acidosalus (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

sina -> acidosalus (23.8.2011 11:04:42)

zna li netko za te probiotike iz marinalaba? ja sam ih naručila,uzela sam jogurt i vaginalete jer godinama ratujem sa ureaplazmom,zbog nje sam izgubila i bebu u 20-om tt. sad kad sam opet trudna,u živoj sam panici. antibiotici ne pomažu,ovo je navodno o.k.  jeste li  ih koristile vi ili netko vama poznat?

Ninjago -> RE: acidosalus (23.8.2011 12:02:14)

Ja sam ih koristila ,isto nakon gubitka bebe u 20 tt,nisu mi odgovarale,ful me peklo od njih i bilo mi je sve crveno,nateceno,ocito sam alergicna na neki sastojak u njima,al svejedno probaj,cula sam od drugih cura da su njima pomogle.Sretno!

sina -> RE: acidosalus (23.8.2011 12:15:14)

navečer ću tek staviti prvu vag. moglo bi i mene smetati jer sam osjetljiva. piti ću i jogurt,pa ćemo vidjeti

lidac0605 -> RE: acidosalus (23.8.2011 12:31:03)

ma joj,ja sam ti koristila i Acidosalus vaginalete i Vivag i Lactogyn i 100 čuda radi BHS-B u trudnoći,a imala sam ga i prije nje,i osim silnih bačenih para niš koristi...bakterija je i dalje tu i sad nakon trudnoće i ne mrda.Šteta bačenih novaca...

sina -> RE: acidosalus (23.8.2011 12:48:41)

e,lidač sad si me ubila u pojam,ja sam sve nade položila u to.možda ću ja ipak biti u onoj skupini kojoj pomogne

Stranica: [1]