|
FingerJ -> RE: Tko planira bebu u 2012.? (17.9.2012 11:34:15)
|
Bok svima, evo mi planiramo bebicu... trudimo se već 3 mjeseca i 0 bodova :( Ovaj mjesec sam se oboružala LH trakicama koje su 06.09. bile pozitivne, dakle računam da je 07. - 08.09. bila ovulacija. U svakom slučaju sigurna sam da je nismo fulali :) 13.09. lagano krvarenje (samodijagnosticirala sam implatancijsko krvarenje :)) koje je tek danas 17.09. prestalo. Počelo je kao smeđi iscjedak, no nastavilo malo obilnije tamno, tamno crveno, te završilo roskasto... ?!?! menstruacija nije sigurno (puno, puno je obilnija). 13.09. i 14.09. uz krvarenje lagana bol u trbuhu, kao da ću dobiti, no puno blaža i konstantna (za razliku od grčeva za vrijeme menstruacije), nakon toga ništa. Neželjena menstruacija treba stići 20.09.... do tada ne preostaje ništa drugo nego ČEKATIIIII :( Cijelo tijelo i svaki osjet sam stavila pod povećalo tako da neću spominjati simptome kao što su umor, povećane grudi, tamnije bradavice i sl... dovoljno sam realna da znam da je velika vjerojatnost da sam si umislila (mislim, nikad prije nisam tako detaljno proučavala bradavice :) tako da iskreno niti ne znam da li su tamnije ili ne :)) Sve domaće i strane forume, članke, video prikaze oplodnje i implatacije već znam napamet, tako da mi je jasno da mi ne preostale ništa drugo nego čekati... pa evo dijelim tu agoniju s ostalim trudilicama :)
|
|
|
|