|
solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 12:04:14)
|
Marti, bakterije u urinu nisu bas nesto najljepše sto ti se moze dogoditi ali sve nas prati manje ili vise, vjerojatno je upala mjehura s obzirom i na povecane leukocite.. doktor ce te poslati napraviti urinokulturu i vjerojatno cervikalni bris, sad si ionako pred kraj pa bi to bilo dobro napraviti da ne bi kakva bestija bila u porodajnom kanalu....uglavnom, meni je urin uvijek kod ginekologa pun svegaa...drugi dan kad bi nosila urin na kontrolu u laboratorij i on i urinokultura bi bili super....meni je moj doktor preporucio da pijem uroloski caj, ja sam ga trazila u biljnoj ljekarni bas posebno za trudnjace, jer uvin caj ne smijemo, oni ga smuckaju, ti pijes i stanje se brzo popravi..ako ne nadjes u puli, javi pa cu ti ja uzeti i poslati:)i vjerojatno ce ti dati neke vaginaletice, netko ih je spominjao vec ovdje za ciscenje pred porod...ne znam tko[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa baci oko....i gnjavi doktora u srijedu....btw..ja idem danas, i malo me frka jer mi se cini da se moje djetesce malo smirilo...pa sad ne znam jel to dobro il lose...uglavnom javim vijesti....:) pusa
|
|
|
|