nitmit ako si u panici ili strahu odi do doktora bas te briga sto kazu ako ti nemas mira.

Ja se spremam jos obaviti par stvari po kuci pa isprobati to magicno ricinusovo ulje ....bas me zanima :D

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 1237
23.4.2012 11:49:14   
Sheilla

IZVORNA PORUKA: Sheilla

30.03 Mela user posted image 12.03. Gita se rodila
01.04 sina user posted image 16.03. Korana se rodila
01.04 Melixina user posted image rodila
09.04 Marti83 user posted image 24.03. David se rodio
10.04 zdici user posted image
10.04 slatkicalu user posted image 12.04. Lucija se rodila
11.04 Bablica Iznenađenje ! user posted image 10.04. Karlo se rodio
11.04. Malalena user posted image 13.04. Nika se rodila
11.04 newmum user posted image
16.04. lola1 user posted image 11.04 Jakov se rodio
16.04. martina 87 user posted image 07.04. Karlo se rodio
19.04. solarsoul user posted image 20.03. Luka se rodio
19.04 GreenSheep user posted image
20.04. Sheilla user posted image
20.04. kolibrić user posted image
22.04 Kazimira Iznenađenje user posted image
22.04. Tati79 user posted image
25.04. hugabuba user posted image
25.04 mkmkmk user posted image
29.04. mmare user posted image
30.04. NitMit user posted image
30.04. Kulsi user posted image
10.05 marči user posted image

sredena lista :))))

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1238
23.4.2012 18:16:11   
mkmkmk
svaka cast na smirenosti,tako treba!zelim ti sto laksi porod,i da sve prode ok.mi smo u iscekivanju,nista se ne desava osim menstrualnih bolova.termin za 2 dana a cini mi se da cu i prenijeti,jedva cekam bebicu!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1239
23.4.2012 18:19:13   
mkmkmk
 Sheilla javi kako djeluje ulje,rekla sam muzu da mi ga kupi pa ga planiram veceras isprobati...

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1240
23.4.2012 20:19:39   
Sheilla

IZVORNA PORUKA: mkmkmk

Sheilla javi kako djeluje ulje,rekla sam muzu da mi ga kupi pa ga planiram veceras isprobati...

sad sam popila 0.05 casicu ... javim :D

(Odgovor članu mkmkmk)
Neposredna veza do poruke: 1241
23.4.2012 21:04:08   
Marti83
Jel ima novosti od Kazimire??user posted image
Mi danas imamo mjesec dana...I tako mi je to proletilo,nevjerovatno. Napredujemo lijepo i već je narastao 3,5 cm što znači da će biti sigurno visok na mamu i tatuuser posted image
Ja sam vam dan prije nego sam rodila napuhala svoju pilates loptu i sjedila i cupkala na njoj oko 10-ak min.Mislila ja da će to biti kao priprema meni za porod i da se polako počnem otvarati a kad ono tu noć ode čep i počela curiti plodna voda.Eto ako netko želi probati...

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1242
23.4.2012 21:40:06   
Sheilla

IZVORNA PORUKA: Marti83

Jel ima novosti od Kazimire??user posted image
Mi danas imamo mjesec dana...I tako mi je to proletilo,nevjerovatno. Napredujemo lijepo i već je narastao 3,5 cm što znači da će biti sigurno visok na mamu i tatuuser posted image
Ja sam vam dan prije nego sam rodila napuhala svoju pilates loptu i sjedila i cupkala na njoj oko 10-ak min.Mislila ja da će to biti kao priprema meni za porod i da se polako počnem otvarati a kad ono tu noć ode čep i počela curiti plodna voda.Eto ako netko želi probati...

o i već je narastao 3,5 cm što znači da će biti sigurno visok na mamu i tatuuser posted image

bas se nis ne dogada za sad sa ricinusovim... na pilates lopti skacem vec danima po dobrih 20 min :(((

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1243
24.4.2012 9:50:04   
mkmkmk
Sheilla ja sam se cijelu noc druzila sa skoljkom,zbog ulja,sto je i super jer po 3-4 dana nisam isla na wc.i to je zasad jedino sto ulje potice,bar kod meneuser posted image .sve je to individualno,ma ni sex,ni setnje ni lopta nista ne pomaze ako beba nece van...cini me se koliko to silno zelimo bas zato nece

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1244
24.4.2012 11:55:22   
Sheilla

IZVORNA PORUKA: mkmkmk

Sheilla ja sam se cijelu noc druzila sa skoljkom,zbog ulja,sto je i super jer po 3-4 dana nisam isla na wc.i to je zasad jedino sto ulje potice,bar kod meneuser posted image .sve je to individualno,ma ni sex,ni setnje ni lopta nista ne pomaze ako beba nece van...cini me se koliko to silno zelimo bas zato nece

ja neznam sto reci iskreno nisam uopce bila na wc a popila sam 15 ml ulja sa vodom. Medutim danas sam bila na kontroli opet(jer sam prenjela) cerviksa nema, otvorena 2,5 prsta i grce me crijeva , tkd mi je danas ujutro otisao cep. e sad od ceg me grce crijeva da li su to pocetni trudovi ili ulje blage veze nemam.

(Odgovor članu mkmkmk)
Neposredna veza do poruke: 1245
24.4.2012 12:36:23   
marči
user posted image samo hrabro cure...sada će to svaki čas...Sheilla čep je vani, otvaraš se...sada malo lopta i vrti bokovima da se još malo otvoriš i već si na pola puta user posted image držim fige!!! p.s. možda si trebala pitati na kontroli da ti preporuče nešto drugo za otvaranje ako ric. ulje ne djeluje, negdje sam čitala šta se sve koristi za čišćenje u bolnicama i za poticanje trudova pa ako uspijem pronaći gdje...nalijepim link!!!
Nema nam hugabube već neko vrijeme, zna li netko šta je s njom?? je li možda rodila?? i Tati79, Green sheep i ostale...

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 1246
24.4.2012 12:59:03   
hugabuba
cure rodila sam u petak malog davida 3950 i 51 dug...sve nepalnirano budem vam pisala kada stignem sve je oke

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1247
24.4.2012 13:19:41   
sina
hugabuba ČESTITAM. brzo nam se oporavi i javi kad možeš user posted image user posted image user posted image
pusa malom Davidu

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 1248
24.4.2012 13:20:48   
Malalena
user posted image user posted image user posted image  hugabuga čestitke!!! čuvajte se mazite i pazite user posted image user posted image user posted image

Curke koje ste već rodile.. radite li Kegelove.. ili neke dr vježbe?? Kakvi su vam trbusi.. nosite li steznike? što preporučuju?

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 1249
24.4.2012 13:28:56   
Ubrzomamica
user posted image user posted image user posted image
Cestitam hugabubaaaa!!!!!

< Poruku je uredio Ubrzomamica -- 24.4.2012 13:29:34 >

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!