RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.3.2012 13:16:19)

[sm=smiley19.gif] znam znam...ali sinoć sam sanjala da moram roditi i probudila sam se sva znojna u panici...užas jedan...ja mislim da će me panika oprati kada dođe do toga da će me cijela Rijeka čuti kada budem rađala[sm=jezicek.gif] meni će dati epiduralnu samo da me utišaju[sm=smiley36.gif] stalno si mantram to je samo jedan dan( nadam se) u životu i nekako ćeš to izdržati!!! ali ne pomaže[sm=smiley19.gif] pročitala sam brdo foruma i postova na račun carskog i normalnog poroda i sada sam tek zbunjena svaka žena ima naravno drugačija iskustva i što je jednoj bolje drugoj nije...nadam se da će do idućeg mjeseca proći ta panika...kažu žene koje su rađale već da ti je pri kraju svega dosta i da samo želiš da izađe van....pa možda me to skulira kada već ne mogu sama sebe[sm=zmeden.gif] divim se ženama koje odu sa smješkom u rađaonu psihički spremne i poslušno sve odrade...

marinazg -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.3.2012 16:08:27)

marči takva sam i ja bila i inace sam veliki panicar ali sam se uzasno bojala poroda medutim kad sam prokrvarila i pocela se spremat za rodiliste kao da mi je pao kamen sa srca osjecala sam olaksanje i bez panike i straha sa osmjehom na licu krenula u rodiliste... nadam se da ce i tebi tako biti [sm=smiley1.gif]

marinazg -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.3.2012 16:11:20)

zaboravila sam rec da nam je 50 metara do bolnice krepao auto nasred brijega smo stali na "sva 4", hodali smo i umirali od smjeha [sm=jezicek.gif]

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 8:35:17)

Ajoj...nadam se iskreno.....[sm=zmeden.gif] ovo nerviranje unaprijed ne koristi ni meni ni[sm=duda.gif], a pogotovo jer sam čitala da nervoznim ženama porod duže traje jer su zgrčene i da se sporije otvaraju te sve ide teže naravno....moram počet meditirat nema mi druge[sm=smiley36.gif]

marinazg -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 9:52:57)

hahaha ja sam dosla u bolnicu u 14 i u 23.14 rodila... znaci 9 sati a prvi porod tako da mislim da to ne pali ali pokusaj ti meditirat malo [sm=jezicek.gif]

NitMit -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 10:02:15)

Čestitaaaaam!!!! To je krasno! Samo nek je zdrava i vesela! Puno sreće!

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 18:22:18)

curke moje drage nema me par sati a ovdje se pojavi milion radosnih informacija:)) Tati sad molim lijepo ostani s nama i bar jedan post dnevno sibni da ne brinemo:))) p.s. vrijedi i za ostale curke koje nisu bas "aktivne" ovdje....
Mela cestitam na maloj Giti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Lilia draga ja bi rado s muzem i na kraj svijeta al u zadnjim tjednima bojim se da ne bi bilo preporucljivo...a i da krenem u Belgiju sada....bojim se da bi Ri rodiliste moglo počet nuditi jos jedan alternativni nacin poroda_ porod u avionu[sm=smiley36.gif], nisam sigurna da taj osjecaj zelim pruziti svom tijelu sada:)))
Marci moja si vidjela kakav kraj mi imamo...jesu skrti al lijepi nadasve:))))...u svakom slucaju nadam se da cemo se mi trudnjace nastavit druziti i na kastafskim setnicama i terasama:))))
Sheilla za bebicu ne brini, moja frendica je prije par mjeseci rodila bebicu u 39. tjednu trudnoce tesku 2400 g:) malena je ko grom, sitna i dinamitna, a tvoja jos moze rastii i rastiii..uostalom te uzv mjere su ionako odokativne...rijetko kad daju tocnu procjenu...vazno da napreduje i da posteljica vrsi svoj zadatak jos mjesec dana:)))

Kazimira -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 18:35:25)

bok cure!
ja sam ovdje friška.....u 35 sam tjednu i termin mi je 22.4.....neznamo kaj nosim pa jedva čekamo taj dan[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sretno svima....možda se sretnemo u Petrovoj [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 18:48:01)

Kazimira dobrodosla :))) i weee konacno netko da ide u petrovu !!! meni je 20.04 termin i radam u petrovoj, Vrčić mi vodi trudnoću. sad te ja stavim u nasu malu listu :P

solarsoul prestala sam se nekako brinuti dokle god ona meni ima i dobiva na tezini necu vise da brinem ..nemogu :( stalno nesto oko cega stvaram paniku vec mi je muka )

cure moje mene stvarno zanima sto je sa sinom bas se brinuckam oko nje i bebaca

Kazimira -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 18:58:53)

hvala na dobrodošlici[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
ja bum za dva tjedna kod dr. Zlopaše....baš dobro, bilo bi dobro da se sretnemo...kolika ti je beba? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 19:19:08)

2300 i i 46 cm bila u petak kad sam bila na kontroli, to ces krenuti u trudnicku ambulantu?

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 19:21:05)

IZVORNA PORUKA: Sheilla
30.03 Mela [sm=rozacrtici.gif] 12.03. Gita se rodila
01.04 sina [sm=rozacrtici.gif]
01.04 Melixina [sm=modricrtici.gif]
09.04 Marti83 [sm=modricrtici.gif]
10.04 zdici [sm=rozacrtici.gif]
10.04 slatkicalu [sm=rozacrtici.gif]
11.04 Bablica Iznenađenje ! [sm=duda.gif]
11.04. Malalena [sm=rozacrtici.gif]
15.04 Leptir5
16.04. martina 87 [sm=modricrtici.gif]
19.04. solarsoul [sm=modricrtici.gif]
19.04 GreenSheep [sm=rozacrtici.gif]
20.04. Sheilla [sm=rozacrtici.gif]
22.04 Kazimira Iznenađenje [sm=duda.gif]
22.04. Tati79 [sm=rozacrtici.gif]
25.04. hugabuba [sm=modricrtici.gif]
29.04. mmare [sm=modricrtici.gif]
30.04. NitMit [sm=duda.gif]
10.05 marči [sm=rozacrtici.gif]

refresh liste :))) Bome dobro se radilo lani na bebicama :P

Kazimira -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 19:38:18)

super!!
da, taman ću biti u 37 tjednu...je ljeto je bilo plodno, garant je većina bebica začeta na moru....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 19:48:43)

[sm=bravo.gif] dobrodošla nam!!!

Kazimira -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 19:57:02)

fala...baš se veselim druženju![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
Do sada nisam bila na nikakvim forumima, niti sam puno čitala i opterećivala s trudnoćom...samo sam provjeravala u kojem sam tjednu i kolika bi beba trebala biti.
Malo sam čitala postove unazad.....mene više nije strah, trudim se napraviti klik u glavi....a i krećem na tečaj opuštenog rađanja pa me sve skupa jako veseli[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image].

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 20:11:33)

[sm=smiley36.gif] nama primorkama je to normalno[sm=smiley36.gif] valjda nam klima paše
Soularsoul naravno da ćemo se družiti sa[sm=duda.gif] pa dogovaramo taj kafe...a nikako da se sve Riječanke jave
cure drage baš mi je drago da ste se javile jer sve gledam nikoga na forumu...a Sine pogotovo....da se bar javi[sm=zmeden.gif]

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.3.2012 20:23:31)

Kazimira dobrodosla:)
ocito je ljeto 2011. bilo poprilicno zabavno:)) a ni ovo nece biti nista manje zabavno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ja se sve nadam da ce nam se i sina javiti poput mele da je malena vec rodjena i da su dobro:)

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 9:46:27)

Jutro cure, eto prošao mi vikend a da se nisam niti okrenula. Muž je bio od četvrtka doma pa mi je bilo tako lijepo što nisam sama većinu dana. Danas mi dolaze prijateljice na kavu popodne i jedva čekam da se malo izbrbljamo. Ovaj tjedan je napokon moja kontrola,točnije u srijedu i da napokon više saznam kako je "dolje" i kolika je beba jer sam 5 tjedana u neznanju. Jučer sam dobila svoje nalaze od krvi i malo sam se zabrinula. U urinu su mi našli dosta bakterija, i nekog pločastog epitela[sm=zmeden.gif],proteina nema tako da je barem nešto ok. Leukociti su mi na gornjoj granici točno 9.7(da li bi to bilo zbog tih bakterija?) Hemoglobin je malo niži i eritrociti na nižoj granici,što mi je za zaključiti da mi je željezo malo niže(iako ga nisu tražili i stavili u nalaz).Šećer je ok.

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 10:22:28)

evo cure i nas.danas sam usla u 27 tjedan tako mi otkucava kalendar tu na rr,a po ginekologu 36 1/7.a patriciu sam rodila u 37 4/7.e sad tek kontam da je to sve blize i blize.malo smo financijski u strci pa jos nismo uzeli pelenice,kremice i ostalu kozmetiku.kolica su tu i nosiljka[sm=smiley1.gif].pa sto se mene tice ja sam spremna.iako bi voljela da bude u 4 mjesecu[sm=smiley13.gif].sad nema nikakvih bolova i znakava kao sto je bilo prosli tjedan,a bas sam u akciji stalno.kontola mi je na kraju mjeseca i ja jos uvijek neznam kilazu i duzinu[sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif].kako ste vi provele vikend?ja kao i svaki dan kuhajuci i spremajuci...osim sto smo jucer popodne svi bili u setnji pa sam malo pretjerala[sm=smiley1.gif]

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 10:23:46)

marti83,to za baketije je i meni bilo tako u mokraci i onda sam isla mikrobioloski napraviti urin i na kraju sve ok.tako da se nesekiraj,to je sve normalno.

kolibrić -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 10:50:10)

Bok svima!!!!!
pridružujem se popisu, moj termin je 20.04. i nosim curicu.
Prije svega, puno ste mi pomogle ovih mjeseci jer sve što me zanimalo našla sa na ovim stranicama u vašim diskusijama. Hvala!

Iza mene je 36 tjedana, jedva čekam da krenu trudovi i da se porodim. Za sad nemam nikakav strah.
Udebljala sam se 14kg, stalno zapinjem s trbuhom po kući, sad sam si već smotana i nezgrapna...
Porodit ću se u Vinogradskoj, je li mi već kasno popuniti one obrasce za doniranje matičnih stanica?
puse svima.

hugabuba -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 11:06:52)

jutro cure....jeste si mjerile opseg stomaka???
ja sam u danas usla u 35 tjedan i tocno je 109cm.????
a vas???

Kazimira -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 11:15:17)

bok!
vidiš nisam se ni sjetila mjeriti opseg struka....pa evo u 36 tjednu mi je 113cm mada mi svi kažu i da nije prevelik.....s obzirom da sam visoka a i ima me svi su očekivali puno veći trbuh.....ali bez obzira moja kung fu pandica je vesela...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 11:53:24)

Danas sam 37 +1 a opseg stomaka mi je 112 cm. [sm=smiley1.gif]
Martina87 ja sam prije ove kontrole urina bila već 2 puta,zadnja kontrola je bila 20.02 i sve je bilo sterilno. Ma kad vidim u kakvim čašicama mi dajemo urin nije ni čudno da nađu neke bakterije(čaše su one plastične kad roštiljaš).
Dobrodošle Kazimira i Kolibrić[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (19.3.2012 12:04:14)

Marti, bakterije u  urinu nisu bas nesto najljepše sto ti se moze dogoditi ali sve nas prati manje ili vise, vjerojatno je upala mjehura s obzirom i na povecane leukocite.. doktor ce te poslati napraviti urinokulturu i vjerojatno  cervikalni bris, sad si ionako pred kraj pa bi to bilo dobro napraviti da ne bi kakva bestija bila u porodajnom kanalu....uglavnom, meni je urin uvijek kod ginekologa pun svegaa...drugi dan kad bi nosila urin na kontrolu u laboratorij i on i urinokultura bi bili super....meni je moj doktor preporucio da pijem uroloski caj, ja sam ga trazila u biljnoj ljekarni bas posebno za trudnjace,  jer uvin caj ne smijemo, oni ga smuckaju, ti pijes i stanje se brzo popravi..ako ne nadjes u puli, javi pa cu ti ja uzeti i poslati:)i vjerojatno ce ti dati neke vaginaletice, netko ih je spominjao vec ovdje za ciscenje pred porod...ne znam tko[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa baci oko....i gnjavi doktora u srijedu....btw..ja idem danas, i malo me frka jer mi se cini da se moje djetesce malo smirilo...pa sad ne znam jel to dobro il lose...uglavnom javim vijesti....:) pusa

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>