Znojenje (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

uspavana -> Znojenje (27.7.2011 19:07:30)

Od poslije poroda imam baš problem...stalno se znojim, užas živi.
I to ispod pazuha, i na stopalima.
OK... ispod pazuha sam se naravno i prije znojila, ali ne ovako jako kao sad. A stopala kad nosim sandale su mi stalno mokra, baš užas živi.

Imate li neki savjet? Sad isprobavam stickove ili nešto što će mi pomoći... jer baš zna biti neugodan miris... a npr.kad odemo u zagreb na putu se oznojim i onda i sama sebi smrdim (a mogu misliti kako tek drugima).
Trebala bi stalno nositi nešto da se preskinem...ili ne znam više što bi.

jeste li i vi imale problema?

pincirotvajler -> RE: znojenje (27.7.2011 19:44:31)

nisam imala s tim problema,,
koristim fa stickove

mamacita -> RE: znojenje (27.7.2011 19:48:02)

Da, posebno se sjecam toga nakon zadnjeg poroda. Tada sam isprobavala razne anti-perspirante, i uvijek se ponovno vracam Dove Original anti-perspirant u sticku (ne sprej). Nista drugo mi nije pomagalo, niti Fa, niti Adidas za sportase... Sto se tice nogu, kupi si uloske koje si mozes nalijepiti i u sandale koji su od aktivnog suhog ugljena i jako dobro upijaju znoj i noge ti nece smrditi. Usput i jos i pospi djecjim puderom, posebno po tabanima. To je meni pomagalo. Ja sam se i po tijelu posipala sa puderom jer odmah nakon poroda mi je bilo jako vruce, a znoj... pomozi Boze. Dakle, ovo je za mene vrijedilo, nadam se da ce i tebi pomoci.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (27.7.2011 22:21:10)

[Sadržaj poruke je obrisan]

uspavana -> RE: znojenje (27.7.2011 23:01:38)

hvala vam!
koristim inače roll on rexona...al očito je preslab.
Kupila sam danas garnier, pa ću probat....

a idući put u dm-u pogledat nešto za stavit u sandale... nadam se da ću barem oblažiti stvar.

mariola -> RE: znojenje (28.7.2011 8:03:14)

I ja sam se puno znojila nakon poroda. Usred zime sam se pet puta dnevno tuširala. Što se tiče stikova i meni se najbolje pokazao garnier roll-on i stick. I ne ostavlja mrlje kao drugi.

mrkvač -> RE: znojenje (28.7.2011 9:08:14)

da to su ti hormoni, i ja sam se tako znojila neko vrijeme ali brzo mi je prošlo,
dok se organizam sam ne smiri.....

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (28.7.2011 11:27:01)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Zlato mamino -> RE: znojenje (28.7.2011 18:27:16)

Za neugodne mirise je dobra soda bikarbona, opereš se, natrljaš malo sode i samo obrišeš, i dalje se znojiš, ali nema neugodnog mirisa...

cocco -> RE: znojenje (2.8.2011 12:09:20)

IZVORNA PORUKA: Zlato mamino

Za neugodne mirise je dobra soda bikarbona, opereš se, natrljaš malo sode i samo obrišeš, i dalje se znojiš, ali nema neugodnog mirisa...

i to umjesto dezića? ili staviš i dezić?

Stranica: [1]