|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.4.2012 10:57:31
|
|
|
|
newmum
|
Bablice!!! ČESTITKE OD SRCA!!! Pomalo ti i zvidim, meni jučer bio termin i na pregledu kod ginkica..zatvorena skroz...i od jučer pa na dalje mi je svako jutro na ctg i pregled... ginkic nece da me stavi na inducirani dok se ne otvorim barem 2 prsta ili nekaj (nedaj Bože bude sa bebacom)....ili ako (ajme meni< ako dode do toga) napunim 42 tjedna onda idem na inducirani... puno tu ima ako i ili... ja znam samo da jedva čekam rodit!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.4.2012 11:25:35
|
|
|
|
Kazimira
|
Hvala martina....jedva čekam vidjeti svoju bebu, uostalom da vidim je li il' .....nestrpljenje i sreća su veliki......uživaj sa svojom djecom newmum - samo pozitiva......opuštaj se........nek te muž masira.....seks je super za početak otvaranja (orgazam i sperma imaju važnu ulogu)....znam da je to sad večini koma i teško, ali zaista se treba prepustiti i uživati.....eee i navodno ljuta hrana...ali to je dio babskih prića, nekome djeluje nekome ne......sretno.....
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.4.2012 11:33:19
|
|
|
|
mmare
|
bokić drage moje!!!!!!!!!! KAO PRVOČESTITKE SVIM NOVIM MAMICAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo da se javim na brzinu, zadnjih mj dana sam kod roditelja koji nemaju nažalost pristup internetu pa se nisam mogla javiti. Evo danas sam išla na pregled pa sam svratila malo do svog stana, pa evo usput pročitala šta ima novog kod vas!!!! Baš ste mi falile, nemam s kime podjeliti sve ove prekrasne trenutke koje prolazimo, s obzirom da mi je to druga trudnoća ntko me pretjerano ne doživljava. Šta mislim da nije fer! Sve u svemu moj maleni je super hvala Bogu, danas kažu 2800kg, sad sam u 37+3tt. A ja.....duga prića....bolovi dolje za poluditi, tu i tamo svako malo lažnjaci me peru, u brisu nađen streptokok zbog kojeg sam do neki dan pila antibiotike...koje sad mi kažu u bolnici da nisam ni trebala piti, jer se on ne ljeci u trudnoči nego se obavezno dobije neki protuljek u venu kod samog izgona nebitno dal je antibiotik to izlječijo ili ne, jer se on zapravo nikada ne izlječi do kraja. A jako je opasno za dijete kod izgona da to ne pokupi. Za sada u posteljici je zaštićen!!!!! Ma kaj da vam kažem.....bitno da sve dobro prođe na porodu i da on meni napokon dođe. Uglavnom torba je odavno spremna,šta se tiće robice nisam ništa novog kupovala imam sve od prvog malenog, jedino šta je on bio zimska beba pa je sve dugih rukava i debelo, al mislim da i trebe maloj bebici toplija odječa......kaj vi mislite? Puno Vas sve pozdravljam i nadam se da cu se sada ČEŠČE JAVLJATI, jer sam stalno u zg zbog bolnice i pregleda. Pusek svima!
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.4.2012 16:29:54
|
|
|
|
Sheilla
|
Kazimira moguce iako sam ja stvarno pocela misliti da cu prenjeti , situacija mi je ista iz dana u dan nema nikakvih pomaka, ja se super osjecam nemam nikakvih dole bolova neznam ... Ginic mi je rekao da me nece pustiti duze od 42 tjedna pa cemo vidjeti sto i kako dalje. mmare nedaj im zato jer je druga trudnoca da te ne dozivljavaju pa svaka je posebna:))) saljemo moja curk ai ja velike kiseke malom decku :)
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.4.2012 18:41:57
|
|
|
|
hugabuba
|
ej cure moje...evo mene.... i ja isto mislim da cu prenjeti,heheh..bila sam na kon troli danas,ctg-e uredan,nisam otvorena beba ima 3400g i eto ja cekam i cekam..... :) vama zelim sve najnaj....
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.4.2012 19:00:35
|
|
|
|
Kazimira
|
ma treba te naše bebane pustiti na miru...izaći će oni kad im bude vrijeme...druga stvar kaj smo mi matere nestrpljive, moramo poštivati njihovo vrijeme i osobnost već sada...
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 12.4.2012 21:56:12
|
|
|
|
lilia
|
Cure ne budite nestrpljive , doci ce bebice vec za koji dan. Sretno svima.
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 13.4.2012 11:04:13
|
|
|
|
mkmkmk
|
pozdrav svima,mi smo u 38 tj.jucer bio pregled i sve je ok,iduci tjedan uzv i ctg.isla danas opet vaditi krv za krvnu sliku i za neki test ugrusavanja,to je neka praksa za sv.duh,tamo planiram roditi,a dr.kod kojeg sam bila je suuuupeeer!tako njezan,pricljiv tip,ostala sam iznenadena. p.s.hugabuba ako se ne varam termin nam je isti dan 25.04.,nek sve bude ok,samo ne bi voljela prenijeti,radije da pozuri
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 13.4.2012 12:32:03
|
|
|
|
hugabuba
|
Da,da mkmkmk .. ma ja sam mislila da budem rodila jos prije 2-3 tj. a ono nista...jos uvijek cekam....jucer na uzk-u sam ga vidjela prvi puta i isti je ko i moja Lorena,buco mali....valjda sam vidjela dobro jer se je odmah skrio...jedva cekam da ga upoznam.... a cure di ste sve....slabo se pise... nadam se da ste oke
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 13.4.2012 12:58:01
|
|
|
|
newmum
|
E drage moje, jutros opet na pregledu i ctg-u bila..otvorena sam!!!! za jedan prstić! Kazimira hvala ti na savjetima, jutros sam isti dobila od ginkića, samo eto sto je to trenutno prostorno nemoguće ..... premda ja ne bih imala nikaj protiv... opet mi je u nedilju ctg u bolnici a u utorak kontrola u ginkica...premda mi je rekao da se nada da se nećemo vidjeti tada.... i ja seee nadaaaaammm!!
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 13.4.2012 16:06:42
|
|
|
|
Kazimira
|
Bok curke! Evo i nas s pregleda i ctg-a....zatvorena sam, beba je super....srijedu opet pregled ...moj buco se neda..... newmum - ja sam svom mm poslije pregleda "naredila" seksić jer sam zatvorena....i to bum prekticirala cijeli idući tjedan..... držim fige da sve bude ok...sretno i uživaj
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 10:41:55
|
|
|
|
mmare
|
bokić drage moje!!!!! evo ja domeka pa mogu vam pisati. Ja sam manje više ok, samo od jučer popodne mi stalno nešto curi dolje, ali onako vrlo malo pa uopče neznam kaj je to dal je to mokrača ili....... sve mislim pa ne pijem baš toliko da bi mi bilo sila na wc pa da mi bježi(šta je kao normalno u trudnoči, pogotovo meni s obzirom na prvu trudnoču), uopče ne znam kaj da radim. Najgore od svega je to kaj mi je jednom gin rekao da mu je došla trudnica kojoj je plodna voda curila 3 dana a ona kao mislila ma nije to niš samo mi mokrača bježi. Stvarno se nadam da nije to kod mene, jer niš me ne boli. mkmkmk ja sam ti 12. bila na pregledu na sv.duhu kod gin. Dukića, jesmo li mi to bile u isto vrijeme na istom mjestu??? meni je termin 29. isto idem tamo, jel imaš kakvih informacija o njima tamo gore???? Jel se smije kaj nositi u rađaonu?? Piši!!!!
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 13:10:07
|
|
|
|
solarsoul
|
curke drage evo konacno i mene:) daklem, moj andjeo se odlucio poprilicno pozuriti pa sam nakon pregleda 19. 03. gdje je sve bilo poprilicno idilicno i po ps-u, prespavala noc i stigla do povijesnog datuma 20.03. kad je zbog viska plodne vode hitnim carskim rezom na svijet dosao moj Luka, koji je tako sluzbeno postao nedonosce od 3 kile ali zbog poprlicno traumaticnog poroda i za njega i za mene a i zbog raznih pretraga kojima je moje dijete podvrgnuto.... drzali su nas dugoooo u bolnici pa smo stigli tek jucer kuci ali Bogu hvala nakon svih mogucih mrcvarenja mene i moje bebe, konacno smo doma, sretni i definitivno zdravi po svim pedijatrima Rijecke neonatologije:))))..nisam stigla sve procitati al vidim da je vecina travanjskih bebica s nama pa sretno svima i ako vec nismo stigli na trudnicke kave, nadam se nekoj kavici s kolicima:) pusaa svima
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 13:15:35
|
|
|
|
Kazimira
|
Čestitam od srca!!! Uživajte........
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 13:25:30
|
|
|
|
newmum
|
solarsoul- čestitke!!! drago mi je da ste oboje dobro!! Uživajte!!
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 14:46:59
|
|
|
|
Kulsi
|
Čestitam Vam od srca!! Mi smo jucer bili na kontroli i sve je ok, beba je oko 3,3 kg, ako se nista ne dogodi doci za tjedan na kontrolu mada je mene nocas sve nesto probadalo da sam pomislila eto mene nazad u bolnicu. Sto se tice bakterija samo su mi rekli da na porodu pokazem papire da sam imala te bakterije pa cemo vidjeti sto ce se dogadjati. Primijetila sam da je na forumu mirno, valjda sve cure rađaju ili su rodile. Sretno!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 15:35:34
|
|
|
|
marči
|
čestitke solarsolul na bebaču....drago mi je da je sve ok prošlo...znam da si sada u gužvi ali imam pitanje za tebe vidim da si ti to prošla a kako se čini mene to čeka....naime od prošlog mjeseca mi je gin. lagano zabrinuta za višak plodne vode a prekjučer sam opet bila u riječkom rodilištu na pregledu kod dr. Marića koji me pregledao i kao za sada nema potrebe da me prijevremeno porađaju ali višak je kao u 36 tj. bi trebala ta brojčica biti 12 meni je 20 a kao 24 je za zabrinjavanje....nije uzv ništa utvrdio da sa bebom nešto ne valja ali nema garancije...ja sam luda i na iglama jer kao dok ne rodim nećemo znati je li sve ok....pa me zanima koliko je tebi bila ta količina plodne vode i u kojem tjednu su ti radili carski....ja se nadam da idući tjedan bude bnešto manje pa da izbjegnem te torture bar do 38 tj. ako budeš u mogućnosti proslijediti kakvu informaciju da znam šta mogu očekivati bila bih ti zahvalna...ogtt sam radila u 28 tj. bio je ok tako da nije do mene već kao sumnjaju na bebu da ne guta dovoljno te vode ili nešto tako... super cure što ste nam se javile, neke od vas nismo duuuugo čule pa ste nas zabrinule....
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 15:42:35
|
|
|
|
Ubrzomamica
|
Cestitkeee!!!! Jel neka od vas ima simptome prehlade!? Ja sam bas bezvoljna, onako "cendrava".... Pisala sam vec kako ce moj malis uranit po prognozi ginekologa. Stomak mi je svakim danom sve nize. Primjetila sam i da je bebica prestala udarati vec 2 dana. Sad se onako lijeno pomice, poput glistice! Hehehehehe... Na portalima sam citala da je blaga prehlada takoder znak da se porod blizi! Osjetim kontrakcije dolje, sve intenzivnije svakim danim! Najgore mo je sto jako lose spavam. Nemam veliki stomak, mogu se namjestiti, al jednostavno ne mogu zaspat... Joooj kad bi se bar veceras moja srecica odlucila za izlazak!! Samo dok se mama jos okupa pa mozemo gdje hocemo!! :))))))
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 19:52:05
|
|
|
|
lola 1
|
evo i mene curke. Rodila 11.04. u rano jutro. Hvala Bogu sve je prošlo dobro i prilično brzo. Želim vam svima lagane porode i zdrave bebice.
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 20:01:54
|
|
|
|
marči
|
Čestitam lola 1 uvijek je lijepo čuti da je dobro prošlo i još k tome brzo....nadamo se da će i oporavak biti takav i da uživaš sa Sheilla izgleda da nam se lista puni treba ju obnoviti sa novim
< Poruku je uredio marči -- 14.4.2012 20:03:24 >
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 21:29:46
|
|
|
|
sina
|
solarsoul i lola 1 ČESTITAAAAAM!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 14.4.2012 22:05:27
|
|
|
|
Kazimira
|
Čestitke lola 1 ... divne vijesti... Pazite se i mazite.....
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 15.4.2012 10:35:08
|
|
|
|
mkmkmk
|
cestitke novim mamicama!!! izgleda da smo bile u isto vrijeme,za sv.duh sam cula same pohvale,sogorica mi je tamo rodila prosle godine,znam da je cijelo vrijeme imala mob sa sobom,muz joj je bio na putu,no cim su je odveli u boks,javila je i starci su je mogli vidjeti skupa s bebom odmah nakon poroda jer te ostave lezati sat vremena u predradaoni.
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 15.4.2012 10:49:41
|
|
|
|
Sheilla
|
solarsoul i lola cestitke !!!!!!!!!! glavnod a ste doma i da je sve sa bebacima proslo dobro:)))) kod mene nema nista novo majstori su konacno zavrsili pa zadnjih dva dana samo spremam , bila ujutro na ctg i kontroli sve je isto nema pomaka :)
|
|
|
|
|
RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) 15.4.2012 10:53:38
|
|
|
|
Sheilla
|
IZVORNA PORUKA: Sheilla 30.03 Mela 12.03. Gita se rodila 01.04 sina 16.03. Korana se rodila 01.04 Melixina 09.04 Marti83 24.03. David se rodio 10.04 zdici 10.04 slatkicalu 11.04 Bablica Iznenađenje ! 10.04. Karlo se rodio 11.04. Malalena 11.04 newmum 16.04. lola1 11.04 xx se rodio 16.04. martina 87 07.04. Karlo se rodio 19.04. solarsoul 20.03. Luka se rodio 19.04 GreenSheep 20.04. Sheilla 20.04. kolibrić 22.04 Kazimira Iznenađenje 22.04. Tati79 25.04. hugabuba 29.04. mmare 30.04. NitMit 30.04. Kulsi 10.05 marči
< Poruku je uredio Sheilla -- 15.4.2012 10:54:06 >
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!