|
Anoniman -> RE: Kako raste Brigita de Mariachi (19.6.2012 13:25:30)
|
meni je rekao taj ortoped (išla sam k njemu po preporuci) da ne treba pavlikove remenčiće, da će se to s abdukcionim gaćicama vrlo brzo ispraviti. tad je imala jedno 2 mjeseca! ja još donijela pavlikove na taj pregled, jer su mi 2 cure to nosile, mogao joj ih je odmah aplicirati i stvar bi bila riješena za 4 tjedna! ALI - u abd. g. se beba jako upari, ujutro bude sva mokra i bodić i sve. i onda, dok se to posušilo (ja ju nisam htjela stavit u mokre gaće nazad da mi ne dobije infekciju!) ono, ispada da je u tom malo bila malo nije i tak se vučemo već 10 mjeseci. da bi ja došla svojoj pedici na kontrolu i sve joj to ispričala i ona mi rekla da joj stavim remenčiće i da će se to s njim brzo ispraviti. stavljala sam joj, međutim, na kontroli je rezultat gotovo isti. sad ovih dana je toliko vruće da sam joj skinula sve! i možda bi baš trebala stavljati joj pamučnu pelenu onako duplu i one gaće na čičak i zdravo, barem je pamučna i propušta zrak! ovo mi već sve ide na živce, dijete puže, kad joj to stavim samo plače i sad smo već došli u fazu da si pelenu ne da promijeniti, ne možeš ju uhvatit ni spustit da legne. poludit ću!
|
|
|
|