|
kanader -> RE: Kako raste Brigita de Mariachi (3.12.2011 10:34:56)
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Nikako da stignem napisati... Bili smo na cijepljenju u srijedu. Imamo 6400g i 64 cm - za ovu moju palčicu je to super! Doktorica ju je nahvalila kako lijepo napreduje, kaže da kad je više djece u kući i kad beba čuje kako se one igraju, počne prije i dizati glavu prema sjedećem položaju i prevrtati se, a baš i je tako, stvarno je živkica [sm=smiley36.gif] Trebamo ići vaditi krv, to je ono oko 6 mjeseci što se radi.... I izgleda da će trebati ići na operaciju na maxillofacialnu kirurgiju, ona resica koja spaja čeljust i gornju usnicu joj je kratka i ona ispod jezika - sad znam zašto je često plakala dok sisa, to joj je kratko pa ju počne bolit. [sm=smiley19.gif] Pokušajte držati jezik u zraku neko vrijeme pa ćete vidjeti da boli... [sm=smiley13.gif] U srijedu je naručena za pregled, pa ćemo vidjeti šta dr. kaže, idem kod istoga koj je meni operirao usnicu. Javim kako je prošlo i što smo dogovorili... malo sam uznemirena, ali dat će joj anesteziju i to je samo mali rezić... ali ipak, ona je mala... [sm=smiley13.gif] mojem sinu su to radili dok je bio u rodilištu...rekli su da ima srasli jezik,tj.da mu je to prekratko odnijeli ga , i veli mz kad su ga vratili za pol sata da nije ništ ni vidjela....tak da ne brini....[sm=smiley20.gif]
|
|
|
|